Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xXtamasXx
ez tényleg elég fos, h pl ház sarkában állok vki elkezd lõni szembõl kb 1-2 találatot kaptam visszamegyek a fedezékbe és akkor halok meg...
a legjobb amikor a semmibe halok meg - nemtom kinek volt már ilyen - csak úgy mentem találatot se kaptam és meghalok ki se írja h ki ölt meg vagy valami...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

sWbFII
Érdekes mert más játéknál nem okozott sose gondot a feltöltés lassúsága

#32097 Válasz:
És mire jutottatok? Kikeresnéd nekem, ha még emlékszel? Isten ments hogy a 2héttel ez elõtti téma után kutass órákat 😊
Csak ha emlékszel rá.

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
Egyébként nektek is van egy félmásodperce laggotok folyamatosan? Valakit fejbelövök pl...fél sec eltelik mire kiírja hogy megöltem és hogy fejlövés...
Vagy késelek nálam mutatja is hogy szúr..de hirtelen meghalok mert mégiscsak lelõttek...
De a kedvencem: Kinézek az ablakon, szemben csipa...gyorsan visszabújok.. már indulok lemenni a lépcsõn, de egyszer csak összesen mert kaptam egy fejest...
Shotival pl nem is tudok ölni... guggol a sarokban, odamegyek puff telibe...rámnéz - lelõ .. 100%HP ... odajön medic feltámaszt , nézem shoti tára tele van...

15megabites (letöltés ) T-"foslány" kábel netem van és most jön a vicc: 0,5 megabit feltöltés MAXIMUM, csak ugye faterom szemét kiszúrják a 15ös letöltéssel.
Még egy vicces dolog, amit tapasztaltam, hogy ha a környéken villámlik, mindig el megy a net 2 perce... tiszta öröm ez kör vége elõtt. (fõleg, hogy mostanában sok a vihar)

Jah és még egy kis bug: ha UMP-t töltöm sokszor nem mutatja a töltésnek a kis animációját (vagy mi ennek a hivatalos neve), azt hisezm mindig kifogyott a tár...

sWbFII
Hát ja, elvileg sniperként szét kéne spottolnod magad, izomláz kéne legyen a gyûrûsujjadban, ennek ellenére van hogy, 20kill is lemegy mire valaki tesz egy spotot az ellenre. Pedig például tankkal nevetségesen egyszerû ilyenkor már lelõni a kijelölt ellenfelet... sokszor csak bokrokon fákon át lövöm kilométerekrõl, ha bejelölik, és elég jó találati aránnyal meg is ölöm.

xXtamasXx
kösz Morph

Atreides: hát én szoktam nézd meg pl statoldalon (ha mutatja) h mennyit dobtam(bár sztem bugos), amúgy szerintem egy reconnak ez lenne a feladata: jármû kiiktatás, spotolás ezerrel, nem 2 bázissal hátrábbról lövöldözés ,mortarral és öléssel támogatni(igen azok basznak fel akik 2 km-rõl csipáznak az egész pálya alatt öltek 5-t és aztmondják h õk rohadtsokat segítettek, szal az ölés alatt nem erre gondolok) a csapatot és annak akinek nem megy úgy a sniper riflekkel való ölés -mint nekem- az megy VSS-el, shotival a frontvonalban (esetleg kicsit hátrébb 😊) és szórja a c4-et meg a motion sensort

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Morphh
átírtam

Frostyc - East

MR ME
ja elvileg az, de nagyon kevés embert látok aki használná értelmesen a motion sensort pl

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

xXtamasXx
*ölöm
bocsánat fáradt vagyok x)

xXtamasXx
persze beleolvadok az árnyékba áldozatra várva és puszta kézzel ölnöm majd a cg huszárokat <#nevetes1>

am a felderítõ nem új kaszt a RECON tudtommal azt jelenti csak senkisem felderítõként hanem mindenki sniperként viselkedik

xXtamasXx
morph bocs nem olvastam a honlapon, h " a feltöltés elõtt a képet nevezd át az ingame nickedre" ha leszeded azt a 3 képet vagy áttod írni megtennéd? köszi 😊

MR ME
felderítõ lettél, új kaszt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

xXtamasXx
nem a késem se maradt meg(!), semmitse tudtam csinálni mentem lelövetni magam

Eztet már kitrágyaltuk..<#nemtudom><#nezze>

[IRAM] leader

sWbFII
http://www.battlefield.hu/content/2010/05/23/BFBC2_Hol_a_hatar
Hát ez elég szopas...
Na most ha én akarok lenni a király, akkor megcsinálom ezt lesz 1000killem naponta, és COD1 szinten játszom... Akkor meg minek van értelme ennek? CoD1-ben a többiek is "át látnak a bokrokon"- mivel hogy nincsenek bokrok(kb). Tehát nem lesz elõnyünk a többiekkel szemben.
Tehát nekünk csak az elõny miatt kell ez...
Ergo olyan mint egy AIM vagy egy WH ami ugyan úgy elõnyt ad nekünk...
Szerintem ez egyenlõ a csalással. Akinek megéri hogy egy ilyen gyönyörû grafikát szétcsesz, csak azért, hogy õ legyen terminátor, hát... fejlesztõk forognak a sírjukban 😊

sWbFII
Egyet értek.

