51658
-
#36427 Ezt nem lehetett kihagyni, sorry :-)
-
De8Vent #36426 én M95-el rohangálok 12x optikával -
eugabesz #36425 Nekem is bejön a "Rambo-csipa",csak még használni nem tudom megfelelően...de majd idővel.Valakitől felvettem,oszt mondom némá' milyen jól lehet vele közelre is gyilkolászni,azóta használom elég gyakran.(T-88,Red Dot,C4,kombó) -
De8Vent #36419 pöcs nincs is 5770 nem vettem meg -
RoboGoD #36418 Nem, te a BF-et BF-esként jáccod. Nem is láttalak még sem csipával közelről, sem sotival messziről lőni. -
Kovvalsky #36417 A kód miatt engem is utálsz? -
willis #36416 két perc után fekete képernyő, kifagy a game, bár a hang megy a háttérben. Mi a 3,14csa a probléma. kilépek, ujra indítom a játékot és rendszerint megszünik a jelenség. bár ma nem lett jó. mi a megoldás? -
#36415 Akarmennyire kamunak tunik, a sabot loszerrel wiki szerint 300m-ig celzott lovest lehet leadni. Patch ota olyan nagyon messzirol mar nem adja, bar neha tenyleg ocsmany fregeket lehet loni vele.
Csakhat ha ennel igy odafigyeltek a realitasra akkor az m95 meg a tobbi .50cal is szaggathatna a testreszeket... -
eugabesz #36414 Ugyan már,nem ismered őket?Az egyik a Kanyarlövusz Hungaricus,a másik meg a Hubammegemesszi Lelovodus...én már élből ismerem ezeket.Fel vannak fedezve,csak még nem értesültél róluk. -
RoboGoD #36413 Van a családban KÓD függő idióta is, ott látom, hogy a csipával hadonászva osztják a fejeseket. Na már itt is ez megy. Befordul a sarkon, ránt egyet rajta, tűz, halál. Csipás rusholók szintén sci-fi (az erő velük van - kanyarodik a golyó?). Méghogy a 2142 a sci-fi... A másik meg a shotgunos távlövő bajnok (Láma green), ami megint egy baromság, de ennek nincs köze a KÓDhoz, vagy van, nem tudom, ezt csak utálom. Ilyen sem volt eddig a BF-ekben. -
RoboGoD #36412 Most raktam fel a 10.7-et, mert volt néhány laggom játék közben, de induláskor mindig, amikor leesett az fps 1-re. Most jobb lett. Nálunk a láma Greennek van 5770-ese, de ő nem ért a számítógépekhez. -
#36411 Hát nem semmi a csaj:-)
Szerencsés vagy:-)
Asszonykám meg itt nevet mellettem:-))) -
gabipaci #36410 Üzenem Neki, hogy köszönöm a segítségét. Délután -megbeszélés alapján- rajta próbáltam ki az adminprogram főbázis védelmét.
Köszi -
spiczi91 #36409 "Szociális munkásnak tanul. Alap, hogy csak medic. :)) "
-
#36408 Neki szünete van, én meg napközben dolgozom. Ráér :)
koschwarz!
Szociális munkásnak tanul. Alap, hogy csak medic. :)) -
#36407 hiába, az asszonyok már csak ilyen empatikus természetűek :) -
#36406 nem semmi, mennyit tolja... :) -
#36405 pl. nem hasznalom,pl. kupan nem volt szabad hasznalni es az volt az egyesseg ha hasznalom nem jatszok. Most a CB szabalyai szerint szabad hasznalni de nem eri meg hasznalni. -
#36404 Én mondtam neki az M60-at, mert a célzással még voltak gondjai. Én saram, engem kell szidni. De a CG-t nem használja, M60 meg belefér. Szerintem. -
#36403 hasonló mint gusztávval a több mint 3k kill? csak ő mondjuk nő? -
#36402 De M60-al platina az mien?:D -
#36401 Sziasztok!
Továbbra is eladó egy teljesen új, bontatlan, fóliás állapotban lévő Battlefield Bad Company 2 PC játékszoftver!
