Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kutyát-macskát nem érdekli...
Szerintem, ha már minden fegyóból meg van a paltinád (pl. vizijármûbõl csak 500 kill <#hehe>#hehe>) akkor lerakhatod a game-et.
csak kérdeztem,a csillagok csak jönnek😊...hihi...igazán csak tegnap innen tudtam meg,mit is jelentenek,annyira foglalkoztam velük...::😊))
ja...atmegyek a két amcsi fegyóra ismét...csak mindjárt azokból is megvan a platina...😞
Szóval nem fogsz kapni rá több érmet semmit!
Rohogni fogsz. Nem kotelezo atmenned masik fegyverre, csak csillagot nem kapsz. Akinek annyi esze van, hogy a neki fekvo, vagy a csapatanak szukseges jatekstilus helyett csillag gyujtessel bohockodjon, az meg is erdemli.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
mindkettõrõl volt szó, plusz a bf-ed jövõjérõl, plusz úgy általában a játékok jövõjérõl, és a készítõk mentalitásáról.
bele ne halj hogy nem only bf, szívem megszakadna (sose értettem, ezt a "ne offojjáá má'" baromságot.
bele ne halj hogy nem only bf, szívem megszakadna (sose értettem, ezt a "ne offojjáá má'" baromságot.
MJ rulz Pink Team The Only One
de ha nem térek átt,nem kapok több csillagot,sem pontot a platina után...nem?
köszi...ettõl tartottam...a Gol a legpontosabb...szeretem...
Nem KELL! Már a Platinát se számolja ha esetleg több ezer fraged van.
át kell
Az alap ugyanaz volt, de mindig fejlesztették. Az alap Q3 engine dolgozik a Cod alatt még mindig, ezzel tisztában vagyok én is 😊
azt szeretném kérdezni,hogy ha a GOL fegyveremre megszereztem a platina csillagot,akkor további ölésekkel szerezhetek még,vagy a platina után nincs tovább,és átt kell mennem más fegyverre...?😊
Ha a BF3 olyan lenne mint a BF2 játékmenete és a BC2 grafikája/motorja, valamint lennének benne infantry mapok továbbá warmod, pb, steames mintára friendlist és chat rendszer... nos akkor igen 😊
csak letiltották a dx7 lehetõséget. a motor hidd el ugyanaz volt, ez tény, 4ig biztosan, tovább nem tudom.
Nem lehet, hanem biztos, viszont abban igazat adok, hogy a promoddal elkúrták a cod4-et, nem kicsit.
lehet tévedek a sorrenden, de hogy a promod egy kalap szar volt az ziher. a végén is, fájt a szemem olyan csúnya volt a graf, és a sniper??? nem volt nehéz kitalálni kik csinálták, és honnan jöttek.
Felesleges vitázni. Mindig pont annyit változtattak, hogy szerencsétlen mire utánajárt bekékült. A motor sem ugyanaz, mert akkor még mindig Q3-as fizikával rohangálnál Dx7-ben. Rengeteg új opció jött be minden résznél és sok régi parancs kapott új köntöst. Ezeknek mind utána kell járni. Pam meg elõbb volt mint promod, csak ott utána merte írni Worm, hogy BETA, így leszarták, nomeg amiket te írtál az is igaz, a népnek egy butított szar játék kellett és a Pam nem ilyen elven készült el, viszont igenis bugos volt és nem kicsit. Waroztam vele nem egyet nem kettõt. Kidobált a francba, befagyott a kulcs, nem engedett fel a szerverre, mindenféle hülye pb hibával írta tele a képernyõt. Mindent összegezve szar volt és Worm ezt tudta, be is ismerte és le is állt vele, pedig még lett volna mit csiszolni rajta.
"ki írta hogy a fegyverek változtak?" = ki írta hogy nem változtak😊 akart lenni.
