Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Full Hps tankomat 1 GRÁNÁT 1 db ... robbantotta porrá...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
anti hero
Per Aspera Ad Inferi.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ha nekem BBc2 + van egy Battlefield 1942 régi gamém akkor reggelek és megkapnám??
Vagyis ahhoz, hogy legyen veteránfegyvered leglább két játéknek kell reggelve lennie <#felkialtas>#felkialtas>
Csak egy szó a billentyûzet és egérbeállításokhoz el lehet menteni és így megkíméled magad, másrészt ha kimondottan játékegeret veszel ahhoz van külön program. Másrészt szerintem ez még a leg kevesebb, illetve gondolom az is szidja aki bekonfigolta az egész gamet mert azt is visszaállította. Én meg azt szidtam egész addig aki bekonfigolta és úgy lõt szarrá nabumm. (akinek nem inge ne vegye magára, most álatlánosságokban beszéltem) <#worship>#worship>
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Valaki találkozott ilyennel vagy csak engem ver a balsors.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
2. a "különleges fegyverekre" még mindíg nem lehet optikát rakni (elv. majd valamikor lehet...)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Olyan kérdéseim lennének hogy a GARANTOT hogy lehet megszerezni, illetve az új patch óta lehet a különleges fegyverekre is szerelni pl optikát?
Ha igen akkor hogyan?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
If you have lag with BFBC2 on PC, try disabling Remote Admin tools such as Wolfcom and ProCon.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
-tRs-Landor
maximum RED DOTot teszel rá!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Amúgy az AKS 74-U is király recoil szempontjából és a G3 is faja lett.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
http://bfbcs.com/stats_pc/GreenHun
http://bfbcs.com/stats_pc/Etniez
Itthon csak pár percre néztem 120mbit-es nettel szintén semmi gond nem volt.
Ha nincs ilyen beállítás akkor valszeg észheztértek,ilyen játékban 1lövéses csipagyilok (fejlövésen és közeli lövésen kívül) = a játék megölésével.