Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem igazán értem, ezt az állandó panaszkodást a szerverekre. Legyen magyar vagy bármilyen.

EXIT GAME

Aztán keresel másik szervert.

Egyébként azt is elárulhatná valaki a "Camp" miért olyan irritáló.
fejnelkuli
Háát!
Defend oldalon vedem a bazis egy szikla melol,arrajovoket lelottem--kick camper
Medic-el mentem egesz nap,lelottem engineert-taram ures fel engi cuccot -CG nala lovok-1 ember meghal--kick CG spammer....ect es meg meselhetnem a sok ertelmes kicket ami (csak magyar)szervereken elofordult.

Bameg ugyan ezt mondom. Hogy levesz a hardwareknek. Tehát a 32bites az 1 gigás kártya mellett elvben sem tud másik 3 gigát keezlni mert a hardwareknek le vesz.
tehát ez a számításod, ahonnan indultunk nem oké.
4GB-ot teszel be a 32bites XP-dbe, akkor lejön az 1GB-t VGA - 500 oprendszer.
Marad 2,5GB.
2,5GB csak több, mint 1,5GB nem? Akkor miért ne lenne értelme bõvíteni?
Ráadásul késõbb váltasz 64-es Win7-re és kész.
Mert még lejön a különbözõ eszközöknek.
Tehát nem 2,5 áll szemben a 1,5-tel, hanem kb 2. Ami persze több, csak kérdés, hogy megéri-e a plusz 2 giga memória árát

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Mert a FIZIKAI memóriával ellátott HARDVEREK levesznek belõle faszom, hányszor mondjam még.
TV kártya, Vinyó, Dekóder kártya, nyomtató, isten fasza tudja még mi. Nem szoftver, meg driver!!!!!!!!!!44444nééégy

Ha beteszel egy RAID kártyát 512MB fizikai rammal a PCI foglalatba, naná, hogy annyival kevesebb lesz.

POnt errõl beszélek ember! A 4 gigából 0,5-t foglalt be pedig 256-os (0,25) volt a kártyád!
Sebaj szerintem kezd erõsen offtopic lenni. Vegyél 4 giga ramot egy 1 gigás kártya mellé a 32-bites oprendszer mellé, csak másokat ne beszélj rá (kivéve ha memóriagyártó/kereskedõ érdekeltségeid vannak).
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Jajj ember. Ha a PCI foglalatba olyan konfigurációt teszel, aminek fizikai memóriája van, akkor befoglal, ha nem akkor nem. Ennyi.
Nem olyan rég, még XP-m volt 4GB rammal és 256MB-os VGA val.
Akkor én biztos UFO vagyok, amikor simán 3,5 GB ramot mutatott a cucc. :-DD

When the physical RAM that is installed on a computer equals the address space that is supported by the chipset, the total system memory that is available to the operating system is always less than the physical RAM that is installed. For example, consider a computer that has an Intel 975X chipset that supports 8 GB of address space. If you install 8 GB of RAM, the system memory that is available to the operating system will be reduced by the PCI configuration requirements. In this scenario, PCI configuration requirements reduce the memory that is available to the operating system by an amount that is between approximately 200 MB and approximately 1 GB. The reduction depends on the configuration.
De ez persze a Microsoft support oldalról van, és ÕK valószínûleg NEM értenek a saját maguk által készített és supportált OS-hez.

Minden eszköznek PCI eszköznek befoglal a windows, beleértve a VGA, hang, hálózat, stb kártyákat. ezek után kezdi címezni a RAM-ot. ezért van, hogy ha beraksz 4 giga ramot akkor sem fog 3,5 felé menni a használt ram mennyisége. Akkor sem ha 128 megás a videokártyád.
G
PS: BTW szerintem figyelj a szóhasználatra.

