Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kezdesz szánalmas lenni komolyan...na jó ne flameljünk ...<#wilting><#wilting><#lama>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Arra kérlek, hogy amíg nem ismered egy ügy összes részletét, ekkora butaságot ne mondj. A vLr.blogban le van írva minden részletesen.
A vLr szerveren nem a recon kasztot tiltjuk, hanem a mesterlövész puskák használatának mellõzését kérjük meg a felcsatlakozóktól. Azért jutottunk erre a döntésre, mert a szerveren játszók többsége kérte, hogy tegyünk ellene valamit.
1-2 ember szórakozását nem fogjuk 14-15-é elé helyezni.
Van, aki megérti, van aki nem. Recon kaszt másik (nem mesterlövész) fegyverrel nyugodtan jöhet. Az értelmesebbje jön is és jól szórakozik.

zzeN
<#ejnye1>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

"Our patch will come to you in Friday.We sorry the delayed."-Twitter

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Maxtreme
Hát van ahol azért több, viszont nem egyenletes, és ez sztem zavaró. De megnézem majd neked pontosan, lehet rosszul emlékszem. (am 4xaa-val értendõ a dolog)
De függetlenül a pontos értéktõl. a dx9 látványosan gyorsabb, és semmi látványbeli difi 😊 (az AA-t kivéve mint említettem)

A cpu phenom II X4 @3100/6mb l3.

Semmi gond, tisztában vagyok vele, hogy sokszor elborul az agyam. Ez van. Azért chat party-ni nem szoktam sokat, inkább csak káromkodok.
Hát ezen most felröhögtem. :-D

Nekem valamiért nem fut olyan szépen DX9-ben, mint 10-ben. Akadozik.
Nem tudom mi az oka, pedig én is abban futtatnám.

Engem meg sose akartak kivagni sehonnan reconert. Lehet, hogy azert mert nem egy bokorban guggolok a teljes kor alatt 4/3-as eredmennyel, foloslegesen foglalva egy helyet a szerveren?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ez így is van, mindegyik admin egy pöcs!
Nem is értemm miért nem az van, hogy kibérelik a szervert a saját pénzükbõl, aztán magára lenne hagyva, hogy az ilyen rendkívül jól szituált, jófej ejmberek, mint Te vagy, szabadon járhassanak fel.
Ezt ki is próbálhatjuk!
Bérelj egy szervert a sajátodból, és majd közöld, hogy mennyire fut ba.
Kíváncsian várjuk a fejleményeket.
Mi szerverbérlõk/adminok azon fáradozunk, hogy az átleg Magyarnak legyen hova mennie játszani.
És semennyire nem érdekli egyik szerver faxláma adminját sem, ha az ilyen zéróinteligencia csávók, mint Te vagy, nem jönnek fel játszani.

Logitech Hardware Tester

ezért ne járj magyar szerverre, hugyfejû az összes admin.... megtiltják a kaszt használatát, mert nekik nem tetszik szopják már ki az isten véreres faxát... büdös faxlámák, az ilyenek valók a csibefasz.com -ra.
MR ME
milyen 4 magos cpu-d van h 40-60 fps nálad? nálam is annyi [email protected] 1680x1050ben

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Maxtreme
Dx9. Na és akkor mi van? Látványbeli difi kb semmi a dx9/10/11 között (annyi hogy 9-nél nincs AA)
Én is abban tolom (pedig 4 magos cpum van) mert azért kellemesebb 60-100 fps-el játszani mint, 40-60al. (nálam rengeteget dobott rajt)

Szerintem így sincs semmi gond a kinézettel, és mellé gyors is mint az állat 😊

A chat-elés is utálatos, de nem von ban-t maga után.
Amit találtam a chat.log-ban, nem illeszthetem ide, mert kibanolnak mint a szél.
Nyomdafestéket nem tûrõ.

Logitech Hardware Tester

nandorb
Mit irogatott?Allandoan karomkodni szokott a bf.hu-n...Meg chat partyzik es akkor senki sem bir a mecsre figyelni.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Fpocok
Ezek a wookiek nagyon találékonyak.

(Tegnap néztem meg a The Wookieman c. filmet, tetszett!)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Föcsök, most egy kicsit kibanoltalak a szerverrõl azért, amit a chat.log fileban találtam.
48 óra múlva jöhetsz, a legközelebbi végleges lesz.
Remélem nincs harag.

Logitech Hardware Tester

zotya10002
Ezek hogy a picsbe mentek oda fel??

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

nandorb
Game Booster. Ezt meg leszeded es kikapcsolja az osszes haterben futo folosleges folyamatot es azis dob a gep teljesitemnyen.Meg probald esetleg Overclockolni a PC-t kb. 2.8Ghz -t kibirnal abbol huzni.

nandorb
Documents/BFBC2 nel megnyitod notepaddal a setting.ini filet-t es a dx=auto-t atirod:9-re es akkor kapsz tobb fps-t.+Ez mellett ha kikapcsolod a virtualis memoriat azis dob a teljesitmenyen.

