Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Amúgy ha jól tudom minden conquest meccset gyõzelemnek számít be a stat oldal, mondjuk akkor is fura hogy ekkora a különbség a gyõzelem/vereség mutatójában.
Ráadásul minden kaszthoz jár, tehát nem fossa le a bokáját, ha medik helyett endzsivel kell lenni. Ezen egyébként én is gondolkoztam, amikor megkaptam a G3-at, csak aztán sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy az a fegyver egy kalap szar.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
...ja, meg abakannal van még 1500 kill oszt csókolom.A többi nulla <#hehe>#hehe><#wow3>#wow3><#alien>#alien>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
MartenHUN néven vegyetek föl havernak köszi
aztán nyomhatunk 1kis partyt
LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)
ELVETEMÜLT BC2 PLAYER
Nem értem az ilyen embereket, ez majdnem olyan mint az a csávó aki csak késsel megy 😄
Valamiért nem tudom letölteni az oldaladról a Configuratort. Neten elég sokat találni ezekbõl, de ahogy néztem ezt ajánlottad Evil BC2 Configurator v1.1
Direkt link: Evil BFBC2 Configurator v1.1
Jól gondolom? <#vigyor5>#vigyor5>
Én eddig csak másik config tool-okat láttam, de eddig ez tûnik a legrészletesebbnek. Köszi a tippet. <#worship>#worship>
Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...
every damn day
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
1000 HZ egér WIN7 alatt.
FOV Calculator
BC2 Configurator
3 cikk
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(Bar ha ki is irtak lassan semmit nem jelent, annyit hazudnak.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
map pack 3... nemtom mióta map pack az h 0 új map, 2 új játékmód meglévõ pályákhoz ... amúgymeg ezzel engem nemfognak meg, amúgyse megyek cq-ra, azzal ha több cq map lesz se fogok (jó tudom én csak 1 vok a sok közül,szal csak elmondtam...😄)
amúgymeg mért csak az "õsbf-es" lép be alapból squadba? nekem ez az elsõ bf-em és ha tehetem squadba megyek még akkor is ha csipák vannak benne legalább nem bázison kell éledni x)
CoD-oztam is egy keveset Cs 1.6-oztam kicsit hosszab ideig és azzal, h CoD for cheaters egyetértek de a Cs-hez inkább azkéne, h "for lone wolves"(eddig nem is ismertem ezt a kifejezést xd) mivel egy kicsit jobb játékos egyedül is leírtja a másik csapatot (waron is...) és pont ezért az emberek nagy része szarik a csapatmunkára és megy a saját feje után
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Fogalmam sincs miért olvasok a frissítésekrõl és várom õket, semmi értelme. Lehet újra felrakom a Heroes3-at 😛
Ez olyan, mint a lakáscsíkozó' film volt annó. Flatliners.