51658
-
#36928 csak jelzem én 2 maggal és 4850 el 35 fps t hoztam -
#36926 Na de viszont ha 1.40-est emlitettel volna akkor kezet razhatnal most 1el:) -
#36925 A bokros cucc mar tobb mint 4honapja nem muxik. vagyis a PB kifogja. -
#36924 Bocs a kétmagnál elfelejtettem a 3Ghz-es limitet! -
#36923 Na látom szép kis vita kerekedett itten. Nos kérem én aztán tudom mi az megszenvedni a 1 fölötti k/D-ért. Kérem szépen tuning nélkül kétmagossal 3 Ghz alatt esélytelen a játék!!
Nekem 8800 Gt (golden sample) társul hozzá! Aki tud nekem egy olyan játékost mutatni akinek nálam gyengébb hardver mellett 1,5 feletti K/D-t produkál, azt a következő klántalálkozónkon meghívom egy pofa búza sörre!!!! (ter,észetesen mindenféle buhera és "nincsenek bokrok" effektus nélkül)
Tehát hogy is nézünk ki: Mivel a gépem "késik" és néha beszaggat, emiatt eleve hátránnyal indul az ember, másrészt lehet, hogy az FPS-em nem megyen 30 alá, ettől függetlenülakinek kétszer annyi van az ellen eélytelen a közvetlen harc!! (ha csak nem bénával van dolgod)
Mivel a Játék egy összefo.s.ott konzolátírat így minden utasítást a proscesszor vezérel (nagyrészt) textúrák, effektek, hang... amit normál esetben a gépedbe helyezett periféria végezne. Tehát ha én gépet akarnék fejleszteni akkor előbb vennék négymagos q8400-et, minsem a 2 gb ram mellé + ramot, vagy über videókártyát.
Utolsóként: A kis vérpistikéknek K/D > 1,5, akik kétmegos géppel és 9800GT alatti szintű kártyával e feletti szintet nyomják>> vicc!!!! -
mokacsin #36921 Nekem 70-80FPS-el megy full grafikán a játék! De ha lenne pluszban gyengébb procim és videó kártyám kicserélném felváltva őket,mert mostmár kíváncsi lennék,hogy melyik számít ennél a gamesnél jobban! -
ZiLi #36919 Hali! Nézem ezt a nagy vitát de én is a 4 magos mellett vagyok! Hiába a 5850 kari a 2 mag nem tudja követni a kártyát. (Valaki már írta ezt)
Nekem 5770 van I3 proci Átlag 60 FPS. A 4 magossal tuti 100 lenne. -
RoboGoD #36917 HUN4CE server vár téged is. -
#36916 jó lessz az amire gondoltál dx11 miatt is meg azért csak egy jó kártya
sajna nv dx11esei még ilyen árral is távoliak lennének pedig én nv párti vok -
#36915 figyelj, az szinte tuti, hogy más játékokkal jobban jársz, de ehhez meg a proci kéne jobban. döntsd el, hogy mennyire érdekel ez a játék :D -
#36914 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor ha jól néztem akkor azzal jobban járok ha nem veszek 4magos Phenomot 40e hanem a feléért 20e 2magosat és a maradék 20e hozzá adom a vidikarihoz amire színtúgy 40-et szántam de így 60ért egy hd5850-et tudok venni ami dx11-es -
SzinesGeza #36913
Ja. Akkor véletlenül sem azért mert zsinórban volt kb 10 killem és én voltam az első helyen?! :)
-
#36912 Ezt szerintem tuti megnyerjük
-
#36911 Az hogy kellett a hely es te nemkellettel ott aze kene BF.hu0ra jarni. -
SzinesGeza #36910 -
SzinesGeza #36909 Ez mi a túró?:
/forumkepek/2010_08/01.JPG -
TBW #36908 Te okos, Bad Company 2 processzor tesztet mutass, core2 vs quad, ne ilyen szarokat. -
#36907 am szerintem addig nem hiszik el amíg meg kérsz egy techsupportost a dice tól hogy ezt chatban írja le és lefotózod és berakod a képet ... -
