Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every damn day
te vagy a 100. user az atadbázisban 😊
én meg bajszos 😄
-tRs-Landor
De meg a szerencsetlen azsiai leanyvallalat is osszekapta magat 1 nap alatt egy kraftos tajfun utan.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Már többször meg akartam kérdezni de mindig elfelejtettem:-)
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Vagy volt, hogy jön a tank, megbújunk oldalt "Huhhh oké , nem vett észre..." erre szembõl átfut hozzánk a tank elõtt egy assault "Ammo, here!"...
Platina hány kill után jár?
"Not Weaken.... Weeeaken"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
"They aren't. It is the transport systems striking not QA. QA aren't in cos they can't get into work. "
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
fal mögött álltam láttam spotolva volt mellettem 2 méterre egy srác kiugrottam belelõttem m416bõl 1 tárat õis belém aztán 40mmes shotival 1et , elõ a pisztolyt kifogy még mindíg egymás körül rohangálunk (közbe õ is lõtt, tárazott satöbbi)még1 shoti még1 tár a pisztolyból még mindíg semmi...végül az m4 2. tárával megöltem kb 20 hpm maradt -- > nah ez aztán lagg (nem,nemcsak béna voltam , volt találatjelzés dögivel)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Mondtam nekik, hogy ennyi balfasz mellett nem meglepõ az államcsõd. Bannoltak. <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Rosszabb esetben véletlenszerûen lerak valahova a pályára. Általában fõbázisra.
Just to let you know the patch is currently sat in QA but due to some kind of striking in Romania we won't get results until tomorrow at the earliest with our server fixes.
Thats what we are waiting on at the minute to figure out where we are and when we can release. "
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
am ezt énis bírom csak nekem "fordítva szokott leni" pl spawnolok fõbázison csávó ül a quadon futok felé mint a hülye nyomom a Q-t h várjon odaérek már az E-n van a kezem és arra a pillanatban spawnol mögé vki..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
17)spawnképernyõ számlál 3..2..1 enter battle és kezdi elõlrõl - elvileg spawnoltam és meghaltam...😄
Hasonloan jo meg a tank ele keresztben beragadt quad, humvee, akarmi, amit a derek sofor vegigtol a palya harmadan, mikozben a csori aldozat sehogy se tud szabadulni. Koszonjuk meg a remek utkozes vizsgalatot a Dicenak!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
11) Sikerül több sebbõl vérezve, de egyedül keresztülverekednem magam az ellenséges vonalakon, és miközben próbálnék elsunnyogni vagy felgyógyulni, rámspawnol 2 medic társam és mint az õrültek elkezdenek lõni a semmibe -> totálisan felfedve hogy merre vagyunk és persze 10 mp alatt leszednek minket.
12) Kés. Vagy addig karcolgatom míg megfordul a sniper és lelõ vagy pedig egy pisztolypárbaj közben az ellenfelem 7,5 métereset ugrik felém helybõl és arcon késel.
13) Beszállni egy olyan tankba gunnernek aki colin macrae rallyn nevelkedett, ebbõl kifolyólag csak és kizárólag a "padlógáz" taktikát ismeri és berohan 9 ellenséges enginner és 2 tank közé.
14) Olyan helikopterbe szállni, ahol a vezetõ egy nyomorult wookie és lusta volt 50 métert futni kezdõrõl -> belecsapódunk a hegyoldalba, miután õ kiugrott.
15) Aknázás közben egy véletlen odapottyant baráti gránátot észrevenni a lábamnál.
16) Elakadni egy 5x5 cm-es fa vagy kõdarabban futás közben és kapni egy szép fejest.
am nekem 4 killem van repair toolal jobb mint a kés 😄
Én éles waron loptam tankot Panamán. Két rakétát beleküldtem a seggébe, kiszállt javítani, vártam egy kicsit, hogy hadd dolgozzon a jómunkásember, aztán bepattantam, és megkínáltam egy lövéssel az ágyúból. 😄
😊 persze beszálltam gyorsan és "szerteszét kaptam" <#mf1>#mf1>
.
.
OFF: akit érdekel egy kis vicc, jópofa
http://www.indavideo.hu/video/Muszaj_latni
"Not Weaken.... Weeeaken"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub