Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

mindegy.. meguntam, megoldottam ;>

-tRs-Landor

az jó hogy megoldódott. egyébként öszintén nem értem miért van ekkora különbség a kettõ között, de legalább van még mentsvárunk.
Aztán sajnos a 6giga ram és a 64 bit marad csak....
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

imark
Nos felraktam egy XP-t, gyorsba a drivereket meg a Bad Company-t és hát gyönyörûen fut. 1920x1080-ba futtatom low beállításokkal, és kapok 50-60 fps-t. Nagyon állat, végre tudok rendesen játszani.

Szóval köszönöm szépen a válaszokat/ötleteket, úgylátszik az XP megoldotta a problémámat, persze most majd mindig be kell bootolnom az xp-t ha ezzel szeretnék játszani, de úgyérzem teljesen megéri, mivel nagyon ott van a játék. Szóval köszi mégegyszer, további szép napot! 😊

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

nandorb
LoL.Már irtam 2.modi topikban de ugylátszik erre nem reagál senki sem.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

-tRs-Landor

zotya10002
<#pias>Oké:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Bameg ez úgy készült neki a játéknak,hogy eleve csalni fog...még a lakóhelyérõl is kitiltanám az ilyent.<#falbav>

[IRAM] leader

Mér' tán csaltál??vagy hajlamos vagy rá??...nem? akkor ne keltsük fölöslegesen a flémet kérem.<#hehe>

[IRAM] leader

zotya10002
Nekem is ott van hogy magyar vok:-)Akkor fel kéne kötni engem is?:-O

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

bosco05
És az ilyen kis férgek írják bele a nevükbe, hogy HUN, aztán me gcsodálkozunk, hogy cb-n az összes magyar klánnal szemben elõítéletek vannak minden játékban. Az ilyen kis csíra geciket felkötném a f*szba pest közepén.
Mert a szopott f@sz rossz oldalán én álltam, nem Te.
Amíg õt szedtük ki, addig te nyugodtan élesítettél, stb.
Ez egy kör alatt nem gond, de huzamosabb ideig nem tûrném el.

Logitech Hardware Tester

nandorb
Hat a KD-je az igazi bazz.

Ez az igazi..még jáccani sem hagyta hála a magasságosnak.<#zavart1><#taps>

[IRAM] leader

nandorb
PBbans de durwa:[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/HirosHi]statja.

Hát azért hülyeségeket nem kellene írni.

Van egy videó, youtube-n amin azt mérik mekkorát sebeznek egyes assault fegyók. Nos az ABAKAN fejlövés akár 55%-t is elvehet az életerõbõl. Na ez az SC.

Meg az amikor 10m-rõl testlõvés M95-vel és marad az ellenségnek 12% életereje és tovább rohangál.

"Nem HCn meg kell tanulni egy lövéssel ellõni (magyarul fejbe) az ellenfelet"

Tehát "Nem HCn" nincs olyan fegyver, amivel egy lövés fejbe és halál.
Kivéve:
-a bolt action sniper (M24,M95,GOL,SV98)
-és a szintén nem autómata shotgunok
vista alatt is van dx11

-tRs-Landor

Szia

nekem azért tetszik a HC, mert szerintem realístább mint a SC. Ugyanakkor igaz az amit leírsz...
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Én értelek, csak tele tököm, hogy mindenki sír, hogy milyen szarok a magyar szerverek. Eddig 110 órát játszottam a BC2-vel, és van összehasonlítási alapom, mert Quake-kel/CS-vel/BF1942-vel meg AA-val kezdtem az online FPS-t. Szerintem semmilyen jelentõs gond nincs a magyar szerverekkel és fõleg nem olyan szintû, amilyen szinten sír itt minden második nap valaki.
G

hurrá 😄<#banplz><#lama><#hehe><#hehe>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Értem, kösz...

Ulvar
Õszintén? Semmi értelme a HCnak.

Nem HCn meg kell tanulni egy lövéssel ellõni (magyarul fejbe) az ellenfelet, milyen távolságból hogyan kell lõni. A GOLal tökéletesen megy a többivel kevésbé. Az összes többi fegyverrel is simán megy a lövés 3-4-5 találat kell assault fegyóból, enginerbõl kell több, medicbõl meg fúúú...fõleg MG3al kurva sok van hogy 40-50 golyó kell.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Running
oda csak a hardcore metal fanatikusok járhatnak.

milyen egy normalis HC server?

en (normal hetkoznapi jatekos) 95%ban normalokon szeretek jatszani és jatszom

anti hero

Tono34
Leginkább egy jó Patch kellene hozzá.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

RECON odadobott egy mozgaserzekelot, az ellenseg meg mozog
: )

anti hero

Hali. Tudja vki mi kell ahhoz hogy a Garandhoz legyen szurony? És csak nekem nem írja a killeket vele vagy másnak is ez a szitu?
Köszi...

Tono34
Pedig van sok.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

úgyan úgy használnak csalást a németek,angolok stb... ha a csávó ennyire tele van hagy csaljon ha neki ez jó 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

ha megfigyelted volna én 1* sem tankoztam! De amint beült valaki a tankba már lötétek ki! 😄 nem tudom miért kell állandoan valakinek mondani hogy szabály igy ugy meg amugy! ha nem tetszik valami kickeld!
nekem tetszet minden esete! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.

Fpocok
Q val tudsz spotolni ellenfelet, és akkor látod feje felett a jelet + radaron is látod egy ideig. Ha csapattárs spotol ellent, akkor azt te is látod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kérdés: néha megjeleníti a radar az ellenfeleket... de amúgy nem
Ez mikor van?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Helo mindenki.

Nektek nem lépett fel olyan probláma hogy nem tudtok csatlakozni se a steamhoz se az EA-hez sõt még az msnhez sem, de ugyanakkor a skype meg az internet explorer mûködik. 20 perce még multiztam ugyhogy nemtudom mi lehet a baj de az egyik barátomnak is uygan ezek a bajai.
mrzoltan
A baj az,hogy nincs normális HC szerver. 😞
Legközelebb ha 3 v 3-ban szólok, hogy hanyagoljuk a jármûvet, akkor tégy is úgy. Mert elég hamar eljár a kezem.
Azt meg hogy publik, mindenki máshogy értelmezi.
Valójában csak annyit jelent, hogy nincs jelszavazva.
De a szabályokat az állítja fel, aki perkálja a lóvét a szerverbérletért.
Amúgy egész jó kis kommandózás lett volna.<#eljen>

Logitech Hardware Tester

köszi szépen a játékot gabipaci(ék) 😊

Drang
Köszönjük szépen!

Sajnáljuk, hogy nem jött össze a war... nagyon rá volt pörögve mindenki nálunk... remélem azért még lesz lehetõségünk warozni ellenetek!

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

<#eljen><#eljen><#nyes>

&#1067;&#329;ð&#924;&#920;&#956;§&#931; ; Blindmouse_HUN ;

Zs0lt1
Kösz mindenkinek a kupameccseket és a gyakwarokat és különösképp a kupaszervezését! Az a cél, hogy összehozza a BF közösséget szerintem bevált, megismerkedtünk jó néhány klánnal.

A -tRs- klánnak ma véget ért a kupa. (noshow)

Sok sikert a coRDHA-nak és a többi bentmaradt klánnak a további meccseken!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Próbáld ki. Rájössz! 😊

nandorb
Mivel Drang nincs itt akkor en reklamozok picit:Gyertek jatszodni Battlefield.hu -ra😊

Hát SC-n semmi, de HC-n.<#gun>
es abban mi a f*sz volna jo
<#idiota>

anti hero

Na most a a mesterlövész puskák használatának mellõzése azt jelenti, hogy még red dot-tal szerelve sem lehet használni? 😊

TDC Geronimo
Patch készítés helyett szórakoznak. Micsoda dolog ez <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

fejnelkuli
Te figy.Nem vitatkozni akartam es pontokba szedve okoskodni. Leirtam,hogy rovidke magyar szerveres palyafutasom alatt mi tortent velem.
End

Maxtreme
Hagyd a fenébe. Sajnos vannak ilyen elmesérült emberek akik erre verik, ezt el kell fogadni. A képzeletbeli barátaival nem játszhat egész nap, így gondolja hátha majd itt foglalkozik vele valaki.

Nem értelek:
1. Engem miért nem kickelnek? Pedig van hogy "kempelek" egy M60-assal, van hogy CG-vel lõvök embert. És sok mást is látok hasonlóan cselekedni mégse kickelik öket ezekért (PH-n játszom mostanában)
2. Ha nem tetszik egy server disconnect és mész egy másikra. 1000+1 szerver van, magyarból is van több. Oda mész ahova szeretnél. Szabad ország, szabad internet. Ha HC-t akarsz, akkor amúgy is másfelé kell nézelõdni...
3. Van még egy megoldás, összeállsz egy pár hozzád hasonlóan gondolkodóval és csináltok/béreltek egy saját szervert. És akkor csak akkor és azért van kick, amikor és amiért te szeretnéd.
G

fejnelkuli
Ha jatszol es szerinted minden ok,akkor miert nyomnek exit-et?
A kick szo nelkul szokott erkezni.