51658
  • SzinesGeza

Úgy látom te sem találkoztál még cheaterrel aki pl azzal szórakozott, hogy bárhonnan kilőtt téged (mondjuk zsinórban 10-szer) csak mert feltűnt neked, hogy ő nem tisztán játszik!

• nandorb
    Nem játszottam az utobbi időben annyit. Csak nagy ritkán+ felnézzek ha rendet kell rakni.
  • JohnConnor
    Ez már vicc kategória, és erre az alapra akarnak vietnam kiegészítőt.

Én töbször kapom fel hevesebben a fizet játékközben ezen, igazából Ray harcostársat irigylem, hiszen ő csak annyit tesz hozzá.... Mit vergődsz, úgyis tudjuk, hogy szar az egész ... :(
  • Doomista
    Hát hogy ha belenézel a távcsőbe, nem mozog egy kicsit se az egész, olyan mint nem mozognál az emberrel, nem is vennél levegőt...nem tudom hogy írjam le jobban hogy értsd...
  • False
    ezt hogy érted hogy nem mozog?a spot cucc arra jó reconnál,hogy akit látsz,automatikusan spottolja,nem kell nyomnod a gombot hozza
  • RoboKutya78
    Szerintem ne probalkozz vele! Inkabb telepitsd ujra a jatekot, es valaszd az online authenticationt! Nekem a telepites ota nem volt a DVD a gepemben.

toarpad: Menj a picsaba, de sebesen!

választanám ha nem szúrtam volna el az elején mind a 10 lehetőséget:)
  • Doomista
    Hm...van reconnál a Spec 2-ben olyan cucc, hogy SPOT, ugye elvileg mikor távcsöves puskával célzol nem mozog...nah most ez mind1ikre vonatkozik? Csak mert nálam a GOL fajtánál nem mozog, a többinél viszont igen...
  • nandorb
    Battlefield.hu-n az Uj patch megy mar,lehet jonni.
  • Nagydög
    Azert az biztonsag technikailag kicsit gaz, hogy egy hackelt kliens kepes megeroszakolni a szervert.
  • nandorb
    A gond az, hogy sok olyan opciot rakott bele a jatekba ez a DICE, hogy siralmas.Pl. god mode,unlimited ammo meg meg kitudja mit.
  • nandorb
    Allitolag a csit olyan erros,hogy szervert kepes crachelni. Aki tegnap este volt fent azt bannoltam +meg par olyan faszt. Akire volt panasz.
  • zebrock
    mondtam én tegnap hogy ez a bf szégyene :) még jött a duma hogy karbantartás...
  • SötétBarom
    Ott voltam. Kurva anyját.
  • xXtamasXx
    hát én eddig azt se tudtam, hogy cheat, azthittem, hogy a karbantartásnál rontottak el valamit,de statban nem látszott, hogy ki csinálja mivel mindenki kb egyenlő volt
  • Borg
    Talán pont erre jött ki...

Server R22 is being rolled out. It is available with nearly every RSP; now it is up to them to deploy it to the server machines.

This is a minor security update, it does not affect features/bugs/performance of the game server.

We will publish details in a few days.
  • Nagydög
    Egyaltalan mibol latszik, ki csinalja?
  • xXtamasXx
    tegnap 3 szerveren is ez volt, kiteleportálta az egész csapatot a pályáról
  • Paranoia
    hát ez dúrva
  • Nagydög
    Szerintem ne probalkozz vele! Inkabb telepitsd ujra a jatekot, es valaszd az online authenticationt! Nekem a telepites ota nem volt a DVD a gepemben.

toarpad: Menj a picsaba, de sebesen!
  • raykrepsz
    Tegnap 23.45 körül megint fent volt a bf.hu szerveren és az összes játékost teleportálta... Asszem 59:4-es K/D-je volt amikor kiléptünk :(
  • celgene32
    Azert mert ő ilyen kis csaló sz*r alak.
  • False
    ha image és nem crack file,tehát nemírsz felül semmit,csak bemountolod,akkor sztem nem lesz gond,használhatod,én supreme commanadernél használtam ilyet,és nem volt baj /az is eredeti nekem/

toarpad: biztos főcsiter vagy azért veszed ezt így magadra
  • SötétBarom
    Talán mert elbassza mindenki szórakozását?
  • RoboKutya78
    srácok kérdés
    Van e biztonságos megoldás arra hogy meg tudjam kerülni a dvd használatát betöltésnél?
    Láttam a gamecopyworld.com egy Battlefield: Bad Company 2 [MULTI8] No-DVD/Fixed Image progit ezt lehet nyugodtan használni?? eredeti dvd-nél?
  • toarpad
    De mér mindenki ilyen kis árulkodós sz*r alak ? "Jaj teleport hack , jelentsük azonnal" -.-
  • tobias88
    Ilyent még nem láttam! Ez lol
  • zebrock
    sztem is így jó. berakhatnál pár szervert ide mert már nem találom. összes snipa-nigga szerver üres lesz ezek meg tök jók :)
  • SzinesGeza

Már miért keresgetnék? Éppen azt magyaráztam, hogy ez nekem pont így jó.

• Nagydög
    Jol latom, az egesz csapatot tudja teleportalni? Ha van egy ilyen faszi a szerveren, akkor en is megyek vele, ha akarok, ha nem?
  • nandorb
    DICE meg a PB is tud rola... WAO
  • nandorb
    Video i feel bad...
  • nandorb
    Adminoknak pb_guid itt: 1ae703a1726da0b0d1453b16ba313220
  • nandorb
    A teleportalos csiter.
  • Borg
    Akkor még keresgélj tovább a szerverek között :)
  • Doomista
  • SzinesGeza
    Nem nem. Itt ha lespawonolsz mint recon, holtan esel össze.
    Szóval semmiféle recon-fegyver vagy mortar nincs.
  • xXtamasXx
    nyelvtan fail nah mindegy....xD
  • Doomista
    Bukta mint a lekváros bukta.
  • xXtamasXx
    az a faszaaa...hánszor akartam már shotivuki lenni de maga ha recon class tiltott akkor bukta
  • Doomista
    Kúl.