Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
11.) Kiugrasz a helibõl javítani, de a csapattársad rádrakja a helit és beledöglesz. Ennek a továbbfejlesztett verziója pedig: Megtörténik a 11., közben a társad is kiugrik éleszteni, és rádõl a heli. (Mindkettõ megvolt 😊)
Together we'll fly someday...
En ezt tudom azzal kombinalni, hogy a helikopterbol kiugorva akkora sebesseggel repulok, hogy remenytelenul messze a tiltott zonaban erek vizet.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Fõleg a cq-s szokott elõfordulni, gyorsan akarok váltani az egér görgõvel és már javítani a tankot, de még cq-n vagyok😄
Na ez megvolt egyszer White Pass on 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Látom ezt nem csak én játszottam el eddig... <#vigyor2>#vigyor2>
2.-ra meg megcsinálhatnák, hogy M-COM 1 méteres körzetében nem fegyvert veszel fel 'E'-vel hanem hatástalanítasz, mert elég idegesítõ.
"Not Weaken.... Weeeaken"
1)Éledj egy társadon úgy, hogy rögtön lecsúszol egy hegyrõl zónán kívülre.
2)Menj M-COM-ot hatástalanítani, de szedj fel egy Garandot, vagy valami szar fegyvert, amivel kb. esélyed sincs alkotni (ezt a mondatot majd valaki "rehabilitálja"
3)Ugorj le valahonnan úgy, hogy elfelejted kinyitni az ejtõernyõd.
4)Mikor tankot javítanál, véletlenül küldj a pofádba egy CG-t.
5)Rohanj elõre túl korán rushon és dögölj meg, mert az ellenfél még nem húzódott vissza.
6)Éledj egy squad társadon, aki ijedtében leTK-z.
7)Ugorj ki egy helikopterbõl a vízbe, ahhol mindenki szarrálõhet téged, meg a squad társaid és mind tehetetlenek vagytok.
8)UAV-ott conquestenvés akkor mindenki tudja, hol vagy.
9) Meccs elején elüt egy szövetséges tank.
10) Szerezz egy quadot Nelsõn Bay-en..
Na valami ilyen.
Frostyc - East
Top 10 noob ways to die in BC2.
10) Get on a quad bike in nelson bay.
9) At the start of a match, get run over by a friendly tank.
8) Use the UAV in CQ mode so everyone knows where you are.
7) Bailout of a helicopter in the water so everyone can shoot at you (and the rest of your squad) and your helpless.
6) Spawn on your squadmate and give him a fright so he TK's you.
5) Run forwards too early in rush mode and die before the counter runs out.
4) Accidentally Carl Gustav yourself in the face while trying to repair a tank.
3) Jump but forget to parachute.
2) Go to defuse an Mcom but pickup an M1 Garand instead, which offers little resistance to the enermys coming through the door.
1) Spawn on a squad mate but get instantly pushed down a cliff into an out of bounds area, with no way of getting out.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[IRAM] leader
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
rossz a szemem valószinû azééé.
😊😊😊:😊
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
"aztán KILL az admin progiban. És megint, és megint, és megint... "
Amúgy nincs valami klán TGF-el?
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
beszólsz meghalsz
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egyébként nekem van hogy leteszek 2 aknát játék elején, majd 10perc múlva kiírja hogy doublekill, vehicle destroyed 😊
Olyan rossz hogy mikor jelzi nálam hogy meglõttem, már szinte nincs idõm elfutni mert 75%ban meg is haltam mire észbe kapok (mármint a lagg miatt).
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
[IRAM] leader
[IRAM] leader