Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
Most eljátszák 1-2 hétig h nincs info a QA-ról, aztán hibával visszaküldik és még 1-2 hét várakozás.<#hehe>#hehe>
Ekkora balfasz bandát...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sikerült részben megbeszélnem a vLr vezérével a nézeteltérésünket, kicsit én is elragadtattam magamat a banolás után mikor a szerverükkel kapcsolatban valótlant állítottam, vagyis nincs akkora hitreg mint beállítottam, ezúton is elnézésüket kérem.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Logitech Hardware Tester
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Mert szerintem az adott pálya-ismerete a legfontosabb.
Persze én camper noob vagyok...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Menni kell mediccel 8-an és szétéleszteni darálni mindent. Minden más extra tök fölösleges.😛
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Mikor elkezdtem a játékot kicsit furcsálltam, hogy nem lehet jobbra-balra kihajolni, de most már nem is hiányzik.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
na nézzétek meg a Tom Clancy Splinter cell conviction-t és ámuljatok miket tudsz csinálni a kariddal! fedezékbõl kihajlás,becsúszás,atomdurva közelharc,tárgyakra le fel ugrás,és a bestof a motorháztetõn való átcsúszás!
2010-ben én MINIMUM ilyen irányítással képzelnék el egy FPS-t nem 20 évvel ezelõtti szarral!
Nézzétek meg megéri
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
1-2 új map viszont tényleg jól jönne....
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
[IRAM] leader
This was said by the new "Dice Community Manager"
"Morning! I can't tell you if the patch will be released today, but i keep you informed" posted 1 hour ago
Also :
Good morning ladies and gentlemen! I'll update you on the patch later today
We'd rather update the game and make the patch awesome than releasing something which isn't awesome
I do understand your frustration. I will give you info about the patch later today.
I really don't know at the moment but I will post on twitter/forums as soon as I know.
Parasite Eve 2, best game EVER!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Én is szívesebben tölteném az idõm a növényeim között,de nem tehetek róla,hogy elvitte a víz...<#nemtudom>#nemtudom>
[IRAM] leader
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub