Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphh
Bocsi, még bénázgatok ezzel az oldallal. Mi a neve a képednek, amit feltöltöttél? Késõn írtam ki azt a kis színes szöveget.

Frostyc - East

FSpofon
milyen játék?

Arab money

[HUN]Crassus
ezek meg milyen mapek?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Morphh
Már küldtek.

Frostyc - East

FSpofon
Napi 3 óra nem olyan rengeteg.

Arab money

bosco05
Üdv mindenkinek! Nekem olyan problémám van a játékkal, hogy ha megpróbálok szervert keresni megszakítja a netemet :S . Valakinek ötlet? Cod, letöltés, minden megy, csak BFBC2 szerver keresõ öli meg.
HD JOHNNIE
Morph, reggeltem az oldalra Johnnie neven. Már a multkor is megtettem, de nem küldtek semmit emailben. Rá tudnál majd nézni pls?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

MR ME
statja is odakúr, bár Time: 11d 19h
get a life

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Morphh
MR ME
patcheld

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mélységesen fel vagyok háborodva,már az idegtõl nem látok...ujrateszem a játékot,mert találtam benne egy-két apró hibát..erre.
Nem csatlakozik sehová,favorit szerver szürke,barát listáról sem megy be sehová...ilyen létezik!!! a XXI.században??
Hát mi a tököm mûködik ezen a kurva játékon??A bejelentkezési képernyõ?Vagy még az is bugos...??

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nagyon szépen köszönöm,nem kell segítség,megoldom...de ilyent az a magasságos sem látott...

[IRAM] leader

MR ME
a bf nem pisixes

Érdeklõdnék hogy tudja-e valaki a BFBC2 használja-e illetve támogatja-e az Nvidia féle Physx-et, ugyanis találtam egy elég figyelemre méltó cikket:
ATI a játékra Nvidia a fizikára, vagy együtt a kettõ?

Szia Landor!
Én az 1-es logót kérném, a nickem: bajszatlan. Köszönöm elõre is.

sWbFII
Húúú de mérges vagyok. Akartam csinálni egy 20.000+ score-t összegyûjtöttem 4 medált ( 1 pisztoly ölés kelett , egy jármû javítás , 2csapat resupply és 1 flag defend)
direkt 1et hagytam mindenbõl, hogy majd egy kör alatt megcsinálom...
erre mi történik? kifogy a lõszerem eldobok egy ammot majd arra jár egy csapattárs és felveszi, megkapom a medált... nézem 13ember van vissza kör végéig...francba bele én meg itt óvatoskodtam végig,hogy meglegyen
persze nem sikerült emiatt

"Not Weaken.... Weeeaken"

Amikor felelesztenek, megkapod a legkozelebbi fegyvert, ahogy eszrevettem, de ha valahogy tul tavol kerultok egymastol, lehet hogy zavarba hozza a jatekot. Ilyenkor elo a wing tsunnal, krav magaval, escrimaval, meg ami meg eszedbe jut. Apropo, a kesed megmaradt?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Tatyla
ha szar egy szerver továbblépek,értem ezen ha nem adja a találatot,laggol,stb...
nem szenvedek rajta ha látom hogy nem megfelelõ.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nemtudom, nekem biztos nincs ilyen immunitásom fõleg nem másodpercekig, max 1 század másodpercig.
A lagg "pajzs" meg tényleg vicces dolog én is találkoztam ilyen emberkével kilõttem rá mindent (uzi,rpg,gránát, pisztoly) és nem halt mag😄
xXtamasXx
nah most untam meg: 16 fõs szerveren (8v8) egyedül támadtam 8ból egyedül én nemvoltam sniper + 1 medic aki ahányszor felélesztett egybõl szedtek le a világ másik felérõl....
kinek volt már olyan h amikor felélesztettek semmilyen cucca nemvolt??

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Par masodperc immunitasod van, ha frissen felhuztak. A legnagyobb osztuz kozepen messzire nem jutsz vele, de ha a puska masik vegen vagy, akkor idegesito tud lenni.
De a legjobb a lag-pajzs. Az logikus, hogyha beakadsz, senkit sem talalsz el, de ugy tunik forditva is mukodik. Tegnap lattam ugras kozben a levegobe ragadt embert. Ugy alltuk korbe, mint valami emlekmuvet. Teljesen serthetetlen volt, csak nem volt idonk megvarni, leszall-e a talapzatrol, mert voltak tevekenyebb ellenfelek is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem altalaban az afganoknak. Aki meg kesztetest erez, hogy lovoldozzon, az megis csak jobb, ha egy kis felelemmel teszi.

xXtamasXx
akit felélesztettek annak van "védelme"?? én még magamon nem tapasztaltam általában felélesztenek és egybõl halok

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Sajnalatos,nagyon sajnalatos,hogy az afganoknak felni kell a magyaroktol... /off
Akkor legyen 1 masodperc. Csak ne az legyen, hogy elszalad a medic a foldon fekvo mellett, es maris ketten vannak, raadasul az egyik halhatatlan par masodpercig. A befuto medicet ritkan sikerul idoben leloni, a frissen feltamadott meg valoszinuleg kinyir, meg mielott sebezhetove valna, vagy ha szerencsed van, eppen kitakarja a medicet, akkor meg mar ketten vannak.

AZ egyes szerver masszív Rush, nem rakunk bele CQ mapokat.
Nelson Bayt a játékosok 80 százaléka nem kedveli, de ha kivesszük, akkor meg kevés map lesz.
Egyébként a maradék 20% meg éppen hogy a kedvenceként emlegeti.
A másik sivatagos CQ pályát meg én utálom, mert nem látok semmit se az orosz helibõl.
A kettes szerveren lesznek érdembeli változások, ha még idén kijön a patch.

Logitech Hardware Tester

Crem
HI!
PH szervernél nem lehetne újragondolni a mapokat? A sötét pályán átlagban 6-8 ember lép ki. Mellesleg szerintem is ritka rossz pálya.
De ahogy észrevettem, sok admin sincs oda érte. Egyre sûrübben léptetik át.
Lehetne mondjuk a másik sivatagos ,igaz az nem rush,de még mindig jobb.

Kösz elõre is.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

flame-elés, elírtam

Logitech Hardware Tester

Morphh
flame

Frostyc - East

famelés az mi akar lenni?vagy csak elirtál valamit?

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

xXtamasXx
kösz sztem inkább hagyom, most egy ideig nem szeretnék megint procit/videókártyát venni x)

xXtamasXx
ok csak kérdeztem 😊

zotya10002
Ja én is a biosban csináltam!:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

MR ME
videókártyát sztem nincs értelme húzni, procit meg biosból, segítség itt
de tényleg csak saját felelõsségre

Ha Te vagy Naico 23, akkor pár napig biztos eltart még rajtad lesz a ban. Nem csak a tegnapi alakításért, az csak hab a tortán.
A folyamatos trágárkodás, a famelés a jellemzõ rád.
A játékstílusoddal semmi gond.
De kaptál már máskor is figyelmeztetõ ban-t, abból sem tanultál. Ráadásul tegnap a TS-en sem éppen normális hangnemben beszéltél velem, ahhoz képest, hogy ban-t jöttél elsikálni.
Semmi megbánás, vagy sajnálom.
Kirúgott egy admin, aztán visszajöttél admint ócsárolni, kétszer más néven.
Jóhogy Lorenzó banolta a PB GUID-edet.
Megbeszélem Vele, hogy hány napra gondolt.
Ami a PB GUID-et illeti, feloldottam a ban-t, de a nevedrõl nem.
Szerintem hétfõ lesz belõle...

Logitech Hardware Tester

zotya10002
Én tapasztalatból mondom!Jártam már egyszer úgy hogy sikerûlt a proci órajelét is meg a graf kariét is felhúzni!Ment egy ideig szépen és katt:-O!Sokba is került.Az asszonytól meg kaptam:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Figyi ha nem tudod mit csinálsz nem ajánlatos piszkálni!!Nagy kárt tehetsz vele!!

xXtamasXx
kösz csak lenne egy-két kérdésem :
1. miaz, h "overclock"
2. holtudom a procit felhúzni?
nem nagyon szoktam ilyeneket csinálni szal bocs ha nagyon hülyeség 😛

Morphh
A legapróbb szar hibát, vagy bármit, ami nem tetszik rajta, közöljétek velem pls. Köszi.

Frostyc - East

Morphh
Köszi, elvagyok vele, Balagevel elszórakozgatunk ^^

Frostyc - East

xXtamasXx
morph fasza a honlap ^^

Morphh
Ha valakinek van valamilyen kiemelkedõen szép statjáról kép, az kattintson ide.

Frostyc - East

-tRs-Landor

Néhány dolog amit fegyverek leírása terén hiányolok a játékban: Lõszertipus: Explanation(ólom) és a fully-bonded(Acélmagvas) .
Igaz ha ezeket berakták volna akkor a fully-bonded-lõszer ellen felesleges Body Armor specet berakni😄 Ugyis áthatol az emberen.
Ezért félnek a magyaroktól afgánban is😄 A többi ország a sokkal emberkímélõbb Explanation-t használja." mi nem viccelünk" 😄

HD JOHNNIE
az úgy tom csak xboxra van

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

nandorb
A procit inkabb overclockold azta 2.3-ast kb. 2.8-ig lazan felhuzhatnad... Meg max. vegyel masik grafikust.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

xXtamasXx
am most az Ati overdrive-ban felhúztam és azt írta, h 150 fps gondoltam húdefasza ehhezképest úgyanúgy 20-30 fps-el döcög mint eddig, nah akkor ez hogyvan? <#confused>

sWbFII
Merszi-boku Landor 😉

zotya10002
Tetszik ez a game is!!Csak amikor ez ment én még nagy cod-os voltam:-)De lehet kipróbálnám ezt is!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

sWbFII
idézem "Kedves Landor! A 2. logót kérném, a nickem Weaken"
(csak hogy ne legyen mindenkinek ugyan olyan színû)

xXtamasXx
nah kösz megcsináltam ahogy mondtad és így felment a 10.5 <#eljen>