Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenne pár ocsmány tippem,de egyébként minõségbiztosítás.

[IRAM] leader

mi az a QA?

Pacal17
Értem, köszönöm a gyors választ!

TDC Geronimo
Oda most jött pár napja. Oda más patchek mennek, mint PCre

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pacal17
Üdv!

Ez a híres/hírhedt peccs konzolokra is érkezik?

Hát ha lesz valami akció akkor annak most vagy egy óra múlva kell történnie, mert valamit mondtak hogy 12 óra körül, gondolom USA-ra értették.
egér+GOL

anti hero

zzeN
"I still have no new information about the patch."

Most eljátszák 1-2 hétig h nincs info a QA-ról, aztán hibával visszaküldik és még 1-2 hét várakozás.<#hehe>

Ekkora balfasz bandát...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nincs egérpadom, és a boltban a legolcsóbbat vettem meg (1500Ft Speedlink) és ha elkapom a ritmust, egymás után lehet ontani a headshot-okat, jó a marksman-nél én is szenvedek sokat, de a lényeg, hogy lelövöd nem?😄
én is 800 ft-os egérrel tolom és nem túl élvezetes, amikor az m95-el próbálok megcélozni 1 kis pontot. mert ilyen kis mozgásoknál a csöves egér mindig rossz fele megy. úgyhögy kénytelen leszek venni 1 rendes egeret meg 1 rendes egér padot:/

Ez nagyon nagy, és sajnos igaz is, mert ma sem lesz már ebbõl semmi.😄 Szerintem meg a profi játékos meg feláldozza magát, de figyel a k/d-re is.😄 Én is szoktam Allah akbar játszani, és felrobbantom magam ha kell, mert már nem lenne idõ elszaladni a tanktól, de nagyon utálom ha ilyen 2/11-eim vannak, olyan elborul az agyam.😄
Tatyla
egyszer használatos eldobható

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MR ME
még talán degu is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Persze t-gazdaságos.<#eplus2>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

van 800-ft ért egér???

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

Jó egértõl senki se lesz pro.Láttam én már 800 forintos egérrel headshotokat lõnni only rifle szerveren COD-ba.Már pedig ott kell a skill.Mellesleg két fajta pro játékos van szerintem:1)Aki a statra veri hú én vagyok a fasza gyerek,az a lényeg hogy legtöbb kill és pont az õvé,2)Akit nem érdekel a k/d,ha kell feláldozza magát a csapatért ha azzal elõnybe tudja hozni õket.Na mind a kettõ pro,de én a másodikat jobban becsülöm.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Elõre is bocsi az offért.
Sikerült részben megbeszélnem a vLr vezérével a nézeteltérésünket, kicsit én is elragadtattam magamat a banolás után mikor a szerverükkel kapcsolatban valótlant állítottam, vagyis nincs akkora hitreg mint beállítottam, ezúton is elnézésüket kérem.

bosco05
Hát igen 😊 Nálam mondjuk úgy van, hogy attól függ hogy megy a játék, hogy mennyire vagyok fáradt 😛
nandorb
Hat szerintem 1napot kihagytam vmi. okokbol es miutan beleptem ujbol akkor ment az apritas szal szerintem ha ehezzel es utana neki alsz akkor tobbet olsz mint mikor unalombol jatszol hogy teljen az ido.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

bosco05
A pro játékos ott kezdõdik, hogy gondolkodik 😊 Utána amiket leírtál 😛
Az ugrálásról jut eszembe van olyan szerver ahol a szabályok tiltják. Nekem se tetszik de a játék része.
Boron Power
Az vicces lesz. Eddig is voltak érdekes dolgok, de ha futás közben növekszik a hitbox... Ezzel beismerték, hogy 1.) el van baszva 2.) ki sem tudják javítani 3.) le se szarják

Running
pélyaismeret, reflex, célontartás, fegyelem, és tedd amit a fõnök mond, ennyi kb.

Bár ha mozgás (futás) közben tényleg megnövelik a hitboxot, akkor az lesz az esélyesebb, aki egyhelyben marad... Ez mekkora már...

Logitech Hardware Tester

nandorb
Jo reflex,mindenek elott min 150FPS jo eger,tudni jo celozni es gyorsan kattintgatni.Lovoldozes kozben ugralva jo celozva lonni,jobbra-balra mozogni mikor lovoldoznek.

Egyébként szerintetek mi kell ahhoz, hogy jó játékos legyen valaki?

Mert szerintem az adott pálya-ismerete a legfontosabb.

