51658
-
eugabesz #37301 EA szerver hiba,nem igazán tud a szolgáltató sem mit kezdeni vele...aztán ment a játék onnan ahol abbahagyta.
Jah és nem kell izgulni,már ismét tele van. -
#37300 (dobozos verzió) -
#37299 Sziasztok, újra telepítettem a windowsomat, a játék külön particion volt, így azt nem bántottam.
Most amikor indítottam, kérte a serialt, beírtam, elfogadta. Majd játékon belül a "logon" menüben újra kérte a serialt., Miután megadtam, folyamatosan "key already in use" hibával nem enged belépni.
Mi lehet a gond?
-
#37298 Hat ezaz... driversweeper takarisd le teljesen az ATI-t. Vagy reinstall. -
Nagydög #37297 Gabi! Az Iram szerver epp most zavart le mindenkit a pastrol. -
#37296 volt reinstall mert egy darabig amíg gaiztatás volt, nem leszedtem mert kellet a hely, de lehet megint újrarakom -
eugabesz #37295 Eltanulják sajnos egymástól,oviban,iskolában...itt lép életbe a szülő szerepe,aki -valljuk meg őszintén-vajmi keveset foglalkozik vele (tisztelet a kivételnek),mert ő maga is egy agyonhajszolt,nincs már erre is energiája.A másik meg az iskola,valljuk meg őszintén,míg olyan Schrank-féle tanárok tanítják őket,van kitől tanulni.
Aztán a játékban kiélheti magát a kölyök...had jáccon,veszek neki ezt-azt legalább békén hagy kicsit,mert örömét leli a "játékban"..és a pb meg kínlódik szegény. -
eugabesz #37294 Szerintem foglaljátok össze egyszerűbben a mondanivalót...Játszani kell. -
#37293 10 évesek?Láttam olyan 7 év körüli srácot aki aztmondta a másiknak: K*rva any*dat!
-
eugabesz #37292 Landor!Ha a =CBC= lehet kétszer a bannerba, akkor kérem az IRAM-ot is betenni olyan formába. -
kontar #37291 Publicra felmész, M24 számszeríjad előveszed, 50+marksman pontok, +egyfolytában spot, +dobálod sensort, hamar összejön. -
kontar #37290 Erre gondoltam én is. Még spotért sem kap pontot, és a bizbasz vintovkájával biztos jól fogja érezni magát a 6000killes Abakanosok között. -
balazsgigi #37289 játék reinstall megvolt?vagy amikor Ati-d volt akkor telepítetted fel a gamet,és csak a kártyát cserélted? -
#37288 En sem ertem de ez az emberek mentalitasatol valtozik, manapsag 10-evesek olyanokat nyomnak le hogy szegyen a szulokre akik nevelik,emlexem hogy mikor 10 voltam karomkodni nem mertem,ezek a fiatalok meg olyat nyomnak le hogy siralmas. -
SzinesGeza #37287
Gondolod, hogy ha HC-ra küldöd, ott jobb lesz a K/D-ja? :)
-
#37286 Én vagy nem írok vissza,vagy pedig olyat amitől jobban idegrohamot kap,azaz nem fenyegetőt vagy csunya szavakat,hanem pl: köszi, vagy :) vagy szuszaa, vagy lazits ez egy jatek, stb....
Annak tényleg semmi értelme,hogy elkezdjen az ember káromkodni. -
#37285 Az nem codos killcam, hanem ilyen. Csak a csáveszt mutatja aki lelőtt, és hogy épp hová tart. -
#37284 nemhiszem, hogy terveznék... -
#37283 Valaki tudja e azt hogy a killcamet javítják e valamikor vagy eszük ágában sincs javítani?
Arra gondolok hogy nem azt látom vissza hogy mivel és hogyan honnan lő le az ipse, hanem azt látom hogy valaki valamilyen fegyverrel fut, valahonnan valahova.
Sokat nem segít a camera visszanézése. -
zebrock #37282 nem kell komolyan venni az ilyet, szard le, vagy írj neki vissza -
Lantee #37281 Kösz mindenkinek, kipróbálom, amiket javasoltatok.
A laptop ugyan csak 17,3"-os, de jelenleg tökéletesen megfelel. -
eugabesz #37280 Na ugye
Igazán nincs mit. -
#37279 Szt. nezd vissza a chat logot a mult penteken engem osztottak anyaztak stb. kurwara szep dolog hogy ilyet megengedtek. -
Nietche #37278 Ezer % hogy bf.hu-n volt az eset. Direkt oda mentem fel délután, vagy a kereső ir ki nagy hülyeséget. -
#37277 Miből gondolod ,hogy a mi szerverünkön volt az eset???
Nálunk sem megy RUSH csak CQ.Ha valamelyikünk fönt van pont ez az egyetlen dolog amit neM engedünk meg "EGYMÁS SZIDÁSA ".
