51658
  • mackosajt
    Akkor bizonyítsd be, hogy igazad van. ;)

Pusztán mert jól játszik, már csíter?

Én játszottam már ellene és vele is párszor (jó párszor), nem vagyunk haverok, de akkor se kiáltanám ki csalónak, ellenben SamuraiHax kollégával, akiről anno be is bizonyosodott, vagy a minap egy külföldi kolléga került gyanús helyzetekbe, majd a statja is árulkodott.
    Neki meg a statja nem mutat különöset.
  • IRAM kaboca
    Ja hogy ezt leírta már nem is kétkedünk benne.
    Bocs.
  • Nagydög
    Inkabb csak egybeeses. Ma mi is talalkoztunk vele, es eszembe jutott megkerdezni. A legneccesebb ma az volt, hogy Tamassal egymastol par meterre(Zolee felol nezve cirka 30 foknyira) gyakorlatilag egyszerre estunk ossze egy sorozatatol.
  • mackosajt
    Neked, és minden benne kételkedőnek.

Valamint ezt a tuti nem voltam spottolva dolgot tényleg felejtsük el, hacsak nem HC/3d spot off szerveren játszol.
  • Nagydög
    Bohosag! A wh-val sem lat mindenfele, es meg a nagyon nyilvanvalo halalsugar-aimbotos figuraval is 12-16 ember all szemben granattal, RPG-vel, sniperrel, miegymassal.
  • IRAM kaboca
    Amúgy ritkán kiálltok farkast,csak fura,hogy ugyan azon a napon tűnik fel más más embereknek a dolog.
  • IRAM kaboca
    Onnan,hogy olyan helyről rambóztam elő,hogy még magamat se láttam és emberrel se találkoztam.Domb mögött voltam.
  • mackosajt
    Szerintem meg tiszta.

"Spottolva tutira nem voltam..."
    Ezt valaki elárulná, hogy honnan tudja valaki ilyen biztosan?
    Pont ez a baj ebben a játékban, hogy a kis piros háromszöget 2 km-ről is látod, meg van amikor olyan távolról is bespottol valaki, és akkor nem hallod, hogy "enemi szoldzsőr szátted" felkiáltással felvisít egy ellenséges katona. Szal ezt a kijelentést én mindig kétkedéssel fogadom.
  • False
    ezzel vitakoznék,valameik nap az iramon volt egy neico vagy namico nevű gyerek,az pl tuti valami ping illetve hitboxbasztató cuccot használt,mert nem lehetett lelőni,ugrált,teleportálgatott az ember,ha meg whzik valaki,akkor meg nagyon nagyon bénának kell lennie hogy meg tudd lepni,mert ugye mindent lát a whval,és aimost se nagyon lehet lelőni szerintem,mert ő látja a torkolattüzet,és elég ha csak az irányodba lő,te halsz,ő meg max 1et kap be,szal én tartom azt hogy aki csitel,azt nagyon nagyon nehéz lelőni
  • IRAM kaboca
    Előtte 3 órával olyan szarul játszott mint én.
    Csak én maradtam azon a szinten.
  • Nagydög
    Mindig is jol tolta. Eppen azt furalom benne, hogy nem lattam meg gyengen muzsikalni. Ha meglatom, hogy feljott a szerverre, akkor tudom, hogy gyurhatok a payback pinre. Szo se rola, en is kepes vagyok szurrealis mutatvanyokra, idonkent mar en szegyelem megem, de azert vannak koreim, mikor azt se tudom hol vagyok, es csak hosi halottnak vagyok jo.
  • IRAM kaboca
    Azért mert valaki használ valamilyen csalást az ugyan úgy lőhető csak ő kicsit jobban lő az átlagnál.
  • IRAM kaboca
    Ma számomra is gyanússá vált.
    A kék ponyvakerítés mögül lőtt,úgy hogy ki se látszott és 8km-ről úgy eltalált mint a huzat.
    Spottolva tutira nem voltam,tehát még azt se mondhatom hogy csak találomra lődözött a piros háromszögre.
    A kd-ja pedig 10/0 volt kb 4 perc játék után.
    Ez pedig felettébb gyanússá tette.
  • mackosajt
    Elég régi motoros. PH-n igen sokat tolta, nem nevezném csíternek, inkább csak űberkocka.
  • xXtamasXx
    mért is lenne unalmas?
    nekem kb 1 hónappal a megjelenés után megvolt minden fegyver mégse unom
  • False
    266 spm annyira nem sok,nekem is 200 felett van,pedig nálam van üresjárat,vagy olyan napok,amikor teljes mértékben fölösleges volt a gép elé ülnöm,350 vagy afelett viszont már érdekes a dolog
  • False
    IRAM-on szokta tolni,néha kimagaslóan jó kdval,de nem tünt csitnek,mert le lehetett lőni mint bárki mást,majd legközelebb jobban odafigyelek rá,azt mondom mi a helyzet vele kapcsolatban
  • MR ME
    igen
  • XenHai
    ja ja!
  • Rage47
    megvan minden fegyver, mostantól lesz unalmas a játék?
  • Gyuszopapa
    Statját nézve semmi különös nincs,aimot nem mutat de tudjuk hogy azon kivül lehet bármi más csalás is.Azért ha valaki tud számolni a perc/pont szám nem túl alacsony(266).Azért ehhez kell ám állandóan pörögni 100%-on.Én ha megpusztulok akkor se birok ennyit hozni(165)pedig szóróm az ammót és a elsősegély ládákat javitok ha kell spottolok veszettül,zászlót húzok,mcom-t élesitek,nem törödve a k/d-mal.
    Jó lehet hogy valaki haverokkal,klántársakkal nyomja de ha tehetem én is kiveszem a részem a csapatmunkából.Lehet béna vagyok.
  • Nagydög
    En sem vagyok biztos benne, hogy cheatel, de azert a 2.53-as K/D az eleg kemeny.
  • zebrock
    nem biztos hogy csíter,mindenki csinál ezer profilt.
  • Nagydög
    Ismeri valaki F_Zolee-t? Mar regi motoros, de vagy egy fps superman, vagy valami furcsasagot hasznal.
  • nandorb
    :D
  • Nagydög
    Kernek egy altalanos bant Vinnetou sporttarsnak! Ellenalhatatlanul vonzza az ellenfel alap bazisa.
  • ghost321
    http://bfbcs.com/bfbc2_server/info_66.151.138.216%3A19567 jukaganak 2-es szinttel23-4-es kd. na most kezd telelenni a faszom a kibaszott cheaterekkel
  • RoboGoD
    OFF:

