51658
  • gblasius79
    Bocsi előre is,lehet hogy láma kérdés!
    Ha egy bajtársam ledob elém egy medipackot,azt hogy a fenébe tudnám felvenni?Amúgy nem olyan rég kezdtem játszani a gaméval!
    Köszi!
  • False
    UAV mod,cheat :)
  • FreddyHawk
    Most csinálgatom m60-ból a platinát, úgyhogy meglehetősen intenzíven foglalkozom vele :))
  • Doomista
    aztakurva:D
  • MR ME
    ez azért egy vicces cheat :D
  • Nagydög
    Csorikam fogott egy termiket, aztan nem tudott leszallni, itt meg meg le is cheaterezik.
  • Jacek
    dehogy cheat:) ez az uj sikloernyos DLC:D
  • Carloska
    A csávó az égből cheatelt ! azt hittem kiugrok ablakból!
    Ott állt ejtőernyővel az égben és lőtte népet megállás nélkül :D

• False
    micsinált?belenyúlt a szerverconfigba?
  • nandorb
    Mivolt?
  • eugabesz
    Ha már itt vagyok,megragadom az alkalmat,hogy üzenjek annak a jóságos léleknek,aki bejött az IRAM ts3-ra és ott mindenféle csúfságot elkövetett...(bár nem hiszem,hogy fórumozó,de hátha..)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy anyádba szakadt volna a fejed,mikor születtél,te ganaj senkiházi,mocskos féreg,azzal szórakozol b+,hogy mások pénzért vett szolgáltatását csesztesd te genyláda.Jószívűen megosztom néhány ismerősömmel ezt a programot,ne kelljen nekik még ezért is fizetni,te meg,te tetű moslék bejössz oda arcoskodni,hogy te milyen menő vagy,mert mindent meg tudsz az internet névtelenségébe burkolózva csinálni?Ez legyen az utolsó szórakoztató az életedben te mocsok szarember...

Én bérelek egy virtuális szervert a saját kis pénzecskémből,hogy legyen min futtatni a kedvenc csevegő programunkat,(ts3)ezzel is segítve a közösség formálását,erre bejön egy mocsok és mindent elcsesz,alig tudtam helyrepofozni.Menjen a jó édes anyukába szórakozni az ilyen...
  • eugabesz
    Kétszer is ujraindult a szolgáltató karbantart...persze bejelentés nélkül
  • Dave77
    Hi, mi van az IRAM szerverével?
  • iceshark
    jogos, értem miért nem érted!
    valamiért nekem az ilyen 90-es évek eleji sci-fi-fps-ek és társai grafikája jutott eszembe(tankot leszámítva) kár túlmagyaráznom nem jövök ki jól belőle:)
    olyan mint a tintapaca a papírlapon van akinek pillangó nekem pina :))))
  • nandorb
    Az globalis problema volt a 7-es userek estek csak le. Aki XP-n tolta 0:9-hez mind 1-2 perc kesessel estek le.
  • Doomista
    Tegnap este engem is kivágott kék halállal a bfbc2, kb ennyi. Win7-n meglehet nézni az eseménynaplóban, hogy mi okozza, bár nem túl részletesen.
  • SzinesGeza

Hihetetlen (nekem):
    mióta fenn van a Win7, a játék 5-10 perc után kilép, vagy durvább esetben kék halállal újra indul az egész gép.

Újratelepítettem, drivert frissítettem, hűtők hőfokát néztem de semmi változás. (de csak ennél a játéknál, pl BF2 hibátlanul megy)

Valakinek volt már hasonló gond?

