51658
-
SzinesGeza #38085
Dehogy szűnt meg az EA HUN:
06-1-505-9550
-
Nagydög #38084 En nekifutasbol ugras kozben probaltam eldobni. Akkor azert nem ment. -
#38083 Dehogynem ugrik,anelkul nem lehet.meglehet nem lattad jol -
#38082 De az a srác nem ugrik sehova, csak felnéz az égre, oszt' felbassza a tetőre, ........ezt hogy? -
#38081 Egyszerű. Kicsit gyakorolni kell. Én az aknát is így szoktam dobálni :) -
#38080 Csütörtökön gyertek SINbácsit késelni a Battlefield.hu szerverre!!! -
#38079 rossz az ütemérzéked!gyakorolni kell! -
#38078 az eldobás animáció legvégén (amikor ténylegesen eldobja) nyomj egy ugrást. az is rá szokot segíteni ha kicsit felfelé tartod, de ha közel vizszintesen dobod ezzel a technikával a c4 csak úgy siklik a levegőben :D
nekem sokszor van olyan hogy így eldobom, leesik, majd 1-2 mp mulva 5méterrel távolabb kerül :D -
Nagydög #38077 Lehet lag, de ha annyira kozel mesz, hogy erintkeznek a karakterek, akkor idonkent zavarba jon az engine.
Mas: Hogy a francba lehet ilyen messzire dobni a C4-et? Nekem 10 centinel tobbet nem repul. -
#38076 Az mitől van h pl átszaaldok az emberen egy sorozatot eleresztve persze nem hal meg?
Meg amikor közelről beleengedek egy sorozatot neki nincs baja engem megöl, de csak azután hogy én egyébként már lelőttem volna csak valamiért azon átment...
Ezeket még amikor volt szerencsém tolni az mw2 multijával ott is előfordult...
Most ez lagg lenne?
mert cod2-be ezek csak akkor fordultak elő ha kurvára laggolt, de itt nem volt ilyen lagg.
-
#38075 egyszóval te vagy az egyik HK admin -
#38074 ok, minket meg lassan megkímélhetnél a folyamatos "dekurvajóvagyok én vagyok a király megint kiraktak mert kurvajóvagyok" szövegeidtől mert kezd irritáló lenni... -
#38073 Hát nem szégyenlem, jól nyomtam.....
...........kurva jól nyomtam!!!!!!!!! , de ezek elvették megint ezt az élményt, ezért visszamegyek holnap és szitává lövöm a HK adminokat :-( -
#38072 Du bist der Gott, das ist alles. -
#38071 Bazz én nem is tudtam hogy a C4-t ilyen messzire ellehet dobni.
Nálam most G3+C4 kombo megy, brutál jó egy fegyó. -
#38070 Schade :DD -
De8Vent #38069 zu gut = túl jó (túl jó voltál xD) -
Borg #38068 Cheateltél, bannoltak. Mit kell ezen érteni?:) -
#38067 Click.
Valaki érti? -
SzinesGeza #38066 Naja, de azért nézd már meg mekkora mákos a faszi (ezen a videón legalábbis): kb akármerre fordul, mindig beszalad elé egy enemy.
Aki meg hátulról támadja olyan béna, hogy ő csak hátrafordul és fejbe böki. :) -
#38065 megnéztem a statját és ha nem lenne fönt 28 videója akkor lazán lecheaterezném :D -
#38064 jól tolja a forma -
#38063 EZ nem semmi -
eugabesz #38062 Aha...csak ebből még azt tudom,hogy win7 64-bitesed van..
csak a kérdés nem ez volt de hagyjuk... -
#38061 Akkor telefon-betyárkodok a snéciekkel -
Landor #38060 Nem. Volt EA HUN, csak megszűntették pár éve, és az a szám a Lengyeleknél csörög ki.. -
#38059 "létezik".. egy mobilszám az egész ha jol emlékszem :D -
#38058 élvezetes lehet így játszani, ilyenkor azért kcisit örülök h sem erőm sem időm nincs játszani jelenleg a játékkal, asszem sok idegeskedéstől menekülök meg ezáltal :/ -
Landor #38057 létezett -
#38056 Letezik EA hungary?:D En ugy hallotam hogy nem. EA LIVE Suppportnak irjal. -
Gabor970 #38055 Sziasztok!
Egy barátomtól megvettem a játékot, de sajna annyira meg van sérülve a lemez, hogy nem tudja olvasni az olvasóm. Természetesen van hivatalos serialom, illetve a karaktert is megkaptam a sráctól. Működik ez a játék úgy, hogy valahonnét hivatalos forrásból megszerezhetem a "digital download" verziót, és a meglévő serialommal jogtisztán használhatom?
Írtam az EA hungarynak a problémámról, de másfél nap alatt nem válaszoltak semmit.
Köszönöm előre is a segítséget! -
#38054 Szerverkereső és nagybetűvel beirod, hogy : HUN és keres! -
#38053 Nekem is az van orig WinSeven Ultimate 64Bit.. -
#38052 Hali ma kezdtem a multit benne.
Régebben lewarezoltam akkor érdekesnek tűnt, de annyit nem ért h megvegyem, de most meglett a játék.
Magyar szerókat a játékon belül ki lehet szűrni?
látom itt vannak de ezekre az ip másolgatás nélkül is rá tudok menni vhogyan?
-
#38051 Nekem az van, nincsen semmi problémám vele. -
eugabesz #38050 Azért,mert Nándi alapból így van beállítva...mindenki chaeter,mindenki warezol...aztán ha kiderül hogy nem,akkor mélyen hallgat.
Szerintem törölni kéne nála néhány alapvető beállítást.. -
Norexka889 #38049 Nem értem itt miért kell mindenkire mutogatni hogy warezol!? Vagy itt ez a menő?
NEM WAREZOLOK, PS3 meg pláne nincs még kiforrva, legújabb FW 3.50 van rajta ami nem engedélyezi ennek a használatát!
Amúgy már működik a spec használta! -
eugabesz #38047 Szerintetek ha felteszem 64-bites winfost,gyorsabb,stabilabb lesz a játék? -
#38046 Most olyan lesz, hogy bővíti a hack a server slotokat 150re, és más serverekről is egyre teleportál 120 játékost egy halom C4-re.
-.- -
eugabesz #38045 Sőt,már telepítve is van...
Ez a probléma megoldva,majd jön 3 másik helyette.