Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
lol dehogy xD
gero alapjaban veve egy ratyi, de soha nem csiterezik!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Doomista
Nálatok is így van? Ha lelõném egymás után 10x genorimot, biztos cheat vádjával kirúgna 😄 <#rinya><#rinya>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Zs0lt1
tudhatnád pedig, ha lelövöd az admint repülsz a szerverrõl 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Maxtreme
Én is hasonlóan jártam valamelyik nap.
Nem tudom már melyik serveren történt, de kb percenként a képernyõ közepén villogott nagy betûkkel hogy NO TANK!!!
Erre valamelyik idióta squad egész kör alatt azzal rusholt, én a sokadik alaklamom után meg mertem tõlük kérdezni h esetleg nem tudnak olvasni? No tank!!!
Erre repültem a szerverrõl <#fejvakaras>

Maxtreme
#34496: Igaz, jogos <#vigyor1>

itt lag? Te még nem játszottál az Mw2-vel... <#nyes>

JohnConnor
Én már annak örülnék ha lagg megszûnne <#zavart2>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Kikérem magamnak!A mi szerverünkrõl még nem repült ilyen szándékkal játékos.

[IRAM] leader

Fpocok
Ez olyan, mintha megkeresnéd a karácsonyi ajándékot, aztán karácsony napján úgy csinálsz, mintha meglepõdnél... nem jó dolog 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

pIIrash
Biztos jön majd valami extrém mûlesiklás pack. Meg most annyi lesz a változás, hogy fejjel lefelé lesz minden pálya.
De az is lehet, hogy egy kapus taktika lesz, mindenki egy zászlót támad. <#unalmas>

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Általában ez van! Ilyenek az adminok. Persze kvára nem ismerik el. Ezért hoznak szabályokat, hogy ha belövik öket, lehessen mire fogni! Õk is faszlowok, csak annyiban külömböznek, hogy ök megtehetnek 1es dolgokat! Sosem lesz neked igazad!

1 valami nagyon fontosat nem irnak ki! Az pedig (Ne lödd be az ADMINT mert repülsz!)

lipovics
Köszi!
Maxtreme
Arról nincs lista hogy mit fog elb*szni? <#idiota>

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Német szerverek elmehetnek a....
Ki van írva NO SNIPER...
Erre a kis pöcs admin is sniper!Normálisak ezek??
Mindenkit kibannol aki sniper,õ meg húzzza a kis pöcsét 1 bokor mögött (persze elsõ helyen áll)és mindenkit szed le csipával.
20x-i probálkozás után kiszedem, rakétával erre kick!!!
Rakétával nem lehet emberre lõni blabla...
Valami 12éves kis pöcs lehet!Így élvez..
Pacal17
Tulajdonképpen mit is javítana a peccs?

másik katonát és kész
lipovics
Egy cd kulccsal lehet két néven játszani? Asszonynak is tetszik a játék, csinálnék neki egy profilt.
Doomista
2012 mind1 mán, világvége szvsz, lehet 2011 lesz mán, akkor meg fõleg mind1, szvsz! <#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

TDC Geronimo
Leghamarabb szerintem jövõre E3on hallunk róla meg talán látunk is valamit. Megjelenés meg talán év vége, esetleg 2012 eleje.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Beers
2011 december elõtt biztos nem

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

nem tudja valaki mikorra várható a battlefield 3? lehet hogy még a patch elõtt jön?😄

TDC Geronimo
De ez nem content, hanem átírnak jó pár sor kódot azt annyi. Az meg messze nincs ilyen nagy méretû. Biztos valami rejtett content amit késõbb kifizettetnek majd, esetleg csudajó "map pack 4 meg 5 meg 6..."

nem hisze mhogy bármi extrát is beletennének. pl: sorban állás telt szeróhoz csatlakozáskor, vagy a teljesen átalakított chat, és még sorolhatnám. ezek azért elég komoly átalakítások egy olyan játékban amiben ennek nyoma se volt elõtte, sztem ez simán kitehet 900 megát.

igen ,elvileg ...