• False
    jaja a cg majdnemhogy egyenesen repül,azzal már sikerült többször is lelőni a helit tracer nélkül,ha elég közel jött,meg messziről fejenkúrni a dombon kuksoló csipát...
  • nandorb
    Foglalkozz az M60-as 4x-es zoomal letezo Sniper puskaval:)
  • FreddyHawk
    Nem annyira. Csomót foglalkoztam a CG-vel nagyon kicsi falloffja van a rakétának, irgalmatlan távolságra is megbízhatóan lehet vele snipe-olni, kicsi fölé tartással.
  • mackosajt
    Hát így elképzelve a dolgot, azért nem mellékesen akkora távolságoknál nem kicsit kell tudni, hogy hogy célozzon a találathoz.
    Szóval lehet gusztustalan úgy szétlőni a pontokat, viszont ilyen távolságból meg már majdnem "művészi". :)
  • Doomista
    Nem mondtam hogy halál pontosan jelöltem be...de megpróbálom leírni az egyik esetet...tudod, ahol a sok sok faház van, ott az attackernek van egy domboldala, és onnan jönnek le a faházakhoz...szóval felment oda a domboldalra közel a betontömbökhöz, és onnan lőtte gustavval a NEM faházas M-Comokat, hanem az az követő hegyen található asszem "B" M-Comot, fejből nem tudom, de ami rendes betonos házban van és nem a faházas...persze előtte kilőtte ISMÉT a domboldalról a ház elejét hogy egyáltalán tudja lőni az M-Comt. A faházasat meg nem lőtte, arra már ő is odament, szóval nyilván azt nem tudta már becélozni, vagy NEM lehet becélozni. Ez tényleg nem vicc, meg is figyeltem, és valszeg oda is mentem hogy kinyírjam...és ismétlem, nem használt tracert, csak gustavot.
  • Doomista
    Nem volt bejelölve.
  • SötétBarom
    Objective damage +50
  • FreddyHawk
    Bf42 jut eszembe, ahol tétmeccseken nagy divat volt az úgynevezett "pixel shooting".

Fogtad a tankot a kezdőn, becéloztad az égen található statikus textura egy pontját - mittomén a felhőn a bal kettes sarka - és a kezdőről ki tudtad lőni az ellenséges bázison fix kezdő pozíción álló tankot.

Valami ilyesmit csinálhat ez a kölök is, de mivel csak 200 pont a győztes jutalma fogalmam sincs hogy ennek - a többiek játékának elrontásán kívül - mi értleme lehet.
  • mackosajt
    Azért elég necces irányokat jelöltél meg a "térképeden", ha meg mindig a piros karika helyén volt az ürge, nem hiszem, hogy onnan el is találta őket. Fizikailag több esetben is lehetetlen a kék vonalak mentén, tarcer meg nem fogja az m-comot.
    Olyan nem lehet, hogy más is lőtte az M-comokat?
  • Drang
    Aki szeretne BFBC2-s videó/film felvételben segédkezni az itt jelezze!
  • False
    én találkoztam már a jelenséggel,sajnos nem is egyszer,paraszt az ilyen,el kell küldeni anyukájába,vagy kidobni a szerveről
  • SötétBarom
    Mondom én, hogy szar a rush :D
  • Borg
    Lehet hogy tracerrel be volt jelölve nem?
  • Doomista
    Tegnap érdekes dolgoknak voltam szemtanúi...Valparaiso pályán játszottam, defender oldallal voltam és keményen védtük mindig az M-Comokat, de az Attacker csapatban volt egy állat, egy akkora állat...30 lv alatti, gustavval nyírta ki az M-Comokat, így végül már csak a pálya utolsó 2 M-Com pontját védtük...a lényeg az, hogy értsétek, bejelöltem térképen...
    Piros kör = a gustav trészopkosgecije
    Kék nyíl: ahonnan lőtt az M-com(okra) gustavval.

A lényeg, hogy kurva messze volt az M-Comoktól, így kinyírni se tudtuk...nem tudom mit csinált, simán már veterán unfair játékos, és tudja hogy kell célozni olyan kurva messziről, de mikor szembetaláltam magam nem volt ellenfél...mindenesetre kurvára idegesítő volt, szerencsére az utolsó M-Comokat már nem tudta lőni, így meg is nyertük, de számomra ez új jelenség volt...

• Metalmilitiakid
    future ezt nem értem ?? vagy ez feature akart lenni ?
  • SötétBarom
    Ilyen irdatlan nagy sziklával? Én még nem..
  • iceshark
    szép kép kicsit future ;)
  • bosco05 #37888
    Köszi az infókat!
  • nandorb
    proconban van war mode. Mikor a 2csapat beirja hogy @ready megy a szerver restart es a 60sec delay.
  • MR ME
    na meg azért a találatokat is sokkal jobban adja, egész játszható lett azután a patch után, így kellett volna kiadni a játékot és utána foltozgatni amik még bennemaradtak hibák szvsz
  • Doomista
    Há 3 hónapja kb volt egy patch, kés buggot javították oszt ennyi a lényeg.
  • bosco05 #37884
    Rég játszottam és szintén nem mostanában volt amikor ide benéztem. War mod van már a játékhoz? Jött ki új patch? Légyszi ezekben világosítsatok fel, mi változott :) Köszi
  • xXtamasXx
    valaki találkozott már hasonlóval?