Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de hamár az illetékes tevagy akkor téged kérdezlek mert választ nemkaptam még: azon a honlapon vendég is írhat vagy csak beregisztrált adminok?
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
- Bazajaytee
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Amit te elõtagként a neved elé biggyesztel,az csak meg fog a többi játékostól különböztetni,de a játékban a pontokat továbbra is az alapjátékos név szerint kapod.Prefix,elõtag,megkülönböztetés,nevezd ahogy akarod,csakis az adott célra szolgál,semmi másra.
Egy adott csapat egyenrangú tagjai használják,hogy a többi játékos tisztában legyen vele,hogy õ az xy klánt képviseli,annak a színeiben játszik.
[IRAM] leader
privátban akkor kereslek meg ha bajom van Veled,de egyenlõre az ebben a topikban végzett "munkáddal" volt problémám.
[IRAM] leader
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A fórumosok NEM azért járnak ide hogy flamet és offolást olvassanak. Azzal hogy te már itt puffogsz ( #34335 #34342 #34343 #34359 ) csak tovább generálod a felesleges hszeket, lásd #34360 és utánna.
A ne "évagyokazatyaúristenbammeg" és a ne a "haveroknak mindent,a többinek csitt" beszólásokat akár meg is tarthattad volna magadnak, mert legalább olyan komolytalan lett az egész kirohanásod így, mint a ph-sok 'csak a ph-sokat moderálom' beszólása.
"de az én admin társamnak adott tanácsom "értelmét veszítette" - lásd off rész. Senki nem kiváncsi arra és hogy mit válaszolt volna rá az admin társad.
S egyébként erre sem szóval következetesen ki fogom ezeket is törölni mert ez nem brazil szappanopera topik. Felesleges itt publik topikban csinálni a tüzet, ha valami nem tetszik keress meg privátban, vagyunk olyan nexusban hogy nem sértõdök meg rajta és megbeszéljük.
-tRs-Landor
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A Steam ma visszadobja megint a DICE-nak a patchet mert rossz?<#vigyor2>#vigyor2>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
[IRAM] leader
Részemrõl rögvest abbamarad,mihelyst meglátom ezt>bocsi Gabesz,maradhatott volna a hsz-ed,de véletlenül töröltem<
De azzal,hogy "értelmét veszítette",nem fogadom el...még Landor-tól sem.
Verzoo< ha így tett volna,senki sem sírna érte.
[IRAM] leader
B05co, és ez is törölve lesz...
Logitech Hardware Tester
Lehet nagyon "jó fej srác" Landor,sõt tudom,némileg ismerem..csak arra próbáltam rávilágítani ne "évagyokazatyaúristenbammeg" szinten moderálja a topikot,még ha a szabadidejében és teljesen társadalmi munkában teszi ezt.
Egyetlen dologban volt igaza és elnézést is kérek az érintettõl (nandor90),én néztem félre,Tamás írta,amire válaszolni akartam.
De..az én hozzászólásomat "értelmét veszítette,mert töröltem az elõtte lévõket" indokkal NE törölje,ha kérhetem sem õ,sem más...nyilvánvaló fórum szabály sértõ dolgok maradhatnak pl.#34361 (egy hét ban),vagy #34330 (akár teljes kitiltás),de az én admin társamnak adott tanácsom "értelmét veszítette".
Tamás,hogy én mikor és min sértõdöm meg,legyen az a magánügyem,az sem való fórumtémának,a korom meg pláne nem.Errõl ennyit.
Ha megsértõdtem volna,mint egy gyerek,akkor a módi-totyikba szaladtam volna panaszkodni,mint általában szoktak.
Keressétek vissza bátran,ha írtam másokat sértõ,vagy esetleg csúnya szavakat,nem a témábavágó,vagy off részeket...ha van ilyen,megérdemlem a sorsom.
Csupán annyit kértem kb. két héttel ezelõtt,ne a "haveroknak mindent,a többinek csitt" módszerrel legyen moderálva a topik.
Kicsit sajnálom,hogy itt kell hagynom a közösséget,van pár jó arc,lehet néha tanulni is a hozzászólásokból,de a nyugalmam érdekében teszem.
Én igaz embernek tartom magam,nem fogok fölöslegesen idegeskedni ,az internetes ismeretlenséget ily módon kihasználó emberek miatt.
További jó szórakozást kívánok nektek!
[IRAM] leader
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
am hnap 1000% h nem lesz patch...
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
-tRs-Landor
Én naiv azt hittem,artam néha értelmes dolgot is ide...napá.
[IRAM] leader
Éppen panaszkodott a törölt hsz-ben,hogy nagyon kevés az a lehetõség amit biztosít az adminoldal,a
panaszt tévõ játékosnak,én azért "pattogtam",ha ezt annak lehet nevezni..
[IRAM] leader