Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van a Respect Admin-nál egy kis ismeretségem,ha egy profi angolos segít,megkérdem,megtudta-e valaki oldani...
Csak a kérdést írjátok ide ,mert ha én csinálom fordítóval,a büdös életben nem értik mit akarok <#eplus2>

[IRAM] leader

Zs0lt1
mielott megtobb sziporkazo otlet jon h miert csinal fekete shotot a pb elmondanam ismet h nem az a baj, h fekete, hanem h az a baj, hogy azt irja h screen capture failed.
szoval a pb illetekes elvtarsa a kovetkezot valaszolta egy support ticket folyaman:
We are looking into this and working to resolve it as quickly as possible. I'm sorry for any inconvenience.
... es mint jolvegezte a dolgat le is zarta a ticketet nehogy valszolni tudjak.

a dice-tõl es az gsp-tol szarnak rank, megcsak valaszra sem meltattak.
majd lesz ha lesz de az sem biztos h lesz valaha.
ennyi ...

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TDC Geronimo
Ott sincs

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rohadjon meg az EA<#vigyor>nem tudnak egy fegyverszakértõt fizetni hogy rájöjjenek hogy azon a fegyveren a picatinny sin a lényeg??

És a konzolos verziókban van?mert ott mintha láttam volna...

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993

Beers
nem

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

A pc verzióban lehet az M14-re red dot-ot aggatni?Ha igen hogy,mi kell hozzá(szint,xdb y pin meg hasonlók)?

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993

xXtamasXx
akkor kapják be <#mf1>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

supersunday
Tapasztalataim szerint fölösleges puffogtatnod vele, nem ad csillagot.
>>#33234
Nekem nem tûnik úgy mint akiknek nagyon égne az arcuk. Már rég a következõ Medal of Honoron dolgoznak. The patch is a lie.

SigS
Welcum tu DICE világában ... <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

xXtamasXx
azt nem értem mi értelme volt bejelenteni már 1 hónapja azt a rohadt patchet amikor tudják, h nem képesek megcsinálni csak halasztgatnak és az õ pofájukról ég a bõr...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Jim Morrison
na, a garand meg a tracer dart kivetelevel mindenbol van csillagom. Akkor Garandhoz is kaphatok csillagot csak nem jelzi, vagy folosleges azzal lovoldoznom?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Én kipróbáltam és tök jól ment, pedig nincs egy atom gépem, sõt.
25 FPS volt belõve medium-al. Nem akadt, meg ilyesmi.
Nem vettem észre, hogy függene attól a teljesítmény/minõség, hogy hányan nézik. Igaz, csak 5-6 ember nézte.

Sztem nem is kéne. Lesztímelem a szerverre a többi meg az õ dolga. Vagy nem jól gondolom?

Drang
A wow gépigényét hasonlítsd össze a BFBC2 gépigényével... egy csöppet jobban fogja a gépet... de én sem akarok vitatkozni róla ha minden kötél szakad akkor valóban megoldás lehet... 😊

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

:-DDD

Anno AA3-ban mindig szólt a szerver admin (ha játszott) chat-en hogy XY játékos kapcsolja a Win7-et egyszerû színkezelésû módba vagy mi a pi..cs..ba, mert a PB-Screenshot fekete. <#gonosz3>

A XY mondta, hogy OK majd pár perc múlva lelépett a szerverrõl. <#hehe>
Szoktak nézni wowos humbukot 280-an is, de nem akarok vitatkozni, nem értek hozzá...

Drang
Dehogy... xfire közvetítés még rosszabb hidd el... nem tud 70-100 embert kiszolgálni és itt most annyiról beszélünk kb... ez a vonal marad egyelõre... nem az átvitellel volt a gond hanem a a videóátjátszó szerverrel...

Addig is Xfire!
Tök egyszerû és remekül mûködik.
Tudom, nem olyan profi, meg nem saját szerver, de megy.
Tegnap nagyon néztem volna, de nézhetetlen volt.

Drang
Én személy szerint csalódott vagyok a közvetítés miatt... de azt is hozzáteszem ez még mindig tesztadás... a kezdetek óta sok energiát és pénz beleöltek a fiúk... a tegnapi napon meg mintha minden ellenünk játszott volna... az elején vinyó gondok, aztán videókártya fail... a lényeg az, hogy maga stream-szerver az végülis jól mûködött márcsak a helyi videószervert kell jól összerakni mert igazából avval volt a gond...
Tudom, hogy sokan várták a meccset, sajnálom ha csalódást okoztunk nekik... Azon vagyunk, hogy minél jobb minõségben tudjunk közvetíteni... Amíg spectator nincs addig így haditudósításban... Szóval még egyszer sorry... a következõ adás reméljük jobban sikerül... Örülök, hogy ennyien érdeklõdtetetek a dolog iránt. Már szervezzük az újabb forduló közvetítését 😉
Addig is megnyílott aBattlefield.hu TV xfire oldala

koschwarz
hát nem tudom, de ha a bf3-ban is ilyen zsebkendõnyi pályák lesznek...<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

supersunday
Már az is elég ha egyáltalán kijön PCre, nem hogy még plusz munkát fektessenek bele csak nekünk. 😄
De nem tudom, nem hallottam semmit róla, azon kívül hogy "beszarunk olyan jó lesz".

