51658
  • nandorb
    Milyened van 250GTS: 1GB v 512?
    Mennyi FPS mien proci mellett?
  • Bence94
    Üdv! lesz valamilyen frissítés mostanában ? egyáltalán készül ? azt látom, hogy nyitottak topikot, hogy mi a kívánságod mi legyen a játékban de úgy látszik csak helyfoglalás az egész mert nem láttam, hogy jeleztek a volna a dice-nál... igaz pályacsomagról sincs hír ? onslaught-tal és a specact kiegészítőkkel szintén mi van ? konzolon már megjelent...
  • Bhalage
    a SVU is nyomjelző lövedékes avagy nem?

illetve a játékban cska füstöl kicsit, ha messziről nézik, nincs torkolattűz- vagy rosszul gondolom?
  • brasco84
    és azt hol kell? játékon belül nem találtam
  • False
    játékot update-eld
  • brasco84
    hello, én most vettem meg a játékot, de van vmi probléma. egyből multizni akarok, kitöltöm a nevem, meg a többi, és amikor szervereket keresne akkor csak waiting for data és ennyi, nem jön be egy sem. mi lehet a gond? vagy ip alapján kell? pl itt látom a magyarokat, thx
  • JohnConnor
    Igazából pont ez a lényege, amúgy nem is vennéd észre, mivel" relítve " már túl sok az ölés és a halál, vagyis a változáshoz nagyobb arányban kell halni vagy ölni....
  • Metalmilitiakid
    Ha valaki tolja itt gts250 el win7 el az mondaná, hogy melyik driverrel tolja, amennyiben nem a legfrissebbel.
  • Nagydög
    Ez azert kicsit csaloka szerintem. A grafikonon a K/D-d nem egeszen 0,1-en beluli kilengese latszik, csak a grafikon dimenzioi torzitjak ennyire latvanyosra.
  • JohnConnor
    Nem akartam konkrétan egy cikket kihozni belőle, de azért pár sort megér a történet.

minden ott kezdődött, hogy amióta telepítettem az új videókártya drivert (egy hete), azóta ismét élvezni tudom a játékot. Hogy mi volt előtte, az más kérdés, mindenesetre a vicc és a sírás kategórájába tartozik az amin végigmentem másfél hónapon keresztül, gyakorlatilag a konkért uninstall és elfelejtés mellet voltam már.

Na de nem is ez a lényeg lássuk egy képben a történetet:

Az első pont a május 10.-én megjelent 197.75 WHQL driver telepítését követő időszak

A mádodik a június 15.én megjelent 257.21 WHQL driver telepítését követő időszak

A harmadik a július 19.én megjelent 258.96 WHQL driver telepítést követő időszak

(a drivereket nem a megjelenést kővetően azonnal telepítettem)

Na most akkor mivan?, kérdem én..... biztosan 1 nap alatt megváltozik az ember és hipp-hopp agyaggalamból a csata aktív játékosává válik.
    Avval tisztában vagyok, hogy a driver sokat változtathat a garfikus meghajtón, de ennyit?

Okkulás képpen, tehát ha valami jól működik, ha nem muszáj ne frissítsük a legfrissebre.
  • gblasius79
    Szerverkeresésénél szokta ezeket kiírni,de inkább a második a jellemző az általad leirtak közül.
    De játék alatt úgy dob ki a főképernyőre hogy nem ír ki semmit.
  • Nagydög
    Mond valamit? Connection to game server lost? Failed to contact EA?
  • gblasius79
    Pontosítok!Már egy másik szerverről is kidob a főképernyőre!
    Tudtok valami segítséget adni,mert már szétb**z az ideg!
    Egy becsületes játékot nem tudok végigcsinálni!
  • gblasius79
    Nekem mostanában azt csinálja a játék hogy ha elkezdem a multit akkor pár perc múlva kidob a főképernyőre!
    Minden addig megszerzett pontom elveszik.
    A cbc szerverről csinálja ezt a baromságot!
    Tudjátok mi lehet az oka?
  • Nagydög
    En mar egeszen elfogadtam, a letet. Mostanaban mintha kevesebbet is szivnank miattuk. En meg manapsag nagyon sokat assault wookiezok.
  • eugabesz
    Aztán hozzáér a meleg segged a hideg falhoz és felébredsz...
  • koschwarz
    lenne egyszer egy olyan bf, amiben nincs sniper kaszt...
  • Kicsirigo
    Néha tényleg hasznos, de sokszor haszontalan/túl sok van belőle.

