Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flame war ...<#levele>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

ne aggódj,ha te súrmo vagy ,akko én paraszt,szeretem köntörfalazás nélkül elõadni az álláspontom,nem mézesmázos hátulróljövös csomagolásban,engem az ott nagyon kikészit,nomeg ahogy mondod,a sok spicli besûgó gerinctelen alak,örülök h ezt más is észrevette....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Igen, egy kicsit nekem is fura a légkör ott. Nem is tudom igazán megfogalmazni, mi is zavar. Az tény, hogy próbálnak egy szintet tartani és ez nem is lenne baj, csak néha olyan gyerekes módszerekkel, vagy olyan furcsán. Ami nekem kiverte a biztosítékot, az a "fórumtárs" megnevezés. :-)A fórumtárs ezt mondta, meg a fórumtárs így írta. Ááááá a hideg kiráz tõle. Sok az önjelölt moderátor, meg a "besúgó", de az is tény, hogy miattuk _is_ van ott akkora "rend", amekkora.
Valakit ezek nem zavarnak.

Nekem pl. sokkal többet számít, hogy nem kell úri módon viselkednem. Mondhatod, hogy akkor surmó vagyok és valszeg ilyen szempontból igazad is van, de hát az ilyen fajta ember a barátaival sem grófoskodik, hanem odamondja, hogy b+ egy párszor.

de a postokbõl absolute ez jön le,h hitleri moderáció van,és csak seggnyalni szabad,ezért utáltam meg azt a forumot,elüzletiesedd /túlzottan,mert nyilván ez az oldal is az üzletbõl él/,és pont arra nem jó az az egész,amire egy forum való

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Na azért túlzásokba ne essünk. Nincsen velük semmi baj szvsz, csak "Nem szokta a cigány a szántást". Itt pöttyet másképp mennek a dolgok, mint PH!-n, ennyi.

[UNQL]Echo
<#eljen><#eljen><#eljen>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

<#worship>

Mirõl beszélsz?
Ha nézi a topikot, akkor mindent és mindenkitõl függetlenül törli a nem ide való hozzászólásokat és ez így van rendjén. Erre én vagyok az élõ példa. :-)
Néha kicsit túlzásba viszi, de hát legyünk õszinték, ki ne tenné alkalomadtán'.

kicsit felnéztem aphra,mi a helyzet,hát a következõ : seggnyalás,nyelveg szájak csontig bent gabipaciékban,aki nem ezt teszi azt meg lehurrogják,moderálják

igen,azt biztos egy egészséges forum <#eplus2><#eplus2>

Egyébként meg már unalmas kicsit ez a HC fikázás.

Azok a játékosok akik most fikázzák a HC-t, ha véletlenül a HC lett volna az alapbeállítás és azon kezdtek volna játszani most az SC-t fikáznák.

Szánalmas.
Frankie
Huh ez eddig beírások alapján elég egyzerû népek ezek a PH adminok 😊

"Biztos mi vagyunk a buták és nem az aki egyedül bassza magát egy külföldi HC szerveren. "

Hát az tényleg hülye aki egyedül van egy szerveren.

Én a magam részérõl, külföldi játékosokkal játszok HC szerveren.
Semmi, offnak számít a PH! szerver!
Ne húzd ki a gyufát!

Logitech Hardware Tester

ne csesztesd Gabit egy eléirás miatt,meg amúgí is a prosiróskurvák kifejezés illik is rájuk <#nevetes1><#eplus2><#hehe>

Tévesztettem,javítottam <#violent>

[IRAM] leader

Nagyon sok közösségi oldalunk van,mint pl. a battlefiel.hu,vagy mások,de ilyen nekünk eddig nem volt.S nem is engedek mást regisztrálni,s ezt fel is tüntettem az oldalon,jól látható helyen.Ez az oldal kimondottan adminoknak készült.Igaz még kezdetleges,igaza van Macinak,hogy még nem sok minden van rajta,de a miénk!<#eljen>

