Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
perpill te pattogsz itt, mint egy buszkerék vedd már észre magad!
-tRs-Landor
Az egy admin oldal.(pont)
Az hogy adok helyet ilyesmire az csakis az én dolgom.(pont)
Nehogy a kcsog mindenféle kötekedõ ,a kákán is csomót keresõ emberkéknek tartsak fel egy oldalt,hogy legyen még az ezer hely között ahol kisírhatják bánatukat az 1001-dik oldal.
Érthetõ?
(siess az olvasással,mert pár óra és törlik!,ide csak Zsolti és Tamás írhat...)
[IRAM] leader
(banner jobb felsõ sarok talán)
-tRs-Landor
-tRs-Landor
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Amíg lesznek ilyenek addig lehet fejlõdni.
(bár néha nekem is hiányzik 1 kis kihívás)
Amúgy rengeteg szeró van ahol profik mennek. ilyenkor én odamegyek.
(ott meg én vagyok a láma)
Ennek is lockolt már a bootloadere?
valapraiso (vagy micsoda) nevû pályán játszottam egy rush szerón, de mind 2 csapat olyan noobokból állt hogy élvezhetetlen volt a játék. a játékosok többsége vagy bebújik a fedezékbe és élvezi hogy idõnként összejön neki 1 kill, vagy mint az ökrök úgy rohannak a legnyílvánvalóbb úton a halálba. egyiknek se jut egyszerûen eszébe hogy más irányból közelítse meg az m-com állomást aztán csodálkoznak a gyökér sz*rok hogy még az elsõt se tudjuk bevenni... ilyenkor annyira elmegy a kedvem ettõl a játéktól...
Hétfõ alatt mindkét esetben a holnapi napot értem, nem az év többi hétfõjét.
Logitech Hardware Tester
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
(ha vendégek is írhatnak akkor nem szóltam...)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
link
Logitech Hardware Tester
2.Kicsit késik,(ha egy kislány vagy akkor nagy bajban vagy ha késik) a stat-oldalak már csak ilyenek.
[IRAM] leader
-tRs-Landor
[IRAM] leader
Vagy jöjjön fel TS-re, ahol sokkal gyorsabb elmondani mindent.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
-tRs-Landor
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
[IRAM] leader
azoknak akik azt mondják, h nincs is annyi sniper ill. hasznosak....
Leszedtem a jelszót a tRs szeróról, lehet lövöldözni egymásra ott is.
A szabályok a régiek, semmi nem változott.
Általában a délutáni óráktól egész késõ estig fent vagyunk a HUN TS-en ha esetleg admin kell.
A szerver streamel a game violations felé illetve az md5 és cvar ellenõrzés is megy.
A szerver elérhetõsége:
http://www.gametracker.com/server_info/213.163.68.139:19567/
Várunk szeretettel mindenkit!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Az lenne a kérdésem, hogyan kell unlockolni az m1 garandot?A veteran státuszom 0 😞 gondoltam a bf2 vagy a vietnamot reggelem, de nem sikerül, mert nem tudom, hogy hogyan kell.A másik kérdésem, miért van az hogy nem adja meg a Distinguished Weapon Knowledge felvarrót, pedig az összes fegyverrel elértem legalább a bronz szintet.?
A válaszotokat elõre is köszönöm!!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
-tRs-Landor
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.