51658
-
RoboGoD #36382 Nem. Mint ősBFesnek úgy gondolom jogom van fikázni az EA elhajlását az arcade jelleg felé... De amúgy nem ismétlem magam, elmondtam amit akartam. -
#36381 Magyar szerverkörkép- Battlefield.hu -
#36380 Meg asszem a másik havason is! -
Végre világos lett ezen a pályán:-) -
#36378 Kipróbáltam a játékot és tényleg nem a "vérpistikéknek" való. Ez a COD-nál egy sokkal magasabb szint, ide kell gondolkodás és rengeteg ügyesség. Meg persze taktika és csapat, anélkül tényleg 0 a játék. Egyedül semmi értelme nekimenni bárminek is, ezért is kéne egy jó csapat. :) dienesoft néven megtaláltok a játékban. -
#36377 -
#36360 egy kódot, amivel pár fegyvert és specialitást hamarabb kapsz meg mint a nem gyüjtőisek... amúgy megtévesztő, ez nem gyüjtői kiadás, hanem inkább special edition... -
hekhubá #36359 Sziasztok.
Meg tudnátok nekem mondani hogy a gyűjtői kiadás mit tartalmaz?
-
#36358 Na végre, megvan a gém nekem is. Kíváncsi leszek rá. Első pár körbe tutira, hogy szarrá fognak lőni :D -
#36357 Én akivel találkoztam abból a klánból pubon, szinte kivétel nélkül folyamat jelleggel CG-ztek. -
#36356 Megint ezt kell olvasnom... Nem lehetne befejezni ezt a cod szidalmazást? Amúgy meg nem tudom mit kell itt sírni, ha valaki hardcore játékkal akar játszani annak ott az Arma 2. -
eugabesz #36355 Nagyjából egy.... -
#36354 Ha jol tudom ez a Zh1nt0 irodaja,de ha megsem akkor bocsi... -
gabipaci #36353 Én egy távolabbi fotóra lennék kíváncsi, hogy ezt a faliújságot hány íróasztal veszi körül... -
Hu de szuper.
Megmutattak a DICE-osok, hogy mar kirakjak a falukra a forumrol a patchelni valo dolgokat.
Most mar csak hipp-hopp par ev es kesz is lesznek veluk. -
#36351 Mondjuk ezt én is észrevettem régebben. Lehet úgy oldották meg, hogy csak a pálya egy bizonyos részét tölti be az elején. -
eugabesz #36350 nekem már nem...érdekes,hogy nekem az uccso pach javította -
#36349 nekem az lett a gáz hogy ugyan lecsökkent az idő a felére,de amennyi ideig régen többet töltött (kb +1 perc) annyi ideig akad a játék
elég idegesítő -
#36348 Rendben, köszönöm megnézem őket. -
#36347 White Pass Rush
Én tök örülök ezeknek a map packoknak, mivel szinte csak rusht játszom :DD -
Axl Rose #36346 Igen, rosszul fogalmaztam, rálőttem 2 tracert.
Ott lesz a gond, hogy rázoomoltam és egyből lőttem, nem vártam semmit.
Köszi, kipróbálom :-) -
#36345 Bejelölés az nem ugy müködik,hogy spotolod hanem tracert lősz rá.Mikor ezzel megvagy a rakétával rázoomolva tartod addig még nem irja ki a távolságot és akkor feltartod és elövöd. -
Axl Rose #36344 Valaki azt mesélje már el nekem, hogy az RPG-t hogyan kell kultúráltan használni a tracerrel ? :-)
Mert én bejelölöm a tankot 2x, rálövök rpg-vel és semmi.
Nyomva kell tartani az egérgombot, vagy hogy ?
Mert mástól látom, hogy fellövi az égbe az RPG-t és levágódik neki a tankra. 1, max 2 lövés és annyi. -
#36343 nekem egyik driver se segített DX10-ről átállítottam 9-re és fele annyi idő alatt betölt, grafiaki változás pedig semmi szal megérte -
#36342 Hát mint már emlitették, hogy kiadnak minden mapot minden módban.De viszont új mappot a Vietnámi Extensionban fogunk látni. Tudom borzasztó de hát én csak a hirt adtam ki nem hatok DICE-ra. -
#36341 Ez aztán a map pack , komolyan ez már szánalmas ,hogy van pofájuk map pack-nak hívni .. -
#36340 Map Pack 5-os erkezik holnap. -
eugabesz #36339 Igen.Bármelyik. -
#36338 Sziasztok!
Kicsit le vagyok maradva a Driverek terén, nem kísértem figyelemmel a történéseket. Nekem most 10.4-es van, de nagyon lassan tölt be 10.5-ös, vagy a 10.6-os javítja a hibát? -
Shifty7 #36337 Esetleg vki(k) este funwar 6v6tól felfelé, este 8órától? -
eugabesz #36336 A 10.7 catalyst nem egy önálló driver!!Ne tessék tévedésbe esni,hanem bizonyos előtte elb@szott elemek javítása.Főként videólejátszós,számomra ismeretlen cuccokhoz javítás,megfűszerezve némi játék-hiba javítással.10.6-ra rátelepítve semmi gond vele,viszont javulást sem látni nagyon.Legalább is szemmel nem.
Tele van a leírása ilyen szakmai ákom-bákommal,aminek a felét sem értettem,de mondom,ha egyedül azt teszed,a videókarinak az illesztőjét pl. fel sem teszi. -
#36335 Nem is neked irtam de jólvan:)
-
Melkon666 #36334 Köszi, ez segített -
#36333 Megoldódott.
Torrentről leszedtem egy patch-et, feltettem, majd ezután indítva az updatert már lefutott és leszedte a frissítést!
-
#36332 Így sem jó! :-( -
#36331 Ahova van telepitve oda bemesz,es az BFBC2.exe-t beallitod hogy adminisztratorkent fusson,+ BFBC2 Updaterrel is ugyanezt teszed. Majd mikor elinditod akkor mar biztos fog updatelni. -
#36330 Pont ezzel küzdök most én is.
Már olvastam a problémáról máshol is, csak éppen a megoldást nem találom!
Ha valaki ismerné -a megoldást- és el is árulná azt megköszönném! -
Melkon666 #36329 Sziasztok!
Olyan problémám adódott, hogy újraraktam a Win 7-t. Felraktam a játékot, de az updater nem akar normálisan működni...
Ahelyett, hogy updatelne, rögtön elindítja a játékot, mintha a sima game.exe-vel futtatnám és persze a legalapabb verziót indítja. Próbáltam rendszergazdaként, nem segített.
Egyébként régebben már feltettem 2xer de akkor mindig normálisan ment.
Valakinek volt már ilyen gondja?
-
Shifty7 #36328 A 82nd klán mindenkit sok szeretettel vár a nem rég indult szerverén:
http://www.gametracker.com/server_info/94.75.238.243:19567/ NORMAL! Valamint várjuk más klánok jelentkezését warokra!
bfbc2 ign: Monos7 -
BonBon #36326