51658
-
kozako #36985 valaki nemtudná elmondani hogyan lehet berakni BF-es hátteret??????mint a tietek. kozakoHUN a játékosa nevem :D nagyon szépen köszönöm:) -
#36984 b. -
#36983 a, csak a squad okban lévő emberek
b, csak az ő squad jában lévő emberek
c, nemtom :D -
YakHead #36982 Ezt nem értem, a squad az négy emberből áll. Nem tévesztetted össze véletlenül valamelyik "class"-szal? Assault, recon stb.? -
#36978 magas k/d-ról kb... -
#36977 Én a napokban sokkat játszottam és sokszor éreztem a hogy csak a squad csinal vmit az összes többi még csak a zászló/M-COM közelébe se ment.
Nem értem miről gondolkodik a csapat többi része. -
#36975 Hat pontok percenkent stat sokkat elarul max. amit normalisan elbirsz erni tisztesegesen az 320pont/perc Aki folotte van az WH-zik. -
pacclacc #36974 Cheater nem csak aimbol áll! Teszem fel ha valaki csak whzik, azis szép arányt tud összeszedni, és az a fejlövéseknél nem is látszik meg!
Gondolom ti is megnéztetek már bannolt accountot, és voltak benne olyanak akik még csalva se tudtak embert ölni!
Tehát jobb esetben észreveszed 1 rankbol h valaki csal, rosszabik esetben meg fogalmad sincs h ö mit csinál! -
#36973 M93R Burst - én ezzel nem szoktam eltalálni senkit, neki meg 167 kill-ből 131 fejlövés.
Asszem még van hova fejlődöm. -
#36972 Ugyanmar 4-es KD-t? Assaultkent lehetettlen sniperkent meg elhinnem de aszaultbol lehetetlen... Megha kempelsz akkor is. -
#36971 OMG, Egy érdekességre felhívnám a figyelmet, magában a statban nem is látszik a csalás, azonban a Headshot arányt tessék csak megkukkantani (GST/PALLE/BERLIN), még az M95-el ha nagyon kedves vagyok, nincs is bajom, de Vitonvka és a pisztolyok egyértelműen mutatják a turpisságot!
-
Nagydög #36970 Cheater banda. Az utolso talan csak elszant kemper. -
#36969 Hat nem igazan:GST/PALLE/BERLIN
Roadrunner1xt
Kamikatze -ennek nem durva annyira a KD-je mint a tobbinek. -
#36968 (IRAM szeró) Nah ez a "Team" is elég idegesítő volt tegnap. Köztük ez a Kamikatze csóka aki a bázisunkat kempelte. Közben szerencsére kapott egy Kick/Ban-t is a szeróról!
Ennyire azért nem voltunk rosszak,érdemes megnézni a K/D arányukat.
kemper
Összesítés... -
NHLFAN #36966 igaz nem BC2 de hasonló:lesz ugye az új Medal of Honorból 3 féle kiadás,mindegyikbe raknak plusz fegyvereket kicsit drágábban.az előfordulhat,hogy a Limitedhez adott fegyvert semmilyen módon ne lehessen megszerezni az alapjátékban is?mert így akkor nem adnék ki rá + ezer forintot...
Köszi,csak gondolom hasonló elven működhet mint a BC2 alap,Limited verzióknál -
#36965 omg , jó szar lehet a gazdája a laptopnak...XD érdekes, h nekem elfutott a játék az aláírásomban írt laptoppal a játék : D -
JagFater #36960 Pedig így van.
Nekem egy HD3850-van egy Q8300-al (2.5GHz). Előtte C2D E4300 volt 3GHz-re húzva és szenvedtem vele. Most szépen folyik a cucc. Már ha nagyritkán játszom vele. :-)
A 4850 mellé rakjál egy quadot és menni fog szépen. -
gblasius79 #36959 Szupi!Köszönöm! -
Nagydög #36958 Semmit. Az EA tarolja neked szivessegbol. Ha lemented a BFBC2 konyvtarat a dokumentumokbol, akkor a beallitasaidat is megorizheted. -
gblasius79 #36957 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy géptuningolás miatt újra kell húznom a gépet!Mit kellene csinálnom hogy a multiban eddig elért státuszom megmaradjon ha újratelepítettem a gamét?
Köszi a válaszokat! -
#36952 Inkabb PS3-ast ott ugyis megjelenik a BF3 es tobb mint 64Playeres szerveren fogsz tudni jatszani... -
#36951 3 éve vettél volna egy xboxot, most nem itt hisztiznél :D -
#36950 Kulonben:ITT Lehet a mostani Battlefield.hu szerver Szabalyzatrol vitatkozni es hogy mik legyenek az ujak. -
#36949 Tudom de masik alaplap kell... mert a mostani nem engedi meg a 2.66-ot sem.2.20 a hatar. De majd keressek munkat es veszek lassan.
