51658
-
Gyuszopapa #38165 Pedig jól látszik az aim használat a statján.Nem kedvelem tulságosan a cod sorozatot de a killcamja jobb mint a bc2-jé.Rögtön ki lehet benne szúrni az aimot. -
False #38164 ma én fogtam egy csitert és a csávók még védték a szeveren.....szánalom -
#38163 Nem veszekszik itt senki... ÉS TE MEG MIT SZÁMOLOD?!!négy44! :D -
#38162 teged+gezut + meg paran jo belekottnek. -
eugabesz #38161 hol látsz te itt veszekedőket?? -
eugabesz #38160 Tuttam,b34 nem marad annyiban.Mivel kezdted a hsz.-ed??
"Tudjátok mit? Kinyalhatjátok."
Erre mit írtam??
"Az enyém mellett sem áll rendőr..."
Tehát?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt is ki lehet nyalni,mert hozzáfének,nem őrzi senki.!
De útálok magyarázkodni...
-
#38159 bazz minek szólsz bele ? :D -
#38158 bazz minek ilyenen veszekedni? -
SzinesGeza #38157 De bazz, ha semmi köze az enyémhez akkor minek írtad arra válasznak???? :) -
#38156 tegnap verbeli profi -
eugabesz #38155 Arra én is.Az én hozzászólásomnak egyikhez sincs köze.De mint már említettem,ha már magyarázni kell,vége. -
eugabesz #38154 Kb. nyóccor javítottam már ki...én már hagyom.Az a bughalmaz,össze-vissza működő admin-progi mindig visszateszi. -
#38153 Valaki javítsa már ki a szervereteken azt a kurva limitted-et limitedre mert szétbasz tőle az ideg -
SzinesGeza #38152 Biztos. Bár arra kíváncsi vagyok, hogy más mi összefüggést lát a rendőrség és az ügyfélszolgálat között? -
#38151 Kék pöttyös labda. -
eugabesz #38150 Ha nem érted ,akkor sehogy.Ha már egy viccesnek szánt beszólást magyarázni kell.megverte az Isten,mert nem fogja az illető megérteni magyarázattal sem. -
eugabesz #38149 Jah...ezek mennek...meg a sánták,csak azok lassabban. -
Landor #38148 Gabesz néha benyom random hülyeségeket, csak van amikor nem moderálom ki -
SzinesGeza #38147 Na ez most hogy jön ide? -
De8Vent #38146 telepített mappában keresd meg az updater.exe-t és futtasd :) és elvileg telepíti a frissítéseket :) -
ZiLi #38145 Nem kell fizetni érte.Az updat-el feltelepülnek.
-
#38144 Én erre a VIP MAP pack-re gondoltam, de nem fogalmaztam elég pontosan. -
#38143 még nincs dlc de majd lesz es igen, kulon meg kell majd venned. -
#38142 Sziasztok!
Egy hülye kérdés: De már utána néztem neten, hátha nektek van ez írányú tapasztalatotok.
Ha megvettem a játékot ebayen és csak standard ahhoz is jár DLC pack vagy külön meg kell vennem és ha igen akkor hol?
Előre is köszönöm! -
#38141 Ma este újra magyar BFBC2 meccs a Battlefield.hu TV műsorán! -
eugabesz #38140 Na jah...én sem használtam még. -
eugabesz #38139 Igen. -
NHLFAN #38138 na megtaláltam:EA Letöltéskezelő!:) -
NHLFAN #38137 akkor mégiscsak fontos a lemez:)))kicsit másként működik mint a steam.egy bármilyen warez verziót ha letöltök akkor ezzel a valódi accal "hivatalossá" teszem? -
eugabesz #38136 Az enyém mellett sem áll rendőr... -
eugabesz #38135 Letölteni bárhol,ahol megtalálod,(pl. a zinteneten) az acc-ot meg majd a játékban,de csak uj katonát tudsz csinálni,az eredeti az elődödé (aki először regelte a játékot) lesz.Tehát bejelentkezni az EA accounttal tudsz,de nem fontos az ahhoz tartozó játékossal (katonával) játszanod,hozhatsz létre újat,majd meglátod hol. -
SzinesGeza #38134
Tudjátok mit? Kinyalhatjátok.
Én segíteni akartam azoknak akik keresték az ügyf.szolgálatot.
Mondjátok csak, hogy nem létezik. Nem velem b.asztok ki.
-
NHLFAN #38133 és hol tudom az acc adatait megváltoztatni?sorry de én eddig csak steamen mozogtam. -
NHLFAN #38132 kezdő vagyok még:))so megvan az acc,beléptem,de hol tudom a játékot letölteni?:)))Köszi -
#38131 #38085 :) -
#38130 Szia!Légyszi add meg a számukat!:-) -
#38129 Mi jot mondtak? -
Landor #38128 ne ferdítsél Gézukám :D
#38056 -
SzinesGeza #38127
Jó, van országszámhordozás.
De ez a lényeg? Nem.
Onnan indultunk, hogy azt akarják elhitetni mindenkivel, hogy megszűnt az EA HUN ügyfélszolgálat.
Nem szűnt meg. Ennyi. (egy órája beszéltem az ügyfélszolgálatossal)
-
#38126 BSZN Boxer!