Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BFBC2: r-chee [HUN]
-tRs-Landor
-tRs-Landor
- Hungarian Sun /PH! Ranked
- Hungarian Sun / PH! Ranked II
Nagy GL-lel b*zulós korszak már elmúlt, rakétavetõvel direkt emberekre vadászókat pedig - ha fent vagyunk adminok és látjuk õket - figyelmeztetjük, plusz chat-be is beírjuk párszor, hogy épületek és jármûvek ellen kéne használni. Ha vki nem hajhlandó észhez térni, megy a falakon kívülre.
96934276eb24c3ac3bb803a5204506b5
AIMBOT #50214 KaToNa325
93.89.*.157
Sun / PH!
85.236.109.204:19667 16 mins ago
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Profilom
Sör. Ami belül van, az számít igazán.
[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
"Not Weaken.... Weeeaken"
Van piros pont, hidd már el!!! És HC!
Csak az MG36-on nincs pont az optikában.
De tudod mit? Ne hidd el!!!
Próbáld ki.
Gameplay - G36 now has crosshair when in Hardcore mode
Legalabb ezt fixaltak...
x)
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Maradnak a külföldi szerverek,németek azért jók,mert jók a pingjük,azt ennyi kifujt...
Lehetõség szerint kerülöm a DE. szervereket.
Sajna az adminok mindenhatók(azt képzelik),õk bérlik a szevert,õk diktálják a szabályokat.
Ok nélkül kidobnak,jól felbxom az agyam elátkozom a...,ha sokakkal ezt teszik elöbb utobb úgy is visszaüt.
Ha admin van a szeveren,vagy menny át az õ csapatába,vagy célozz mellé és dobd el a fegyvered! 😄
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Nekem pedig mindig sokkal könnyebb dolgom volt HC-n egy sniper-fegyverrel.
Annyira, hogy csak reddot-ot vagy max a 4x-es optikát tettem fel.
(ja és nem camp-elek hanem mezõnyben megyek a többiekkel.)
Egyébként nem, nem minden sniperbõl elég egy lövés HC-n.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
"El lehet bújni, aztán sunnyogva lõni. Könnyû. Minden újonc ezzel tolja a legtöbbet. Ez nem a HC sajátossága..."
Ez érdekes.
Akkor csak nálam van úgy, hogy HC-n sniper-puskával elég egyetlen találat a testre bárhová = halál, viszont normálon csak megsérül és még rá kell küldenem egy-két .45 ACP-t?!
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
anti hero
Az biztos, hogy azokból a fegyverekbõl, amik golyózáport ontanak, könnyebb gyilkolni HC-ben. Viszont azért itt sem mindenbõl 1 golyó öl. Pl PP2000-bõl sem.
anti hero
anti hero
Csak az fikázza a HC-t, aki betévedt valami szerverre, és a szokásos rohangálásával egybõl lelõdözték. Utána persze már meg sem próbál alkalmazkodni, az alapjaiban más játékstílushoz.
Én úgy vagyok vele, hogy inkább ezt szoktam meg, mint az állandó idegeskedést normálon, hogy semmibe se hal bele az ellenfél... Élvezem a játékot, és kész. Ha jól lövök, biztosan meghal a másik. És amíg jól mozgok, túlélem. Ha berambózok valahova, akkor persze sokkal-sokkal nagyobb mák kell, mint normálon. Jobban át kell gondolni a stratégiát. És egyátalán nem igaz, hogy több sniper lenne. Itt is ugyanúgy bukta a meccs, ha túl sok a sniper.
Én is külföldi szerókon szoktam nyomni de mostanában ott is egyre több a nyomi. Lehet sikerült kifognom. 😊
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
keresek ilyen 30/32 v 22/24est oszt csáá
anti hero