Hát cod4-nél jóval elõbb volt Pam, aztán Worm abbahagyta. Akkor kínjukban csináltak egy promodot, ami eleinte egy tragédia volt. Emlékszem mit vitatkoztunk néhány elvakulttal, hogy az origi pubot átrakjuk pamról vagy ne.
nono, az sc 12 éves játék, és még mindig toplistás sokszor😊
ennyit lát a blizzard belõle, illetve hogy az sc2 olyan eladást csinál pc-re, amirõl bf-esek, cod-osok csak álmodnak. de bassza meg, a béta alatt különb support-ot kaptam, mint az összes cod együttvéve...az sc1rõl nem is beszélve, már rég elfeledtem, milyen is az amikor a készítõ törõdik a játék sorsával, évek múltán is, és ismeri azt a szót hogy feedback, email, patch és fórum. mondom magamban, cod2 5 éve, visszamegyek már egy kicsit cod6-ozni, majd 8 hónap után még mindig 4 körös az sd? cheaterk halomra? 😄😄inkább hagyjuk. ez vár ahogy elnézem bf-re is, pedig megvenném ha nem így lenne...
ennyit lát a blizzard belõle, illetve hogy az sc2 olyan eladást csinál pc-re, amirõl bf-esek, cod-osok csak álmodnak. de bassza meg, a béta alatt különb support-ot kaptam, mint az összes cod együttvéve...az sc1rõl nem is beszélve, már rég elfeledtem, milyen is az amikor a készítõ törõdik a játék sorsával, évek múltán is, és ismeri azt a szót hogy feedback, email, patch és fórum. mondom magamban, cod2 5 éve, visszamegyek már egy kicsit cod6-ozni, majd 8 hónap után még mindig 4 körös az sd? cheaterk halomra? 😄😄inkább hagyjuk. ez vár ahogy elnézem bf-re is, pedig megvenném ha nem így lenne...
nem értem, ki írta hogy a fegyverek változtak? mondom a motor ugyanaz. és az 1-hez, 2-höz, 4-hez is worm írta a cuccsot, hónapokig tartott mire kijött.
a pam meg nem azért nem volt sikeres mert bugos volt, hanem mert a cs-és promod hamarabb jött ki, és az kellett a népnek. sniperhez nem kell levegõ? gránát húzható? iszonyat csúnya grafika? ez volt a promod. a pam meg a régi cod2-es pam volt 4 ruhában. ja, majd elfeledtem, a perkek kiherélése volt még a promodban😊
a pam meg nem azért nem volt sikeres mert bugos volt, hanem mert a cs-és promod hamarabb jött ki, és az kellett a népnek. sniperhez nem kell levegõ? gránát húzható? iszonyat csúnya grafika? ez volt a promod. a pam meg a régi cod2-es pam volt 4 ruhában. ja, majd elfeledtem, a perkek kiherélése volt még a promodban😊
Szerintetek valaki fizetne havidíjat multi FPS-ért, ha az valóban faxa lenne?<#vigyor5>#vigyor5>
Nem jól tudod. Pont a fegyveres rész lett elég rendesen átírogatva minden egyes részben, fõleg a 4-ben. A cod1-hez, a coduo-hoz és a cod2-höz Worm írta a cuccokat, cod4-hez viszont egy teljesen más gárda készítette el a war modot. Kijött arra is a Pam, de Worm egyedül kevés volt hozzá és rengeteg bug maradt benne, ezért nem használták.
Nono! Azert a Blizzard az SC esportbol nem biztos, hogy kulonosebb penzt lat. Ha jol emlekszem epp mostanaban probalt valamicske reszt leszakitani a koreaiakrol emiatt. Valoszinuleg erre valaszul lengettek be Koreaban, hogy az SC2-t magasabb korhatarra soroljak be.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
a cod motor változatlan évek óta😊
mégse változott a modkészítés ideje, és ugyanazok csinálták mindet.
mégse változott a modkészítés ideje, és ugyanazok csinálták mindet.
