Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Valakit ezek nem zavarnak.
Nekem pl. sokkal többet számít, hogy nem kell úri módon viselkednem. Mondhatod, hogy akkor surmó vagyok és valszeg ilyen szempontból igazad is van, de hát az ilyen fajta ember a barátaival sem grófoskodik, hanem odamondja, hogy b+ egy párszor.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Ha nézi a topikot, akkor mindent és mindenkitõl függetlenül törli a nem ide való hozzászólásokat és ez így van rendjén. Erre én vagyok az élõ példa. :-)
Néha kicsit túlzásba viszi, de hát legyünk õszinték, ki ne tenné alkalomadtán'.
igen,azt biztos egy egészséges forum <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Azok a játékosok akik most fikázzák a HC-t, ha véletlenül a HC lett volna az alapbeállítás és azon kezdtek volna játszani most az SC-t fikáznák.
Szánalmas.
Hát az tényleg hülye aki egyedül van egy szerveren.
Én a magam részérõl, külföldi játékosokkal játszok HC szerveren.
Ne húzd ki a gyufát!
Logitech Hardware Tester
[IRAM] leader
[IRAM] leader
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Na az arra való,a fórum nem!S ez teljesen független,hogy az ph!-s,vagy sg-s fórum.Az már megint más kérdés,hogy ettõl függetlenül-mivel ott nagyobb közösséget lehet elérni-mindenki arra is használja,hogy beböfögje sérelmeit.Na ez az amit nem szabad lett volna még az elején megengedni és ilyen flémeket,vitákat el lehetett volna kerülni.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"I would also like to add that the BFBC2 PC patch is currently still in development and we have sent it for STEAM compatibility testing today. All being well the patch will be released early next week."
Peerszeeee...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Én se vagyok kiváncsi erre a sok rinyálásra amit itt mûveltek, ki kit rugott ki ezért meg azért.
Én már a BF2-ben megtanultam, hogy nem kell magyar szerveren játszani mert abból sosem sül ki jó dolog, az adminok általában isten komplexusban szenvednek, a játékosok nagy része meg qrvaanyáz stb. És ezután pedig jöttök ide nyavajogni. Inkább húzzatok a f@szba Eugabesz fórumjára ami pont erre lett kitalálva.
Ide viszont elõszeretettel írnak, olykor kikelve magukból, mert itt megtehetik.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Logitech Hardware Tester
Cseszd meg, te melyik csatornat nezed?! LAndor idonkent tul lelkesen torol, de nem ugy veszem eszre, hogy kicsit is erdekli a PH-sagotok.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mellesleg fel kéne tölteni némi infóval, hogy mégis minek hoztad létre. 😉
pl. ilyenekkel, amit most is írtál.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ha egy ph-s ír, azt te bármikor off-nak, vagy flémnek nevezed, ha egy õshonos sg-s, esetleg még kk-s, akkor az mehet, az nem off, nem flém, még ha éppen leolt benne valakit, akkor sem.
De ez itt úgy tûnik, lényegtelen, hisz ettõl sg az sg, hogy bárkibõl lehet "király", tejhatalmú házigizda.
Csak így tovább...
majd azért áruld el, hogy a ph-s szervereket fikázgató hozzászólásokat miért szoktad benthagyni, ha a ph-s témák nem érdekelnek...
De tényleg nem gyõzöm hangsúlyozni,azért indítottam azt az oldalt,-amire be is regeltél,-hogy ilyen apróságokat is tudjanak az adminok közölni.
Mert érdekes lehet egy adminnak,de a közösség többi tagjának nem biztos.
De ez is csak egy vélemény.
[IRAM] leader
Ha lehet, a saját fórumodon oszd meg ezt az információt az ottani olvasókkal. Inkább azzal törõdnél, hogy a mésfél héttel ezelõtt küldött emailem alapján a battlefield.clanwars.hu-n kijavítod a gametracker bannereket.
Bár úgy látszik az ilyen (már másodjára megtörténõ) véletlenszerû hiba nem akadályozza meg a játékosokat, hogy oda találjanak hozzánk.
Landor Régen is gyerekesnek tartottalak, ez most sem változott.
Bár én félre tudtam tenni az irántad érzett gyûlöletemet, sajnos Neked ez nem megy. Okoskodnod kell.
Légyszíves Landor, ha 10-nél magasabb az IQ-d, akkor csak idáig töröld a hozzászólást.
Landor, elmagyarázhatnád, hogy abban a két sor chat.log bejegyzésben mi volt a falme keltõ és off, mikor Magyar vonatkozásban a legnépszerûbb szerverrõl van szó? (186. Gametracker adatok alapján)
(ha esetleg erre vagy irígy, érdemes elgondolkodni, hogy hol rontottad el...-ezt a sort is törölheted.)
Megkérem azt a két-három embert, aki esetleg hozzánk jár, és bármilyen sérelem éri, az privátban, emailben, vagy TS3-on keressen meg.
Köszönöm.
Landor, én nem vagyok veled... (ezt is törölheted.)
Logitech Hardware Tester
Valszleg prohardver forumos vagy te is, hogy ezzel a szemelyeskedes dumaval jossz. Semmifele ilyen dologrol nincs szo, egyszeruen csak vegzem azt, amit felvallaltam. Nap mint nap talalkozok azzal a velemennyel, hogy az emberek nem kivancsiak ITT erre temostbannolvavagymertcsunyanbeszeltel dologra. De ha erre a bulvarkodasra tenyleg van igeny akkor itt van Gabesz kezdemenyezese, illetve lehet menni a ph forumra is.
Udv: egy egyszeru moderator
-tRs-Landor
De csak akkor ha már beindult és minden admin egy kicsit is komolyan veszi.
[IRAM] leader
Landor, én veled vagyok!<#hehe>#hehe>
Üdv: Egy egyszerû halandó.
Lehet vergõdni napokig, de nem fogom hagyni hogy a ph-s szerverekrõl bannolt/kickelt stb., egyények itt bokxolják le a ph adminokkal a problémájukat!
Tessék biztosítani nekik egy saját szerver fórumot. (mint ahogy azt sok klán meg is tette). Kutyát macskát nem érdekli itt a szerverlog /és ez gabipaci már neked szól/, hogy Pista13 milyen szép szavakkal illette a felmenõiteket.
Sajnálom hogy nem voltam számotokra érthetõ sem az elsõ, sem a második alkalommal.
-tRs-Landor
Frissítettem pbsetuppal, exclude listán van nod32-ben. 5-10 percenként kibasz ezzel a hibával... >_<
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
-tRs-Landor
Csúnyát írnak?
Off? Nem BC2 a téma? Elárulod? Vagy ezt is törlöd?
Csak kíváncsi vagyok, kérlek válaszolj. Köszi!
-tRs-Landor
router nélkül?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
...bar ez kb csak egy ujabb "pofozozsak", hogy ne (csak) a DICE-t szidjuk.
<#levele>#levele>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"I would also like to announce every Wednesday from now on to be “Community Wednesdays” where I will give you guys a weekly update in the form of a blog post, but also in forums and a direct link to this on the official BFBC2 twitter account at http://twitter.com/OfficialBFBC2 .
In these community Wednesday posts I will supply you with information regarding the game."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx