51658
-
#37842 Neha a lag miatt tortenik ez. A legviccesebb az hogy a hegyoldalnal lopakodok melle odalovok tank loveggel es nemhal bele hanem meg 4x oda kell lonni. -
Gyuszopapa #37841 Sajna ha nem lövöd ki mindet akkor nem táraz tele az apc :(,de sokszor anyáztam én is ilyenkor.Azóta inkább a semmibe kilövöm azt az egy-két skulót de tele legyen a tár. -
#37840 alt= lát (bocs) -
#37839 Sziasztok ,most vasaroltam meg a jatekot, feltelepitettem ,bejelentektem minden ahogy kell ,a tuzfalon engedelyeztem ,hogy ne blokkolja de nem alt egy szervert se...mi lehet a probleme tudnatok segitteni? -
#37838 Ami mondjuk felbasz, hogy az APC-k még mindig bugosak néha. Van, hogy befut a madár a képbe, mondom hehe ledarállak köcsög, aztán az ágyú a hatos sorozat helyett kettőt köp, és elnémul. Na ott szokott felszökni a vérnyomásom :DD -
Nagydög #37837 Sebzes novelest hasznaltam regebben, mostanaban alt fire-t. A pszh-knal hasznos a panceltoro raketa, mert mindjart nem olyan lefutott mecs beleszaladni egy tankba. A tankoknal meg a koax geppuska jon jol, mert a kozelben teblabolo gyalogosok ellen eleg vedtelen egy tank. Szegeny ember tuzero novelese tank parbajban: az elso loves valtas utan kiugrani, es belekuldeni egy rpg-t a masikba. Csak erzesre! Sokat celozni nincs ido, mert akkor valoszinuleg mar nem tud visszaulni az ember -
CB SNIPER #37836 sebzésnövelö...alap legjobb szerintem...mind helinel amit mondtál ha pilota vagy ha másodpilota akkor is tanknál is egyértelmüen sokkal jobb kezdetektöl fogva azt használtam semmi mást...szerintem.... -
#37835 Kis vitatéma: Szerintetek melyik a legjobb vehicle spec? Sokat nyomom mostanában helivel, meg tankkal, és folyamatosan váltogatom őket, de nem tudom eldönteni, melyik a leghasznosabb.
Az egyik egyértelműen nyerő cucc a smoke, mivel ledobja a tracert (ez főleg helinél fontos, a tankot lehet javítgatni miközben lövik..), ill. ha UAV-vel megyünk, akkor lehet vele támogatni a gyalogosokat (3 db smoke gránát egyszerre kilövésével). Közvetlenül utána az alt.weapon, ami helinél ad egy egy-lövés-egy-kill rakétát.. (ez már nem mindig jó, ha a csapatban nem lövöldöz tracert senki, akkor szart sem ér), Tankoknál meg jól jön a géppuska, ha nem ütött elég nagyot az ágyú. A legviccesebb persze UAV-vel, sunnyogva hátbalövöldözni a hegyiwookiekat. :D Az armor szerintem szar, nem ad érezhető pluszt, így soha nem használom. A zoomos cuccot csak nagyon ritkán, UAV-vel. Viszont mostanában rákaptam a sebzésnövelőre.. A primary fegyverek nem lesznek tőle sokkal durvábbak (a heli kis rakétái mondjuk érezhetően jobban irtanak :D), viszont gunnerként nagyon keményen lehet így aratni, ill. a könnyű tankok ágyúi, amik alapjáraton elég szarnak érződnek, elkezdik okádni a halált - akárcsak a heli 30mm-es ágyúja..