[IRAM] leader

Running
pk!<#hehe>

mNzJean
Mi a pánik tárgya ? Én nem értem mi ez a hirtelen PH gyûlölet , én minden nap feljárok , és a Gigabyte , Horda , Cordha , JCSR , xtc ,és még sok magyar klán mind feljárnak játszani a PH-ra . Biztos mi vagyunk a buták és nem az aki egyedül bassza magát egy külföldi HC szerveren.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Nem,a szándék ezzel nem is egyezik.Tudtommal ha azt akarod,hogy a szerveredet ellenõrizze a pbbans,létre kell hoznod egy regisztráció nélkül is használható fórumot és vagy vendégkönyvet,üzenõfalat.Ha valakit sérelem ért,s nem ért vele egyet,meg lehessen vitatni,fel tudja valahol tüntetni,hogy õt milyen sérelem érte.
Na az arra való,a fórum nem!S ez teljesen független,hogy az ph!-s,vagy sg-s fórum.Az már megint más kérdés,hogy ettõl függetlenül-mivel ott nagyobb közösséget lehet elérni-mindenki arra is használja,hogy beböfögje sérelmeit.Na ez az amit nem szabad lett volna még az elején megengedni és ilyen flémeket,vitákat el lehetett volna kerülni.

[IRAM] leader

Akkor ezt elismerésnek veszem, hogy az ötlet jó<#vigyor1>

Kicsit félre tetszett érteni a szándékot...de végül is...

[IRAM] leader

byzhouse
akkor takarodj vissza PH-ra és probléma megoldva...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

zzeN
Tegnapi hír blogon:
"I would also like to add that the BFBC2 PC patch is currently still in development and we have sent it for STEAM compatibility testing today. All being well the patch will be released early next week."

Peerszeeee...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

<#eljen>

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Nem Landort akarom védeni, de mivel Õ a házigazda, azt töröl amit akar...
Én se vagyok kiváncsi erre a sok rinyálásra amit itt mûveltek, ki kit rugott ki ezért meg azért.
Én már a BF2-ben megtanultam, hogy nem kell magyar szerveren játszani mert abból sosem sül ki jó dolog, az adminok általában isten komplexusban szenvednek, a játékosok nagy része meg qrvaanyáz stb. És ezután pedig jöttök ide nyavajogni. Inkább húzzatok a f@szba Eugabesz fórumjára ami pont erre lett kitalálva.

naja,pont ezt a náci mentalitást / én mindenkinél jobb vagyok,és jobban moderálok,és nincs igazatok csak nekem lehet/ pont nem kéne erõltetni,azért nálatok még nálatok is nagyobb f@+!+ok a moderátorok nem kéne meghonositani itt,Landor teljesen jól végzi a dolgát.....

mackosajt
ph-ra meg nem jönnek fel általában vergõdni a kidobott egyének, mert ott szigorúbbak a szabályok a fórumon, és egy egyszerû beszólásért kaphat eltiltást az illetõ, ami szólhat csak pár órára, vagy örökre.
Ide viszont elõszeretettel írnak, olykor kikelve magukból, mert itt megtehetik.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Running
Óh, nem teljesült a kívánságod? De kár. Azért ne legyél vérigsértve. Miután megkaptam az emailed elgondolkodtam mi legyen, javítsam a linkeket, vagy dobjak inkább be egy pofa sört. Nem kérdés, melyiket választottam. A másodiknál szintén ez történt, csak megfejeltem egy óriáshamburgerrel is.<#hehe>

Én nagyon szívesen megosztom a többi szerver adminjával, hogy kit miért küldök pihenni, de nem nagy elõrelépés az egy játékosnak, aki nem is regisztrálhat az oldalon, és az esetleges igazát nem tudja megvédeni.

