Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
nemszoktak keyt ide belinkelni. kul meg a gondolat jelekkel valaszd szet.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ott a válasz rá,írtam kicsit bõvebbet is,de kitöröltem,nem szeretném úntatni vele a közösséget...

[IRAM] leader

MR ME
rinya rinya rinya rinya...dejó lenne ha nekem se lenne jobb dolgom mint itt fröcsögni egész nap

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
Uzenoflara nem kell regelni,csak beirod panaszod es annyi.Valaszt ugyott megkapod.

xXtamasXx
rendben, bocsánatot kérek persze a te szíved jogod eldönteni, hogy mikor sértõdsz meg (de oda is írtam h nem csak rád vonatkozik...)

de hamár az illetékes tevagy akkor téged kérdezlek mert választ nemkaptam még: azon a honlapon vendég is írhat vagy csak beregisztrált adminok?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

We sorry, the QA fail patch.We sent to test, and we will wait.
- Bazajaytee

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

We sorry, the QA fail patch.We sent the patch now, and we will wait for the test. -Bazajaytee

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

nandorb
Ha kijon ezzen a heten es jo lesz akkor majd igyekeznek ujat adni ki hogy elrontsak.

nandorb
Hat nekem se adta akkor 3shootit nyomtam a haverba 2metterrol mikor alig halt bele 870-bol.

TDC Geronimo
Majd tolom megint, ha lesz patch. Úgy ~2-3 hét múlva <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
<#szomoru1>

Zs0lt1
tegnap jatszottal bc2-t es nem szoltal te ratyi ...

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

l2p :o <#idiota>

TDC Geronimo
Ja hát ott lett elegem ebbõl a fosból megint. Te voltál a 3. ember akibe egy tárat lõttem és csak a vér fröcsögött a mozgó targetbõl. Utána meg pofánkéseltek... Ugyan olyan fos maradt, mint volt hetekkel ezelõtt. Mondjuk azóta patch se volt úgyhogy nem is tudom mitõl változott volna :p

nandorb
Gero de aze koszi a tegnapi dogcedulat oke?😊

Köszönjük a lélektartást <#gonosz1><#hehe><#idiota>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

TDC Geronimo
Délután bejelentik hogy steam QA fail a patch. Visszaküldik az egyetlen embernek, aki csinálja, hogy javítsa ki. Szerdán megy romániába QAhoz, ott átmegy, majd pénteken steam QA. Hétfõre megkapjuk a hírt hogy megint fail és kezdõdik elölrõl :p

A "klán dolog" egy teljesen más tészta.<#vigyor4>
Amit te elõtagként a neved elé biggyesztel,az csak meg fog a többi játékostól különböztetni,de a játékban a pontokat továbbra is az alapjátékos név szerint kapod.Prefix,elõtag,megkülönböztetés,nevezd ahogy akarod,csakis az adott célra szolgál,semmi másra.
Egy adott csapat egyenrangú tagjai használják,hogy a többi játékos tisztában legyen vele,hogy õ az xy klánt képviseli,annak a színeiben játszik.

[IRAM] leader

datango
Az a klán bejelentkezés a felhasználó accom után, az a generált klán védelmére szolgáló jelszó lenne? Vagy itt hogy mûködik a klán dolog? itt a klán is gyûjt külön pontot extra fegyverekre vagy valami? vagy esetleg ez most az én fejemben hozott újdonságot? Fantazy world.

Látod...és itt a baj...Te akarod megszabni, ki mire mikor miért kíváncsi.S ez nem a Te dolgod.Ennyi.
privátban akkor kereslek meg ha bajom van Veled,de egyenlõre az ebben a topikban végzett "munkáddal" volt problémám.

[IRAM] leader

Zs0lt1
Itt irta a pc-s fejleszto arc, hogy majd o mondja meg a tutit a peccsrol :-)

Na még egyszer és utoljára leírom, úgy látszik van akinek nehéz felfogni még pár nap után is..
A fórumosok NEM azért járnak ide hogy flamet és offolást olvassanak. Azzal hogy te már itt puffogsz ( #34335 #34342 #34343 #34359 ) csak tovább generálod a felesleges hszeket, lásd #34360 és utánna.

A ne "évagyokazatyaúristenbammeg" és a ne a "haveroknak mindent,a többinek csitt" beszólásokat akár meg is tarthattad volna magadnak, mert legalább olyan komolytalan lett az egész kirohanásod így, mint a ph-sok 'csak a ph-sokat moderálom' beszólása.

"de az én admin társamnak adott tanácsom "értelmét veszítette" - lásd off rész. Senki nem kiváncsi arra és hogy mit válaszolt volna rá az admin társad.
S egyébként erre sem szóval következetesen ki fogom ezeket is törölni mert ez nem brazil szappanopera topik. Felesleges itt publik topikban csinálni a tüzet, ha valami nem tetszik keress meg privátban, vagyunk olyan nexusban hogy nem sértõdök meg rajta és megbeszéljük.

-tRs-Landor

Tono34
Good morning ladies and gentlemen! I'll update you on the patch later today 😊 3 minutes ago via web

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Zs0lt1
Ezt a parasztot kell figyelni a peccsel kapcsolatban.

Zs0lt1
szerintem tedd túl magad rajta. anno engem a bf2 topikban kétszer is egy hétre kitiltottak. sokkal kevesebb dolog miatt.

zzeN
Tipp verseny:

A Steam ma visszadobja megint a DICE-nak a patchet mert rossz?<#vigyor2>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Meg sem fordult a fejemben,de nem szeretném ha szánalmasnak tartanának..