bosco05
BF3-ba terveznek war modot vagy az is konzol átirat lesz? 😊
supersunday
Nem mintha lenne olyan amihez tudják tartani magukat. <#idiota>
>>#33204
A PBBanokon meg nem kell kiborulni, most ez a népszerû játék, ez vonzza a csalókat is. Ha kijön a BF3, akkor meg majd ott lesz ennyi ban, ebben semmi szokatlan nincs. Inkább örülhetünk hogy ennyit megfog.

A TG-JCSR meccs közvetítése meg annyira nem volt borzasztó, nagyjából a maximumot kihozták a játékból. Köszönet Drangnek és SINnek!

bosco05
onnan is bannolgatnak, aztán ennyi
Azért azt ne felejtsük el, hogy itt legalább próbálkozik a PB, codnál meg semmit nem csinál a VAC!

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
Hat miert az jobb neked hogy 10x kibasznak?

MR ME
pfff
de legalább írná h akkor esetleg mikor jön, nem azt h bocs de ma nem 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
No update on the BFBC2 PC today, sorry guys.

twitteren 30perce.

bosco05
Ha ennyi csiter ideszokik akkor igazábol mind1 is... Befejezem a játékot mielõtt elkezdtem volna...
bosco05
Megnéztem az EDEM liga banlistáját, az legutolso 10 bannoltbol 6 BFBC2 4 COD4. Szégyen.

@Beers: Én is játszottam ellene és le is csitereztem 😊 Úgy látszik ebben még mindig nem tévedek 😊 Eddig akire mondtam mindet bannolták más játékokban is xD
Igazából még azt se lehet tudni...
Lehet hogy sose jön.
Kicsit se szánalom ez a történet, áááá.

Logitech Hardware Tester

MR ME
patchrõl lehet tudni vmit azon kívûl h jön?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tudod ez most a sláger így hát lassan itt lesz a legtöbb cheater.<#szomoru1>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Beers
Játszottam már ellene, gyanús is volt!
Én tolom tovább, õ maximum ha vesz egy másikat!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

bosco05
PB Bansrol el is jutottam idáig 😊
http://www.eurodomination.net/battles_warsofar.php?&division=161

Aktiv BFBC2 ladder az EDEMen.
Honnan ismerõs ez a név?

bosco05
Az utolso 50 Ban-bol a BFBC2 vezet 😞 Elszomorito és szégyen. Ezért jöttem át codbol? Ugyanaz megy mint ott..
Running
Gratula, jee!

HD JOHNNIE
Grat mindkét csapatnak!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Gratula mindkét csapatnak!

Lamellus
Tankokra kaptad (heavy vehicle), azoknál az összesített eredmény számít, nem külön-külön veszi.

-tRs-Raymond

Sajnos nézhetetlen (kontraszt) és hallhatatlan (nagyon halk) volt így meguntam.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Csalásra csak annyit! Kedves barátommal toltuk CSS be a war-t fejbelött 1 srác, mondom ez kamú! Erre leorditja a fejemet h tuti nem csal! Következõ körbe õ is találkozott vele, és csak azt látom disconnect!!!
Kérdem töle miért ment el, erre az volt a válasz csalik 😄

Tehát jobb gyanakodni! Az sem lep meg h bbc2 ilyen elõl van!

Ma bbc2 srác 53/3 stat mindezt 5 rankal! Nem Sniperrel

mNzJean
Köszönjük a meccset a Gigabyte-nak , az eredmény 179-18 TG win .
Várható volt számunkra a vereség , de úgy érzem nem maradtunk szégyenbe ,az elsõ map egyértelmüen a Gigabyte-é volt de a második mapon remélem sikerült megizzasztanunk a Gigabytes srácokat . Grat a résztvevõknek , megyünk tovább a kupán még 1x lehet lesz alkalmunk a Gigabytel összecsapni . <#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Na, kaptam egy platina csillagot. (ez ugye még nem nagy cucc)
Csak épp nem tudom mire! 😊
Végignéztem de semmilyen fegyvernél nem jelzi.
Az M1 Garand-et sokat használom de még abból sem lehet meg.
Ilyen bug elõfordulhat?

Már szorri de a vadászpuskát nem is azért gyártják, hogy az anyósodat lövöldözd vele.
A cheat-et pedig csak egyetlen dologra lehet használni!

(plusz ha már ennyi finesze/tehetsége van a gyereknek, akkor mi a túróért nem csinál inkább valami hasznosat, amit mondjuk el is ismernének, azon kívül, hogy megfizetik)

byzhouse
Nem lehetne hangosabban beszélni? 😄 (max hangerõn van a fülesem és alig hallom ahogy beszélnek)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

HD JOHNNIE
Hajrá JCSR!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]