Szal most ezzel megyek főleg. Vélemények? -
#37834 time 2h 19m, Kills 1062, deaths 20, k/d 53.10
nem csíter :D -
#37833 Ha háttal áll, mindenképpen gránátvetővel, vagy 40mm-es shotgunnal kell lelőni, azt nem szokták túlélni :DD Én legalábbis ehhez tartom magam :> -
#37832 :) feltunt hogy remek a netcod:P ezt meg az iwnet is megveri neha:D -
Nagydög #37831 Van. De a "hiaba lovom a hatat, nem hal meg, viszont megfordulva keresztullo" esetek nem ettol vannak. Velem is megesett mar joparszor, hogy megleptek, es hatbalottek kokemenyen, aztan megis en nyertem. Szerintem volt, hogy ket masodperc telt el akozott, hogy par meterrol elkezdte loni a hatam a srac, es akozott, hogy lelottem. Azert ket masodperc alatt otszor kellett volna meghalnom. -
#37830 meg egyelore csak lovoldozom, szoval nem magyar szerverekrol van szo hanem ossze vissza, szerintem a megoldas hogy kibaxott sok csiter van:)
Egyszeruen divat lett csitelni , ez van.. -
#37829 hmm mintha irtam volna nem ma kezdtem volna az ipart:) gondolod hogy neki allok es addig huzom a ravaszt mig az eget nezem?:) -
#37828 Egesz lista van a csiterekrol az EA oldalon. Milyen lista volna DICE-n? Az igert patch mikor jon? Mintha azt olvastam hogy az Onslaughtot most tesztelik PC-n. -
#37826 Koszonyuk DICE-nak aki teremtett ilyen jatekot -
False #37825 én is figyelem a statot,meg felkúr ha legalább nem egyes a kd,de azé nem kezdek el csalni...sztem ez olyan kérdés hogy van gerinced,vagy nincs -
#37824 Hát volt hogy a valparaiso pályán a toronyból pisztollyal leszedtem egy gyereket, aki az utolsó előtti előtti m-comos helyen bujkált egy ház mögött...csiterezett, megértem. De tök jó az a piros kis nyíl olykor ^^ -
#37823 Hát, igazából ez így nem igaz! Gépfegyverrel elkezdesz lőni mint egy barom, és 1 ha eltalálja, a többi meg mellé megy! Tanulj meg lőni, egyszerre csak 1 golyó -
oppenheimer #37822 ebben a játékban pisztolyal gyakran jobban lehet darálni mint gépfegyverrel:D -
#37821 remek:) -
#37820 igen :D -
#37819 "megfordul es agyoncsap, mint egy legyet" a jatek resze"
ÖÖÖÖ 10 meterre vagyok tole geppuskaval szemhez emelve elkezdem loni a hatat megfordul es pisztolyal lelo, ez a jatek resze?:D -
Gyuszopapa #37818 Mellesleg kár csodálkozni bármin is,el se tudjátok képzelni mennyien csalnak.Találkoztam én már béna WH-sal is meg profival is,annyi a különbség köztük hogy a béna gátlástalanul használja a profi meg éppen ellavíroz a normális játék és a csalás határán.Én az utóbbiaktól tartok jobban.Nem egyszer kerültem olyan szituációba hogy lelőtt az ellen és még vagy 6-szer lelőtt még utánna mert a killcamba láttam kb. hol van és én ki akartam lőnni,hát egyszer sem sikerült,érdekes módon tudta merről jövök.És nem volt gyanús az eredménye(35/10).Amugy ezt a stat miatt is szopjuk mert ha nem lenne kevesebben csalnának a statrafa..ukatverők. -
#37817 mindenkinek aki tudni akarja menne-e a gépén és hogyan + ha nem miből kéne jobb: www.canyourunit.com -
#37816 Főleg ha egy lv2 rankos az... -
#37815 úristen ez hányszor volt már :D -
SzinesGeza #37814
A poén az mikor valakihez oldalról közelítesz mert azt hiszed nem feléd néz, erre mint a villám rád fordul és kinyír. Persze végig látott! :)
-
#37813 neztem egy tesztet annyit nem hozott a 4 mag, de tobbet varnek fullra lebutitva egy 3.8ghz ketyego C2D-tol, 6 giga ram, 4870X2:( net meg hibatlan:( -