Amúgy meg nekem a CSS-t kb hetente újra kellett raknom, mert rossz volt a ramom (amit ekkor nem tudtam) és valamit el****** frissítéskor, vagy hát nem tudom konkrétan mi baja volt, de ram csere után nem volt ilyen gondom.

Egyébként meg "felraktam 1 évig ment , bedöglött -> újrarakom 1 évig menni fog..." logikus, hogy nem a CD-n a baj, hanem közben lett valami.

Igen, azt írtad, hogy téged sem érdekel, hogy õ kíváncsi-e a te véleményedre, azaz egyformán vélekedtek a témáról, azaz, a kritikádat magadnak is írhattad volna. Jól értelmezem? Nem õt akarom védeni, csak nem látom a logikát a lecseszésében, ha te magad ugyanazt a stílust, vagy még rosszabbat használsz.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

sWbFII
Sziasztok! Mai napi vicces dolog: Rush game , védõként játszottam, utolsó M-COM állt már cska mikor, beindították. Nem tudtuk leszedni, hallom a robbanást, látom a fehér fényt amint villan, felirat VICTORY (vagy mit ír ki ilyenkor?) Nézem: robbanás elõtt még egy emberük meghalt és elfogyott az utánpótlásuk azért nyertünk...
Hát vannak vicces dolgok.

Meg egy bug is jópofa, hogy a rakéta átmegy a drótkerítésen... legalább kiszakítaná, vagy felrobbanna..

Látom :-))

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

zotya10002
Csináltam két gifet:-)Unatkoztam:-)

Nyugtatólag hat:-):-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

HD JOHNNIE
Sorry, láma voltam! Megvan és be is reggeltem, köszi!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Nem maradhatna ez az én dolgom??Muszály neked bele vau-vau??
Megoldottam,meg is írtam,hogy nem segítség kérés képpen írom,csak dühöngtem egy sor(vagy kettõt) oszt jól van.
Ha én szódavízzel iszom a fröccsöt,akkor ne áradozzon nekem senki,hogy kólával mennyivel jobb,vagy hogy mi a f@sznak bele,mikor úgy is csak víz..

Megnyugtatlak,én oprenccert sem telepítettem újra már évek óta,minek?tök fölösleges mióta kitalálták a rendszer-visszaállítót.
De most bepróbáltam,a játékot,megszívatott-úgy kell nekem-kidühöngtem magam,s ennyi.Nem kell a kioktatás,köszi.

[IRAM] leader

zotya10002
Jaj bocs!De megjött csak gmailen spam-ként vette!Johhnie nézd meg te is hátha...

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Én tegnap reggeltem de semmi!:-(

Morphh
Nem tudom, mindenki másnak ment és most is jó.
Küldj nekem valami kódot privátban, beírom, aztán megváltoztatod.

Frostyc - East

Nekem kicsit hangos volt az 5850, de egy halk 12cm-es házhûtõ megoldotta a dolgot, azóta elég halk a játék alatt is.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

A tRs szerver a war miatt egyenlõre nem ranked, és jelszavas. A war végén újra public lesz, ha isten és admin is úgy akarja. <#worship>
ja, kivéve a BBQ szervert

Logitech Hardware Tester

dronkZero
Ja, valahogy mostanában sûrûbben találkozom ezekkel az újratelepítés-fetisisztákkal... Egy oprendszer esetében még esetleg érthetõ, de egy játékot mi a fasznak?
Nagyon-nagyon ritka az, hogy egy ilyen akció bármi pozitív hatást eredményez, kb a szétkúródott registry-t, meg esetleges fájlhibákat lehet vele "gyógyítani"...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

kfa
Lehet abból indult ki hogy a windows hibáinak 50%-a megoldható egy egyszerû restarttal 😛

MR ME
na végülis egységesítve lett a HUN a szerverek nevében? ezt nem is tudtam

Tono34
Nekem is ilyen táp mûködött a gépemben, míg 2 hete el nem gyengült. Még szerencse, hogy garis 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

MR ME
na igen úgy gondolom h halk volt 😄

vagy lehet, hogy az 5850-re is jó a Twinturbo

Köszönöm a választ!
Nekem AC TwinTurbo volt a 4850-en az meg ugye elég halk.

