Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotya10002
Én meg volt hogy totál kifogytam lõszerbõl,és a tank ellen kis pisztollyal szembe szálltam:-) Csak lövöm meg lövöm a tankot,hátha:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

dronkZero
Ja, én ebbõl az okból kifolyólag sosem viszek endzsivel "igazi" pisztolyt, még ha aknázok, akkor sem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Velem az szokott elofordulni, hogy arconlo eg villogo ember. Ilyenkor rogton tudom, hogy megint elfelejtettem visszacserelni a dart gunt pisztolyra. <#taps><#lama>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dronkZero
Uh, ti görgõvel váltotok fegyvert..? És jó az? Nekem minden cucc gombon van. Ennek ellenére én is rendesen pofán szoktam lõni magam... 😄 😛

SötétBarom
Klasszikus. Nekem ráadásul szar a görgõm (nincs benne az a reteszelõ cucc, amitõl kattog, így nagyon érzékeny), és rendszeresen meg szoktam ezt játszani 😄Ddd

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Me0w
Kihagytak a kedvencemet 😉

11.) Kiugrasz a helibõl javítani, de a csapattársad rádrakja a helit és beledöglesz. Ennek a továbbfejlesztett verziója pedig: Megtörténik a 11., közben a társad is kiugrik éleszteni, és rádõl a heli. (Mindkettõ megvolt 😊)

Together we'll fly someday...

7) Bailout of a helicopter in the water so everyone can shoot at you (and the rest of your squad) and your helpless.

En ezt tudom azzal kombinalni, hogy a helikopterbol kiugorva akkora sebesseggel repulok, hogy remenytelenul messze a tiltott zonaban erek vizet.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Jólvan na, fáradt vagyok<#idiota>
dronkZero
Carl Qstav?

Ebbõl én kb 7et már átéltem, msot akkor noob vagyok?<#banplz>
Fõleg a cq-s szokott elõfordulni, gyorsan akarok váltani az egér görgõvel és már javítani a tankot, de még cq-n vagyok😄
Ulvar
szintén.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

dronkZero
Vagy ha választanak egy kibaszott másik billentyût a cuccok felvételére, MINT PÉLDÁUL BF2BEN! Csak ugye a pöcsöm kontrolleren nincs annyi gomb...

Fpocok
"1)Éledj egy társadon úgy, hogy rögtön lecsúszol egy hegyrõl zónán kívülre."

Na ez megvolt egyszer White Pass on 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

sWbFII
4) Accidentally RPG yourself in the face while trying to repair a tank.
Látom ezt nem csak én játszottam el eddig... <#vigyor2>
2.-ra meg megcsinálhatnák, hogy M-COM 1 méteres körzetében nem fegyvert veszel fel 'E'-vel hanem hatástalanítasz, mert elég idegesítõ.

"Not Weaken.... Weeeaken"

Morphh
8)UAV-ozz conquesten és akkor mindenki tudja, hol vagy.*

Frostyc - East

Morphh
A 10 legbénább útja a halálnak a bfbc2-ben.

1)Éledj egy társadon úgy, hogy rögtön lecsúszol egy hegyrõl zónán kívülre.
2)Menj M-COM-ot hatástalanítani, de szedj fel egy Garandot, vagy valami szar fegyvert, amivel kb. esélyed sincs alkotni (ezt a mondatot majd valaki "rehabilitálja"
3)Ugorj le valahonnan úgy, hogy elfelejted kinyitni az ejtõernyõd.
4)Mikor tankot javítanál, véletlenül küldj a pofádba egy CG-t.
5)Rohanj elõre túl korán rushon és dögölj meg, mert az ellenfél még nem húzódott vissza.
6)Éledj egy squad társadon, aki ijedtében leTK-z.
7)Ugorj ki egy helikopterbõl a vízbe, ahhol mindenki szarrálõhet téged, meg a squad társaid és mind tehetetlenek vagytok.
8)UAV-ott conquestenvés akkor mindenki tudja, hol vagy.
9) Meccs elején elüt egy szövetséges tank.
10) Szerezz egy quadot Nelsõn Bay-en..

Na valami ilyen.

Frostyc - East

dronkZero
Eheh, ja. Ez a kétkezes ez jóó... 😄

kfa
Ezt most találtam, szerintem marha vicces (és igaz is). Bocsi az angolért de nincs kedvem lefordítani 😛

Top 10 noob ways to die in BC2.

10) Get on a quad bike in nelson bay.

9) At the start of a match, get run over by a friendly tank.

8) Use the UAV in CQ mode so everyone knows where you are.

7) Bailout of a helicopter in the water so everyone can shoot at you (and the rest of your squad) and your helpless.