Én kurva low vagyok de már csináltam 45/3 statot is! Nem sniperel!
Amugy grat 😊

bbc2 szerintm normális futtatáshoz minimum 4 mag kell! Nekem van egy e8400 cor2 procim + HD 5870 videokarim és dx9be tudok normálisan játszani! Nagy szivás tudom! Haverom gépében 4 magos prociával ment dx11 be max grafon mint a huzat!

ELADO ACCOUNTOM! 4000FT IRJ PM UTALOD LOVÉT ÉS VIHETED

RatBaG
mostani termés, nelson bay támadó.
külsõ szemlélõként tuti agyfaszt kapok, hogy ekkora csalás nem létezik... <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Én csak megerõsíteni tudom az XP adta lehetõségeket (és itt nem keverendõ össze a natív DX9 és amit az XP nyújt) nem ugyan az a kettõ.
De tegyél fel egy XP és postolj ha nem volt igazam és akkor is ha igen, köszi 😊

imark
Értem. Nos az új proci sajnos amint azt már említettem anyagiak miatt egyelõre nem kivitelezhetõ. Ami zavar, hogy a Bad Company 2 gépigényénél szerepel a core 2 duo 2.0 ghz, na most ezt az enyém meghaladja ugye (2.4 ghz), ennek ellenére még low-on se tudok multizni. 😞

Ezt a dx 9-es beállítást már megcsináltam, nem segített sajnos, úgyhogy akkor holnap valószínû felpakolok egy XP-t és meglátjuk mi lesz, persze elõtte kipróbálok valami korábbi drivert.

Köszönöm szépen a válaszokat, azért ha még valakinek van valami ötlete, akkor ne habozzon írni 😊

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

Smithwarden
Ja igen tenyleg dx9ben futtatva gyorsabb lesz a game, ez meg segithet egy kb 20%-ot.
Win7-en dokmentumoknal, BFBC2 mappa, settings.ini -t szerkesztve a "DxVersion=9", ezt kell atirni.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ja most látom 7-es.
Szóval vagy XP vagy régebbi driver lesz az ideiglenes megoldás.
Illetve amit írtak elõttem a 4 mag a nyerõ.

Bár csak dinnyiben is 4 magosakat lehetne kapni! 😄

Smithwarden
Winfos tudja kezelni persze a 4 magot, de jatekok kozul a BC2-on es Medal of Honor betan kivul kb semmi nem hasznalja ki normalisan a plusz 2 magot (sajnos vagy szerencsere, nezopont kerdese).

Szia!
A lényeget nem írtad hogy milyen op rendszeren használod.
Nekem fent van a jó "öreg" XP-n is meg 7-esen is.
Xp alatt igaz csak DX9-ben, de közel 20%-al jobban fut mint 7 vagy vista alatt.
Viszont lehet driver hibád is. Érdemes kipróbálni egy régebbi bevált meghajtót.

Smithwarden
Ja es barmifele kiadas helyett csak azt tudod csinalni hogy minel jobban felhuzod a procidat, mast nem igazan tudsz csinalni de egy ilyen konfiggal kb ez a realis FPS ertek amit irtal.

sWbFII
Üdv, a 4magos procit kihasználják a mai játékok? És windows tudja rendesen kezelni?

"Not Weaken.... Weeeaken"

Smithwarden
Ha barmilyen 4 magos proci belemegy az alaplapodba, akkor futni fog utana eleg jol a multi (is).
VGAt csak akkor kell cserelned ha nagy felbontason, medium beallitasok felett sok szurovel es effekttel akarsz jatszani, bar 9600gthez kepest pl egy 250gts vagy erosebb kartya is persze dobna valamennyit az fpsen (kb 20-30%).
BC2 low beallitasokkal se sokkal rondabb mint highon.

Szia neked is, bár nem tudom mennyi idõs vagy, de így neten keresztül mindenkivel tegezõdök.
Amiért nem hagyom magam:
attól érezném jól magam ha ezek után megmutatnám nekik hogy igenis ÉREK ANNYIT MINT ÕK. nem vagyok több sem kevesebb.
Én nem tartom nagyra magamat, sõt ellenkezõleg. Meg lehet nézni a statom, elég szánalmas.
Viszont ha hazugnak állítanak be és beletaposnak a becsületembe az mindent megér, remélem ezek után már érted.