Amikor vki. kozelebbe ersz es rasem tudsz lonni azt hivjak Ping tweak-nek.
-
Nietche #36948 A lényeg, hogy nem itthoni boltban vettem, hanem neten rendeltem őket vám áfa és minden cullang nélkül.
itthon +80 lett volna a vége -
Nietche #36947 Inkább uj cucc! jobban jársz vele, mert most új gép kb 2 évig nagyobb költés nélkül jó lesz, míg régit folyamatosan foltozgatni kell. Az én gépem már 3 éves lesz, és régóta nem vettem bele semmit.
!intelE8400 3GHz, 4G DD3, 2T HDD, MSI N260GTX T20896, GIGABYTE EP45T-DS3, 700W táp! ez amikor vettem 220 volt 22 colos wide monitorral együtt.
ja bocs a tápot cserélnem kellett, mert villámcsapás miatt felrobbant... -
#36946 kérdés: Szerintetek, ha csak igen ritkán tudok a gépre költeni pl évente kb 30-40 ezer, akkor érdemesebb e most venni ebbe egy lapba egy Q6600 at(használtan gondoltam) vagy várni x ideig és venni új alap új proci új ram, ami kb egy 100 as lenne. -
RoboGoD #36944 Attól még nem lehet lelőni és ha ő meg már hozzászokott, akkor előny. -
RoboGoD #36943 Semmi ciki nincs abban, ha valaki nem tud valamit, a ciki ha azt hiszi, hogy tudja, de nem:
A Xenon procit sokan keverik a Xeon procival, amik a mai napig a csúcsprocik a szerverekben. A Xenon pedig tovább él.
http://www1.euro.dell.com/hu/hu/nagyvallalat/Kiszolgálók/rack_optimized/cp.aspx?refid=rack_optimized&s=pad
http://en.wikipedia.org/wiki/Xenon_(processor)
http://www.inf.u-szeged.hu/projectdirs/bohusoktat/regi/szganyagok/esszek/Intel_Pentium.pdf -
eugabesz #36942 Nagyrészt azért van,hogy néha "megtáltosodik" az ember,mint egy kommandós és mindenkit sz@rrá lő,aztán meg jön az esek-kelek effektus. -
De8Vent #36941 ja csak közben a mérhetetlen laggtól nincs játékélmény ... -
RoboGoD #36940 Soxor a fos lagg tesz éppen lelőhetetlenné valakit. A ritka infó miatt dobálja a hitboxot a gép, azt sem tudod hol lődd le. Talán még BF2-ben volt is ilyen cheat, hogy direkt laggot generált a csávó ha közel mentél hozzá és nem lehetett lelőni. Szóval a szar gép néha előny. -
#36939 Nandor az intel procit vétek nem meghúzni, nem véletlenül kerül annyiba (ezt csak úgy zárójelben)
Ha jó az alaplapod, akkor 3 Ghz-fölé lehet rántani simán feszemelés nélkül. Nekem gyári hűtéssel 3,6 Ghz-en megy, igaz emeltem feszt, de ésszel (tudom mit csinálok). Tulajdonképpen akinek űberbrutál gépe van az miért is nem játszik full grafikán??? Megmondom, azért mert úgy játszhatatlan, mert nem látsz semmit! -
#36938 De a lenyege hogy E6750-esel probalom,aminek alapbol 2.66(+a grafikusom extra szar a gamehez:HD 4350-es.)
JohnConnor:Azt mondom hogy a grafikai lebutitos cuc kb. 2hetig volt elerheto a pb utana kiszurte. -
#36936 Jaja meg a kibaszott GIGABYTE az irja hogy engedelyezi a procit csak mindenhol panaszodnak ra hogy nem lehet 2.6-ot se kihuzni csak 2.2...
-
#36935 GTS250 el felmentem komoly 40 es csúcsra 35 ről, a procit meg húzhatnám de az a baj nem sokat mert melegszik -
#36934 nekem is az a bajom hogy ebbe a lapba max a Q6600 fér bele, és csak DDR2 -
#36933 ezt hogy is értelmezzük
úgy látszik túl fáradt vagyok már ma este -
#36931 Hát pont ez az!! Ha bele raksz egy négymagos procit, és az én videókártyám akkor 60 fps fölött vagy! -
#36929 Kire kellene gondolnom?