Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frostyc - East
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
get a life
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Frostyc - East
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem csatlakozik sehová,favorit szerver szürke,barát listáról sem megy be sehová...ilyen létezik!!! a XXI.században??
Hát mi a tököm mûködik ezen a kurva játékon??A bejelentkezési képernyõ?Vagy még az is bugos...??
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[IRAM] leader
ATI a játékra Nvidia a fizikára, vagy együtt a kettõ?
Én az 1-es logót kérném, a nickem: bajszatlan. Köszönöm elõre is.
direkt 1et hagytam mindenbõl, hogy majd egy kör alatt megcsinálom...
erre mi történik? kifogy a lõszerem eldobok egy ammot majd arra jár egy csapattárs és felveszi, megkapom a medált... nézem 13ember van vissza kör végéig...francba bele én meg itt óvatoskodtam végig,hogy meglegyen
persze nem sikerült emiatt
"Not Weaken.... Weeeaken"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
nem szenvedek rajta ha látom hogy nem megfelelõ.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A lagg "pajzs" meg tényleg vicces dolog én is találkoztam ilyen emberkével kilõttem rá mindent (uzi,rpg,gránát, pisztoly) és nem halt mag😄
kinek volt már olyan h amikor felélesztettek semmilyen cucca nemvolt??
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
De a legjobb a lag-pajzs. Az logikus, hogyha beakadsz, senkit sem talalsz el, de ugy tunik forditva is mukodik. Tegnap lattam ugras kozben a levegobe ragadt embert. Ugy alltuk korbe, mint valami emlekmuvet. Teljesen serthetetlen volt, csak nem volt idonk megvarni, leszall-e a talapzatrol, mert voltak tevekenyebb ellenfelek is.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Nelson Bayt a játékosok 80 százaléka nem kedveli, de ha kivesszük, akkor meg kevés map lesz.
Egyébként a maradék 20% meg éppen hogy a kedvenceként emlegeti.
A másik sivatagos CQ pályát meg én utálom, mert nem látok semmit se az orosz helibõl.
A kettes szerveren lesznek érdembeli változások, ha még idén kijön a patch.
Logitech Hardware Tester
PH szervernél nem lehetne újragondolni a mapokat? A sötét pályán átlagban 6-8 ember lép ki. Mellesleg szerintem is ritka rossz pálya.
De ahogy észrevettem, sok admin sincs oda érte. Egyre sûrübben léptetik át.
Lehetne mondjuk a másik sivatagos ,igaz az nem rush,de még mindig jobb.
Kösz elõre is.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Logitech Hardware Tester
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
de tényleg csak saját felelõsségre
A folyamatos trágárkodás, a famelés a jellemzõ rád.
A játékstílusoddal semmi gond.
De kaptál már máskor is figyelmeztetõ ban-t, abból sem tanultál. Ráadásul tegnap a TS-en sem éppen normális hangnemben beszéltél velem, ahhoz képest, hogy ban-t jöttél elsikálni.
Semmi megbánás, vagy sajnálom.
Kirúgott egy admin, aztán visszajöttél admint ócsárolni, kétszer más néven.
Jóhogy Lorenzó banolta a PB GUID-edet.
Megbeszélem Vele, hogy hány napra gondolt.
Ami a PB GUID-et illeti, feloldottam a ban-t, de a nevedrõl nem.
Szerintem hétfõ lesz belõle...
Logitech Hardware Tester
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
1. miaz, h "overclock"
2. holtudom a procit felhúzni?
nem nagyon szoktam ilyeneket csinálni szal bocs ha nagyon hülyeség 😛
Frostyc - East
Frostyc - East
-tRs-Landor
Igaz ha ezeket berakták volna akkor a fully-bonded-lõszer ellen felesleges Body Armor specet berakni😄 Ugyis áthatol az emberen.
Ezért félnek a magyaroktól afgánban is😄 A többi ország a sokkal emberkímélõbb Explanation-t használja." mi nem viccelünk" 😄
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
(csak hogy ne legyen mindenkinek ugyan olyan színû)
"Not Weaken.... Weeeaken"