De ott ugye elõször meg kellett ismerni a motort és a játékot, azért tartott annyi ideig. Ha ugyanazok az emberek összeülnének, akik írták a játéknak ezt a részét, tuti, hogy fél nap alatt végeznének, erre a nyakamat teszem.
ui.: valamiért kimaradt a hsz-em 😄
#32832 és #32834 közé írtam 😊
ui.: valamiért kimaradt a hsz-em 😄
#32832 és #32834 közé írtam 😊
sehol nem állítottam az ellenkezõjét, én értem a hátteret.😊
de hosszú távon, lásd blizzard, a versenyszintû - illetve verseny és pub egymás mellett szintû játékok termelnek irdatlan bevételt. semmibe nem kerülne egy olyan játékot kiadni, ahol van a pub, és mellette aki akar esport jelleggel tolná, serverbeállítás kérdése lenne. csak ugye ez ellenkezik az üzletpolitikájukkal, mert ha játszunk 1-10 évig egy játékkal mert olyan jól sikerült, nem veszünk újat. a blizzard ott szakít, hogy az esport jelleg miatt a sok pubhero is veszi a játékot, mert az a menõ, meg a trendi.
de hosszú távon, lásd blizzard, a versenyszintû - illetve verseny és pub egymás mellett szintû játékok termelnek irdatlan bevételt. semmibe nem kerülne egy olyan játékot kiadni, ahol van a pub, és mellette aki akar esport jelleggel tolná, serverbeállítás kérdése lenne. csak ugye ez ellenkezik az üzletpolitikájukkal, mert ha játszunk 1-10 évig egy játékkal mert olyan jól sikerült, nem veszünk újat. a blizzard ott szakít, hogy az esport jelleg miatt a sok pubhero is veszi a játékot, mert az a menõ, meg a trendi.
A vicc, hogy a kettõ marhára nem zárná ki egymást. Nagyon kevés változót kellene beiktatni, hogy máris játszható legyen klánoknak is (ezek egy része elvileg jön a patchben, de lehet már késõ). Ami nem munka a fejlesztés idõszakában.
De ott ugye elõször meg kellett ismerni a motort és a játékot, azért tartott annyi ideig. Ha ugyanazok az emberek összeülnének, akik írták a játéknak ezt a részét, tuti, hogy fél nap alatt végeznének, erre a nyakamat teszem.
Tud valaki javasolni valami olcsó de jó headsetet játékra? Én ezt néztem ki, véleményt csak segítõkész emberektõl, köszike. Igen itt kérdezem meg:-D
Sharkoon RHS200.
http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/5381_sharkoon_rhs200/
Sharkoon RHS200.
http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/5381_sharkoon_rhs200/
Az nem tûnik fel hogy egyetlen játékot sem csinálnak warozásra, klánozásra? Nem hülyék a cégek hogy egy több milliós pub bázis helyett egy több ezres klános bázist célozzanak meg 😊
Az más kérdés hogy néhány cégnek van annyi sütnivalója hogy hosszabb távra tervez és a klánéletet IS támogatja (pl CS:Source).
De amíg évente kiadnak egy nagy FPS-t ne várjunk csodát.
Az más kérdés hogy néhány cégnek van annyi sütnivalója hogy hosszabb távra tervez és a klánéletet IS támogatja (pl CS:Source).
De amíg évente kiadnak egy nagy FPS-t ne várjunk csodát.