• Doomista
    Valami ilyesféle válaszra vártam, jah.
  • xXtamasXx
    de végülis mind1, nehogy azt hidd, hogy dicsekvésből raktam ki vagy ilyesmi, csakhogy ez a minimum amit egy csipának kéne ha hasznos akar lenni
    hasznos= sok spot, motion sensor, mortar támogatás,csapattársak és az mcom fedezése támadásnál és védésnél egyaránt, ez az amit próbálok belegravírozni az emberek fejébe :P
    haszontalan= felül egy dombra, toronyba stb campel ott fél órát közben lelő 1-2 embert és a végén örül, hogy milyen fasza aránya lett
  • xXtamasXx
    márcsak egy m-com kellett volna, és ne kezd, h akkor azt miattam nem vettük be :D
  • Borg
    És nyertétek is a kört, vagy csak lelőttél jó sok embert feleslegesen? Mert védőknél ugye nem megy a ticket lefelé ettől...
  • Doomista
    Mind1... :-)
  • xXtamasXx
    ??
  • Doomista
    ?
  • xXtamasXx

Ezt azoknak, akik aztmondják, hogy az összes sznájpör haszontalan stb...
    (IRAM szerver, Valparaiso, támadó fél)
  • cocacola111
    köszi...tetljes siker.beszéltem egy ea-s gyerekkel és segített..
  • nandorb
    Jatekon belul az admin csak bant bir adni a nevere miutan megnezi a ban listat ott nem irja a GUID-ot vagy a pb_guid-jat a jatekosnak,Ha guid alapjan bannolsz vkit. szerverrol akkor alap nemtud visszajonni mas nickel sem.Ha az admin ingame adminbol nyomja ott csak nevet tud bannolni.
  • Gyuszopapa
    Kár hogy nincs valami kezdeményezés hogy az ilyen teljesen tisztán láthatóan csaló egyedek neveit közzétehetnénk valami olyan helyen amit a világon minden szerveradmin olvasna és akinek van szervere alapból letiltaná a belépést a köcsögnek.El tudnám képzelni a majom fejét amikor leülne és na most nyomok egy jót és szopatom a rendes játékosokat gondolattal a fejébe csak nézne mert egy szerver se engedné be.
  • nandorb
    Ez fizzetos csit,PB szt. nemfog fizzetni fizzetos csitert.
    Barack Osama van az EA-nek Live Support-ja irj nekik.
  • zotya10002
    Szia!!Nekem van ez a game+az 1942+ a heroes de azt még nem látja az oldal:-)Így azt írja hogy veteran 1-es vagyok !De csak ezen az oldalon mert más stat oldalon nincs státuszom!:-)

Én sem értem igazán ezt!
  • Gyuszopapa
    Ez a szomorú hogy a pb mi a fasznak van egyátalán.
  • cocacola111
    Skacok.Lenne egy pár kérdésem ezzel a Veteran dologgal kapcsolatban.van 1 battlefield 2142 deluxe edizonom meg battlefields heroes accom-is.kinlódgatok már egy ideje az EA-Veteran oldalánál a reg-el hogy megkapjam a plussz 2 veteran rangot , de eddig valahogy nem sikerált.valaki akinek pikk-pakk összejött .nem tudna segíteni nekem.Előre is köszönöm.
  • item
    Rendben...
  • tobias88
    Nah, ez eddig nem jött be nekem... Köszönöm!
  • nandorb
    Persze hogy az,gondolom sorban a szerverekrol megy a ban neki:)
  • cocacola111
    Ez sztem top cheater srác lehet..
  • Black Ghost
    tess
  • tobias88
  • nandorb
    Ne cbc-n jatsz hanem olyan szerveren ahol van surrubben admin.