Nagydög #36906 Lassan irom, hogy te is megertsd: A BFBC2 proci ehes jatek. De mivel eleg furcsan lett megirva, ezert nem hajtja ki rendesen az egyes magokat. A ket magos procikat alig izzasztja meg, de kozben csak kinlodik. Ezert jobb hozza a quad. -
#36905 elviekben egy kicsivel jobb mint a 4850 és gariba kaptam mert vmi behalt az ati ban -
#36904 gts250 az egy átcímkézett szar envidíának amúgy ez a heppje örülhetsz neki ha bedöltél gratulálok hozzá -
#36903 Hát én is inkább egy vga-t vennék előbb, mivel nem a procin múlik a dolog az max 20%ot adhat bele maximum de egy videókártya akár 100%-ot is. -
#36901 most hova szarjak? -
#36900 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TÉK -
#36894 Ha nem hazudnál mint a vízfolyás lehet nem tűnnél ilyen idiótának. 2.7es c2d meg egy hd4850 olyan édeskevés ahhoz, hogy 1900x1080bam jól fusson, hogy rossz nézni. Legalábbis nálam, de én biztos balfasz vagyok, azért van ez. 1600x1000-ben tart egy kb vállalható 30-40 közötti átlagot ami még mindig elég harmatos, viszont a további felbontáscsökkentés nem hoz plusz fps-t, tehát procilimitbe ütközés esete forog fenn.
Ha nagyon akarsz vergődhetsz még kicsit, jópofa olvasni. -
#36893 ok, most látom, hogy a CD Galaxisnál 6990 már (+1000 postaköltség) -
Nagydög #36892 Olcsosagrol nem tudok nyilatkozni, a VIP-pel meg ne torodj, PC-re ingyenes. -
#36891 VIP packok azok a PC-nel ingyenesek,max. birsz venni hasznalt accot de az rizikikossabb,inkabb vegyel teljesen ujat. -
#36890 Úgy értem, hogy a fentieknél olcsóbban! És VIP mappal :) -
#36889 Hellosztok! Tudja valaki, hogy honnan tudom megrendelni legolcsóbban a játékot? Úgy hogy a legújabb VIP map is benne legyen! Köszi előre is! -
#36888 Na persze 10fps maxal mi? ki akar 10fps max. 1fps min. jatszani? Mig a tobbi vegig szaladta a palyat te meg csak 20metert tudtal mozdulni. -
Nagydög #36887 Ja. A singlet vegigkinlodod vele, de a multi buntetesnek szamit. En egy eros duallal jatszom, de egy gyengebb (mar magonkent) quaddal valoszinuleg jobban jarnek. -
#36886 Annyira proci igényes hogy egy magos procin is lehet vele játszani
-
#36885 Laptop nem jatekra lett kitalalva. -
#36884 he nem azt mondtam hogy ha van egy quad procit meg benne egy 6600 128 megával akkor repeszteni fog, esszerű keretek között gondolkozz -
Csörcsike #36883 Azért nem csak a proci kell mellé. Nekem igaz laptop-om van de egy T9600-as proci van a laposba és mellette 1 8600GT 512MB memóriával és a single még is szaggatott és amiatt nem is tudtam pl megcsinálni azt a pályát amiben a sivatagban kell menni és a 3erődöt megtisztítani. -
Nagydög #36882 Fraszt! O fog gyozni. Legalabbis utobb mindenkeppen igy emlekszik majd ra. -
#36881 már mások is írták, de amint látod egyik általad belinkelt szakirodalomban sem szerepel a Battlefield Bad Company 2, szóval lehet hogy far cry 2 nél a vga számít (amit én még 7300 GT vel toltam és jól ment szal ki nem szarja most le???) de a BC2 sajnos proci alapú, és hiába fogsz itt egyedül harcolni a tömeg ellen egyszer úgyis elesel :D -
Nagydög #36880 Nem akarsz esetleg dontetlent ajanlani, o lovag? -
Nagydög #36878 Kicsit nyugodj meg, mert kezd zagyvava valni szoveged! Es most keress ra szepen a BFBC2+quad+dual kulcs szavakra! Meg valami?