51658
  • mackosajt
    Na erre kíváncsi vagyok, hogy miért nem engedi. Kifejtenéd?
    Mert tudtommal bármi,a mi a stat buherára vonatkozik, az nem megengedett, illetve ha valamilyen szabályt bevezetsz egy szerveren, akkor azt a becsatlakozás előtt a tudomására kell juttatni a játékosnak.
    Vagyis ha kiírod töltő képre a szabályokat, akkor hol a probléma?

@4850 hd:
    Kicsit jobban is tagolhatnád a szöveget, mert ez nagyon olvashatatlan lett.
  • item
  • KáTéCé
    "kompetitíve", sokszor néztél Oscart? :D
  • koschwarz
    de. geci öreg vagy te is
  • Drang
    A CORDHA szerveren is van BR/BC ugyanis az nem tiltott az ESL-en!
  • Drang
    Üdv!

A coRDHA szerverrel kapcsolatban tisztáznék pár dolgot.
    A szerver elsősorban War szerverként üzemel. A fenmaradó időben fut majd public módban és csak ESL szabályok szerint, ugyanis a CB-t nem engedélyezi az EA adminolási kódexe. Ha nagyon kíváncsiak vagytok rá milyen CB szabályok szerint publikolni, akkor a Nándi által megjelölt módon privát/jelszóval levédve tudjuk megoldani fix időpontokban a játékot.
    A célunk az evvel, hogy azok számára akik nem kompetititíve játszanak a BFBC2-vel, azok is belekóstolhassanak a játék ezen részébe, hogy tapasztalhassák/kipórbálhassák magukat, hogy meg tudják milyen lenne warokon játszani.
    Aki ki szeretné próbálni magát, azt várjuk szeretettel jöjjön játszani hozzánk!
  • eugabesz
    Nem tudom mikor vésődik már be végre!,hogy Rush és nincs base camp!
    Csak ennek a kettőnek kellene pedig.
    A Conquest az más,ott fix bázis van,alap hogy ne támadd,(kivéve a =cBc=,de ők más kategória :)),de ott is csakis a bázison belüli támadás a tiltott.
    Mondjuk ez is le lett már írva egy jópárszor,de még mindig van egy-két renitens.
    (Mellesleg én is 49 vagyok,remélem nincs baj ezzel?)
  • nandorb
    Az o penzuk es az o dontesuk.
  • item
    Nyugodj meg, és kicsit több mondatvégi írásjelet használj,mert így elég "egybezagyvaság" lesz belőle. Ha buktátok az M-com-okat rohanj a következőt védeni,aki ezután ottmarad azt könnyen kirakhatják. Én sem szeretem,ha leszületek a következő pontra egy wooki(sniper)vagy más alaktomos módon hátbalőne.
  • 0Fritz0
    Most két dolgon lepődtem meg:
    1. A korodon és hozzátartozó nyelvi sajátosságokon.
    2. A szövegmásoláson a mondandód végén.

De egyébként jobb kint, mint bent.
  • nandorb
    A szerveren Autoadmin killel,es 1x csak 1szabaly fog menni. A CB kicsit problemas megoldas oda max. meghivasos rendszer.
  • 4850 hd
    hello all evel a baserape szövegel a tőkőm ki van bázis támadás miatta a visszavonulás baserape jó hogy nem hagyom hogy hátba lőjenek lengyel szero minden tiltva a ami elég normális dolog de felrobbant az utolsó pont erre 5 játékos kiugrá a pontról mindet leszedem mert hátal vannak nekem erre megyek vissza felé ugye respawn általában a pont mőgőt van embere keletkeznek erre újra leszedem őket erre kick 4 óra anyádat amikor ők a bázisról vagy a respawnrol szedtek minket semmi ban vagy kick pedig ez is tiltava van na evel csak azt akkarom irni ha egyszer admin akkor ne csak a elenséget figyelje beszameg a kurva ..... ráment egy orám szinte mert szoros játék volt nem adtuk kőnyen a pontot de igy első voltam ritka ság erre kick ááááááááááááááááááááá szétbasz az ideggggg ja hc server volt remélem nálunk nincs ilyen alap szerintem a bázis tisztitás ha a pontok felrobanak szerintem de egy két admin egyből baserepenak nevezi gondol értelmiségi a gyerek hogy lehet bázis támadás ha ott vagyok mert a pontot védtem na ezt nekem forditsa le valaki ja és ha lehet hétkőznapi nyelven ,értelmiségiek hagyjanak thx ja 49 vagyok aszem egy kétt játékot toltam ha nem akkor tévedek, hu bocsánat de ki kellet írnom magambol mert felrobanok kurva jo játék volt idáig::: evvel csak azt akarom írni ha egyszer admin akkor ne csak a Elenséget figyelje bassza meg a kurva ..... ráment egy órám szinte mert szoros játék volt nem adtuk kőnyen a pontot de így első voltam ritka Ság erre kick ááááááááááááááááááááá szétbassz az ideggggg ja hc server volt remélem nálunk nincs ilyen alap szerintem a bázis tisztítás ha a pontok felrobanak szerintem de egy két admin egyből baserepenak nevezi gondol értelmiség áááhh-.