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

zzeN
Legalább hozzá csapják a fasza fíícsõõrt, a SPECTACT skineket?😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Doomista
Az a 3 hónapja megígért patch tartalma ^^

TDC Geronimo
Megint valami content biztos, ami rég kész van, de nem kapjuk meg csak fél év múlva <#hehe>

Smithwarden
Gabipaci ha ilyen infokat irsz, akkor csakis az alreges bgreg alregje lehetsz mostmar te is. <#bee1>
Amugy nem kell forditani.
Le tudjuk szurni a lenyeget ami kb annyi hogy most hetfotol megint van ujabb 2 napjuk hogy el tudjak ujra halasztani....kiraly es meglepo "uj" hir. <#action>

xXtamasXx
és mi lessz abban a peccsben, hogy 890 mb???

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Logitech Hardware Tester

TDC Geronimo
Kis kiegészítés.

"
The client patch is approximately 890MB large. The list of changes is pretty much the same as is listed here. I'm going to write a post which explains some of the background behind the delays later tonight. "

Majdnem 900 megás patch??? Megint belopnak valami tartalmat vagy miapicsa jézusom 😄

TDC Geronimo
Kint van fórumon is

"After a lot of trials and tribulations, all versions of the game client has now completed QA successfully.
We will do no more testing on it.

All game servers will need to be taken down for updates. The maintenance period starts on Wednesday Jun 30th at 07:00AM (GMT+2). Most of them should be back up by 11:00AM (GMT+2).

During this time window, we will also release the new game client.

Check back after 11:00AM (GMT+2), and try out the new game client!"

*webadmin

Logitech Hardware Tester

Ja, mielõtt a twitteren keresitek, ez multiplay-es clanforge hír, ami a wevadmin felületen van kint.

Logitech Hardware Tester

Jézus, U need learning more english...
Amúgy ez a legfrissebb hír:
Bad Company 2 - Update Wednesday!
Jun 28 2010 19:14:24 by Killing
Yes you read that right, the long awaited update for BC2 is now due for release this Wednesday, its passed all QA so there "should" be no more delays this time.
Lefordítsam?

Logitech Hardware Tester

Smithwarden
Mikor mult heten ugy fogalmaztak meg hogy "early next week" akkor mar tiszta lett hogy megint nem lesz hetfon javitas, PEDIG elotte az igertek hogy szerdan kijon, vagy ha valamiert visszadobjak a steamesek, akkor hetfon tuti kiadjak ezt a szart mar.
Szarrago kamus banda, nevetseges amit csinalnak mar 2 honapja.

Doomista
Há éjfélig van még ma...😄

MR ME
sosejönazapatch 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TDC Geronimo
Ez az early next week ez az elõzõ heti blogpostra vonatkozik. Mondjuk kb tényleg ez lesz belõle megint. Mára ígértek infót a patchrõl és a hét elejére a patchet. Azt idézte a CM, hogy a patch maga a hét elejére lett ígérve. Attól még szánalmas mondjuk 😄

zotya10002
El mehetnek most már a jó bü..s f...a!!!

Akkor miért ígérgetnek össze -vissza??

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Tatyla
hahahaha,patkány banda...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zzeN
"The blog post said early next Week. I will update my twitter as soon as i know more."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

SZEG007
Intelimouse 3.0-t vegyél ha jot akarsz😊

én max 4000-t fizetnék egy egérért😄

Hamed
Nem veletlen szedik ki ezeket. A regi nagy fps jatekok ota mar felnott egy konzolgeneracio akiknek ez felesleges nyug. Ha nincs instant sikerelmeny megy az osszes droid topikokat nyitogatni a kiado forumara hogy igy szar ugy szar.
Ezert ette meg a fene az egesz fps mufajt mar tobb eve. Grafikai fejlodesen kivul semmi ujat nem tudnak felmutatni csak megtobb mmo-s elemet atvesznek. (szintek, perkek, "armory", achievementek, stb)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

kivalo eger, v a logitech mx518, en azt tudom ajanlani

anti hero

bosco05
Egy egértõl senki sem lesz pro ez igaz, de a pro játékhoz szinte elengedhetetlen pro egér, mert jobb. Aki szarral jó, az pro egérrel mégjobb lesz. Ráadásul ma már nem egy nagy tétel normális egeret venni. Nekem ilyen van, bár akkor vettem amikor kijött és akkor még bõven 18 volt az ára, viszont mára már 10 alatt kapni.
xXtamasXx
milyen ocsmány tippek??? <#idiota>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

zzeN
Nemrég még azt hittem h Question/Answer 😄.

"When I know anything more about the Patch I will post it. It's still in QA."

http://twitter.com/zh1nt0

emiatt kérdezem