Persze én camper noob vagyok...
mNzJean
Ezért a codosok megbasznak 😊)) Ott kihajlás nélkül véged lenne egy waron , én játszottam cod-al is meg bf ekkel is szerintem kár volt hülyegyerek szintre lefejleszteni az új játékokat , sokkal jobban tetszett nekem az amikor minimum 3-4 hónap gyakorlás kellett ahhoz ,hogy úgy ahogy jó játékosnak mondhasd magad. a bf3 ba meg majd a gugolást is kiveszik ,hogy a faszláma dagadt amerikainak tuti sikerélménye legyen .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Running
Minek a fedezék, úgyis 60 golyó kell mire lelõnek, sõt több ha elsajátítod az atwe féle hitboxhajlító promozgásokat.😊)) A fedezék néha gázabb is, mert raksival hamarabb kiszednek.
Menni kell mediccel 8-an és szétéleszteni darálni mindent. Minden más extra tök fölösleges.😛

Sot, mindenhova hattal mennek!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

<#eljen> Az igazán kemények fedezéket sem használnak...<#smile>
a kihajlás csak az amatöröknek és a gyáváknak való,aki icipict is tud játszani,simán boldogul nélküle,sõt....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

[UNQL]Echo
Alapveto difi a ket jatek kozott, hozg a splinter cell az TPS tehat az ilyen latvanyos animoknak van ertelme mig egy FPS-ben sokat nem latnal max az egboltot szaltonal.A Rainbow 6: Vegasban volt fedezekrendszer+tps az viszont multiban eleg irrealis es illuziorombolo hisz fedezekben bujva lathatja az ember mi tortenik a palyan mikozben a fejet sem kell kidugnia.El is csesztek ezzel rendesen a R6 vonalat. (eljen a konzol)

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

A tûzgombon kívül nem is kell más...a camp-hez sem kell becsúszni. <#violent>

Mikor elkezdtem a játékot kicsit furcsálltam, hogy nem lehet jobbra-balra kihajolni, de most már nem is hiányzik.
TDC Geronimo
Ott lesz a Brink. Az ilyen lesz

[HUN]Crassus
legutóbb igencsak szidtam az irányítást.....futás,féltérd,zoom,jobbrabalraelõrehátra és hali
na nézzétek meg a Tom Clancy Splinter cell conviction-t és ámuljatok miket tudsz csinálni a kariddal! fedezékbõl kihajlás,becsúszás,atomdurva közelharc,tárgyakra le fel ugrás,és a bestof a motorháztetõn való átcsúszás!
2010-ben én MINIMUM ilyen irányítással képzelnék el egy FPS-t nem 20 évvel ezelõtti szarral!
Nézzétek meg megéri

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

xXtamasXx
hát engem az új skinek érdekelnek a legkevésbbé 😄
1-2 új map viszont tényleg jól jönne....

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Kaptam egy Failed to connect EA, csak nem a patch?😄 Már annyira várjuk, hogy akármilyen hiperszuper jó lesz észre sem fogjuk venni. Na jó ha tényleg beleraknák a garandot az jó lenne, de ez még egy kis semmiség. Most ezután ideje lesz dolgozniuk a Map Pack 3-on meg a új skineken.😄
Nem is találhattál mást,ez csak a szokásos ködösítés,még jön ilyen vagy kettõ,mire kitalálnak egy új indokot,miért is nem lesz ma (sem) pach.

[IRAM] leader

Fpocok
Fórumon találtam, nem tudom mennyire igaz:

This was said by the new "Dice Community Manager"

"Morning! I can't tell you if the patch will be released today, but i keep you informed" posted 1 hour ago

Also :

Good morning ladies and gentlemen! I'll update you on the patch later today

We'd rather update the game and make the patch awesome than releasing something which isn't awesome

I do understand your frustration. I will give you info about the patch later today.

I really don't know at the moment but I will post on twitter/forums as soon as I know.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Inkább itt kérdezz rá erre mert ez nem gyári serial hanem RLD ami pedig erõsen WAREZ ... ßye ! <#wave>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Zs0lt1
attol meg lehet 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

nandorb
szaki.

Beers
mivel az utolsó három RLD, nem tartom valószínûnek, hogy eredeti 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Zs0lt1
ha ez a cdkey valóban eredeti volt, akkor vess rá keresztet lol xD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Te csak dolgozz,mert befújlak a fõnöködnél.😛
Én is szívesebben tölteném az idõm a növényeim között,de nem tehetek róla,hogy elvitte a víz...<#nemtudom>

[IRAM] leader

xXtamasXx
köszönöm <#worship>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Vagy meg kell venni?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TDC Geronimo