Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerk.

... illetve a #33271 - ig már el sem jutottam mert a #33291 - nél abbahagytam a visszaolvasást. sry

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Láttam ne aggódj DE az nem beszúrt videó volt hanem csak egy linkecske ami olyan észrevehetetlen (szerintem) ... <#beka3><#nyes>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Rowlend
Ha meglesz az az élmény ami a Battlefield Vietnamnál volt... Fúú...Várom

GET OVER HERE!

Smithwarden
Te se olvasol vissza par hozzaszolast, csak nyomod a linket. <#kuss>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

HUNTam
A BFBC2 mióta hajaz az MW sorozatra? Én világ életemben cod-oztam és egy BF játékkal sem játszottam mindaddig amíg ki nem próbáltam a beta verzióját a BC2-nek. Pont azért vettem meg a játékot mert teljesen más élményt adott mint egy cod mw, mw2. amúgy ez a MOH valóban a két játék összegyúrása és igazából nem is nagyon érdekel...ez egy BF fórum ha jól tudom...

Hát ez rettenetes és szívem vérzik ezért a sorozatért. Személyes kedvencem volt a MOH.

Egyébként le a kalappal ilyen szempontból az MW sorozat készítõi elõtt, elérték, hogy az összes valamire való sorozat (BF, MOH) olyan akar lenni, mint õk...
Még mielõtt elszánának a kódos pöcsök, ez sajnos negatív.

Ez jó lesz-e ? <#zavart1>

Nah látom van akinek még 30K után is újdonság, hogy a fórumon moderálás folyik.
Akinek ez nem tetszik az elmehet a ph-ra/(total)bf.hu-ra stb. fórumozni.
Itt továbbra is a #658 van érvényben.

-tRs-Landor

xXtamasXx
hát mondjuk volt egy srác aki bárhonnan bármivel lelõtt és amíg társainak nemvolt 0.5 fölött az aránya (az elsõ körben ) neki akkoris ilyen 45-7 körül mozgott szal vagy rohadt jól játszik vagy...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Akkor bizony kapja be az ellenfél😛
xXtamasXx
dehogynem váltottam, nem szokásom mindíg ugyanúgy játszani mint 1 botnak 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Nem hiszem, szerintem csak nem váltottál játékstílust😊 Másik mapon máshogy kell játszani, ez nem cs😛
Valami 1500-2000 ft volt a béta és 1.5-2 hónapra szólt asszem. Azért annyi pénzért nem sok szerintem, egy mmo havidíja 3500 kb. Jó kis panama canal😊
xXtamasXx
omg isla-n védõként 26-5ös stat + 3 bradleyt kiiktattam, 10k pont, le lettek alázva mintha god mode on lett vlna, erre következõnél valparaiso támadó 3-10, felkelni nem tudtam csak estem keltem le is jöttem
na erre mondják, h a szerencse forgandó

MR ME
énis ingyenessel toltam a bétát, szal reménykedem h csak lesz vmi, márcsak azért is mert pl én azért vettem meg a bc2-t mert a bétában megfogott, és valszeg nem csak én vagyok így vele, hamár manapság már degradál a játékfejlesztõknek egy kibszott demót összedobni legalább a bétáért ne keljen már fizetni, meg látatlanba elõrendelni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

xXtamasXx
BC2-höz is volt ingyen beta kulcs, énis úgy kaptam , lehet ittis lesz, akkor feltétlen kipróbálom