Logitech Hardware Tester

"Ha egy ph-s ír, azt te bármikor off-nak, vagy flémnek nevezed, ha egy õshonos sg-s, esetleg még kk-s, akkor az mehet, az nem off, nem flém, még ha éppen leolt benne valakit, akkor sem."

Cseszd meg, te melyik csatornat nezed?! LAndor idonkent tul lelkesen torol, de nem ugy veszem eszre, hogy kicsit is erdekli a PH-sagotok.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mackosajt
Na... pár napja, amikor kérdeztem tõled, itt, hogy miért ez az oldal, akkor miért nem tudtál válaszolni?

Mellesleg fel kéne tölteni némi infóval, hogy mégis minek hoztad létre. 😉

pl. ilyenekkel, amit most is írtál.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

rem törlik a nagybecsû ph-s adminok flémelését,nem kell nekünk ide a feszkó,menjetek nyálatverni máshová

mackosajt
Te magad gerjeszted a flémet a szelektív moderálásaiddal.

Ha egy ph-s ír, azt te bármikor off-nak, vagy flémnek nevezed, ha egy õshonos sg-s, esetleg még kk-s, akkor az mehet, az nem off, nem flém, még ha éppen leolt benne valakit, akkor sem.

De ez itt úgy tûnik, lényegtelen, hisz ettõl sg az sg, hogy bárkibõl lehet "király", tejhatalmú házigizda.

Csak így tovább...

majd azért áruld el, hogy a ph-s szervereket fikázgató hozzászólásokat miért szoktad benthagyni, ha a ph-s témák nem érdekelnek...

Igazából,-teljesen pártatlanul nézve a dolgokat- ennek a hsz.-nek is egy privát üzenetnek kellett volna lennie.
De tényleg nem gyõzöm hangsúlyozni,azért indítottam azt az oldalt,-amire be is regeltél,-hogy ilyen apróságokat is tudjanak az adminok közölni.
Mert érdekes lehet egy adminnak,de a közösség többi tagjának nem biztos.
De ez is csak egy vélemény.

[IRAM] leader

Igazából az is offnak számít, hogy téged mi érdekel...
Ha lehet, a saját fórumodon oszd meg ezt az információt az ottani olvasókkal. Inkább azzal törõdnél, hogy a mésfél héttel ezelõtt küldött emailem alapján a battlefield.clanwars.hu-n kijavítod a gametracker bannereket.
Bár úgy látszik az ilyen (már másodjára megtörténõ) véletlenszerû hiba nem akadályozza meg a játékosokat, hogy oda találjanak hozzánk.

Landor Régen is gyerekesnek tartottalak, ez most sem változott.
Bár én félre tudtam tenni az irántad érzett gyûlöletemet, sajnos Neked ez nem megy. Okoskodnod kell.
Légyszíves Landor, ha 10-nél magasabb az IQ-d, akkor csak idáig töröld a hozzászólást.

Landor, elmagyarázhatnád, hogy abban a két sor chat.log bejegyzésben mi volt a falme keltõ és off, mikor Magyar vonatkozásban a legnépszerûbb szerverrõl van szó? (186. Gametracker adatok alapján)

(ha esetleg erre vagy irígy, érdemes elgondolkodni, hogy hol rontottad el...-ezt a sort is törölheted.)

Megkérem azt a két-három embert, aki esetleg hozzánk jár, és bármilyen sérelem éri, az privátban, emailben, vagy TS3-on keressen meg.
Köszönöm.

Landor, én nem vagyok veled... (ezt is törölheted.)

Logitech Hardware Tester

Igazat kell hogy adjak neked, ez egy klantol, vallastol fuggetlen topik. Ami flame es off mentes.
Valszleg prohardver forumos vagy te is, hogy ezzel a szemelyeskedes dumaval jossz. Semmifele ilyen dologrol nincs szo, egyszeruen csak vegzem azt, amit felvallaltam. Nap mint nap talalkozok azzal a velemennyel, hogy az emberek nem kivancsiak ITT erre temostbannolvavagymertcsunyanbeszeltel dologra. De ha erre a bulvarkodasra tenyleg van igeny akkor itt van Gabesz kezdemenyezese, illetve lehet menni a ph forumra is.

Udv: egy egyszeru moderator

-tRs-Landor

Én pl. létrehoztam ezt az oldalt,ide be lehet majd ,sõt!! be kellene majd írni az ilyeneket,mert szeretné tudni a többi admin is szerintem,ki milyen renitens viselkedésért repült a bannamákra..csak már be kéne indítani az oldalt,oda aztán tényleg jó helyre írja az ilyesmit.
De csak akkor ha már beindult és minden admin egy kicsit is komolyan veszi.

[IRAM] leader

Running
Engem pl nem érdekel, sõt baszottul idegesít, hogy tizenéves tinigót játékosok és adminok sipákolását kell olvasgatnom. Van homokozó, ott el lehet intézni a sérelmeket.

Landor, én veled vagyok!<#hehe>

XeeN
Elnézés, ha tévednék, de ennek a fórumnak ÁLTALÁNOS-nak kellene lennie. Klántól, vallástól, rassztól függetlenül. Engem érdekel, melyik szerveren mi történik, melyik játékostól mit várhatok el ha összefutok vele. A személyes sérelmeidet, pedig hagyd a fiókban, amikor moderátorkodsz!

Üdv: Egy egyszerû halandó.

Tévedsz mackosajt, hogy nekem nagy morális problémát okoz kimoderálni egy hozzászólást mely tartalmaz egy bc2es youtube funvideót és egy flamelõ beszólást.
Lehet vergõdni napokig, de nem fogom hagyni hogy a ph-s szerverekrõl bannolt/kickelt stb., egyények itt bokxolják le a ph adminokkal a problémájukat!
Tessék biztosítani nekik egy saját szerver fórumot. (mint ahogy azt sok klán meg is tette). Kutyát macskát nem érdekli itt a szerverlog /és ez gabipaci már neked szól/, hogy Pista13 milyen szép szavakkal illette a felmenõiteket.
Sajnálom hogy nem voltam számotokra érthetõ sem az elsõ, sem a második alkalommal.

-tRs-Landor

datango
sztem a rúter lesz a hibás 😊 smc...

Twetr0x
erre a hibára mit lépjek: PnkbstrB.exe heartbeats stopped...

Frissítettem pbsetuppal, exclude listán van nod32-ben. 5-10 percenként kibasz ezzel a hibával... >_<

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

off / flame

-tRs-Landor

mackosajt
De mi ez a nagy törlési mánia?
Csúnyát írnak?
Off? Nem BC2 a téma? Elárulod? Vagy ezt is törlöd?

Csak kíváncsi vagyok, kérlek válaszolj. Köszi!

nem kell indokolni

-tRs-Landor

Beers
tûzfal?
router nélkül?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Örülök hogy megoldódott a dolog, jó játékot! 😊

Smithwarden
En is neztem tegnap az infot es felvettem followra...
...bar ez kb csak egy ujabb "pofozozsak", hogy ne (csak) a DICE-t szidjuk.
<#levele>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

datango
valaki tudna nekem abban segíteni, hogy mikor elinditom a játékot, bejelnekezek a felhasználó nevemme, utána elkezdek servert kersni és a server keresésnél (akár magyar server keresés akár nemzetközi) utána diszkonektál a ea serverétõl aztirja hogy nem elérhetõ , de olyan szinten hogy a routert újra kell inditani!? mi lehet a hiba? plíz segítsetek, köszönöm.

TDC Geronimo
Új CMje lett a DICEnak. Itt a twitter címe.

"I would also like to announce every Wednesday from now on to be “Community Wednesdays” where I will give you guys a weekly update in the form of a blog post, but also in forums and a direct link to this on the official BFBC2 twitter account at http://twitter.com/OfficialBFBC2 .

In these community Wednesday posts I will supply you with information regarding the game."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx