51658
  • RoboGoD
    Nem. Mint ősBFesnek úgy gondolom jogom van fikázni az EA elhajlását az arcade jelleg felé... De amúgy nem ismétlem magam, elmondtam amit akartam.
  • Jaffa 2843
    Magyar szerverkörkép- Battlefield.hu
  • zotya10002
    Meg asszem a másik havason is!
  • zotya10002

Végre világos lett ezen a pályán:-)
  • dienesoft
    Kipróbáltam a játékot és tényleg nem a "vérpistikéknek" való. Ez a COD-nál egy sokkal magasabb szint, ide kell gondolkodás és rengeteg ügyesség. Meg persze taktika és csapat, anélkül tényleg 0 a játék. Egyedül semmi értelme nekimenni bárminek is, ezért is kéne egy jó csapat. :) dienesoft néven megtaláltok a játékban.
  • Belton
  • w77d
    egy kódot, amivel pár fegyvert és specialitást hamarabb kapsz meg mint a nem gyüjtőisek... amúgy megtévesztő, ez nem gyüjtői kiadás, hanem inkább special edition...
  • hekhubá
    Sziasztok.
    Meg tudnátok nekem mondani hogy a gyűjtői kiadás mit tartalmaz?
  • dienesoft
    Na végre, megvan a gém nekem is. Kíváncsi leszek rá. Első pár körbe tutira, hogy szarrá fognak lőni :D
  • bosco05 #36357
    Én akivel találkoztam abból a klánból pubon, szinte kivétel nélkül folyamat jelleggel CG-ztek.
  • bosco05 #36356
    Megint ezt kell olvasnom... Nem lehetne befejezni ezt a cod szidalmazást? Amúgy meg nem tudom mit kell itt sírni, ha valaki hardcore játékkal akar játszani annak ott az Arma 2.
  • eugabesz
    Nagyjából egy....
  • nandorb
    Ha jol tudom ez a Zh1nt0 irodaja,de ha megsem akkor bocsi...
  • gabipaci
    Én egy távolabbi fotóra lennék kíváncsi, hogy ezt a faliújságot hány íróasztal veszi körül...
  • Smithwarden

Hu de szuper.
    Megmutattak a DICE-osok, hogy mar kirakjak a falukra a forumrol a patchelni valo dolgokat.
    Most mar csak hipp-hopp par ev es kesz is lesznek veluk.
  • adam46
    Mondjuk ezt én is észrevettem régebben. Lehet úgy oldották meg, hogy csak a pálya egy bizonyos részét tölti be az elején.
  • eugabesz
    nekem már nem...érdekes,hogy nekem az uccso pach javította
  • Snexi
    nekem az lett a gáz hogy ugyan lecsökkent az idő a felére,de amennyi ideig régen többet töltött (kb +1 perc) annyi ideig akad a játék
    elég idegesítő
  • adam46
    Rendben, köszönöm megnézem őket.
  • SötétBarom
    White Pass Rush

Én tök örülök ezeknek a map packoknak, mivel szinte csak rusht játszom :DD
  • Axl Rose
    Igen, rosszul fogalmaztam, rálőttem 2 tracert.
    Ott lesz a gond, hogy rázoomoltam és egyből lőttem, nem vártam semmit.

Köszi, kipróbálom :-)
  • nandorb
    Bejelölés az nem ugy müködik,hogy spotolod hanem tracert lősz rá.Mikor ezzel megvagy a rakétával rázoomolva tartod addig még nem irja ki a távolságot és akkor feltartod és elövöd.
  • Axl Rose
    Valaki azt mesélje már el nekem, hogy az RPG-t hogyan kell kultúráltan használni a tracerrel ? :-)

Mert én bejelölöm a tankot 2x, rálövök rpg-vel és semmi.
    Nyomva kell tartani az egérgombot, vagy hogy ?

Mert mástól látom, hogy fellövi az égbe az RPG-t és levágódik neki a tankra. 1, max 2 lövés és annyi.
  • xXtamasXx
    nekem egyik driver se segített DX10-ről átállítottam 9-re és fele annyi idő alatt betölt, grafiaki változás pedig semmi szal megérte
  • nandorb
    Hát mint már emlitették, hogy kiadnak minden mapot minden módban.De viszont új mappot a Vietnámi Extensionban fogunk látni. Tudom borzasztó de hát én csak a hirt adtam ki nem hatok DICE-ra.
  • mNzJean
    Ez aztán a map pack , komolyan ez már szánalmas ,hogy van pofájuk map pack-nak hívni ..
  • nandorb
    Map Pack 5-os erkezik holnap.
  • eugabesz
    Igen.Bármelyik.
  • adam46
    Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva a Driverek terén, nem kísértem figyelemmel a történéseket. Nekem most 10.4-es van, de nagyon lassan tölt be 10.5-ös, vagy a 10.6-os javítja a hibát?
  • Shifty7
    Esetleg vki(k) este funwar 6v6tól felfelé, este 8órától?
  • eugabesz
    A 10.7 catalyst nem egy önálló driver!!Ne tessék tévedésbe esni,hanem bizonyos előtte elb@szott elemek javítása.Főként videólejátszós,számomra ismeretlen cuccokhoz javítás,megfűszerezve némi játék-hiba javítással.10.6-ra rátelepítve semmi gond vele,viszont javulást sem látni nagyon.Legalább is szemmel nem.
    Tele van a leírása ilyen szakmai ákom-bákommal,aminek a felét sem értettem,de mondom,ha egyedül azt teszed,a videókarinak az illesztőjét pl. fel sem teszi.
  • nandorb
    Nem is neked irtam de jólvan:)
  • Melkon666
    Köszi, ez segített
  • Kami
    Megoldódott.
    Torrentről leszedtem egy patch-et, feltettem, majd ezután indítva az updatert már lefutott és leszedte a frissítést!
  • Kami
    Így sem jó! :-(
  • nandorb
    Ahova van telepitve oda bemesz,es az BFBC2.exe-t beallitod hogy adminisztratorkent fusson,+ BFBC2 Updaterrel is ugyanezt teszed. Majd mikor elinditod akkor mar biztos fog updatelni.
  • Kami
    Pont ezzel küzdök most én is.
    Már olvastam a problémáról máshol is, csak éppen a megoldást nem találom!
    Ha valaki ismerné -a megoldást- és el is árulná azt megköszönném!
  • Melkon666
    Sziasztok!
    Olyan problémám adódott, hogy újraraktam a Win 7-t. Felraktam a játékot, de az updater nem akar normálisan működni...
    Ahelyett, hogy updatelne, rögtön elindítja a játékot, mintha a sima game.exe-vel futtatnám és persze a legalapabb verziót indítja. Próbáltam rendszergazdaként, nem segített.
    Egyébként régebben már feltettem 2xer de akkor mindig normálisan ment.
    Valakinek volt már ilyen gondja?
  • Shifty7
    A 82nd klán mindenkit sok szeretettel vár a nem rég indult szerverén:
    http://www.gametracker.com/server_info/94.75.238.243:19567/ NORMAL! Valamint várjuk más klánok jelentkezését warokra!

bfbc2 ign: Monos7
  • BonBon