6) Spawn on your squadmate and give him a fright so he TK's you.

5) Run forwards too early in rush mode and die before the counter runs out.

4) Accidentally Carl Gustav yourself in the face while trying to repair a tank.

3) Jump but forget to parachute.

2) Go to defuse an Mcom but pickup an M1 Garand instead, which offers little resistance to the enermys coming through the door.

1) Spawn on a squad mate but get instantly pushed down a cliff into an out of bounds area, with no way of getting out.

kfa
Nálam is.

kfa
Minden ragdoll-t használó játék tele van ilyen vicces hullákkal 😄

zotya10002
Integet hogy ne lõj már:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
nálad ennyire ronda a grafika?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dronkZero
Eheh, én láttam egyszer olyat, hogy a csóka félig átesett egy drótkerítésen, és úgy könyökmagasságban beakadt a keze, azon lógott. De valami bebugzott a fizikán, és vagy 60Hz frekvenciával integetett felém a hulla... Jól nézett ki. De aztán kiûztem belõle az ördögöt, szétütöttem késsel a kerítésdarabot. 😊

Sztem totál részeg...de ki tuggya<#nemtudom>,még az is megeshet,hogy civilben asztalos és a fa minõségét nézi...

[IRAM] leader

darki81
kiakarja szedni az ajtófélfát?😄 Vagy csak ittas<#pias><#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Én emléxem erre a Mateusz14 -nevû nick-re..csodálkoztam is hogy mindíg megöl.nem mintha más nem ölne meg mindíg.....
rossz a szemem valószinû azééé.

😊😊😊:😊

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

sWbFII
várjunk csak... ez már nyomtatásnak számít...

darki81
szánalmasak<#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Szia Landor!

Kicseréled a logómat ha szépen megkérlek?
Itt kértem tegnap: LINK

ügyes vagy,így tovább 😉

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

xXtamasXx
hát nálam conquest alapból kivan zárva szal kb maradt 5176 szerver ebbõl kb 800at már bejártam 400ról bannal köszöntek el tõlem XD

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

hát pedig van : 9758 szerver ami közül tudsz választani 😄

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

xXtamasXx
dejó h nemcsináltam semmit amivel kiérdemeltem vlna <#mf1>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

sWbFII
Kár hogy ilyen a valóságban nincs...
"aztán KILL az admin progiban. És megint, és megint, és megint... "

Amúgy nincs valami klán TGF-el?

örülnék ha volnál valameik tsen,igy hogy csinálsz nekem helyet a szerveren? 😊

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Szopat az Admin. Én is szoktam csinálni, amikor valaki tankozik 5vs5 alatt, vagy nonstop GL v. CG ember ellen. Ez a szabályunk. Beírjuk 3x, hogy nincs tank, stb., aztán KILL az admin progiban. És megint, és megint, és megint... Mert alacsony a kerítés...

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

vagy mész nincs semmi bajod erre kiírja hogy valaki megölt <#wilting>

beszólsz meghalsz

Morphh
eugabesznek ma nagyon megy <#nevetes1>

Frostyc - East

xXtamasXx
ez a "kilépek és keresek másikat " taktika jólenne csakhogy lassan 2 hete ezt csinálom és nincs 1 szerver amire aztmondtam h hát ez fasza hnap is ittfogok játszani 😄

MR ME
ez mindig van? én ha érzem h lag van egy szerón akkor egyszerûen ki szoktam lépni és keresek másikat 😊

Tatyla
szerver oldali hiba vagy általános EA hiba...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

sWbFII
😄 rohadt csaló...biztos így öldösöd szegény MR.Me-t 😊 😊 😊

Egyébként nekem van hogy leteszek 2 aknát játék elején, majd 10perc múlva kiírja hogy doublekill, vehicle destroyed 😊

sWbFII
De akkor nektek is van egy kis lagg? Vagy csak nálam szar?

Olyan rossz hogy mikor jelzi nálam hogy meglõttem, már szinte nincs idõm elfutni mert 75%ban meg is haltam mire észbe kapok (mármint a lagg miatt).

JethroHUN
az semmi... mész nem is lõsz és kiírja h lelõttél vkit.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MR ME
biztos túlerõltetted magad felderítõként <#idiota>

Kellene nekem egy Linux-guru...Két kis programot kellene elindítani VPS-en.PM légy szíves <#felkialtas><#pias>

[IRAM] leader

Összefoglalva?:csalás,"paraszt" dolog.<#email>

[IRAM] leader

Zs0lt1
Srácok valaki ma este egy 8v8 war esetleg? Az eheti kupa pályákkal, kupaszabály szerint kellene.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_