Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
am ezt mintha már máshol is kérdezték volna, faszkalap a srác vagy mi? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

supersunday
Ezek után inkább veszek black opsot mint még egy battlefieldet. <#circling>

MR ME
nem, csak egy nevem van, miért?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Landor, szeretnék én is kérni ilyen userbart! BC2

every damn day

koschwarz
inkább gyúrok a bf3-ra.<#fogmosas>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mNzJean
A HUN TS en egyenlõre senki ne használja az autoupdatet mert a frissítés nem kompatibilis a szerveren lévõ verzióval , délután vagy este felé ha minden igaz felkerül a szerverre az új verzió és akkor lehet tolni a kliens oldali updatet .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

koschwarz
ez nálam odáig fajult, hogy egyszerûen eladtam a játékot. igaz, alapvetõen élveztem, de igazából nem hiányoztak sem az ilyen "3x döföm hátba és nem hal meg" dolgok, meg nem hiányoznak a faszkalap játékostársak sem...arról nem is beszélve, hogy õszintén megvallva egy kicsit meguntam a meglévõ pályákat. meg azért így másra is jut idõm.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TDC Geronimo
Ja meg RDR ^^

Azok valahogy jóval szórakoztatóbbak 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

supersunday
Whoa.
Na erre nem számítottam. De elismerem, egész kreatív kifogás hogy már megint miért képtelenek határidõre kihozni valamit. Ha azt a munkát amit ilyen gyökér kifogások kitalálásával töltöttek inkább a patchre fordítanák már rég kitolhatták volna.
Aztán megy a sírás hogy a PCsek letöltik a játékaikat.

kfa
Nem tudom lesz-e még valaha olyan játék ami kifejezetten PC-re készül, engedik modolni és rendesen támogatják is a versenyjátékot... Attól tartok most lépünk át a konzolosodás világába <#zavart2>

In memoriam Cod1, Cs1.6, Bf2

nandorb
Nem a te nicked veletlenul az AtreidesB?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

MR ME
kb énis, néha még felnézek, de késelni nem lehet, találatot imátkozni h kell h bevegye satöbbi satöbbi, majd a patch megjelenése utána megint elõveszem komolyabban h wtf

MR ME
pfff
megyek codozni...

inkább az Alan Wake-et toltad igaz?<#vigyor><#eljen>

jó az a game...

Beers
Én sem viszem túlzásba!
Egy kérdés viszont felmerült bennem:
Ha esetleg lesz egyszer bf3, akkor annak is ilyen lesz a supportja?!
Mert akkor felejtõs lesz!
Ha engednék modolni szerintem sokkal elõrébb lennének!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
Elmúlt 1 hónapba játszottam talán 5 percet 😊

Annyira nem izgat már csak vicces ez a szenvedés, amit letolnak.

kfa
Ráadásul nem tudom emlékeztek-e de még a játék kiadásakor beígérték nekünk a Port Valdez Conquest-et. Megvárják míg csak 5000 ember fog játszani a szaros bugos játékukkal és akkor adják ki?
Nem értem...

XenHai
El mennek ezek már a fenébe!
Beers
nem csalódtam......

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
😄D szánalmas-e

kfa
Ez tegnapi. Ma már megvolt a teszt Romániában is és rájöttek hogy még nem stabil.
Jövõ hét.

[UNQL]Echo
Ha volt mar akkor sry

Patch info

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Kedves Landor,majd ha lesz idõd,kérnék logot.

statok-usebarok , mind1 h meiket.

Elõre is kösz!

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

bosco05
Király játék ez a BC2 😊
Ulvar
így van, tegnap egész jól ment a csapatmunka. Spotolások a helyek meghatározása (bár itt el kell majd nevezni a neveket valahogy).

Gyakorolni kell és menni fog ez.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bosco05
Ha gondolod nálunk lehet lesz hely. 2003-as klánunk van, azóta ugyanazok az emberek alkotják, úgyhogy nem egy széthulló csapat, csak eddig COD-oztunk. Volt opencup gyõzelem lan helyezések stb... Most térünk át Battlefieldre, mert COD scene siralmas 😊 Ulvar is nálunk játszik többek között, bár õ most csatlakozott kicsiny csapatunkhoz 😛
Fpocok
Egy zsírul kinézõ névtábla, ami csak ezen a fórumon van! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Feature. <#nezze>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

király
eredeti, pcguru elõfizetés mellé kaptam😛
De ez micsoda egyébként?

every damn day

Fpocok
Ha eredeti a játékod, akkor ha szépen kéred Landor bácsit itt a fórumon, csinál neked is egy, a nevedre szólót, ami mutatja, hányas szintû vagy.

télleg. ez a logó mi? Van valami klánotok?

every damn day

?

every damn day

Morphh
Sajnos a negyedik pont miatt kell leszólóznom a játékot, még másfél évig 😞. Amúgy minden pont oké lenne.