Nagydög #37812 Jo gep(tobb mag, nagyobb orom), jo net kell, mert a jatek kodja nem valami massziv. A "megfordul es agyoncsap, mint egy legyet" a jatek resze. A rutin halmozodasaval azert ritkulni fog. -
False #37811 ezzel 1et kell hogy értsek,össz K/D 2.5 felett amúgy gyanús,egy-egy meccsen simán lehet 5ös,de akko én is belefutok egy 0/20ba 2 mapon belül -
#37810 lehet hogy csak szokni kell, de lenne egy kerdesem mekkora gep kell ehez hogy rendesen fusson? 60 FPS alatt szedulok:D -
#37809 En meg lehet oreg vagyok mar ehez:D de kurva furcsa az egesz:) biztos szamit hogy en most vettem meg es kemeny 3-as vagyok:D de szarra lonek:D
Ami szamomra azert furcsa:) nem tartom magam pronak se kurva jo playernek de wolfensteinel indultam fps-ben:) azota minden bf/cod/cs vegul is minden de itt szarra lonek.. elkezdem loni megfodul lelo namost ez minden masodik ember:) azert ez erdekes nekem:) de biztos en vagyok a lama:P -
#37808 Stílusfüggő, de szerintem ez a 2,5 a határán van nagyon :) A legalapvetőbb, hogy az ember néha belefut valami atomszar csapatban, és néha bizony megrapelik a száját. Nem egyszer csináltam énis 0.3-0.2 körüli eredményt, meg becsúszik néha egy 3-4-5.. De az átlag, ha jól is megy, akkor sincs kettő fölött.. Pedig a "múlt" megvan.. Kingpinnel kezdtem a multit.. ^^ -
Nagydög #37807 Egy, ket, vagy akar harom durvan sikerult kor miatt hulyeseg is. Az tegye fel a kezet, aki meg sosem produkalt 6-os K/D-t! (Asszem 19/1 volt a legdurvabbam, de csak azert, mer a vege elott 3 masodperccel kiugrottam a tankbol, es pont lelottek.) -
#37806 Az, hogy régen is így tolta F_Zolee.
Aki meg 0 perces hamvas újonc, és nagyon tud, ott 2 dolog állhat a háttérben. Egyik a ki nem szűrt csalás, a másik meg az, ha csinál egy új katonát, és azzal nyomja. Ismerek ilyen embert. Jókat lehet kuncogni, amikor folyamatosan csalózzák, közben csak ismeri már a játékot, és egyből tudja is használni a fegyvereket.
Mellesleg hasznos, hogy manapság már megy a bfbcs.com-on a history, és lehet csemegézni, meg tippelni, hogy a csaló mikor vette meg a csítet. :)
Van ám olyan is, akit a pbbans elkapott (magyar), azóta érdekes mód újra alacsony a k/d-ja. -
eugabesz #37805 Asszem ezt a vitát most és mindenkorra lezártnak tekinthetjük.Az IRAM szervere 3 ellenőrző programmal van védve a csalók ellen,sem most,sem máskor nem dobunk ki senkit önkényesen Csaló!! felkiáltással,azért vannak az említett programjaink,(pbbans,GGC,pbviolation)hogy ezt a terhet levegyék a vállunkról.
Maci neked meg csak annyit,hogy elmehetsz a stat-lesegőddel a sunyiba,,s akko mi van,ha csak most kezdte?(ez szigorúan magán-kérdés,nem "hivatalos") -
#37804 akkor már énis elkezdtem kicsit gyanakodni, tényleg elég nagy különbség volt köztünk mégis úgy osztotta a fejest mintha hajszál pontosan egymás mögött lettünk volna...és azért F2000-el az elég nehéz -
IRAM kaboca #37803 Én nem bizonygatok semmit.
Alkottam egy véleményt ami kapcsolódott más véleményéhez és.
Amúgy meddő vita úgy hogy ennyi. -
Nagydög #37802 Tudod, volt itt, aki k.jol tolta "10 eves fps multtal", aztan csori Jean szegyenkezett miatta. Sz'al Zolee, ha olvasod, en azert nem vagyok biztos benned, de megelolegezem a bizalmat.
Btw: Mi lehet az a max K/D, amit egy tiszta user nem laboratoriumi korulmenyek kozott egyaltalan produkalhat?