51658
  • False
    szerk.: áll
  • False
    ő biztos az a fajta aki fejbelő 5xor egymás után a kezdődön,mert játéktudása 0 ,csak ál egyhelyben és büszke magára
  • False
    az,de én már az újabbal az F-22vel tolom,meg néha egy kis B-2 :D
  • SzinesGeza
    Mert gondolom neked természetes a mosoly az arcodon mikor a spawnpointon 5-ször fejbe lőnek egymás után. :{
  • eugabesz
    Na és??...F-117 és ratata...(az lopakodó,nem?)
  • False
    A HC az jó,de télleg teljesen másképp kell ott játszani,mint a simában,én pl csak és kizárolag sniperkedni járok fel HCre,de ott az a használható,mert nem kell 3at belőlni egy emberbe hogy feküdjön,hanem bőven elég 1et,tény hogy nem sniperként meg szopó,illetve nagyon-nagyon lopakodni kell
  • De8Vent
    de mert itt rinyál mindenki ...
  • xXtamasXx
    "rémesen egyszerű FF nélkül játszani" ez lehet, hogy kicsit igaz de FF-el még rosszabb, csakhogy egy tegnapi példát említsek : klántársammal fent voltunk egy random HC szerveren és valaki folyamatosan lőtt, kb 1 perc mire rájöttünk, hogy a SAJÁT UAV-unk lötte a csapattársait, fogtuk lekéseltük és léptünk egy másikra, de volt olyan is hogy egy medic darált egy élesztett minket megállás nélkül amíg az ellenség sorra foglalta a pontokat...
  • ReTeK
    Persze hogy fekszel HC-n azonnal, mikor hozzá vagy szokva ahhoz hogy autómatikusan mindent az arcodba tolnak normál módban.

Például van spot HC-n is csak használni kell hozzá a térképet egy külön gombbal, persze az már túl bonyolult. Rémesen egyszerű FF nélkül játszani elég odapörkölni mikor meglátsz valakit, mindegy hogy ki az úgyis jön a pont előbb utóbb csak ugye észrevesznek és nem tudsz lekaszálni csak egy embert mert zajt csapsz. Érdekes lenne használni a hangtompítós fegyvereket ilyenkor de hát az milyen már hogy azt se tudod honnan lőttek le és miért nincs a feje fölött egy nagy nyíl hogy oda kell lőni ? miért nem jelzi a aknavetőt előre a gép, miért nem figyelmeztet hogy meg ne haljak és stb. igen furcsa dolgok ezek.

Igaza van hentesnek hogy kerüli a magyar,langyos nem HC szervereket,mert csak a siránkozás megy.
    Külföldi szerveren is van TS, ventri fel lehet menni nem leszel magányos.
  • Jacek
    anyjat csinaljak ezzel az updaterrel?:) allandoan meg all, hogy nezzem meg a net eleresem...... rendszergazdaban inditom
  • eugabesz
    Nem értek veled egyet.
  • eugabesz
    eccerű space-el működni kell neki.Ha nem akkor el van állítva.
  • kopaszeger
    Üdv!
    Olyan lami kérdésem lenne hogy az ejtőernyőt azt hogy kell használni mert én akárhogy nyomom a jamp gombot, ha ugok magasból megsérülök vagy meghalok.
  • False
    ezzel azért vitatkoznék,mert én a fentieket akármeik serveren elkövetem,simán kick/ban a jutalmam 3 körön belül,tehát akkor a gerinctelen adminokat szidjam ilyekor?
  • Lantee
    igen, a Koncekcencia az valójában Konzekvencia
  • Lantee
    Konzekcencia:
    - Aki ezzel a játékkal játszik, az gerinctelen, csaló, béna, noob, loser, szar alak.

Az elmúlt X hozzászólás másról sem szólt, csak a siránkozásról. "A csipa ne csipázzon", "Nem kell GL, nem kell C4" "Rush pályán miért marad hátul"....stb.