Akit érdekel, ide írjon: [email protected] -
#36400 :)
Elsőre csak nézte, aztán egyszer csak kedvet kapott. Mindig medic és gyógyít meg támaszt ezerrel. Aztán mondtam, hogy menjen bele a harcba nyugodtan, most már "hentelni" is szokott :DD
Már lassan többet játszik, mint én :)
Statja: http://bfbcs.com/stats_pc/HarcosMano
Nem a statnak játszik :)) -
#36399 De király!!Rendesen játszik a bébid?
Nekem asszonykám nem szereti:-(inkább olvas vagy sorozatot néz:-) -
#36398 aza vicc h múltkor voltam PH-n és már nem is a magyarok quakeznek hanem kb az összes külföldi, biztos megszokták már h ott lehet :D -
#36397 Ghost!
Asszonykám köszöni szépen, hogy tanítottad helikoptert vezetni :)
Harcosmano néven tolja!
Jean, vegyél már fel majd friendsbe! Köszi -
#36396 Van mikor az embernek tele lesz a f@sza, és ő is CG-vel megy. Pláne mikor 1 admin nincs, és hiába szolsz,kiröhögnek. -
TBW #36395 Ati kártyákhoz csak annyit, hogy a 10.6 belassítja a játékot, sok ati-s fórumban írták, a 10.7 meg ebből nőtt ki úgyhogy nem sokkal gyorsabb és hallottam BSOD-ről is sok helyen.
Az uccsó ami bevált és a gyors betöltés is megvan benne BC2-höz az a 10.5
-
Borg #36394 De van quad :D -
#36393 Ő az pedig.. Nem kibaszni akarok vele, de a héten akár hányszor láttam a szerveren, az tuti, hogy még Nelson Bayen is lőtt le CG/RPG-vel. Pedig ott nincs jármű -.-
Na mind1. -
determinator #36392 Szerintem elírtad a nevét, mert Maestro360 nevű emberke 336 óra játék után 7 órát használt "rakétakilövő kütyü"-t.
stat -
#36391 PH szerveren csomót látom a Maestro360 nevű delikvenst.. Kéne bannolni a rákba, ugyanis az idő 60-70%-ban valamilyen rakétakilövő kütyü van nála... -
Pex156 #36390 Nekem olyan fordul elő rendszeresen, hogy a távcsőben nézve a nagyítás mozgásra vagy csak úgy szimplán eltűnik - a távcső fent marad a szálkereszt, stb. Mintha egy távcsőben egy pillanat alatt, kicserélnék a lencséket fénytörás nélküli sík üvegre. Azért nem túl gyakori, így nem olyan zavaró.
"ki van kapcsolva a zoom toggle :) " - Be van kapcsolva.
-
#36389 Sziasztok!
Bocsi hogy ide írom, de ha valaki megunta a játékot szívesen megvenném az acc-ot. :) -
De8Vent #36388 ki van kapcsolva a zoom toggle :) -
#36387 Persze, ehhez jogod van, de magadat hibáztasd ha megveszed, hiszen így fent azt látják, hogy minden oké. A codosoknak nem tudom mi a fasz köze van ehhez... -
#36386 Hali Név testvér:)(r.o.b.o.G.o.d)
Volna egy kérdésem:
Látom ati kártyád van.
Melyik drivert használod mert ami nálam most fent van az valami miatt belassítja a játékot:(
Nekem egy 5770-em van
-
Gergosz2 #36385 Hellóka!
Csak azt szeretném kérdezni , hogy nektek is előfordult-e az hogy bezéloztatok sniperrel/cg-vel/vmi más fegyverrel amin red dot vagy scope van és miután becéloztatok kizoomolt.(kicsit nehézkes a leírás) -
#36384 Hali! Mostanában nem enged fel a szerverekre. A browser műkődik, de ha kiválasztom a szervert, nem enged fel rá, mintha nem menne a net. Tudja valaki, mi a gond? Steames vagyok. Tűzfal kikapcsolás nem segített. -
RoboGoD #36383 Ezt mondd el a vérpistiknek is, mert tele van velük minden szeró. És alapból valószinüleg nem az itt jelenlévőkre vonatkozik, mert aki egy fórumba feljön, az már communitiyben gondolkodik.