Van 2142 1.51 Beta 1 patch. Kicsit még bugos: YouTube

ON
  • tobias88
    32 slotosokon szoktam, és mindig más szerveren...
  • zooleeh
    NA en is megrendeltem a limited edition-t
  • soo277
    EZa nem semmi!!!
    most már megrendeltem én is!!
  • Doomista
    Azonnal letöltöm azt a 600 megát!
  • Fpocok
    Most nézem, hogy fenn van YT-on. Itt az első rész :D

• Doomista
    Há 600 megát most ezért nem fogok letölteni...:D Küld át msn-n! [hahahihi]
  • Fpocok
    Van egy olyan érzésem, hogy rajtam kívűl senki nem nézi a WCG Ultimate Gamer-t... a heti részben Battlefield: Bad Company2 volt. És most először nem valami szar konzolon játszottak vele, hanem PC-n.
    Akit érdekel, itt lehet letölteni a részt:
    Part1
    Part2

Akit esetleg érdekelne a reality, itt lehet megtalálni a többi részt!
  • Hamed
    Egy jo kemp helyen, vagy tankban osszejon neha egy ilyen stat ha balfasz az ellen.

Nekem a best of 45-0 volt hc-n, egy tankkal vegigzuztunk arican. En fustoltem, a lovesznek meg sztem extra sebzes volt berakva. Ketten siman eletben tartottuk a szekeret, ugattak is a vegen hogy mi ez:DD
  • eugabesz
    Na igen,de azt nem tetted hozzá,hogy miért.
    Mert az IRAM szerveren a program automatikusan kidob egy ilyen stattal...őszintén? én is kidobtalak volna ,a program helyébe,ha nem ismerlek.
  • Doomista
    Szerintem azért is, mert csak egy pályán és 16 slotoson játszom.
  • tobias88
    Én 24 órám alatt eddig 4szer (mind pb+ranked), de azonnal le is léptem a szerverről!
  • Doomista
    Még szerencse, hogy olyan rohadt sok szerver van...így igazából engem nem érintenek a csalók, mivel nem adom ki magam egy free headshotért, jó ha 5x találkoztam csalóval az egész ezzel folytatott játék pályafutásom során :D