:-)
Lófaszt nem foglal le, csak azoknak a periféráknak, amiknek fizikai memóriájuk van. Pl. VGA. Driverek és egyéb szemét az már az oprendszer része.
Tehát, ha a te gépedben semmi extra dolog nincs és van egy 1GB-os VGA-d, akkor a 4GB-ból te a rendszerben szépen ~3GB-ot fogsz látni.
Az egyébként már más kérdés, hogy alapból asszem nem is tudsz egy alkalmazásnak 2, vagy 2,5GB-nál többet adni, de van valami humbuk, amitõl ezt az értéket fel lehet valamennyivel tornászni.

Bûvészkedhetsz a számokkal ahogy akarsz, de a 4GB ram sokkal több, mint a 2, még ha 1GB-os a VGA, akkor is.

Azt hittem jó az adat a BFBCS oldalon. Így viszont érthetõ.
TDC Geronimo
Dehogy játsszák ugyanannyian. Az az oldal nem mutat rendes adatokat. Sokkal többet adtak el boxra. Arányok kb 50/35/15, box/ps3/pc

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hello all szerintem azért mert a nagyfõnök xbox360 tolja 😊))
Azt magyarázza már el valaki, ha ugyanannyian játsszák PC-n mint pl. XBOX360-n - a bfbcs szerint - akkor miért szarnak a PC-s vásárlókra.
Na bgreg barátunkat már a PH! fórumra is odaette a fene. Ott Barcageri néven tolja. De nem lesz hosszú életû ott ezt garantálom.<#violent><#boxer><#boxer>

Bence94
madj veszek egy pées 3-at és megnézem ott milyen...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

TDC Geronimo
konzolok <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bence94
hát most nagyon felbasztam magam ezen a szaron...bugzik,villog,nagy ping,kibaszott szar hitbox a javítások teljes hiánya "next week" nem tudom mi ebben a nagy pc verzió inkább egy port és ne meséljék be nekem, hogy olyan extra.a portból is a szarabb mert még normális gamepad támogatás sincs.bezzeg a rohadt konzolon minden faszán mûködik<#eljen>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Na Halihó.nem tom hogy ki mennyire emléxik de irkáltam régen hogy volt egy ilyen lagparája az egeremnek (vagyis még van is ) a BC2-ben.Nah most nyomom ezt a Metál of Hunor Bétát és ott totál nincs....valószerû hogy a bc2 következõ patch-ba már biztos javítva lesz............
mert úgy játszsani a bc-vel hogy a karakterem összevisza vándorol az úgy nem adja.

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

Dizson
Oh király. Köszi szépen. 😊

Dizson
<#rinya>

nandorb
Hat ha a grafikus kartyad nem tamogatja akkor nincs is dx11.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Fpocok
Gamesettings ini ben átírod a dxversiont 9 vagy 10 re.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dizson
De nem ez volt a kérdésem.

igen át lehet

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Dizson
illetve átállítani?

maximum áttudod váltani dx 10-be, vagy dx 9-be ...

Running
off

Dizson
Hali! DX11-et hogy tudom kikapcsolni?

Fpocok
Bannolja már ki valaki ezt a pöcst.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ne egyetek mar meg ujra es ujra! Legbol kapott hulyesegeket firkal a kollega!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[UNQL]Echo
Es akkor ez?

wtf delay

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

nandorb
1024x768-as rezolucioban toljad... akkor lesz rendessebb.Nagy valoszinusegben a grafikus kartyad gyenge a jatekhoz nemcsak a rezoluciohoz hogy menyen normalis FPS-el.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

imark
Akkor még megpróbálom most a GameBoostert amit nandorb írt, hátha, aztán ha ez se akkor megnézek egy XP-t. Egyébként még éjjel leszedtem egy régebbi drivert, és úgy futattam a játékot, 1280x720-on és low beállításokkal dx9-el, ablakba futtatva ment 40 fps-el. Ezután fogtam és átraktam fullscreen-be, megint kaptam 8-9 fps-t és akadt mint a barom.

