Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
Szerintem ez nagy jóság! A mai BC2, MW és a többiek már agyon vannak bonyolítva, 6000 gombot nyomkodjál stb. Fasza jó régi mohaa, futsz lõsz (norecoil), dobod a granyót, kihajlás jobbra balra, nameg a bash...<#idiota>
Úgy látom ez is hasonló, csak újabb grafika fizika... gyors pörgõs game
napersze ilyen szempontok alapján UT igenpersze, de van akinek a katonásdi jön be nem az ûrlényesdi...<#alien2>
más szóval inkább real mint unreal<#hehe>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

cod black ops, cod mw, cod mw2, moha, bf2... egy kaptafa az összes
egyik se képes forradalmi lenni a maga nemében.Ezért lesz BF2 Vietnam mert az volt a legjobb rész eddig.
Van ezer szerver BF2n ki a faszt érdekel kit honnan banolnak és miért ovoda, tanulj meg angolul akkor nem kell magyar szerveren játszani ha hozzá érteni akarod miket írnak.
koschwarz
"...bc2 ÉS mw közös gyermeke"

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
tényleg nem tudom, ez most bc2 vagy mw közös gyermeke...de nekem is az az érzésem, hogy már kissé unalmas.

visszasírom a bf2 hatalmas pályáit, a hallhatatlan repülõkkel, meg a pro helisekkel...

zzeN
Eléggé codos lett...azért a beta-t kipróbálnám, remélem megint lesz kulcsszerzési lehetõség, nem csak azok kapnak keyt akik elõrendelik... BC2-ben biztosabb voltam mint ebben.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

A zenéje nagyon állat, hihetetlenül feldobja a videót, ami szintén elég király. Nekem tetszik.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

shaddam
Remélem nem így fognak villogni a számok piros alapon a képernyõ közepén.Ha igaz ami a bekerülõ killstreakekrõl szól(quick killek után jár 1 védõ vagy támadó képesség,nem lehet összekempelni) akkor sok codos fogja szidni a játékát hogy nem gondoltak erre.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

A régi UT kéne új grafikával. Uncsi már ez a sok egyforma game cod4 moha bf2
HHHmmmmmm
Ulvar
Csak én érzem úgy hogy egy kicsit CoDos? :S.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Smithwarden
Uj BC2 patch Oktober 12.-en. <#rolleyes>
Lehet ezert szarnak a mostani PCs patchre, mert ezert a "modert" ujra jo kis penzt zsebelnek majd be par honap mulva? <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Muttley
Legalább õk nem csokiztak be a CoD: Black Ops-tól
nem úgy, mint a Puhauborka féle Future Soldier

Just do it :)

koschwarz
na jó, késõn ébredtem 😊

Tono34
Ennek egy szép baja lesz, kicsi pálya, alfa verzió, alig lesz jármû, növényzet miatt rengeteg low grafika.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

koschwarz

Jövõ márciusig még lesz elég idejük rendberakni a (nekik) fontosabb dolgokat...
Zs0lt1
jajj véletlen megnyomtam a mehetet 😄
maszal mi idõben leváltottuk az i3d-re, ahol sokkal kevesebb lagg tapasztalható és a ping is kisebb.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
a multiplay kamuzik!

Remélem, hogy nem csak ködösítés.. Eddig nem volt semmi gond velük.
Megkérek pár angliai cimbit, verjen le pár pofont a fõhadiszálláson, ha nem lesz rendben rövidesen.<#violent><#boxer>

Logitech Hardware Tester

Ez itt a félrevezetés helye,nagyon eltanulták azz EA-DICE párostól...a mi szerverünk egy hangyányit sem laggol,délelõtt fél 10 óta....magyarázkodni tudni kell.<#mf2><#vigyor1>

[IRAM] leader

shaddam
Vietnám sosem volt a szívem csücske.Ellenben a Medal of Honor nagyon durván néz ki.Maximum szinten lehet unlockolni a csöves szakállat 😛

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Zs0lt1
bfv-bõl kiszedett hangk ftw 😄
AKAROK EGY MINYOLCAT AZONNAL 😄D

A szerverek lagjáról.
A multiplay szerint õk már megjavították a rájuk esõ részt, most az EA dolgozik a hibákon, de ez minden szervert egységesen érint, nem csak a miénket.