A semmi néha több mint a valami! -
grama #37276 Nem egy meghajton volt a játék a BFBC2 mappával. Most már igen, és menti a statomat! Köszönöm a segitséget. -
Borg #37275 Minimap azért van, csak nem állandóan a képernyőn :) -
Borg #37274 Szintén. -
#37273 Próbáld meg HC szerveren, a régi BF-es arcoknak az be szokott jönni.
Ott nincs mini map, nincs 3D spotting(beépített wall hack), nem kell 1 tár egy emberbe, stb. Keress olyan szervert ahol nincsenek sniperek pl.:
antis suchtlbude HARDCORE CQ NO SNIPER hardcore cq no sniper -
#37272 Nekem az a gyanúm, korábban nekem csak hasonló problémám volt: Ha a windows-ban az alapértelmezett documents mappát áthelyezed (tehát nem c/user..stb lesz), akkor egyszerűen nem tudja kezelni a játék. Létrehozza ugyan az áthelyezett helyen a bc2 konfigurációs könyvtárat, azonban semmilyen beállítást sem jegyez meg. Hozzáteszem ez bf2 és bf2142 alatt simán ment. Tehát elsősorban nem is azzal lehet a probléma, hogy más meghajtóra van telepítve.... -
eugabesz #37271 Neked...de te különleges vagy,mint a tejbe-tök.
Ne engem ellenőrizz baszki,hanem segíts a másiknak. -
Nagydög #37270 Nekem kulon meghajton van es minden ok. -
eugabesz #37269 Másik meghajtóra tette a játék fel magát a BFBC2 mappa pedig nem ott van ahol,a játék.
Így néz ki C:/program files/electronic arts és
C:/document and settings/bfbc2
Ha ez a két mappa nincs egy meghajtón,az nagy hiba. -
Nagydög #37268 Ja. Vagy HUN TS-SG forumosok szoba. -
#37267 Sehol:)Max. Csittel...
Probalj vmi. csapattal jatszani egyutt pl. mumblen szoktak jo arcok,lenni es veluk jo ossze lehet dolgozni igy kezdesnek szt. nem is rossz. -
kontar #37266 Nem akarlak elkeseríteni de laptopról nem fogod ezt érezni. Nem a hardver miatt, a gyerek 19" monitorján feleannyira eredményes vagyok mintha átülök a 32" tévéhez. Összetett dolog ez. Menj olyan szerverre ahol van killcam. Üdv! -
Lantee #37265 Én ezt komolyan nem értem. Anno még a Battlefield 1942-t orrba-szájba toltam/toltuk. Nem voltam sem kiemelkedően jó, sem kiemelkedően rossz. Emlékszem, ott egy-egy igazán jó pilóta komoly fejtöréseket tudott okozni. Élveztem, jó volt.
Aztán jött a Battlefield 2, amit szintén rengeteget toltam. Egy kis időbe telt, mire az aránylag "lassú" 1942-ről átszoktam a sokkal pörgősebb BF2-re, de azt is nagyon élveztem. Szintén a középmezőnybe tartoztam, de volt sikerélmény bőven.
És akkor most itt van ez, ahol konkrétan már azt sikerként kell elkönyvelnem, ha van 1-2 killem körönként. Nem értem, hogy mi lehet a hiba. Legtöbbször úgy szednek le, hogy még csak fogalmam sincs, honnan jött a lövés. Próbálkoztam már szinte mindennel: Óvatos-guggolós-osonós, Rambós-szaladgálós-belemenős, általános-squadkövetős stílussal is, de mindig halál a vége...anélkül, hogy bárkit is leszednék. Néha, ha valakit sikerült nagy nehezen lelőnöm, akkor az is azért van, mert vagy tankban csücsülök, vagy pont másfelé koncentrál az ellen.
Gyanakodtam már az internet kapcsolatra is, de a ping rendben van. Igaz, laptopról játszom, de nem 50e forintos, úgyhogy az is rendben van.
DE hogy majdnem 12 óra játszás után még mindig csak lvl5 legyek, ez felháborító. Csak azért nem töröltem még, mert egyrészt nem dobok ki 35 fontot az ablakon, másrészt bosszant és irritál, hogy ilyen béna vagyok.
Apropó! A homokvihar/hóvihar effektet hol lehet lelőni, mert kicsit idegesít a zéró látótávolság. -
#37264 Ez a CBC szerver azt nem en adminolom ja es BF.hu-n egyelore nem megy RUSH csak CQ.
A cBC szerveren meg az adminok nem csinalnak semmit ahogy eszrevettem. -
Nietche #37263 Ha van itt battlefield.hu admin, tegyen valamit...
http://www.xfire.com/profile/nietche/screenshots/bfbc2/?view#103630834
http://www.xfire.com/profile/nietche/screenshots/bfbc2/?view#103630825
http://www.xfire.com/profile/nietche/screenshots/bfbc2/?view#103630821
-
grama #37262 Félreérted. Kilépés után, ha újból belépek, nulla minden a statban(nincs kill, nincs pont minden nulla)