Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm, Landor!

Ezt a Sigg-O-Matic!- ket fenntartással kell kezelni, ugyanis nagyon elavult statot mutat. Nekem pl. kb. 2000 killel több van valójában, mint ami ott szerepel.

BFBC2: r-chee [HUN]

Köszönöm!

oké, meglett!

-tRs-Landor

kész

-tRs-Landor

Pont ezt akartam beirni 😄

Baszki, éreztem, hogy meg fog bukni, feltûnt már pár embernek, hogy vmi nem OK nála.

Én tudok ajánlani két szerót is neked [#kacsint:
- Hungarian Sun /PH! Ranked
- Hungarian Sun / PH! Ranked II

Nagy GL-lel b*zulós korszak már elmúlt, rakétavetõvel direkt emberekre vadászókat pedig - ha fent vagyunk adminok és látjuk õket - figyelmeztetjük, plusz chat-be is beírjuk párszor, hogy épületek és jármûvek ellen kéne használni. Ha vki nem hajhlandó észhez térni, megy a falakon kívülre.

ToCsEk
asd a hülye láma 😄

96934276eb24c3ac3bb803a5204506b5
AIMBOT #50214 KaToNa325
93.89.*.157

Sun / PH!
85.236.109.204:19667 16 mins ago

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Kedves Landor! Az 1. logót kérném, a nickem: | Zooz |
Profilom

Sör. Ami belül van, az számít igazán.

Kedves Landor! Az 1. logót kérném, a nickem: oppenheimer

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/oppenheimer](ez az elõbb nem mûködött nálam, de nálam igen)[/url]

holnap jön...😄 (és a lényeg a ... van)

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

sWbFII
Sziasztok, patchrõl mit tudni? Mire felnõnek a gyerekeim jó lenne ha õk már egy szebb BF világban élhetnének 😄

"Not Weaken.... Weeeaken"

Van piros pont, hidd már el!!! És HC!
Csak az MG36-on nincs pont az optikában.

De tudod mit? Ne hidd el!!!

Próbáld ki.

HC szerver.

Belton
Navégre
Gameplay - G36 now has crosshair when in Hardcore mode

Legalabb ezt fixaltak...
x)

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Zoomolj rá... ha van piros pont, akkor ez nem HC szerver.

Akkor ezt milyen optikának hívod?:

vLr HC only server

Én is 1etértek veled! Aki meg nem az keveset HC-zik! Ott nem lehet csak futkározni! Rendes szerveren játszani, nevetséges! Meglönek, visszamegy a Hp-d vagy mid azt ujból nekiállsz futkározni! Azt lövöd mások fregjeit! Nagytudás kell hozzá 😄

xXtamasXx
régen sokat jártam HC-re de fel se tûnt 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Így igaz!<#eljen>
Mert nincs. Ironsight van, meg alap szálkereszt a távcsövesekhez.
Sajna kevés a Magyar HC szerver,1rõl tudok,de mindig üres(nekem is volt,az is üres volt) 😞
Maradnak a külföldi szerverek,németek azért jók,mert jók a pingjük,azt ennyi kifujt...
Lehetõség szerint kerülöm a DE. szervereket.
Sajna az adminok mindenhatók(azt képzelik),õk bérlik a szevert,õk diktálják a szabályokat.
Ok nélkül kidobnak,jól felbxom az agyam elátkozom a...,ha sokakkal ezt teszik elöbb utobb úgy is visszaüt.
Ha admin van a szeveren,vagy menny át az õ csapatába,vagy célozz mellé és dobd el a fegyvered! 😄
xXtamasXx
mért is ne lenne???

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Hátõ.. ez lehet hogy új lesz neked, de HC-ben nincs reddot, meg 4x optika se... nemtom mit játszottál te, de az nem HC volt.
A fejlövést eleve nem akartam mondani, az egyértelmû.

Nekem pedig mindig sokkal könnyebb dolgom volt HC-n egy sniper-fegyverrel.
Annyira, hogy csak reddot-ot vagy max a 4x-es optikát tettem fel.
(ja és nem camp-elek hanem mezõnyben megyek a többiekkel.)