Én olyasmire gondoltam, hogy kéne csinálni kollektív BFBC2 égetést, mint annó a Metallica lemezekkel tették. Egy idõpont egy hely minden országban. Felvenni mindent és feltenni youtubera 😊
Amúgy én ezt írom már mióta, hogy codot is telibe szarták a készítõk, semmit sem csináltak. Worm csinálta az összes pamot, de még Cod4-re se hivatalos a ProMod, az is scene buhera, csak a BC2-ben ezt nem lehet megcsinálni sajnos 😞
Amúgy én ezt írom már mióta, hogy codot is telibe szarták a készítõk, semmit sem csináltak. Worm csinálta az összes pamot, de még Cod4-re se hivatalos a ProMod, az is scene buhera, csak a BC2-ben ezt nem lehet megcsinálni sajnos 😞
nana. pam-ot promodot, meg a cod5-ös warmodokat hetekig, hónapokig készítették, pedig a srácok nem ma kezdték. nem olyan könnyû az. de nem ezért nincs, hanem üzletpolitika, ha van warmod, ha eladás után elvan a gamer a játékkal, nem vesz újat. ilyen egyszerû. sc-hez 12 év után patch? support? beszarás milyen különbség van készítõk mentalitása között...codhoz fél évig vártuk a pbét😊 és az utolsó patch évekkel ezelõtt volt, a pb update meg azért jött, hogy minél több ember megutálja a cod2-õt és vegye az újabbakat. de ahogy rémlik ezt az ea is eljátszotta a bf el😊
Mondjuk a codoknál sem a fejlesztõ csinálta meg a warmodokat. Max. támogatták a készítõket és hozzá lehetett férni a szerver file-okhoz.
Itt is ki lehetne adni ezeket, csak ugye félnek a wareztól.
És mi megint várunk a csodára, hogy hátha valamelyik játéknál nem szarnak le minket.
Itt is ki lehetne adni ezeket, csak ugye félnek a wareztól.
És mi megint várunk a csodára, hogy hátha valamelyik játéknál nem szarnak le minket.
milyen bugok vannak benne pl?
every damn day
Egyszerû: olyan játékot vegyél ami nincs konzolon, vagy csak hónapokkal a PC-s verzió után jön ki konzolra. Akár lesz új COD/BF/CS rész akár nem, többet nem veszek olyan játékot ami konzolon elõbb jelenik meg mint PC-n vagy pedig egyszerre jelennek meg.
COD:WAW, MW2 és BC2 bizonyítja.
COD:WAW, MW2 és BC2 bizonyítja.
az véletlenül se tûnik fel egyikõtöknek sem, hogy a cod szériát sosem (bf et nem tudom, de gyanítom azt sem) csinálták warozásra, klánozásra. csak a régi codokba bele tudtak piszkálni lelkes amatõrök, és csinálták a warmodokat - szerencsés esetben - a scene igénye szerint, visszajelzésekre építve. talán csak a promod a kivétel, ahol cs-ét akartak (és csináltak is) a cod4bõl, szartak a cod jellegére. de legalább volt warmod, egészen a 6-ig, ahol esély sincs, és ahogy elnézem bc2-ben sincs, hisz külsõs nem csinálhat szart sem. ez ellen csak tudatos vásárlói magatartással lehet tenni, de az sosem lesz elég kollektív, marad a blizzard versenyjátékok terén (reméljük), csak ott ugye nincs fps😊 talán meglátják a piaci rést, és csinálnak egy értelmes esportos fps-t, amire az esély sajnos csökkent az act. blizz. házassággal.
Hatekonysag. Mekkora munka befektetesevel, mekkora profit erheto el. Szamold ki: CB ladder. 100 klan, klanonkent 15 jatekos. Puff, 1500 ember. Vesd ezt ossze az itt jatekosok szamaval. Meg ha minden eladott jatekra ket regisztracio jut is...
Még nincs minden veszve 😊 Mondjuk nem tudom miért nem esik le nekik, hogy ha adnának egy kicsit a klán részére is a dolognak még ennél is több játékot adnának el.
Szerencsemre az en habitusomtol es tudasomtol tavol all a klanozas, igy en teljesen jol elszorakozok egy ilyen pub jatekkal, de tagadhatatlanul gaz, amit a DICE muvel. Nem mintha ez ujdonsag lenne.