Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EXIT GAME
Aztán keresel másik szervert.
Egyébként azt is elárulhatná valaki a "Camp" miért olyan irritáló.
Defend oldalon vedem a bazis egy szikla melol,arrajovoket lelottem--kick camper
Medic-el mentem egesz nap,lelottem engineert-taram ures fel engi cuccot -CG nala lovok-1 ember meghal--kick CG spammer....ect es meg meselhetnem a sok ertelmes kicket ami (csak magyar)szervereken elofordult.
tehát ez a számításod, ahonnan indultunk nem oké.
4GB-ot teszel be a 32bites XP-dbe, akkor lejön az 1GB-t VGA - 500 oprendszer.
Marad 2,5GB.
2,5GB csak több, mint 1,5GB nem? Akkor miért ne lenne értelme bõvíteni?
Ráadásul késõbb váltasz 64-es Win7-re és kész.
Mert még lejön a különbözõ eszközöknek.
Tehát nem 2,5 áll szemben a 1,5-tel, hanem kb 2. Ami persze több, csak kérdés, hogy megéri-e a plusz 2 giga memória árát
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
TV kártya, Vinyó, Dekóder kártya, nyomtató, isten fasza tudja még mi. Nem szoftver, meg driver!!!!!!!!!!44444nééégy
Ha beteszel egy RAID kártyát 512MB fizikai rammal a PCI foglalatba, naná, hogy annyival kevesebb lesz.
Sebaj szerintem kezd erõsen offtopic lenni. Vegyél 4 giga ramot egy 1 gigás kártya mellé a 32-bites oprendszer mellé, csak másokat ne beszélj rá (kivéve ha memóriagyártó/kereskedõ érdekeltségeid vannak).
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Nem olyan rég, még XP-m volt 4GB rammal és 256MB-os VGA val.
Akkor én biztos UFO vagyok, amikor simán 3,5 GB ramot mutatott a cucc. :-DD
De ez persze a Microsoft support oldalról van, és ÕK valószínûleg NEM értenek a saját maguk által készített és supportált OS-hez.
G
PS: BTW szerintem figyelj a szóhasználatra.
Lófaszt nem foglal le, csak azoknak a periféráknak, amiknek fizikai memóriájuk van. Pl. VGA. Driverek és egyéb szemét az már az oprendszer része.
Tehát, ha a te gépedben semmi extra dolog nincs és van egy 1GB-os VGA-d, akkor a 4GB-ból te a rendszerben szépen ~3GB-ot fogsz látni.
Az egyébként már más kérdés, hogy alapból asszem nem is tudsz egy alkalmazásnak 2, vagy 2,5GB-nál többet adni, de van valami humbuk, amitõl ezt az értéket fel lehet valamennyivel tornászni.
Bûvészkedhetsz a számokkal ahogy akarsz, de a 4GB ram sokkal több, mint a 2, még ha 1GB-os a VGA, akkor is.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
mert úgy játszsani a bc-vel hogy a karakterem összevisza vándorol az úgy nem adja.
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Úgyhogy nagyon remélem az XP megoldja a gondom, már nagyon játszanék vele. 😊
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A címtár 4 giga, ebbõl 0,5 giga ami rendszer hardvereinek/driverjeinek elõre becímezõdik. Ezt nem tudja használni és nem is nagyon látod a használatát. Ez nem a normál RAMból megy, mert ez más címtartomány.
Tehát a 4 giga címtartomány max kihasználása 1 giga vga mellett:
4-0,5(rendszer címzés)-1(VGA)=2,5G Ram a mixmum címtár programok futtatására
Ehelyett van nekem 2 Giga.
Emellett az a része írásodnak igaz, hogy a 2 Giga Ramból még levesz a futó rendszer kb 0,5 gigát, tehát játékra 1,5G marad, ami helyett maximum 2G-t lehet elérni, ha 2,5G memória van a gépben.
Most van 2GB-od. Abból (csak, hogy egyszerûbb legyen neked számolni)500-at megeszik a win. Marad 1,5GB.
Ha
4GB-ot teszel be a 32bites XP-dbe, akkor lejön az 1GB-t VGA - 500 oprendszer.
Marad 2,5GB.
2,5GB csak több, mint 1,5GB nem? Akkor miért ne lenne értelme bõvíteni?
Ráadásul késõbb váltasz 64-es Win7-re és kész.
Ezeket nem ismerem/értem.
G
Egyébként xp alatt nincs dx10? vagy az hol van?
G
Szal, ha van 4GB Ramod, a vga-g meg 512-es, akkor ~3,5GB marad.
Azért írok, mert hasonló a gépem (Core2Duo e6550, 2GbRam, 5770es video). XP alatt király 40-50 körüli fps fullon minden (1920*1080, max). Viszont felraktam a Win7-t és nem ment a játék csak sokkal gyengébb felbontáson és ott is szaggatott. Szerintem egyszerûen a win7 túl sok ram-t eszik és a 2 giga nem elég. Viszont a 32bithez meg hiába raksz többet, mert a kártya + az alap úgyis megeszi nagyrészt. Szóval a megoldások:
- van valami teljesen kiherélt módja a win7nek, aminek minimális a gépigénye (150-200 mega ram)
- win xp
- win 7 64bit + 2 giga ram
ezen túl, gyanús, hogy miért csak online van gondod, javítsanak ki az okosok (és szépek), de az online kevesebb memóriát igényel szerintem, mert csak egy embert kell mozgatni/írányítani. Offlineban meg ügye mindenkit. Legalábbis több olyat láttam már, hogy ahol te adtad meg az ellenfelek számát (BF1942 pl) ott több ellenfélnél romlott a játék.
G
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub