Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
Ezzel egyet kell értsek, de sajnos ezt el kell viselni 😞
bosco05
Alapból ez a Cod vs BF vs CS háború, pár idióta nyomorék gerjesztette vicc. Nem a játék határozza meg az életkort, sem a tudást. Én codos voltam egész idáig, de Quake I-el kezdtem a multizást. Akkor én most csak tunkolni tudok és 12 éves vagyok, aki hülye egy BF szintû játékhoz? Nem hiszem. Általánosítani meg azok szoktak akik szeretnek szarral dobálózni és nem különbek azoknál akiket szidalmaznak.
Running
Egyébként a játék nem szar, csak kár volt kiadni PC-re ilyen állapotban. Nyár végén kellett volna kiadni, mindent beleírva, ami egy multis PC-s fps játékhoz szükséges. Kicsit öregnek érzem már magam ahhoz, hogy 11 ezer forintért hónapokig teszteljek egy béta játékot. Elvileg vannak emberek, akiknek ez a feladata, ezért kapja a fizetését.

bosco05
Lehet, hogy igazad van, de azért még várjuk ki a végét. Én még nem mondok le a játékról. Ha fél év múlva ugyanez lesz a helyzet, akkor már elhiszem amiket írtál, addig is reménykedem, hogy nekem van igazam, ha még szabad ilyet tenni 😊
Running
Egészen biztos vagyok benne, hogy ez a játék úgy be fog futni fél év múlva, hogy csapatok ezrei alakulnak és tolják majd mindenhol.
Ne nevetesd már ki magad. Ez a játék konzolra készült konzolosoknak, nem PC-seknek és nem warozásra. Az infók szerint már most elég sokat abbahagyták, többen mint amennyien felfedezték. Akkorát robbantott a játék, hogy cb a legpörgõsebb ladderban sincs több mint 70 klán amibõl jó ha 5-10 kiáll warozni, mondjuk noshow nélkül. ESL ladder pl 40 csapatnál áll.
3 hónapja megy a sírás az EA fórumán, hogy egy kibaszott eredményjelzõt kúrjanak már bele a játékba, meg egy map indítás idõzítõt, mert vicc az egész. Eredményjelzõ azóta se, kaptál 15 mp-es késleltetést, ami szintén lófaszt se ér. Szabályok felállítása lehetetlen, mert a szerver adminja egy rakás szart sem ér, nem lehet se a perkeket se a fegyvereket kiszûrni.
Nyugodtan várjad csak a csodát, hogy ebbõl nagy játék lesz. Edd meg azt a sok baromságot amit nyilatkoznak. A játékon kb 150-en dolgoztak, szerinted ennyi ember nem lenne képes 2 hónap alatt beleírni a játékba ami hiányzik, plusz pár pályát hozzádobni? Segítek, de igen. Miért nincs meg? Mert már rég más projekteken dolgoznak, és rohadtul leszarják az egészet, meg azt a pár 10ezer embert aki még megveszi ezt a játékot. A BC2-bõl eladtak 5 misit, a bevételt kitermelte, jöhet az új játék, ami majd ismét tartol. Egyébként is biztos az érdekli majd õket, h pár hülye warozós PC-snek gondjai támadtak a játékkal, és nem az, hogy konzolosokról lehúzzanak még pár dodót.

De gondoltál rá és az már ráutaló magatartás. :-DD

KáTéCé
Én sose használtam C4-et <#mf2>

Jim Morrison
múltkor sikerült lekéselnem egy 50est 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Az elõzõ elvetemült játékosnak ha jól melékszem több van. (DeltaBluzer)
Én egyelõre nem szerepelek a listáján. :-)

kfa
Már 22000 DOGTAGnél jár a kis barátunk 😛

ui.: ne kattintsatok az oldalán a "dogtags" menüpontra mert kifagyasztja a böngészõt 😄

Rowlend
Azért még nem hal ki. Csak páran abbahagyják

GET OVER HERE!

Itt nem sebez akkorát a C4. :-DD

KáTéCé
Na szép. Mire vége a félévemnek, meg a vizsga idõszaknak és lenne egy kis idõm putyogtatni, kihal az egész? <#hehe>

Zs0lt1
halva született!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

kfa
Akik még soha nem waroztak, vagy most vették meg a játékot.

Ulvar
Tedd oda hogy nálatok 😊. Valakiknél most indul 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Running
Hát ez a játék a Hordásoknál kifújt. Még a kötelezõ kupa meccseket letoljuk, ha ki tudunk állni, de nyáron inaktívba rakjuk magunkat. Õsszel próbálkozunk újra, de csodálkoznék ha lenne hangulat a játékhoz. Már most mindenki szivárog el mmo-zni, cod-ozni, stb... Haldoklik a CB, az ESL, szép lassan mindenkinél elfogyott a cérna. Ennyi.

R.I.P. BC2: Élt 4 hónapot!

Ulvar
Hát általában ezek úgy történtek hogy tunkoltam egy gyereket és hát mit ad isten nem elém spawnolta a squad társat? de úgy hogy pont headshotra állt ... a másik hogy lövök és elém ugrik egy csapattárs...mert õ azt hiszi golyó álló vagy nincs TK benyomva és elõlem leszedné a fraget...A 3. kilövöm a házat már dõl össze mit csinál idióta csapattárs? BEFUT!... Na az ilyen halálra is kiírnám hogy EPIC FAIL nem csak öngyilkosságnál.