Továbbá várom az érintettek mentegetõzését (támadásait) is, bár ha holnap jön a post nem tudok rá reagálni csak este mert dolgozó ember vagyok.

imark
Sziasztok!
Megvettem nem rég a Bad Company 2-t, singleplayer részét végig is játszottam, 1920x1080 és medium grafikai beállításokkal. Tegnap elkezdtem multizni és hát szomorúan vettem észre, hogy ez bizony akad. Sajna nem is kicsit, elõször azt hittem laggolok, de a ping az rendben volt. Utána olvasgattam, hogy szedjek le mindent, felbontást is, hát meg is tettem de nem sok sikerrel, low beállításokkal kapok 9-10 fps-eket. Az a vicces, hogy néha felugrik 40-re, akkor 1-2 másodpercig egész tûrhetõ, majd vissza. Szóval most nem tudom hirtelen mit lehetne még megpróbálni, a gép felújítás az anyagi okok miatt kilõve 😄

És akkor a gépem:
Intel Core 2 Duo E4600 2.4 GHz
Nvidia GeForce 9600GT
2 giga ram
Windows 7 ultimate 32 bit

Egyébként mellette Modern Warfare 2-t játszom és az szépen fut, persze tudom, hogy ez nem egy CoD, dehát akkor is...

Elõre is köszönöm a válaszokat 😊

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

Tiltanak egy kasztot? Jó nagy ökörség. Legközelebb az assaultot fogják? Vagy a medic-et? 😊

Egyébként meg téged sem értelek: mi a túróért nem hagyod azt a szervert a fenébe? Ez a "csakazértis" ennyire fontos neked?
Mondok valamit: (nem tudom most hány éves vagy de) évek múlva saját magadon fogsz röhögni, hogy ilyen marhaságok miatt túráztattad magad és pocsékoltad az idõdet feleslegesen. 😊

"meg lettél kérve hogy ne használd , szartál rá , kickeltek , 6x aztán bann , ennyi a lényeg"

Te vagy a butuska, miért mentél folyton vissza?
Viszont a logot olvasva eléggé lekezelõek veled szemben...

Battlelog: Purga5

Az is ott van, de nem az a lényeg.
A bant nem hajlandóak levenni, pedig már csak presztizsbõl is megmutatnám nekik hogy sniper nélkül is elbújhatnak.
Te ezt nem értheted, mert a mélyére nem látsz le, de minden vágyam hogy menjek ellenük egyet, nagyon meggyûlöltem mindet.

De ha figyelmesen végigolvasod, az is ott van, hogy az admin megkért rá, hogy ne használd.
Meg mint ahogy Õk is írták, a Mi szervereink is Hollandiában vannak, és várunk szeretettel.

Logitech Hardware Tester

Hi!
Eladó egy EA account, rajta az eredeti Bad Company 2-vel. Doboz így nyilván nem jár hozzá. Be tudsz lépni az EA Download Manager-be egy felhasználónév/jelszó párossal és le tudod tölteni a játékot. Unlock-olva van minden elérhetõ item a játékban, de bármikor lehet természetesen új Soldier-t csinálni és elõlrõl kezdeni.
Csakis személyes átvétel jöhet szóba.
Ár: 6000 Ft
Kicsirigo
hehe azt te honnan tudod ? 😄<#idiota><#idiota>

Ha figyelmesen végigolvasod engedték a snipert, holott ki volt írva szerveren hogy tilos...
Ezzel alapból nagy KÖSZÖNÖMMEL tartoznék, DE most jön a fordulat: Én használtam is a snipert, ezzel gond nem is volt a következõ körig kb. Amikor a bombákat élesíteni próbálták én szedtem õket sorban ahogy illik, és akkor jött a gond/a kick/ban.

DICE-rõl beszélünk ne legyél gyerek! EZ itt az élet itt nincs mese 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

olyan csak a mesében van ..-.-

Hol írták hogy nem lesz patch?
Én bízok benne hogy azért vártak ennyit, illetve halasztották el a kiadást hogy tudják fejleszteni/javítani a játékot. Reméljük az eltöltött idõ megtérül.

Ezt elég nehéz így megitélni.
Látni kellene a chat és events log file-okat.
De azt megjegyzem, hogy amit az admin mond ingame, az az új szabály.
Nálunk csak akkor van ilyen, ha kevesen vagyunk a szerveren.
De az is annyiból áll, hogy tankot/uav-ot ne használjunk pl 4 vs 4-ben.
A múltkor volt is ebbõl gond, hiába írtam, csak tankal jött a gyerek, aztán nyomtam egy @kill parancsot, mire megsértõdött és kilépett.
Ha nem lép ki, és folytatja, ban lett volna a vége.
Úgyhogy így elsõre sajna az adminoknak volt igazuk a Te esetedben.

Logitech Hardware Tester

zotya10002
Neem!!Ez fasza!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zzeN
1. Nem lesz patch a héten se.
2. Kizárt h megoldja a hitbox problémákat.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Jelenleg vannak "hitreg" hibák ezerrel, de ezt reméljük megoldja holnapra beígért patch.

The Protector
Hy. a multi miatt szeretném megvenni a játékot.megéri?
Vagy ez is olyan hit reg hibás fos mint az úl medal?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?