51658
  • kozako
    valaki nemtudná elmondani hogyan lehet berakni BF-es hátteret??????mint a tietek. kozakoHUN a játékosa nevem :D nagyon szépen köszönöm:)
  • nandorb
    b.
  • Metalmilitiakid
    a, csak a squad okban lévő emberek
    b, csak az ő squad jában lévő emberek
    c, nemtom :D
  • YakHead
    Ezt nem értem, a squad az négy emberből áll. Nem tévesztetted össze véletlenül valamelyik "class"-szal? Assault, recon stb.?
  • Jaffa 2843
    magas k/d-ról kb...
  • nandorb
    Én a napokban sokkat játszottam és sokszor éreztem a hogy csak a squad csinal vmit az összes többi még csak a zászló/M-COM közelébe se ment.

Nem értem miről gondolkodik a csapat többi része.
  • nandorb
    Hat pontok percenkent stat sokkat elarul max. amit normalisan elbirsz erni tisztesegesen az 320pont/perc Aki folotte van az WH-zik.
  • pacclacc
    Cheater nem csak aimbol áll! Teszem fel ha valaki csak whzik, azis szép arányt tud összeszedni, és az a fejlövéseknél nem is látszik meg!

Gondolom ti is megnéztetek már bannolt accountot, és voltak benne olyanak akik még csalva se tudtak embert ölni!

Tehát jobb esetben észreveszed 1 rankbol h valaki csal, rosszabik esetben meg fogalmad sincs h ö mit csinál!
  • Kicsirigo
    M93R Burst - én ezzel nem szoktam eltalálni senkit, neki meg 167 kill-ből 131 fejlövés.
    Asszem még van hova fejlődöm.
  • nandorb
    Ugyanmar 4-es KD-t? Assaultkent lehetettlen sniperkent meg elhinnem de aszaultbol lehetetlen... Megha kempelsz akkor is.
  • JohnConnor
    OMG, Egy érdekességre felhívnám a figyelmet, magában a statban nem is látszik a csalás, azonban a Headshot arányt tessék csak megkukkantani (GST/PALLE/BERLIN), még az M95-el ha nagyon kedves vagyok, nincs is bajom, de Vitonvka és a pisztolyok egyértelműen mutatják a turpisságot!
  • Nagydög
    Cheater banda. Az utolso talan csak elszant kemper.
  • nandorb
    Hat nem igazan:GST/PALLE/BERLIN
    Roadrunner1xt
    Kamikatze -ennek nem durva annyira a KD-je mint a tobbinek.
  • item
    (IRAM szeró) Nah ez a "Team" is elég idegesítő volt tegnap. Köztük ez a Kamikatze csóka aki a bázisunkat kempelte. Közben szerencsére kapott egy Kick/Ban-t is a szeróról!

Ennyire azért nem voltunk rosszak,érdemes megnézni a K/D arányukat.