• 0Fritz0
    Most látom, hogy le vagyok maradva. :)
  • BEAST #38313
    #38299 szerint jelenleg csak ESL szabályok szerint. Bár lehet a sorok között szerepel a CB szabályzat is. :p
  • Gyuszopapa
    CB:nincs tracer,C4,AT
  • 0Fritz0
    A CB szabály is él, a kettő együtt adja ezt a finom kis kombót. :)
  • BEAST #38310
    Miért? Tankot RPG-vel is simán ki lehet lőni, ráadásul az ESL listában nem látom a tracert és a C4-et sem.
  • Gyuszopapa
    Ja,a helit nem nagyon lövi majd le senki.De nem is kell gyalogosan mászkálni rajta sokáig,nincs killcam a hangtompítós sníperek élvezni fogják.
  • SötétBarom
    Még 1 apróság: a SCAR például miért nincs tiltva, amikor a sebzése ugyan akkora, mint az AN-nek???
  • SötétBarom
    Esküszöm ide jövök játszani, tank/heli ownage szaga van =DD
  • KáTéCé
    Jól látod a helyzetet RoBoGo. Régi szép idők amikor még a DC volt a menő :)
  • mackosajt
    ezeket miként tudjátok szankcionálni? Progi adminkill-ezget, ha mégis használódik valami?
  • Borg
    Nem mindegy? n+1. szerver ami üres lesz...
  • MR ME
    mondjuk az tetszik h nincs benne shoti, geci idegesítő volt már h belerakok egy tárat az meg lő egyet azt helló :/
  • MR ME
    és ebbe mi a jó h nem lehet C4el járművet szétkapni sőt tracer sincs?
  • nandorb
    A jatek egyre elbaszodottabb. Szerintem sokkan a csiter fegyok nelkul nemtudnak vkit lelonni. Pedig kurva egyszeru ha megtanulna celozni:)

Az abakannal 1tarbol 3-embert ha nem 4et is akar ki lehet nyirni.Az mellett a sok snipernak is nem sok ertelme van ha nemtud mortart nyomni. Es mivel sok idegesito fegyver kivan tiltva szerintem elvezhetobb a jatek is.
  • Carloska
    lőni szabad a játékban? :D
  • Jaffa 2843
    A coRDHA szerver ESL szabályokkal üzemel public módban

fegyvertiltások/not allowed weapons/items
    * no M60 LMG, MG3
    * no M2 Carl Gustav AT
    * no Mortar Strike
    * no AN-94 Abakan
    * no NEOSTEAD 2000 Combat, SPAS-12 Combat, 870 Combat

továbbá:
    * Punkbuster: ON
    * FriendlyFire: ON
    * KillCam: OFF
    * MiniMap: ON
    * 3rdPersonVehicleCameras: ON
    * CrossHair: ON
    * 3DSpotting: OFF
    * MiniMapSpotting: ON
    * HardCore: OFF
  • nandorb
    CB-n nincs GL. Szal az assault nemtud kidonteni falat,muszaj kilonni vagy max. fustel vegezni:D
  • SötétBarom
    Tehát 40mm GL van, de a C4 tilos. Ügyes. Tényleg.
  • nandorb
    Te lattal mar vmi. versenyzest konzolon? Mert en nem igen csak bemutatot.
  • cocacola111
    """ A coRDHA WAR/Public szerver ESL/CB szabályok szerint mükodik. A nevében fel lesz tüntetve mindig mely szabalyzat szerint fog müködni.

ESL szabályzat a köv.: NINCSENEK:M60,Abakan,SPAS-12,870MCS,NS2000,Carl Gustav,MG3,Mortar.

CB szabályzat: Nincs M60,Mortar se C4(nem lehet embert/jármüvet irtani)Fegyver perkekből csak a több ammo,redot és magnum ammo az engedélyezett.Nincs Tracer se de meg Irányitós rakéta vagyis M136AT4 sem.

Továbba Nincs kill cam,barát sebzés bevan kapcsolva és a 3D spot kikapcsolva.""""

Ez elég gagyiság , ami azt illeti.Pl Box-on egy szerver sincs amin a fegyó vagy bármi haszmál6át letiltanák...
  • iceshark
    én is irígylem azt a generációt...;)
  • SzinesGeza
    Jaa, úgy könnyű! :)
  • Beers
  • Bala10

felrakom akkor azt is. :D
  • MR ME
    nekem még nem kell csekkekkel sorban állni :)
  • Beers
    Ez a miénk :)!
  • Bala10
    van még dc szerver? :)
    hétvégén felrakom a bf42-t, megy a battlefield.hu szerver...össze kéne hozni egy kis lövöldözést. :D
  • TDC Geronimo