Frostyc - East

Kedves Landor!
A második logót kérném, nickem: HU=)Parittya
Köszönöm szépen!
Running
A Horda Team új embereket keres a Bad Company 2 játékra. Három aktív warozó emberünk lett inaktív különbözõ okok miatt, az õ pótlásukat próbáljuk megoldani. Jelenleg a CB Conquest ladder 3.- 4. helyen állunk. 2006 január óta létezünk hivatalosan. Csak warozásra képes és alkalmas embert keresünk!! Két ilyen emberre van szükségünk. Minden jelentkezõt egy csapaton belüli gyakorlással próbálunk ki.

Elvárások:
* normális mikrofon, PC, internet
* legyél fejlõdõképes, nyitott és tûrõképes
* klános tapasztalat
* 18+ életkor
* eredeti játék és szerverbérlés, ami extra kiadásokkal járhat

Elérhetõség: msn/email: [email protected]

darki81
kösz a helpet!<#buck> Gondoltam leszedem inkáb és lefrissitem, biztos ami fix, és mûxik rendesen! 😊 Amugy olyan 5 percenként lemegy 8 fps-re kb a game, de áttettem dx11-10-re, igy ugytûnik jólesz 😊 (remélem az volt a baj)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Szinte biztos,hogy nem,de elvileg a legfrissebb pb-nek mindig ott kell lennie a pb fõoldalán,én be szoktam tenni a pb setup.exe-t a játékom pb mappájába és onnan futtatom,bár sokak szerint ez teljen jól fut ha a gépre bárhová teszed.Ki hogy szereti.

[IRAM] leader

Fpocok
Felrakod simán, és ha nem enged be sehova a PB, ahogy engem sem engedett be, akkor le kell tölteni egy kis programot, amivel manuálisan frissíti a PB-t. Amúgy elvileg simán felrakod amikor telepíted a játékot.<#email>

darki81
most nézem hogy mégcsak ennyi az idõ XD a kocka mindenit 😄

darki81
uj a rendszer, fent a game, és a friss PB-t teszi fel vajon, leupdatézi? 😊 Vagy nekem kell majd lefrissiteni?

ez nem lényeges, inkább vmi láma szerót adjatok. Most mindenhonnan kidobnak😄😄

every damn day

mentések hol vannak?

every damn day

MR ME
sokszor van, nincs abban semmi

bosco05
Üdv! Landor ha megkérhetnélek légyszíves tegyél nekem is logot 😊 Nickem b05co - és felülrõl a második stílust szeretném a fehéret. Elõre is köszönöm.

Ha minden igaz sikerül beszúrnom is 😊
mNzJean
ááá Landor elképzellek egy szép fekete magyaros bajusszal <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Itt az oldal tetején vannak a magyar szerverek, mindegyiket ajánlom figyelmedbe.
Az egyik ezért jó, a másik azért rossz 😊)
Ha épp a miénkre szeretnél menni, de nincs hely, Teamspeak3-ra gyere fel, csinálok helyet, de csak külföldi játékos kárára.
Szabályba egyenlõre csak a csúnyabeszéd, és a támadók fõbázisának a kempelése számít. Több infó itt.

Logitech Hardware Tester

Ezer hála! <#worship>

zotya10002
Persze!Sokszor volt ilyen!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

sWbFII
Meg nem tudom nektek szokott-e olyan lenni, hogy valakivel egyszerre ölitek meg egymást... ?

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
Nekem most ment el a kedvem, 100. alkalom, hogy 9 golyót eresztek az ellenfél hátába mikor megfordul és lelõ. nem tudom miért 14%ot sebez egy karabély. Megszoktam CS-ben hogy akire rálövök általában meg is hal...pedig ott is csak 25-35öt sebez egy lövés.
20at sebez itt a legerõsebb géppuska... ergo legjobb esetben is 5 golyó egy emberbe.

HC módban meg 5 lövész spawnkempel és 15 percig mozizom, hogy amint feléledek meghaltam...

Nagyon remélem, hogy a javításban valamit tesznek ez ellen.

"Not Weaken.... Weeeaken"