Egy roppant fontos tényre szeretném felhívni a figyelmet, miszerint ez egy...dobpergés... J Á T É K !!!
    Játsz vele, amig élvezed. Ha már nem élvezed, keress másikat.
    Nekem vannak néha ilyen 1/8, 3/16-os statjaim, de sosem érdekel. Megyek, aztán darálok...ha tudok. Ha nem tudok, mert rossz napom van, kilépek. De szidni a másik játékost, a játékot, a szervert, a nap rossz beesési szögét azért, mert ma nem megy játék, az inkább szánalmas.

Pögős, tetszős játék ez. Majd lesz biztos jobb is, de addig ez nekem tökéletesen megteszi.
    HA valai kívánics rá, nézzen rá a statomra, és utána fejtse ki a véleményét. Lantee
  • De8Vent
    kezd a topci a szánalom határán lebegni...
  • nandorb
    Azert mert tudja hogy tul bena szembol harcolni...
  • nandorb
    Aha.
  • SzinesGeza

"Lelőttek?Miért nem voltál fedezékben?"

Azért b+ mert akkor spawnoltam le. A spawncamper meg elbújik a basen, vagy rush-on hátramarad egy épületben és így élvezkedik.

• zooleeh
    ja kosz. es az ujratelepites segit csak?
  • Ulvar
    Nem úgy kellett volna telepítened hogy kérje. Felajánlotta telepítésnél.
  • zooleeh
    Sziasztok ,van valami megoldas hogy ne kerje a jatek az eredeti dvd-t minden egyes inditasnal?
  • eugabesz
    Jah és a 3D spot az smafu?...füstölhetsz te barátom,ha ki vagy jelölve 5mp belül fekszel,legfeljebb nem nyújt akkora "élményt" a csipának,hogy látja hogy eldőlsz mint egy zsák.
    A baráti tűz??...nos az egy baromság,a szerverek 95%-án nincs bekapcsolva,egy nagy káosz/etvasz lenne az egész,s csak a pontokban látszana némileg,hogy nem mind a tiéd volt akit lelőttél.
    Tanács...ha nem szereted a Magyarokat,vagy éppenséggel a szervereket,ott a sok külhoni,menj oda,legalább megérzed a magány ízét.

© Gyuszopapa> Az volt az ökörtóni,aki egyáltalán kitalálta azt a módot,(de hát kell az újítás) én csak egyetlen egyszer próbáltam...Tapasztalat amint írtad.

© rholas Tedd vissza és gyere az IRAM szerverre játszani...nálunk nincs ilyen.3 különböző ellenőrző progi védi a szervert + az admin-program ha cheater,ha nem,20/0 vagy ne adj Isten 20/1 k/d-nél kidobja a fenébe.
    Aztán ha esetleg mégsem lenne cheater (mert előfordulhat) majd elnézést kérünk.
  • rholas
    Tegnap este volt egy cheater az egyik szerveren 128/1 lett a végén.
    Kb 5x megölt. Nem hiszem el hogy ennyi a cheater itt is meg a medal of honor beta is tele volt velük. Le is töröltem mind a kettöt. EA Games thanks.
  • Gyuszopapa
    Mert a HC az nagyon szuper,párszor kipróbáltam.Szituáció a következő,éledés 2 lépés halál,jó ilyen van simába is.Megint éledés halál,még lépni se kellett.Még kettő ilyen aztán exit game.Nagyon jók a HC-ba a hangtompítós fegyverek,gyakorlatilag azt se tudod honnan lőt le,csak sejted.A kettő közötti átmenet kellene.
  • Hentes75
    A szabályokat a játék programozói írják.Most a szerver tulajok biztos
    rinyálnak,hogy akkor béreljek én is szerót.Már látom a köv.írásokat. :)
  • Hentes75
    Nem bírtam megállni,hogy ne írjam le én is a véleményemet a magyarokrol /sajnos a nagy többségre ez vonatkozik/ Azért kerülöm a magyar,langyos nem HC szervereket,mert csak a siránkozás megy.Lelőttek?Miért nem voltál fedezékben?Te vagy a hibás.
    Nem aki rádlőtt.A füst tökéletesen jó fedezéket nyújt.Csipás csak
    pisloghat,nem talál célt.Max 2 töltény egy halál HC-n.A legtöbb nagyar
    a normál szerveren játszik.Egy tár 1 halál.Mint a mesében.Fedezékbe
    se kell futni.Nincs baráti tűz bekapcsolva ,nevetséges .
    Nem értem,hogy lehet így játszani.