Logitech Hardware Tester

XenHai
Csak szerintem zsidóság ki adni ezt mikor még a bc2 is 1 bugos szar war mod nélkül???...
byzhouse
Ezek mit akarnak kiegészítõvel mikor még alpha verziójú a játék(kb.)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Skynet
Nincs azzal semmi baj,ah színvonalasabbra sikerül. A videó alapján bár sok nem jött le,simán kivégzi az egész COD mizériát.😊
uHs Gerzson
Én amikor megláttam, csak mosolyogtam 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Amúgy bemutatták a MOH multit. Egy az egybe mw2 frostbite alatt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Most ment a live streamen a trailere.

zzeN
BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 VIETNAM: 2010 telén(kieg. lesz)!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Mindenkinek elsõ dolga ezt olvasgatni xD Amugy ezt azért irták le h tudják valamire fgni a kick-et! Sniperel lelövöd az admint, akkor kempért kapod, ha Lmg vel lövöd le azért ha gránátvetövel azért! Mindenre lesz magyarázat!

iceshark
máshol is vannak ilyenek 😞

Ezért nem játszom magyar szerokon mert az adminok sem istenek skillben 😄, és szeretnek élni a jogukkal! Tisztelet a kivétel...

hát szint. úgy a mi szerverünk is ezt csinálja (orbitális lagg hegyek vannak) ...

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

TDC Geronimo
Ez belsõ dev build. Ezeket a videókat felvették kb megjelenés elõtt és azóta ezeket nyomatják. Fórumon el lettek már küldve a picsába elsõ videó után is, hogy ilyeneket mutogatnak mikor ez nem is elérhetõ content.

Kicsirigo
Nem kell PH-s szerverre menni és akkor megspórolsz egy csomó felesleges idegeskedést.

Beers
értelmezz, aztán jártasd...

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Nyugi van.Én konkrétan be sem tudok menni és nem a multiplire....hanem az Ea-hoz sem

[IRAM] leader

mNzJean
PH -ról most repült mindenki asztalra , nem tudom mit mûvelnek a Multiplay-nel , de ezért van pofájuk pénzt elkérni ....

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zs0lt1
Köszi igazán kedves vagy, de sztem én nem foglalkozom az üggyel többet.
De tulajdonképpen az igazi probléma nem is ez lenne, csak valahol el kell kezdeni 😄
A gond az, hogy amikor csinál vagy próbál csinálni egy shotot a pb akkor lecsökken az fps baromi alacsonyra. Erre sehol nem tudtak választ adni. Az i3d-nél a live supportnál a fickó jóformán elhajtott a faszba.
Szóval amíg nem oldódik meg ez a probléma, addig a mi szerverünk nem készít pbss-t. Streamel a szerver a gv felé, az md5 tool és cvar ellenõrzés mûködik, ez minden amit meg tudok tenni.

hát garandra max ha rá szigszalagozod xD😄

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

xXtamasXx
persze m60ra nem akartok 12× optikát?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Beers
Ja, majd akkor lesz gyorstüzelõ sniper belõle!
Már elõre látom......!
Ennyi erõvel garandra is kellene!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Nem lehet jelenleg, elvileg az új patchben jön a lehetõség - vagy a fizetõs DLC-ben?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

jó,igazad van,akkor elsõ kérdésem módosítom:

A pc verzióban lehet az M14-re optikai irányzékot aggatni?Ha igen hogy,mi kell hozzá(szint,xdb y pin meg hasonlók)?

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993

Dehogy lie, egyszer majd kijön és minden még sz@rabb lesz<#mf1>
M14 acog-gal.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Akkor az mi ha nem az?😄

m14 red dottal

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993