bosco05
Valahogy igy vagyok én is. Soha nem lesz már professzionálisan játszható csalásmetes multi FPS.
MR ME
igen énis nézelõdtem, de azért remélem h adnak ki ingyé is kulcsot vhol, mert elõ nem rendelem az tuti 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bosco05
Amig nincs war mod és normális szabályzat, addig ilyenek lesznek. Az meg vitathatatlan hogy TG a Magyar scene felett áll, viszont arcoskodni nem kell, bár azt tapasztalom, hogy arcoskodni nagyon tudnak a hazai playerek, talán azért mert nem ismerik egymást személyesen. Anno mikor még jártam Cod1 lanra, mindig az volt a tapasztalat, hogy a kisgyerekek csak lestek, hogy bazzeg ennek ugattam a neten? 😄 Volt is fenyités bõven, onnantól ment a nyalizás, aztán 1 hétre rá meg ugyanúgy ugatott neten, aztán lanon megint csicska volt. Valamiért ezt sokan élvezik, mi meg jókat kacarásztunk 😊 Vannak olyan emberek akik elröppennek egy klánnévre, legyen az JCSR, TG, vagy éppen TRS, vagy akármi, most csak irtam három nevet, aztán azt hiszi hogy õ valaki és mindent megtehet 😄 Volt ilyenre példa itt is sg-n, nem egy nem kettõ 😊 Volt hogy segiteni akartam valakinek aztán jóformán le lettem ugatva minden szarnak (igaz segiteni nem tudtam, de ebbe nem mennyünk bele) /válaszolni sem kell erre az illetékesnek, csak példaként hoztam fel /, úgyhogy ez van, a net és a névtelenség varázsa.
xXtamasXx
hát nekem a packet loss okozta a gondot nézd meg pingtest.net-en neked milyen a neted, szal énis közvetlenül kipróbáltam úgy jóvolt, conclusion : fos router

de sztem nálad nem az a gond

iceshark
na majd kipróbálok egy közvetlen router nélküli játékot, de nem reménykedem túlzottan 😞

xXtamasXx
énis laggoltam de nekem a router okozta a gondot, de most van új ki is próbálom 😄

am nemtom, lehet h valami jól fog elsülni és végre lesz egy normális game vagy a BFBC2 (ha végre kijön az áhított peccs ) vagy az új MoH (nekem semmi bajom ezzel a CoD köntösbe bújtatott Bf-el elsõ ránézésre) vagy a Black Ops bár arról még semmitse tudok x)
tudom naív vagyok, meg láma meg minden, hogy még ilyenekben reménykedek de ez van 😊

iceshark
nem tudom ki hogy van vele én az utóbbi 2 hétben aligha 2-3 órát játszottam, de akármelyik szerverre megyek kisebb nagyobb lag-ok fogadnak az ellen meg én is teleportálgatok ide-oda, játszhatatlan szar lett a játék, lenyelem a sok szart de hogy még állandóan lagol is na azt már nem, nem tudom mi lehet régebben ilyen nem volt, itthon meg nem változott semmi, szóval nem értem a dolgot de el vagyok keseredve <#rinya>

A BF2142 nem elég futurisztikus?

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

istenem... mi ez TE? hááát sok sikert annak aki ezt megveszi! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Rowlend
Nem. Ez egy az egyben MW2.

GET OVER HERE!

Van akinek Xbox 360-on van meg a játék és nem liveozik? Örülnék neki ha küldene egy üzenetet.

Jim Morrison
joa lesz

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

koschwarz
mondjuk ezt az új MOH-ot én nem nagyon vártam, számomra az airborne elõtt már véget ért a sorozat. airbone-nal már nem is játszottam.

persze nem tudom mit gondoltam... hogy nem lesz képük megint lenyomni ugyanazt a torkunkon egy legendás cím alatt?....

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TDC Geronimo
BC2 is árkád lett, de a MOH mindig is az volt. Nem véletlen, hogy olyan lesz amiket leírtál. Ez a sorozat sajátja volt, így a MOH még árkádabb, mint a bc2. Akik szeretik a sorozatot azok pont emiatt szeretik. Azért, mert frostbite ez is attól még nem teljesen BC2. Nem tudom mit vártatok amúgy 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Smithwarden
Jajj de kar hogy nem jelenik meg mar holnap ez soook uj fantasztikus DICE jatek es nem kolthetjuk el ra a teljes havi munkanelkuli segelyunket!
De nem baj!
Mert mi addig boldogan elleszunk a mar nagyszeruen bevalt BC2-onkel es szokasosan es folyamatosan megkapjuk mindig hozza a csodas very new dolgokat (zsir uj map packok, mukodo hitboxok, uj sniper gumibugyi, stb) es ezek mellett a szokasosan uj es nagyszeru hireket is!

Mint peldaul ma is:
"There is no updated news on the BFBC2 PC patch. Still working on it."
<#action>

És amiben a két volt MW2-es fõgóré a vezetõ? :-)

koschwarz
nyilván, bár nem kis pofátlanságot érzek abban, hogy gyakorlatilag ugyanazt a játékot két külön név alatt adnak el.

koschwarz
sõt, ahogy néztem tovább a videót, a bc2-höz képest is még tovább egyszerûsítették a játékmenetet. nincs visszarúgás, egy mp kell az tüzérség hívásához, stb. kicsit szánalmas.

TDC Geronimo
Mit vártatok egy MOH játéktól amit a DICE csinál...?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

koschwarz
egy az egyben bc2 és modern warfare keverék.<#szomoru2>
tudják hogy ez kell a népnek, ilyet kell kiadni. egyértelmûen mutatja a mw2 és a bc2 sikere. ez jó vagy rossz, döntse el mindenki magának.

a városi pálya tetszik.

FSpofon
PC-n ez is biztos szebb lesz mint a bc2.

Arab money

Smithwarden
...Medal of Bad Warfare 2.5... <#vigyor>

Running
Aggya nem? Ez a fontos...<#vigyor>

iceshark
eddigi videókon jobbnak tûnt a grafika, ebben olyan mint anno a 13 vagy mi volt a neve a játéknak ami rajzolt mese volt 😊 nem tetszik...

<#eljen>

&#1067;&#329;ð&#924;&#920;&#956;§&#931; ; Blindmouse_HUN ;

XenHai
Ja agyatlan tömeghent!
És még rombolni sem lehet!
Carloska
bosco05
Hát ez kész. Teljesen olyan, mintha összepréselték volna MW2-t BC2-vel 😄
FSpofon
bye bc2 😄
pilóta arcok maradnak majd röpködni magukban ^^

Arab money

Ok, az eset lezárva.

A szabályokról:
Rush módban nem az ellenség legyõzése a cél.
Az m-com állomásokat kell mindenáron megvédeni védõként. (talán ezért is nevezték el védõknek õket)
Na már most ezzel nem kell sietni. Az ellen másképp nem tud nyerni (mivel a védõknek végtelen ticket áll rendelkezésükre), csak ha bemegy élesíteni.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ölbe tett kézzel kell az ojjektum mellett ülni, de felesleges bemenni a támadók bleszületési helyére, mert egy két m-com kivételével onnan nem lerombolhatóak. Tehát ha maradunk annál, hogy nyerni akarnak, úgyis ki kell jönniük.
Azt meg semmiképp nem szabad elfelejteni, hogy térfélcsere után pedig Te leszel védettebb pozicióban.

Logitech Hardware Tester

Annak ellenére hogy szidjátok elõre,már látom hogy mindannyian meg fogjátok venni a MOH-ot.Sokan itt fogják hagyni a BC2-õt érte és pont ez a lényeg legalább nem kell a DICE-nek tovább foglalkozni a játék javításával.Ismét eladnak belõlle pár millát persze a pc verzió megint foskonzolport lesz az tuti.Bf2 tipusú játékról ne is álmodjatok nem bírnák el a konzolok a sok textúrát,csak pc-re meg nem fognak fejleszteni mert nincs benne pénz(szerintük).Pedig ha kiálnának egy Bf2 tipusu mostani graffos rendesen pc-re írt játékkal hihetetlen sokat eladhatnának belõlle,csak sajnos meg se próbálják.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

iceshark
én is erre gondoltam, de úgy láttam csak akkor kapok béta kulcsot ha elõrendelem, azt úgy ér, hogy elõrendeli az ember, kap béta kulcsot játszik, õ hát ez szar(lehet jó is), de béta végén szépen visszamondom a játékot, ergo ingyé béta kulcs mint pl. bfbc2 idején(bár ez még mindig béta 😊)

MR ME
nem, ez igen codosnak tûnik :|
mind1 bétára benevezek azé, arra a pár hónapra míg ki nem jön a patch ehhez a szarhoz szórakozni jó lesz...