• eugabesz
    Teljes mértékben igazad van.Túl sok szabály=játék értelme nuku.
  • De8Vent
  • SzinesGeza

"Minden amit a program enged, az a játék része"

Ja. A gerinctelenséget is engedi. Egészségedre.

• RoboGoD
    Személyes vélemény: NE SIRÁNKOZZ, LŐJÉL!
    Minden szitura van megoldás.

Hátbalőttek? Menj(etek) vissza érte. Nem mindig ugyanoda spawnolsz.
    Vagy: hagyd őket hátul, annyival is kevesebb védő van a pontoknál.

Szerintem csak 1 dolog gusztustalan: a csalás. Minden amit a program enged, az a játék része. Akinek nem tetszik, játsszon mást. Ez egy háborús játék, és a háborúban nincs fairplay.

Bocs, ha valakinek a lábára léptem, nem személyes a dolog, de sokallom a siránkozásokat. Nálunk is mindig kiújúl a vita, hogy mit tiltsunk a szerveren, de bármit tiltasz, lesz újabb, és a vége az lenne, hogy tiltsuk be a játékot, mert mindig van valami ami nem tetszik valakinek.

Tessék, lehet utálni.
  • SzinesGeza

"Rush és nincs base camp"?

Azért voltak már érdekes dolgok:

Pl Arica-n mikor legyaktuk a második pár M-com-ot és indulnánk a vasúti kocsiban ill. a buszban lévőkhöz, egy gyökér védő elbújt az utcán lévő egyik garázsban és a lespawnoló, támadni indulókat lövöldözte hátba!
    Vagy ugyanez csak sniper-rel a dombokon.

Szerinted ez nem baserape? Ez így teljesen korrekt?
    (nekem konkrétan hánynom kell az ilyenektől)

• TDC Geronimo
    bC2 : Vietnam community manager walkthrough new york comic conról első rész

második

Offscreen anyag, de jó minőségű.
  • SZEG007
    attol még hogy pár fegyver tiltva van a public az még public marad
  • De8Vent
    kérlek szépen magyarul írj :)
  • Bala10
    tiszta torgyán fíling
  • mackosajt
    "Server Administrators may implement and enforce rules that result in minor changes to gameplay behavior or styles as long as these are clearly stated before a player starts playing on a server."

Ez mintha pont azt jelentené, amit leírtam. ;)

Olvastam már hónapokkal ezelőtt is. ;)
  • Hamed
    En is jokat rohogok mikor rush szerveren vki baserape miatt sir. Most frankon, ha bukjuk a pontot es meg elek akkor nyomjak suicideot? Vagy menekuljek, hogy engem lojon hatba aki rogton lespawnol? Ugyse huzza sokaig senki mikor folyamatosan spawnol korbe az ellenfel akarmekkora kemper, en is mindig megkeresem ha alapon leszednek.
    A szandekos kitamadas persze mas dolog, az tenyleg nem fair sokszor, de ha a tamadok is ezt az uj lamasagot jatszak, hogy a vilag vegerol szetlovik gustavval az mcomot, akkor megkeresem barhol is van.
  • nandorb
    Itt mindent leirnak.