51658
  • cocacola111
    olyan mindha a medic felakasztotta volna magát... :):):)
  • eugabesz
    Van akinek már tényleg elege lett a játékból.....

• item
  • eugabesz
    Olyan meg nincs is.Az lehet,hogy azonnal nem látsz változást,mert kell egy kis időnek eltelni.
  • grama
    Üdv! Egy kis segitséget kérnék. Kilépés után nem menti a statomat. Pb frissitve. Mi lehet a gond? A játék természetesen eredeti.
  • eugabesz
    Kész is IRAM server it's full R21 Pöcs
  • cocacola111
    De még mennyire....
    Nekem X64-es win 7-re van felrakva.nem vagyok annyira elhalva ettöl a DX11-töl...
  • gabipaci
    Akkor tessék jönni.. :)
    Jól el lettek ijesztve a népek, nem nagyon jönnek vissza :(
  • High end PC #37240
    Hello
    ha Win7 alatt installáltam, és a kártyám is DX11-es, akkor DX11-en fut a játék?
  • Metalmilitiakid
    Ha ez nekem szólt(mivel nem nyomtál válasz errét senkiére és itt a környéken nem láttam 8800 ról szóló írást) akkor csak jelzem, hogy ezzel a konfiggal csak egy HD4850 512 vel eljátszottam átlag 35 fps el és soha nem fagyott ki, csak amióta az új kártya van és azóta is csak ez az egy játék fagy ki, szal nem értem a történetet. Tuningolni próbáltam a procit , csak mivel gyári hűtős így nem nagyon tudom húzni mert így alapon megy 50 fokot BC2 közben és 60 felé nem akarom küzdeni mert néha rohadt meleg a szobám és ha még az is rátesz, a végén túlmelegszik.
  • Nono76
    Én örülök, hogy visszaraktátok! :)
    Üdv!
  • Nagydög
    Szerintem a nepek kibirjak es meg is ertik.
  • JohnConnor
    Azért megnézném hogyan játszol egy némagos duó, vagy i7 mellett egy 8600 GT, vagy netán a hétezres széria kártyáival.

No de, miért is fagy ki: először is tisztázzuk mi fagy le: a játék, a vga képmegjelenítő, vagy az oprendszer.
    2. A processzorod 2,3 Ghz-en soha nem fogja ezt a játékot normálisan vinni (tuning 3 Ghz fölé)
    2. talán 8800 Gt-től, de inkább 9800 Gt-től már lehet élvezni. Hozzátszem az fps nagyon csalós egy majdnem üres pályán nekem felmegy 90-ig is. Ám amikor egy 32-es szerveren megy a zúzás, összedől egy ház és 8 ember esik egymásnak egyből 35 környékén vagyok...
    Másik: everest telepítése alap= ellenőrizd a hőmérsékleteket és emeld a ventillátorok fordulatszámát ha kell....
  • item
    Pedig már elkezdődött az "oskola" a sok kisdiák mégis nyomja a gamét ?? Csapj odanekik a "pöcsöt" fel kell rakni..
  • item
    Engem ezek a 0%-os életerővel szaladgáló emberek idegesítenek. Tegnap is többet "lefotóztam" Fraps-al miután meghaltam tőlük.
  • Kicsirigo
    Pedig szerintem jobb volt spotting nelkül, kár érte.
  • Bagoly81
    :D nembaj, megvárom, bár örülnék neki ha megtennéd:D több hete nemjátszottam a játékkal, még a pályákat sem ismerem az újakat

ráadásul nyerésre áltunk :D
  • nandorb
    Hat kb. en is ezzel vagyok gondba esve...
  • eugabesz
    Mert az IRAM-on még nincs az R21 server pach.
    Egyszerűen nem tudom mikor feltenni,mire gép elé kerülök,tele van,s nem akarok a jó néppel kicseszni.Este meg ki a f@sz van olyan sokáig fel?
  • eugabesz
    Aha,és ő nem ezt mondta?
  • nandorb
    LoL csak kepzeled... Grafika kevesbe szamit ha jo Quad procid van.
  • xXtamasXx
  • Metalmilitiakid
    fogjátok már fel lécci hogy nem a VGA számít ennek a baszott játéknak és PONT
  • gabipaci
    Sziasztok!
    Akit esetleg érdekel, visszatettük a 3D spotot, mert nem jött be a kikapcsolása.

Üdv
  • nandorb
    hogy 5? Azzal a kartyaval min. 60fps siman,probald ki esetleg XP-n.
  • Bagoly81
    punk buster 5 min kick losing key packets 9005 wáááááá az iram az egyedüli 23 pinges 32 es szerver...
  • Bagoly81
    délfele még jóvolt
  • False
    más szerorol nem dobál le ugyanezzel?tűzfal,port beállitások első körben,talán
  • Bagoly81
    nemtuddjátok mi az ellenszere?
  • Bagoly81
    állandoan ledobál IRAM ról valami packet 9005 hibával pb frisitettem
  • JohnConnor
    Maguk a pontok azokat a napokat jelölik, amikor játszottál, ebből fakadóan azért nőtt meg hírtelen júliustól a K/D-d, mert sokat játszottál.. tapasztalat és gyakorlás....
  • JohnConnor
    Két mag és 3 Ghz alatt, nem érdemes neki állni, a többi a videókártyán múlik...
  • Metalmilitiakid
    tipp alapon kb 5 :D de nincs kedvem ezért kifagyasztani most a gépet
  • SötétBarom
    Eddig nem is néztem ezeket a grafikonokat, de érdekesek :DD Nekem pl tökéletesen kivehető, hogy július elsején valami történt, mert az összes vonal sokkal meredekebben emelkedik onnan kezdve.. :DD (vettem aimet )

• nandorb
    Probald meg igy:1024x768 minden max. es mennyi fps-t kapsz.
  • Metalmilitiakid
    1 gigás egy E6550 dual al és 25-40 ig van az fps 1240 low on, meg persze hogy csíkozódik a képernyő és kifagyok, de még mindig nemtom miért, ezért kérdezgetem a driver eket, am sztem aláraknék egy quad procit bírna 60 felett is sztem, mert mindegy milyen felbontásra rakom akkor is ennyi az fps, szal már procigátas
  • brasco84
    basszus h nem volt ennyi eszem :) köszi
  • nandorb
    Link lemaradt ami a vegen van...
  • nandorb
    Kijott a szerver frissites par napja. Az R21-es.
    Ennyi a valtozas benne:
    Changelog:
    . There is a spam filter for text-chat: if someone sends 5 messages in 10 seconds, that player is muted for 60 seconds
    . Text chat can be muted across the entire server
    . Individual players can be promoted to "admin" (cannot be muted, spam filter does not apply) and "muted" (never allowed to text chat)
    . All settings configurable via remote admin interface
    . New textfile on-disk: textchatmoderationlist.txt [list of which players are admin & muted]
    . Updated docs; publicly available at http://static.cdn.ea.com/dice/u/f/bfbc2 ... trator.zip
  • False
    kell lennie egy bc2updet.exe-nek,vagy valami hasonlonak,nekem steames van ,igy nem tudom pontosan