Mi köze a két állításnak egymáshoz?
Egyébként nem, nem minden sniperbõl elég egy lövés HC-n.
MR ME
én arra vagyok kíváncsi h melyik szerdán lesz patch

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
ha fejbe lövöd normálon akkor is megdöglik, feltéve ha beveszi a találatot ez a fos...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zotya10002
Ahh de kíváncsi vagyok arra a szerdai patch-ra!<#hamm>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

"El lehet bújni, aztán sunnyogva lõni. Könnyû. Minden újonc ezzel tolja a legtöbbet. Ez nem a HC sajátossága..."

Ez érdekes.
Akkor csak nálam van úgy, hogy HC-n sniper-puskával elég egyetlen találat a testre bárhová = halál, viszont normálon csak megsérül és még rá kell küldenem egy-két .45 ACP-t?!

<#sniffles> Ezt biztosan álmodtad.<#gunyos1>
[UNQL]Echo
<#eljen>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

xXtamasXx
micsoda hasonlat <#hehe>

Borg, ha akarod en lehuzom a zoknimat, es elbabozom vele: Olyan volt HC szerveren jatszani, mintha bementem volna az ovodaba kotekedni a kisklapecokkal. Valoszinuleg az epp minden osszejott szituacio volt, de igy egyszeruen erdektelen. Majd meg probalgatom...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nalam palyafuggo, marmint van egy-ket palya ahol tenyleg elvezetes a sniperkedes, de van egy par amin tokre alkalmatlan, de igy is mindig uzi 1-2 emberke :d

anti hero

A sniper korszak normalon is megvolt vagy még meg is van, egyszerûen mert ez a legdivatosabb kaszt a játékban. El lehet bújni, aztán sunnyogva lõni. Könnyû. Minden újonc ezzel tolja a legtöbbet. Ez nem a HC sajátossága...
Az biztos, hogy azokból a fegyverekbõl, amik golyózáport ontanak, könnyebb gyilkolni HC-ben. Viszont azért itt sem mindenbõl 1 golyó öl. Pl PP2000-bõl sem.
a CG azert bosszanto, mert eleg melléloni a sikeres talalathoz 😄

anti hero

en igazat adok neked, sztem tokre igy van!

anti hero

SZEG007
én HC-vel kezdtem, és hetekig toltam is de aztán sniper tömegek, az F2000, PP2000, MG3-al rohangálok, és a normál mod-nál is durvább CG, gl rávett a normál mod-ra, és inkább elviselem hogy néha valaki szemböl rámrohan késsel és 2-3 töltény nem állitja meg, minthogy elviseljem a fent emlitetteket.

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
HC-t meg kell szokni, viszont utána sokkal kevésbé bassza fel az embert, mint a normál mód. Lehet játszani, ha lelövöm meghal, ha elbénázom én halok meg. Ahogy illik.

Csak az fikázza a HC-t, aki betévedt valami szerverre, és a szokásos rohangálásával egybõl lelõdözték. Utána persze már meg sem próbál alkalmazkodni, az alapjaiban más játékstílushoz.

Én úgy vagyok vele, hogy inkább ezt szoktam meg, mint az állandó idegeskedést normálon, hogy semmibe se hal bele az ellenfél... Élvezem a játékot, és kész. Ha jól lövök, biztosan meghal a másik. És amíg jól mozgok, túlélem. Ha berambózok valahova, akkor persze sokkal-sokkal nagyobb mák kell, mint normálon. Jobban át kell gondolni a stratégiát. És egyátalán nem igaz, hogy több sniper lenne. Itt is ugyanúgy bukta a meccs, ha túl sok a sniper.
Balyy
Netemmel nincs gond.( 60/6-os UPC)
Én is külföldi szerókon szoktam nyomni de mostanában ott is egyre több a nyomi. Lehet sikerült kifognom. 😊

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Én Bhalage módszerét használom. Server browser-ben kiválasztott külföldi szerverek 90%-n sosem tapasztalok semmi olyan negatívumot, amit ne lehetne elviselni.
Belton
Nekem az ujj netem ezen a probleman segitett 😊

BF:2-3-4(oORedstarOo)

bosco05
ilyennel én még nem találkoztam max külföldön, itthon alap a baserape is sajnos
casual modra szoktam hasrautes szeruen servert valasztani 😄
keresek ilyen 30/32 v 22/24est oszt csáá

anti hero

TDC Geronimo
banner biccs

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx