51658
-
cocacola111 #37261 olyan mindha a medic felakasztotta volna magát... :):):) -
eugabesz #37260 Van akinek már tényleg elege lett a játékból.....
-
#37259 -
eugabesz #37257 Olyan meg nincs is.Az lehet,hogy azonnal nem látsz változást,mert kell egy kis időnek eltelni. -
grama #37256 Üdv! Egy kis segitséget kérnék. Kilépés után nem menti a statomat. Pb frissitve. Mi lehet a gond? A játék természetesen eredeti. -
eugabesz #37254 Kész is IRAM server it's full R21 Pöcs -
cocacola111 #37253 De még mennyire....
Nekem X64-es win 7-re van felrakva.nem vagyok annyira elhalva ettöl a DX11-töl... -
gabipaci #37252 Akkor tessék jönni.. :)
Jól el lettek ijesztve a népek, nem nagyon jönnek vissza :(
-
High end PC #37240 Hello
ha Win7 alatt installáltam, és a kártyám is DX11-es, akkor DX11-en fut a játék? -
#37239 Ha ez nekem szólt(mivel nem nyomtál válasz errét senkiére és itt a környéken nem láttam 8800 ról szóló írást) akkor csak jelzem, hogy ezzel a konfiggal csak egy HD4850 512 vel eljátszottam átlag 35 fps el és soha nem fagyott ki, csak amióta az új kártya van és azóta is csak ez az egy játék fagy ki, szal nem értem a történetet. Tuningolni próbáltam a procit , csak mivel gyári hűtős így nem nagyon tudom húzni mert így alapon megy 50 fokot BC2 közben és 60 felé nem akarom küzdeni mert néha rohadt meleg a szobám és ha még az is rátesz, a végén túlmelegszik. -
Nono76 #37238 Én örülök, hogy visszaraktátok! :)
Üdv! -
Nagydög #37237 Szerintem a nepek kibirjak es meg is ertik. -
#37236 Azért megnézném hogyan játszol egy némagos duó, vagy i7 mellett egy 8600 GT, vagy netán a hétezres széria kártyáival.
No de, miért is fagy ki: először is tisztázzuk mi fagy le: a játék, a vga képmegjelenítő, vagy az oprendszer.
2. A processzorod 2,3 Ghz-en soha nem fogja ezt a játékot normálisan vinni (tuning 3 Ghz fölé)
2. talán 8800 Gt-től, de inkább 9800 Gt-től már lehet élvezni. Hozzátszem az fps nagyon csalós egy majdnem üres pályán nekem felmegy 90-ig is. Ám amikor egy 32-es szerveren megy a zúzás, összedől egy ház és 8 ember esik egymásnak egyből 35 környékén vagyok...
Másik: everest telepítése alap= ellenőrizd a hőmérsékleteket és emeld a ventillátorok fordulatszámát ha kell.... -
#37235 Pedig már elkezdődött az "oskola" a sok kisdiák mégis nyomja a gamét ?? Csapj odanekik a "pöcsöt" fel kell rakni.. -
#37234 Engem ezek a 0%-os életerővel szaladgáló emberek idegesítenek. Tegnap is többet "lefotóztam" Fraps-al miután meghaltam tőlük. -
#37233 Pedig szerintem jobb volt spotting nelkül, kár érte. -
Bagoly81 #37232 :D nembaj, megvárom, bár örülnék neki ha megtennéd:D több hete nemjátszottam a játékkal, még a pályákat sem ismerem az újakat
ráadásul nyerésre áltunk :D -
#37231 Hat kb. en is ezzel vagyok gondba esve... -
eugabesz #37230 Mert az IRAM-on még nincs az R21 server pach.
Egyszerűen nem tudom mikor feltenni,mire gép elé kerülök,tele van,s nem akarok a jó néppel kicseszni.Este meg ki a f@sz van olyan sokáig fel? -
eugabesz #37229 Aha,és ő nem ezt mondta? -
#37228 LoL csak kepzeled... Grafika kevesbe szamit ha jo Quad procid van. -
#37227 -
#37226 fogjátok már fel lécci hogy nem a VGA számít ennek a baszott játéknak és PONT -
gabipaci #37225 Sziasztok!
Akit esetleg érdekel, visszatettük a 3D spotot, mert nem jött be a kikapcsolása.
Üdv -
#37224 hogy 5? Azzal a kartyaval min. 60fps siman,probald ki esetleg XP-n. -
Bagoly81 #37223 punk buster 5 min kick losing key packets 9005 wáááááá az iram az egyedüli 23 pinges 32 es szerver... -
Bagoly81 #37222 délfele még jóvolt -
False #37221 más szerorol nem dobál le ugyanezzel?tűzfal,port beállitások első körben,talán -
Bagoly81 #37220 nemtuddjátok mi az ellenszere? -
Bagoly81 #37219 állandoan ledobál IRAM ról valami packet 9005 hibával pb frisitettem -
#37218 Maguk a pontok azokat a napokat jelölik, amikor játszottál, ebből fakadóan azért nőtt meg hírtelen júliustól a K/D-d, mert sokat játszottál.. tapasztalat és gyakorlás.... -
#37217 Két mag és 3 Ghz alatt, nem érdemes neki állni, a többi a videókártyán múlik... -
#37216 tipp alapon kb 5 :D de nincs kedvem ezért kifagyasztani most a gépet -
#37215 Eddig nem is néztem ezeket a grafikonokat, de érdekesek :DD Nekem pl tökéletesen kivehető, hogy július elsején valami történt, mert az összes vonal sokkal meredekebben emelkedik onnan kezdve.. :DD (vettem aimet )
-
#37214 Probald meg igy:1024x768 minden max. es mennyi fps-t kapsz. -
#37213 1 gigás egy E6550 dual al és 25-40 ig van az fps 1240 low on, meg persze hogy csíkozódik a képernyő és kifagyok, de még mindig nemtom miért, ezért kérdezgetem a driver eket, am sztem aláraknék egy quad procit bírna 60 felett is sztem, mert mindegy milyen felbontásra rakom akkor is ennyi az fps, szal már procigátas -
brasco84 #37212 basszus h nem volt ennyi eszem :) köszi -
#37211 Link lemaradt ami a vegen van... -
#37210 Kijott a szerver frissites par napja. Az R21-es.
Ennyi a valtozas benne:
Changelog:
. There is a spam filter for text-chat: if someone sends 5 messages in 10 seconds, that player is muted for 60 seconds
. Text chat can be muted across the entire server
. Individual players can be promoted to "admin" (cannot be muted, spam filter does not apply) and "muted" (never allowed to text chat)
. All settings configurable via remote admin interface
. New textfile on-disk: textchatmoderationlist.txt [list of which players are admin & muted]
. Updated docs; publicly available at http://static.cdn.ea.com/dice/u/f/bfbc2 ... trator.zip -
False #37209 kell lennie egy bc2updet.exe-nek,vagy valami hasonlonak,nekem steames van ,igy nem tudom pontosan