kemper
    Összesítés...
  • NHLFAN
    igaz nem BC2 de hasonló:lesz ugye az új Medal of Honorból 3 féle kiadás,mindegyikbe raknak plusz fegyvereket kicsit drágábban.az előfordulhat,hogy a Limitedhez adott fegyvert semmilyen módon ne lehessen megszerezni az alapjátékban is?mert így akkor nem adnék ki rá + ezer forintot...
    Köszi,csak gondolom hasonló elven működhet mint a BC2 alap,Limited verzióknál
  • Quki
    omg , jó szar lehet a gazdája a laptopnak...XD érdekes, h nekem elfutott a játék az aláírásomban írt laptoppal a játék : D
  • JagFater
    Pedig így van.
    Nekem egy HD3850-van egy Q8300-al (2.5GHz). Előtte C2D E4300 volt 3GHz-re húzva és szenvedtem vele. Most szépen folyik a cucc. Már ha nagyritkán játszom vele. :-)
    A 4850 mellé rakjál egy quadot és menni fog szépen.
  • gblasius79
    Szupi!Köszönöm!
  • Nagydög
    Semmit. Az EA tarolja neked szivessegbol. Ha lemented a BFBC2 konyvtarat a dokumentumokbol, akkor a beallitasaidat is megorizheted.
  • gblasius79
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne hogy géptuningolás miatt újra kell húznom a gépet!Mit kellene csinálnom hogy a multiban eddig elért státuszom megmaradjon ha újratelepítettem a gamét?
    Köszi a válaszokat!
  • nandorb
    Inkabb PS3-ast ott ugyis megjelenik a BF3 es tobb mint 64Playeres szerveren fogsz tudni jatszani...
  • SötétBarom
    3 éve vettél volna egy xboxot, most nem itt hisztiznél :D
  • nandorb
    Kulonben:ITT Lehet a mostani Battlefield.hu szerver Szabalyzatrol vitatkozni es hogy mik legyenek az ujak.
  • nandorb
    Tudom de masik alaplap kell... mert a mostani nem engedi meg a 2.66-ot sem.2.20 a hatar. De majd keressek munkat es veszek lassan.
    Amikor vki. kozelebbe ersz es rasem tudsz lonni azt hivjak Ping tweak-nek.
  • Nietche
    A lényeg, hogy nem itthoni boltban vettem, hanem neten rendeltem őket vám áfa és minden cullang nélkül.
    itthon +80 lett volna a vége
  • Nietche
    Inkább uj cucc! jobban jársz vele, mert most új gép kb 2 évig nagyobb költés nélkül jó lesz, míg régit folyamatosan foltozgatni kell. Az én gépem már 3 éves lesz, és régóta nem vettem bele semmit.
    !intelE8400 3GHz, 4G DD3, 2T HDD, MSI N260GTX T20896, GIGABYTE EP45T-DS3, 700W táp! ez amikor vettem 220 volt 22 colos wide monitorral együtt.
    ja bocs a tápot cserélnem kellett, mert villámcsapás miatt felrobbant...
  • Metalmilitiakid
    kérdés: Szerintetek, ha csak igen ritkán tudok a gépre költeni pl évente kb 30-40 ezer, akkor érdemesebb e most venni ebbe egy lapba egy Q6600 at(használtan gondoltam) vagy várni x ideig és venni új alap új proci új ram, ami kb egy 100 as lenne.
  • RoboGoD
    Attól még nem lehet lelőni és ha ő meg már hozzászokott, akkor előny.
  • RoboGoD
    Semmi ciki nincs abban, ha valaki nem tud valamit, a ciki ha azt hiszi, hogy tudja, de nem:
    A Xenon procit sokan keverik a Xeon procival, amik a mai napig a csúcsprocik a szerverekben. A Xenon pedig tovább él.
    http://www1.euro.dell.com/hu/hu/nagyvallalat/Kiszolgálók/rack_optimized/cp.aspx?refid=rack_optimized&s=pad
    http://en.wikipedia.org/wiki/Xenon_(processor)
    http://www.inf.u-szeged.hu/projectdirs/bohusoktat/regi/szganyagok/esszek/Intel_Pentium.pdf
  • eugabesz
    Nagyrészt azért van,hogy néha "megtáltosodik" az ember,mint egy kommandós és mindenkit sz@rrá lő,aztán meg jön az esek-kelek effektus.
  • De8Vent
    ja csak közben a mérhetetlen laggtól nincs játékélmény ...
  • RoboGoD
    Soxor a fos lagg tesz éppen lelőhetetlenné valakit. A ritka infó miatt dobálja a hitboxot a gép, azt sem tudod hol lődd le. Talán még BF2-ben volt is ilyen cheat, hogy direkt laggot generált a csávó ha közel mentél hozzá és nem lehetett lelőni. Szóval a szar gép néha előny.
  • JohnConnor
    Nandor az intel procit vétek nem meghúzni, nem véletlenül kerül annyiba (ezt csak úgy zárójelben)
    Ha jó az alaplapod, akkor 3 Ghz-fölé lehet rántani simán feszemelés nélkül. Nekem gyári hűtéssel 3,6 Ghz-en megy, igaz emeltem feszt, de ésszel (tudom mit csinálok). Tulajdonképpen akinek űberbrutál gépe van az miért is nem játszik full grafikán??? Megmondom, azért mert úgy játszhatatlan, mert nem látsz semmit!
  • nandorb
    De a lenyege hogy E6750-esel probalom,aminek alapbol 2.66(+a grafikusom extra szar a gamehez:HD 4350-es.)

JohnConnor:Azt mondom hogy a grafikai lebutitos cuc kb. 2hetig volt elerheto a pb utana kiszurte.
  • nandorb
    Jaja meg a kibaszott GIGABYTE az irja hogy engedelyezi a procit csak mindenhol panaszodnak ra hogy nem lehet 2.6-ot se kihuzni csak 2.2...
  • Metalmilitiakid
    GTS250 el felmentem komoly 40 es csúcsra 35 ről, a procit meg húzhatnám de az a baj nem sokat mert melegszik
  • Metalmilitiakid
    nekem is az a bajom hogy ebbe a lapba max a Q6600 fér bele, és csak DDR2
  • JohnConnor
    ezt hogy is értelmezzük

úgy látszik túl fáradt vagyok már ma este
  • JohnConnor
    Hát pont ez az!! Ha bele raksz egy négymagos procit, és az én videókártyám akkor 60 fps fölött vagy!
  • JohnConnor
    Kire kellene gondolnom?