51658
  • Borg
    Nemtom mire fel ez a sírás, már rég kint van rá a server patch...
  • Jacek
    ugralos csokan besirtam:)
  • Jacek
    van ott tobb is:) timecrisis Spartacussal:D
  • Tono34
    Nagyon jó :)
  • Nagydög
    A'sszem lehet elkezdeni jelszavazni a magyar szervereket, es beajanlasos alapon adni hozzaferest(a rankedet bukjuk, de legalabb jatszhato marad). Ha ezt nem fogjak meg gyorsan, jatszhatatlan lesz az egesz.
  • Carloska
    itt
  • SötétBarom
    nfohumpon akkor miért nincsenek listázva a ps3 releasek?
  • nandorb
    Van warez,de meg mennyi. Torrentbe annyit latni ha jol helyen nezzed:D
  • cocacola111
    Rövidke véleményem a csalásról.Amiről itt beszélünk az egy játék .mindíg lesznek olyan emberek , akik azon fognak mesterkedni hogy csaljanak.pézé vagy nem pézé . Így,vagy úgy, de lesznek.Lehet a játék készítőket....(melesleg rengeteg munkájukba kerül megalkotni a játékot) ezért lehurrogni, hogy ilyen gánya , olyan gánya a játék ,hmmm nem tudom.Ha jol tom a bunkbustert nem az EA vagy a DICE fejlesztette,hanem az Even Balance, Inc. Ami úgye arra hivatott, hogy a csalókat kiszurja,bannolja stb....Mindíg lessz csaló, sokszor szinte a betátol.The reason is MIÉRT?Mert egyszerűen a Vérpiskike szindrómában szenverőknek erre szükségük van,van rá pénzűk hogy megvegyék a cheat-et.így majd boldogan nagyképüsködhetnek a kamu eredményeikkel a spanjaik előtt.Míg ugye a tisztességes játékos próbál küzdeni, mindenféle segítség nélkül.úgy érzem hogy itt a megszokx vagy megszöx a válasz.Ha nem tetszik ,nem kell vele játszani.
  • Carloska
    warez van jailbreak ps3ra multi nincsen :D
  • SZEG007
    PS3-ra nincs warez lol
  • SötétBarom
    PS3-ra?
  • Zs0lt1
    az ilyennek a tokeit szetrugnam bazz ...
  • nandorb
    Talan megkene venni nem lewarezolni a netrol.
  • eugabesz
    No para,ez csak a szokásos bug-ok egyike,majd megjavul magától
  • Norexka889
    Szevasztok!

Valaki segitsen már rajtam! Ps3 nyomom a Bf bad company 2 miért van az hogy spec részek nem érhetőek el és lvl1 a rangom? Mikor már 22 vagyok és majdnem az összes spec rész elértem!:S
    Nemértem, bár ahogy láttam a szerón másnak sem látom!
    Jah és a szerzet pontokat sem adja meg a végén, miez?
  • Black Ghost
    De basszus ez most komolyan szórakoztató, már mint hogy valakinek ez élvezetet nyújt? De nem is csak ez hanem úgy általában csalások (bár kétségtelen hogy eddig ez a legdurvább), hosszútávon mi tudja lekötni ebben?
    Mert ok hogy kipróbálja mert hogy érdekesség és kíváncsi rá, de hogy körökön át wéházva maga elé teleportálja a komplett ellent, hogy aztán fejeseket osszon mindegyiknek, egyszerűen nem tudom mit lehet ezen élvezni. Ennél még a tetrisz is nagyobb kihívás és még csak fizetni sem kell érte.
  • De8Vent
    ez a játék kezd a Combat Arms szintjére esni ...Hack Company 2 ...
  • Gyuszopapa
    Hát ezek már arra is lusták hogy wh ill. aim alapján megkeressen a pályán.
  • Carloska
    Amúgy ez már nem a ban szint szóval ez a teleport dolog túl megy minden határon.

Mert érted leszarom cheat el gyerek hát ver*e rá fa*zát monitora.. De itt már szó szerint szétcseszik játékot , és más nem ezért fizetett öt teleportálgassák ide oda

• liquivent
    szánalmas
  • Bullet
    Überfasza.
    A C4-esnél akkorát röhögtem mint állat.
  • zotya10002
    De szaar:-(
  • XenHai
    Az ilyet elkapnám és addig verném amíg lélegzik!
  • tobias88
    1 month subscription - 25 USD or 20 EUR
    3 month subscription - 40 USD or 30 EUR
    6 month subscription - 65 USD or 45 EUR

valaki költ 5000 forintot arra, hogy csíteljen? Ez azért komoly...
  • tobias88
    lassan lehetne szerver csak csítereknek
  • Doomista
    Azt a kúrva, ez nagyon durva!

EPIC WIN!
  • SzinesGeza

Na EZ a nagyon durva!

• zotya10002
    Igen!!!Megéri
  • zotya10002
    Meg éri!!!
  • ZTM
    Nos urak, van pénz a játékra, van kábelnet(3072/384 kbps), van gép(GF 9600GT 512Mb,2Gb RAM,AMD Athlon 64 X2 5200+ 2,71Ghz), megéri még megvenni a játékot?Haverom le warezolta ugyan olyan konfigja van mint nekem, és a single futott neki full grafon természetesen 1024x768-as felbontáson...
    Nekem tetszik az egész játék, főleg a multi része, szóval megéri megvenni vagy nem ér annyit?
  • De8Vent
    Én most ahhoz hozzá sem szóltam még az előzőhöz volt a kommentárom szóval tényleg ülj le és véss be egy kapát
  • RoboGoD
    Na, te még guminőt is csak a webshopon láttál... Akkor dumájjá wazze, ha tuccmá jáccani azzal a halom ócskavassal.
  • De8Vent
    jól van fiacskám, egyes,leülhetsz!
  • Doomista
    #38005 & #38007 =
  • RoboGoD
    Képzeljük el, a cheater hétvégéjét meséli: Elmentem a diszkóba, akkora bulivolt, olyan menő csávó voltam, hogy aznap éjjel 3 guminőt is megcsináltam...
  • Doomista
    Én szeretnék nyersen fogalmazni, a többiek finomak voltak...

a kúrva anyádat.
  • RoboGoD
    A cheat olyan mint a műpin@. Ez járjon a fejedben. És itt sokan unják a műpin@val kérkedő "nőcsábászokat"
  • item
    Csak nem te is használtad és most rába@tál? Megvetted a cheat-et és most nem mükszik??

Menj a (síp,síp,síp) ...

• nandorb
    O persze hogy nemtalalkozott meglehet azert mert o maga is csiter vagy nemis tud jatszani online csak a singlet nyomja vmi. unlimited ammo+god mode stilusban vmi. trainerrel:)