Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
<#eplus2>#eplus2>
anti hero
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Én a MEDIC-et MCS870+12gauge toltam végig, mert nekem nem jönnek be az LMG-k.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
nálam behozza.
meg ezt is:
http://bfbcs.com/stats_pc/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Most sem értem miért kell a HC-t vagy SC-t fikázni.
Képzeljétek alábecsültem magam. Ezmúlt két hétben, amíg 10 napig nem volt itt az asszony 52 órát játszottam.... napi 8-10 óra munka mellett....
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az egyes BC2 logót szeretném kérni a nick név mezõbe 😊. Játékban a game nick-em: r-chee
üdv.
BFBC2: r-chee [HUN]
HC szar HC nemszar vita.😊
Annyi különbséggel hogy ebben a játékban mindkét félnek igaza van...
HC: Kempereknek kedvezõ baromság, akárcsak a cod-okban itt is "életerõ csökkentés"-t jelent vagyis nem 100 hanem kb 25 életerõvel indulsz és egy hónodalatt elsuhanó légyfingtól is felborulsz mint a hugyosvödör. Ha esetleg mégsem az a fos hitbox miatt van.
Sima mód: A hitbox miatt gyakorlatilag számtalanszor nevetséges,fõleg ha tankkal fejbedurrantunk valakit az továbbrohan....Vagy egy teli tárat rányomunk valakire telitalálatokkal és mégsem fekszik. Így a hitbox miatt ez a mód is temethetõ,mivel gyk szinte minden mozgó célpont szenved ebben a problémában,ha szerencsés vagy,akkor ahogy illik terül az ellenfél 2-3 találattól de ez ritka...
// Mindig is támogattam azt,hogy az automata csipák ne öljenek 1 lövéssel. Sõt 2-vel se nagyon. De egy szaros bolt action amivel ne adj isten még tudás is kell mozgócélpontra lõni (mert kell) ölje már a parasztokat 1 lövéssel ha nem lábat vagy kezet talál a lövés...
Rossz helyre célzol az szinte azt jelenti, hogy te halsz meg elõbb.
Ezt úgy általánosságban:
Az emberek java talán azért nem szereti a HC-t mert felmegy gyorsan meghal 5-10 alkalommal egymás után és megmarad benne, hogy a HC rossz.
Én is szoktam nyitni 0-6 -al, de a végére mindig belejövök.
Szervert azt viszont ki kell tényleg fogni, vannak jó szerverek, jó ellenfelekkel.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#taps>#taps>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
JagFater:
"A HC Szar." - No comment.
Ulvar:
"HC squad rush. Annyira jó hogy fejleszd a fegyót semmi másra." - Mi van? A fegyót lehet fejleszteni? Mi ez, LineAge?
"RUshba a védõk többsége végig csipázva ellõ 250000 embert semmi skill még az alappal is csak célzok lövök. " - Mit kell még csinálni ebben a tetves játékban azon kívül, hogy célzok és lövök???????
"Volt hogy lespawnoltam és meghaltam de mikor én lõttem a gyereket amint lespawnolt védve volt és simán leszedett..." - Na, akkor elárulom neked, hogy a többiek is látták már régóta (pár másodperc) a katonád csak lõtték és nem történt semmi "védve volt", ahogy te írtad. Csak õk megvárták amíg a kapcsolat teljesen felépül és már nincs védve a spawn, majd lelõttek. Te meg lõtted majd feladtad mondván "semmi értelme a HC-nak", õ meg simán lelõtt "semmi skill".
"Ahol megtanulod hogy hol kell igazán megtanulni lõni az NON HC rush + CQ. Ha megtanulod milyen távolságból hogyan kell lõni fegyverrel rájössz hogy semmi értelme a HCnak." - szimplán hülyeség.
"Nem akarok felvágni de..." - (Bár nem gondolom, hogy a nyomi játékok statisztikáival kérkedni vagy versengeni kellene, de ha már belinkelted...) A táblázatot nézegetve nincs is mire.
Remélem tudod hogy HC-n 50% az életerõ és semmi más különbség nincs az SC-hez képest. A szerverbeállításokat leszámítva (KILLCAM,stb.)
Landor nyugottan töröld, kicsit elgurult a gyógyszerem.
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-tRs-Landor
ez jóez vagy még gyakoroljak kicsit? ( mondjuk nem igazán szeretem a csipákat, de néha azért magamra öltöm a csubijelmezt 😄)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
RUshba a védõk többsége végig csipázva ellõ 250000 embert semmi skill még az alappal is csak célzok lövök. Vagy a másik véglet a Shotgun 25000 kmrõl ellõ egy lövéssel...volt már hogy sniper távolságból. Volt hogy lespawnoltam és meghaltam de mikor én lõttem a gyereket amint lespawnolt védve volt és simán leszedett...
Ahol megtanulod hogy hol kell igazán megtanulni lõni az NON HC rush + CQ. Ha megtanulod milyen távolságból hogyan kell lõni fegyverrel rájössz hogy semmi értelme a HCnak. Nem akarok felvágni de...
Erre vagyok a legbüszkébb pedig nem ez a legjobb csipa, csak rá van az ember kényszerítve hogy pontosan lõjön vele.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
-tRs-Landor
Néha HC szerver után ha felmegyek egy simára olyan god mód érzetem támad 😄
(persze kell a megfelelõ fegyver ami a semminél kicsit többet sebez)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
BFBC2: r-chee [HUN]
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Csak a roman teszterektol nem kapta meg a lista-levelet az egy egesz darab DICE-os patchelo emberke, mert most eppen a roman postasok sztrajkolnak, mivel idegileg kivannak attol a jatektol amiben 2 honapja nem tudjak leloni az embereket 2 tarbol sem es ezert nem tudjak a munkajukat normalisan vegezni.
De semmi panik...vegyel egy torulkozot es a Galaktikus Utikalauzt Stopposoknak es meg fog oldodni minden biztosan. <#bee1>#bee1>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Amúgy meg ha ilyen ratyi, akkor lehet fel is nézek, free killekért mindig megéri ^^
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.