[IRAM] leader

Running
Ne gyûlölj emiatt.<#szomoru1>

Nyugi,te nyugodtan teheted,a tiéd nem lesz törölve.
Részemrõl rögvest abbamarad,mihelyst meglátom ezt>bocsi Gabesz,maradhatott volna a hsz-ed,de véletlenül töröltem<
De azzal,hogy "értelmét veszítette",nem fogadom el...még Landor-tól sem.

Verzoo< ha így tett volna,senki sem sírna érte.

[IRAM] leader

Running
Szánalmas az a nyifogás, ami itt megy.<#rolleyes>

Igen, igazad van. Ez egy ingyenes közösségi fórum ami nem azért van, hogy a sok gyökér itt rinyáljon mert kidobták erröl meg arról a szerverrõl, aztán jön az aki kidobta, elkezdõdik a vita, és a végén 5 oldalt kell áttekernem mert egy szó sem esik a játékról... Még jó, hogy töröl a házigazda...

XeeN
Az az egyetlen különbség a két dolog között, hogy ez egy ingyenes közösségi fórum, az adminok viszont fizetnek a szerverbérletért.

Nem értem miért nem tudjátok elfogadni, hogy Õ itt az admin. Úgy ahogy ti kivágtok embereket a szerveretkrõl, Landor kivágja azt a részt ami nem tetszik neki. Ennyi...

nandorb
Az x-fire accountom egyelore fel van torve...

De, majd kibannolja a haverját.. Csoda, hogy azt a hsz-t is kiszedte.

B05co, és ez is törölve lesz...

Logitech Hardware Tester

bosco05
Remélem ez a hozzászólás nem sért senkit és talán a topicban maradhat, ha egy nagyon pici megjegyzést tehetnék, akkor szerintem kicsit túlzásba viszed a moderálást Landor, de ahogy jónak látod. Mostmár kb 3 hsz-em lett törölve amikben semmi sértõt és rosszat nem írtam 😊
Nem gondoltam,hogy valaki is reagál rá,ezért még egyszer,,csak néhány dolgot tisztázzunk.
Lehet nagyon "jó fej srác" Landor,sõt tudom,némileg ismerem..csak arra próbáltam rávilágítani ne "évagyokazatyaúristenbammeg" szinten moderálja a topikot,még ha a szabadidejében és teljesen társadalmi munkában teszi ezt.
Egyetlen dologban volt igaza és elnézést is kérek az érintettõl (nandor90),én néztem félre,Tamás írta,amire válaszolni akartam.
De..az én hozzászólásomat "értelmét veszítette,mert töröltem az elõtte lévõket" indokkal NE törölje,ha kérhetem sem õ,sem más...nyilvánvaló fórum szabály sértõ dolgok maradhatnak pl.#34361 (egy hét ban),vagy #34330 (akár teljes kitiltás),de az én admin társamnak adott tanácsom "értelmét veszítette".

Tamás,hogy én mikor és min sértõdöm meg,legyen az a magánügyem,az sem való fórumtémának,a korom meg pláne nem.Errõl ennyit.
Ha megsértõdtem volna,mint egy gyerek,akkor a módi-totyikba szaladtam volna panaszkodni,mint általában szoktak.

Keressétek vissza bátran,ha írtam másokat sértõ,vagy esetleg csúnya szavakat,nem a témábavágó,vagy off részeket...ha van ilyen,megérdemlem a sorsom.
Csupán annyit kértem kb. két héttel ezelõtt,ne a "haveroknak mindent,a többinek csitt" módszerrel legyen moderálva a topik.
Kicsit sajnálom,hogy itt kell hagynom a közösséget,van pár jó arc,lehet néha tanulni is a hozzászólásokból,de a nyugalmam érdekében teszem.
Én igaz embernek tartom magam,nem fogok fölöslegesen idegeskedni ,az internetes ismeretlenséget ily módon kihasználó emberek miatt.
További jó szórakozást kívánok nektek!

[IRAM] leader

datango
és hol lehet csatlakozni klánokhoz? 😊 mert nemtaláltam a bf oldalon a klánokat. lámer vagyok😛

zotya10002
<#rinya>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

XeeN
Nem.

datango
hogyha példáúl útólag csatlakozok egy klánhoz!? akkor elmegy a jelenlegi statom?

xXtamasXx
azt énis cáfolnám <#hehe>
am hnap 1000% h nem lesz patch...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

TDC Geronimo
Csak hiszed :d

zotya10002
Holnapi napra nagyon kíváncsi vagyok!!patch

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Zs0lt1
nem akarok beleszolni a vitaba, de az utolso sort kisse erosnek tartom!

SubZero911
Nagyon kevés idõm van játszani, azt a kis idõt is, ami van, inkább a gyerekeimmel töltöm. Ennyi.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

xXtamasXx
már nem azért de korodhoz képest ez a megsértõdösdi nem áll jól, de nemcsak neked hanem ez úgy mindenkinek akivel mostanában "gond" volt...tényleg nem értem miért kell minden kis szarságba belekötni vagy sértésnek/kötekedésnek venni <#nemtudom>

sajnálom hogy így látod, szevasz

-tRs-Landor

De hagyjuk is inkább...megleszek én ennélkül az oldal nélkül is...
Én naiv azt hittem,artam néha értelmes dolgot is ide...napá.

[IRAM] leader

Ezek szerint nem sokat olvasol el abból amit törölsz...
Éppen panaszkodott a törölt hsz-ben,hogy nagyon kevés az a lehetõség amit biztosít az adminoldal,a
panaszt tévõ játékosnak,én azért "pattogtam",ha ezt annak lehet nevezni..

[IRAM] leader