51658
-
SzinesGeza #38002
Úgy látom te sem találkoztál még cheaterrel aki pl azzal szórakozott, hogy bárhonnan kilőtt téged (mondjuk zsinórban 10-szer) csak mert feltűnt neked, hogy ő nem tisztán játszik!
-
#38001 Nem játszottam az utobbi időben annyit. Csak nagy ritkán+ felnézzek ha rendet kell rakni. -
#38000 Ez már vicc kategória, és erre az alapra akarnak vietnam kiegészítőt.
Én töbször kapom fel hevesebben a fizet játékközben ezen, igazából Ray harcostársat irigylem, hiszen ő csak annyit tesz hozzá.... Mit vergődsz, úgyis tudjuk, hogy szar az egész ... :( -
#37999 Hát hogy ha belenézel a távcsőbe, nem mozog egy kicsit se az egész, olyan mint nem mozognál az emberrel, nem is vennél levegőt...nem tudom hogy írjam le jobban hogy értsd... -
False #37998 ezt hogy érted hogy nem mozog?a spot cucc arra jó reconnál,hogy akit látsz,automatikusan spottolja,nem kell nyomnod a gombot hozza -
#37997 Szerintem ne probalkozz vele! Inkabb telepitsd ujra a jatekot, es valaszd az online authenticationt! Nekem a telepites ota nem volt a DVD a gepemben.
toarpad: Menj a picsaba, de sebesen!
választanám ha nem szúrtam volna el az elején mind a 10 lehetőséget:) -
#37996 Hm...van reconnál a Spec 2-ben olyan cucc, hogy SPOT, ugye elvileg mikor távcsöves puskával célzol nem mozog...nah most ez mind1ikre vonatkozik? Csak mert nálam a GOL fajtánál nem mozog, a többinél viszont igen... -
#37995 Battlefield.hu-n az Uj patch megy mar,lehet jonni. -
Nagydög #37994 Azert az biztonsag technikailag kicsit gaz, hogy egy hackelt kliens kepes megeroszakolni a szervert. -
#37993 A gond az, hogy sok olyan opciot rakott bele a jatekba ez a DICE, hogy siralmas.Pl. god mode,unlimited ammo meg meg kitudja mit. -
#37992 Allitolag a csit olyan erros,hogy szervert kepes crachelni. Aki tegnap este volt fent azt bannoltam +meg par olyan faszt. Akire volt panasz. -
zebrock #37991 mondtam én tegnap hogy ez a bf szégyene :) még jött a duma hogy karbantartás... -
#37990 Ott voltam. Kurva anyját. -
#37989 hát én eddig azt se tudtam, hogy cheat, azthittem, hogy a karbantartásnál rontottak el valamit,de statban nem látszott, hogy ki csinálja mivel mindenki kb egyenlő volt -
Borg #37988 Talán pont erre jött ki...
Server R22 is being rolled out. It is available with nearly every RSP; now it is up to them to deploy it to the server machines.
This is a minor security update, it does not affect features/bugs/performance of the game server.
We will publish details in a few days. -
Nagydög #37987 Egyaltalan mibol latszik, ki csinalja? -
#37986 tegnap 3 szerveren is ez volt, kiteleportálta az egész csapatot a pályáról -
Paranoia #37985 hát ez dúrva -
Nagydög #37984 Szerintem ne probalkozz vele! Inkabb telepitsd ujra a jatekot, es valaszd az online authenticationt! Nekem a telepites ota nem volt a DVD a gepemben.
toarpad: Menj a picsaba, de sebesen! -
#37983 Tegnap 23.45 körül megint fent volt a bf.hu szerveren és az összes játékost teleportálta... Asszem 59:4-es K/D-je volt amikor kiléptünk :(
-
celgene32 #37982 Azert mert ő ilyen kis csaló sz*r alak. -
False #37981 ha image és nem crack file,tehát nemírsz felül semmit,csak bemountolod,akkor sztem nem lesz gond,használhatod,én supreme commanadernél használtam ilyet,és nem volt baj /az is eredeti nekem/
toarpad: biztos főcsiter vagy azért veszed ezt így magadra -
#37980 Talán mert elbassza mindenki szórakozását? -
#37979 srácok kérdés
Van e biztonságos megoldás arra hogy meg tudjam kerülni a dvd használatát betöltésnél?
Láttam a gamecopyworld.com egy Battlefield: Bad Company 2 [MULTI8] No-DVD/Fixed Image progit ezt lehet nyugodtan használni?? eredeti dvd-nél? -
toarpad #37978 De mér mindenki ilyen kis árulkodós sz*r alak ? "Jaj teleport hack , jelentsük azonnal" -.- -
#37977 Ilyent még nem láttam! Ez lol -
zebrock #37976 sztem is így jó. berakhatnál pár szervert ide mert már nem találom. összes snipa-nigga szerver üres lesz ezek meg tök jók :) -
SzinesGeza #37975
Már miért keresgetnék? Éppen azt magyaráztam, hogy ez nekem pont így jó.
-
Nagydög #37974 Jol latom, az egesz csapatot tudja teleportalni? Ha van egy ilyen faszi a szerveren, akkor en is megyek vele, ha akarok, ha nem? -
#37973 DICE meg a PB is tud rola... WAO -
#37972 Video i feel bad... -
#37971 Adminoknak pb_guid itt: 1ae703a1726da0b0d1453b16ba313220 -
#37970 A teleportalos csiter. -
Borg #37969 Akkor még keresgélj tovább a szerverek között :) -
#37968 -
SzinesGeza #37967 Nem nem. Itt ha lespawonolsz mint recon, holtan esel össze.
Szóval semmiféle recon-fegyver vagy mortar nincs. -
#37966 nyelvtan fail nah mindegy....xD -
#37965 Bukta mint a lekváros bukta. -
#37964 az a faszaaa...hánszor akartam már shotivuki lenni de maga ha recon class tiltott akkor bukta -
#37963 Kúl.