Hali, indítsd rendszergazdaként a telepítési könyvtárból a BFBC2Updater.exe nevû file-t.
Patch-eli, eltart egy darabig, aztán jó lesz.
A szerverekre úgy találsz be legkönnyebben (a szerveradminok közös megbeszélése alapján...) ha beírod a keresõbe, hogy HUN, ás nyomsz egy keresést.
Lehetõleg semmijen szûrõ ne legyen beixelve, és a HUN csupa nagybetûvel legyen.
Mivel most kezded, a legegyszerûbb, ha felveszed egy hulla fegyverét, mert valószínû komolyabb fegyvere van mint Neked. Medic-ként dobozt dobálva és a bajtársak felélesztésével, enginerként a folyamatos szereléssel tudsz sok pontot szerezni. Sajnos ezek a felszerelések nincsenek meg alapból, ezért kell a cimik fegyverét elszedni.
Ha a mi szervereinkre szeretnél jönni (HUNGARIAN Sun / PH! Ranked I, II, III), elõfordul nagy ritkán, hogy tele van. Ilyenkor a Teamspeak3 alkalmazás segítségével hozzám, vagy a többi adminhoz fordulhatsz helycsinálásért. Amit csak akkor tudunk biztosítani, ha van fent külföldi, mert magyart nem rúgunk ki ezért.
TS3 IP😛ORT 85.236.100.27:11097
Itt találsz pár hasznos infót, a játékról is, és a szerveeinkrõl is.
Ha admin túlkapás áldozatává válsz, akkor azt nekem jelezd, bár nem szokott ilyen lenni. Ha mégis, akkor orvosoljuk.

Logitech Hardware Tester

MR ME
táp tuti elviszi, nekem is egy giga superb 460as viszi
2 csati van rajta, és nézd meg a gyártó oldalán h adnak e a kártyához átalakítót mert én nem kaptam és mehettem vissza a boltba érte :S
am ha halkat akarsz sztem saphire toxic 😊
de a ref hûtõsekkel sincs nagy baj, nekem olyan van, kicsit hangosabb csak mint a 4850em volt, gyártó meg igazából mind1 ha refeset veszel

Szerintem marad a 5850.
1. Abból melyik gyártó? Vagy mindegy. Hallkat szeretnék.
2. Az 5850-en 2 PCIe tápcsati van vagy 1.
Nekem egy corsair vx 450-em van amin 1 PCIe tápcsati van,
bár gondolom átalakítóval megoldható.
Szerinted ez a táp elvisz a 5850-et?

dronkZero
"ujrateszem a játékot,mert találtam benne egy-két apró hibát.."

Szerintem ilyet épeszû ember nem tesz, úgyhogy magadnak kerested a bajt.

De úgy mégis, szerinted az egy-két apró hiba az úgy magától meggyógyult a lemezen míg az pihent, vagy mi a halált gondoltál? Mire számítottál, mit fogsz az újrarakással elérni?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

MR ME
a minsõget meg kell fizetni 😄
ha nem akarsz ennyi pénzt kiadni, de azért elõrelépést szeretnél akkor sztem vagy 5770, vagy 4890, utóbbi kicsit gyorsabb, elöbbi dx11, újabb, kevesebbet fogyaszt

nvidia kártyákkal nem nagyon foglalkozom, abból nem tudok ajánlani 😊

Igen én is azt nézem, de "mintha" kicsit drága lenne...

MR ME
5850et

Meghalt a 4850 512-em <#gonosz3>
3 mp. furmark elvitte, pedig már sokszor futott rajta.
BC-hez mit javasoltok helyette?

MR ME
én nem töltöttem fel semmit 😄

Megkeresed oket nev alapjan a keresoben. Nekem egyebkent sosem volt komolyabb gondom ezzel a "failed to connect" dologgal, es mar joideje egyaltalan nem tapasztaltam. Nem tudom, mi a franctol fugg.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

HD JOHNNIE
Még nem jött meg

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

SpotLamp
Ja mégvalami. A fent látható magyar szerverekre hogy tudok csatlakozni? bocs aláma kérdésekért de évek óta csak Eve-t tolom ott megy egy szerver van oszt kész 😊 ja és mindig tudok vele játszani...

www.3dsurvival.hu

SpotLamp
most vettem meg a játékot, de nem hittem hogy ilyen rossz a szerver kezelése. Rendszeres a failed to connect üzenet, tulkép alig tudok vele játszani. Van valakinek ötlete miért? Én hagytam ki valamit?

www.3dsurvival.hu

sWbFII
nem..már 21es vagyok

sWbFII
ilyenkor a rangom is változik?

nandorb
Bazzeg irja Bad Company 1-es ami konzolon jelent meg.hasonlit elegge a mostanihoz.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life