Úgyhogy nagyon remélem az XP megoldja a gondom, már nagyon játszanék vele. 😊

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

zotya10002
Semmi javítás<#rinya>?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Beers
Ráadásul az 5770 1G-ás!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Figyelj szerintem valamit keversz, az hogy mennyit eszik és az hogy mennyit tud címezni két külön dolog.
A címtár 4 giga, ebbõl 0,5 giga ami rendszer hardvereinek/driverjeinek elõre becímezõdik. Ezt nem tudja használni és nem is nagyon látod a használatát. Ez nem a normál RAMból megy, mert ez más címtartomány.

Tehát a 4 giga címtartomány max kihasználása 1 giga vga mellett:
4-0,5(rendszer címzés)-1(VGA)=2,5G Ram a mixmum címtár programok futtatására
Ehelyett van nekem 2 Giga.
Emellett az a része írásodnak igaz, hogy a 2 Giga Ramból még levesz a futó rendszer kb 0,5 gigát, tehát játékra 1,5G marad, ami helyett maximum 2G-t lehet elérni, ha 2,5G memória van a gépben.

Látom nem érted...
Most van 2GB-od. Abból (csak, hogy egyszerûbb legyen neked számolni)500-at megeszik a win. Marad 1,5GB.

Ha
4GB-ot teszel be a 32bites XP-dbe, akkor lejön az 1GB-t VGA - 500 oprendszer.
Marad 2,5GB.
2,5GB csak több, mint 1,5GB nem? Akkor miért ne lenne értelme bõvíteni?
Ráadásul késõbb váltasz 64-es Win7-re és kész.

XenHai
Win 7 alatt van 11 meg 10 és 9 is ! vista alatt 10 és 9 ! Xp meg 9.
XP alatt csak dx9 van? Win7 alatt meg dx11? és a DX 10?
Ezeket nem ismerem/értem.
G

És ebbõl a 3,5bõl még levesz egy jó felet az oprendszer, és ráadásul nekem 1 gigás a kártyám. Ezért nem tudok érdemben RAMot bõvíteni 32biten.
Egyébként xp alatt nincs dx10? vagy az hol van?
G

Maxtreme
Solution:
Mert xp alatt dx9ben futott, win7 alatt pedig dx11 😊

32bit-es oprendszer össz-vissz 4GB-ot tud megcímezni a VGA és miegyébbel együtt.
Szal, ha van 4GB Ramod, a vga-g meg 512-es, akkor ~3,5GB marad.

Szia
Azért írok, mert hasonló a gépem (Core2Duo e6550, 2GbRam, 5770es video). XP alatt király 40-50 körüli fps fullon minden (1920*1080, max). Viszont felraktam a Win7-t és nem ment a játék csak sokkal gyengébb felbontáson és ott is szaggatott. Szerintem egyszerûen a win7 túl sok ram-t eszik és a 2 giga nem elég. Viszont a 32bithez meg hiába raksz többet, mert a kártya + az alap úgyis megeszi nagyrészt. Szóval a megoldások:
- van valami teljesen kiherélt módja a win7nek, aminek minimális a gépigénye (150-200 mega ram)
- win xp
- win 7 64bit + 2 giga ram
ezen túl, gyanús, hogy miért csak online van gondod, javítsanak ki az okosok (és szépek), de az online kevesebb memóriát igényel szerintem, mert csak egy embert kell mozgatni/írányítani. Offlineban meg ügye mindenkit. Legalábbis több olyat láttam már, hogy ahol te adtad meg az ellenfelek számát (BF1942 pl) ott több ellenfélnél romlott a játék.
G

Maxtreme
király

nekem is 4 magom van + HD5850 és szépen fut DX11ben! <#mf2><#crazya>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Tono34
Esetleg c4-el?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

kivágtak pár fát és létrát csináltak<#idiota><#idiota><#hehe>

<#idiota>ja

Baloldalt, hatul a kosaras emelovel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

iceshark
na mondjuk oda tényleg hogy a fa*ba mentek fel?