MR ME
nekem is annyi, megesik 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ulvar
Upsz...:Teamkills: 17

Tono34
Mostanában erõsen gondolkodom rajta, hogy újra felteszem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ulvar
Neked az alap felfogásod ez, mert buta vagy használni a tetves fórumot.

Látod azt a szép képet fent? Na az azért van hogy neked segítsen, ne hogy már a szádba legyen rágva mindig minden féle alap kérdés! Le van írva max google, amikor teljesen esélytelen már akkor megkérdezed és kész.

A másik hogy te meg marhára még mindig nem tudod mi az az internet és hogyan kell rajta elkommunikálni, ha ilyen válaszokat kapsz 😊.

Érdekes én megkérdeztem nekem segítettek sõt itt van tamás, Morph, és még sorolhatnám, vagy 13an innen fenn is vannak Friendslisten. De minek pofázok 😊...

"Lehet, hogy az aláírásomban lévõ "COD" mozaikszó miatt?? hmmmm, ezen el kell gondolkodnom...."

Ok. Varunk vissza harom ev mulva. <#hehe>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

FSpofon
menjél lövöldözz a gl-eddel

Arab money

Én is kértem már ezen a fórumon segítséget, soha nem kaptam.
Itt mindenki "ultimateprotacticalgamer".
Más fórumon mindenhol segítenek a kezdõknek ha normálisan, udvariasan kérdez, itt valamiért nem......

Lehet, hogy az aláírásomban lévõ "COD" mozaikszó miatt?? hmmmm, ezen el kell gondolkodnom....

Biztos nem tudják elképzelni az itteni "pro" srácok, hogy milyen békésen megfér egymás mellett a két játék....

Na szép és jó napot napot mindenkinek...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

byzhouse
Van GY.I.K. tanulják meg használni :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Azt nem értem miért van itt ennyi buzerátor, én még 5 évet mohaa-ztam mindig segítettünk a kezdõknek hagy játszanak, tartsák fent a játékot, de ti???? Atomparasztok vagytok, tisztelet a kivételnek, igen zoom. Magyarázd el neki vagy majd egyedül fizeted a szervered (2év) 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
czky
A jó öreg 2142...
Mennyire nem hiányzik. xD

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

sWbFII
Ez a 21. század apukám! Ha beszólsz a botnak még vissza is anyázik neked.
X)

"Not Weaken.... Weeeaken"

A 2142-ben is lehet.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Végre egy játék amiben lehet zúmolni.
A BF2-ben sem lehetett.

😄 ez tetszet! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

MR ME
😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bosco05
gyûjtõihez alapból jár a thompson
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy multiplayer be számít valamit hogy gyûjtõi vagy sima játékom van? (Ugyanannyiba kerül elvileg csak akkor a gyûjtõit rendelni kell.)

MR ME
attól még minden kaszthoz tudod használni a fegyvert, énis azzal csináltam meg recon nagy részét 😄 az más kérdés ha õ csak assaultal tolja...

Na ezt nem értem. Mi az hogy minden kaszthoz jár?? csak és kizárólag assault pontja van... A láma pedig tudod ki? ... <#beka3><#nyes>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Smithwarden
"Egyszerû rafinált" - Az szep kombo. <#idiota>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nohab
Ez nem biztos. Warokon is tudtam már egy kettõ helyet alkalmazni, közben nem is csipa voltam.
XM8 COMPACT a legjobb fegyver, remek

every damn day

iceshark
csubiknak jó, de azért elég feltünõ, amikor egy pókember rohangál a tetõkön, az ellenséges bokorülõknek jó célpont lehet😉
talán okosabb felmenni egy ház tetejére a létrán, addig sincs szem elõtt az ember míg 3 kerítésrõl meg konténerrõl oda pókemberezik...

kfa
Hát én néha örülnék ha botokat kapnék a squadomba csapattársnak...

Elõször játszottam vele egy hete, nyomom, hogy Play Now, betölt, és ámulok, micsoda intelligencia, fedezéket keresnek a botok, észrevesznek hogyha csak tüzelek a közelükbe, helyezkednek, beszélgetnek, meg összedolgoznak...
Aztán mondták: "Öcsém, de láma vagy, az a Multi része!"

every damn day

Tatyla
nem,az pinát<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Dogtag pontjaiból is látszik, nem szokott m-com közelébe kolbászolni, általában akkor tudok késelni mikor m-com támadásnál kifogy a skuló és vagdalózok, ennél a Dogtagnal többszöröse összejön, ha akarom ha nem persze bokorból nem tudok szurkálni.
kfa
Szerintem is mindig kilép mikor vesztésre áll a csapata, amúgy meg lehet hogy HC-n játszik, ott azért nem rossz a G3, nem feltétlen kell vele bokorban ülni.
De akkor se értem hogy bír egy relatíve szar fegyverrel 120 órát játszani egyhuzamban 😄

Ez tipikus Basecamper. Ha védekezik, utolsó m-com villog már lép is ki, ekkora külömbséget csak így lehet csinálni. Támadásnál is csak bokorba ül a G3-mal külömben nem lenne ilyen alacsony a Team és a Squad pontja. Egyszerû rafinált Public player.
bosco05
nah ezt ki is rakom az oldalra 😄 , hatalmas movie 😄
kfa