Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne nevetesd már ki magad. Ez a játék konzolra készült konzolosoknak, nem PC-seknek és nem warozásra. Az infók szerint már most elég sokat abbahagyták, többen mint amennyien felfedezték. Akkorát robbantott a játék, hogy cb a legpörgõsebb ladderban sincs több mint 70 klán amibõl jó ha 5-10 kiáll warozni, mondjuk noshow nélkül. ESL ladder pl 40 csapatnál áll.
3 hónapja megy a sírás az EA fórumán, hogy egy kibaszott eredményjelzõt kúrjanak már bele a játékba, meg egy map indítás idõzítõt, mert vicc az egész. Eredményjelzõ azóta se, kaptál 15 mp-es késleltetést, ami szintén lófaszt se ér. Szabályok felállítása lehetetlen, mert a szerver adminja egy rakás szart sem ér, nem lehet se a perkeket se a fegyvereket kiszûrni.
Nyugodtan várjad csak a csodát, hogy ebbõl nagy játék lesz. Edd meg azt a sok baromságot amit nyilatkoznak. A játékon kb 150-en dolgoztak, szerinted ennyi ember nem lenne képes 2 hónap alatt beleírni a játékba ami hiányzik, plusz pár pályát hozzádobni? Segítek, de igen. Miért nincs meg? Mert már rég más projekteken dolgoznak, és rohadtul leszarják az egészet, meg azt a pár 10ezer embert aki még megveszi ezt a játékot. A BC2-bõl eladtak 5 misit, a bevételt kitermelte, jöhet az új játék, ami majd ismét tartol. Egyébként is biztos az érdekli majd õket, h pár hülye warozós PC-snek gondjai támadtak a játékkal, és nem az, hogy konzolosokról lehúzzanak még pár dodót.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ui.: ne kattintsatok az oldalán a "dogtags" menüpontra mert kifagyasztja a böngészõt 😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
R.I.P. BC2: Élt 4 hónapot!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Látod azt a szép képet fent? Na az azért van hogy neked segítsen, ne hogy már a szádba legyen rágva mindig minden féle alap kérdés! Le van írva max google, amikor teljesen esélytelen már akkor megkérdezed és kész.
A másik hogy te meg marhára még mindig nem tudod mi az az internet és hogyan kell rajta elkommunikálni, ha ilyen válaszokat kapsz 😊.
Érdekes én megkérdeztem nekem segítettek sõt itt van tamás, Morph, és még sorolhatnám, vagy 13an innen fenn is vannak Friendslisten. De minek pofázok 😊...
Ok. Varunk vissza harom ev mulva. <#hehe>#hehe>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Itt mindenki "ultimateprotacticalgamer".
Más fórumon mindenhol segítenek a kezdõknek ha normálisan, udvariasan kérdez, itt valamiért nem......
Lehet, hogy az aláírásomban lévõ "COD" mozaikszó miatt?? hmmmm, ezen el kell gondolkodnom....
Biztos nem tudják elképzelni az itteni "pro" srácok, hogy milyen békésen megfér egymás mellett a két játék....
Na szép és jó napot napot mindenkinek...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mennyire nem hiányzik. xD
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
X)
"Not Weaken.... Weeeaken"
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
A BF2-ben sem lehetett.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Azt szeretném kérdezni hogy multiplayer be számít valamit hogy gyûjtõi vagy sima játékom van? (Ugyanannyiba kerül elvileg csak akkor a gyûjtõit rendelni kell.)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
every damn day
talán okosabb felmenni egy ház tetejére a létrán, addig sincs szem elõtt az ember míg 3 kerítésrõl meg konténerrõl oda pókemberezik...
Aztán mondták: "Öcsém, de láma vagy, az a Multi része!"
every damn day
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De akkor se értem hogy bír egy relatíve szar fegyverrel 120 órát játszani egyhuzamban 😄