51658
  • False
    sztem nem te voltal
  • Doomista
    Bocs, máskor nem fogok ennyire rambo módban játszani...:-)
  • False
    most a gyerek a ph!-n 25/1el kicsit sem gyanús,áhh
  • De8Vent
    ez is csak egyszer van élvezzük ki :P
  • Doomista
    Mai nap nagyon... :D

2010.10.10.-e van amúgy.
  • SötétBarom
    Eddig még nem néztem meg a statodat.
    De most igen.

:DDD

Aztán megnéztem az adatlapodat..
    Azon gondolkozom, hogy gáz-e, ha tegezlek.
  • nandorb
    Kotve hiszem,bena vagy hogy odaig eljus odaig.
  • Doomista
    Miért? Hogy kirúgj, mert már nemesis-t fog neked kiírni? :D
  • nandorb
    Szeretnelek latni 1x csak a Bf.hu-n:)
  • nandorb
    Admin perm ban?:D
  • Doomista
    Nem járok magyar szerverekre
  • SötétBarom
    admin kill?
  • Doomista
    Ha eljutsz odáig :D
    Valparaiso pálya-támadó csapat-torony teteje. Csak helikopterrel tudsz oda feljutni, de ha jössz, azt hallani fogom...nem vagyok könnyű préda waka waka waka waka waka!
  • eugabesz
    Akkor viszont én lennék a közeledben.
    Csak addig hagyok élni egy csipát,míg kétszer leszed...utána megkeresem és bicska..
  • Doomista
    De ha sniperrel lennék, akkor nem kellene a közeledben lennem! :D
  • szabii98
    El Halsz xD
  • eugabesz
    Ne gyere a közelembe,mer McDögles...
  • Doomista
    Ez lesz ma a veszte :D
  • szabii98
    Ma nagyon jó kedvedben vagy :D
  • eugabesz
    Ahány ház ,annyi szokás>>>>ahány PC,annyi szopás..
  • Jacek
    meg tudja valaki mondani mi a retket akar a game a rendszer idommel?:) mikor inditanam foljon egy ilyen faszsag:( teljesen jo az ido ez meg nem inditja el a game mi ez a szar?
  • iceshark
    túl jó vagy, ennyi :P
  • mackosajt
    Mivel nem vagy jelenleg rajta a VIP-en, ez ezért ferdül elő. Mindjárt alakítunk rajta. Vagyis megpróbálom.
  • De8Vent
    de csak ő tovább gondolta a story-t xD
  • xXtamasXx
    szerintem is nagyon vicces :D
  • Doomista
  • xXtamasXx
    PH-sok: nem lehetne valahogy megoldani, hogy NE mindíg engem rúgjanak ki ha VIP csatlakozik? csak ma 4szer dobott ki mind a 4szer az első 3-ba voltam, legalább az utolsót dobná ki....
  • False
    még nem értem el odáig,most a sniperhez kötődő insignia-kra hajtok,ha az megvan utana jönnek azok
  • False
    igen az lejött,hogy a full teamplayre hajt,sokkal több pontot gyűjtött úgy össze,mint én
  • De8Vent
    és erre az is igaz hogy nincsenek ilyen kis pici fos mapok..:)
  • Gyuszopapa
    Álljon meg a menet,én nem a cod sorozatból jöttem ide.
    Nem érdekel ha kinevettek is de a mai napig játszom ez a fostalicska mellett a BF széria összes részével+módjaik.És ott sem tolnak mindent a képembe.
    -nincs 3D spot
    -ff van
    -nincs nyíl senki feje felett
    -és ott is van haláli pontos sníper fegyver
    És érdekes módon ott nem zavar semmi.
    -az se ha kibombázik egy repülő ergó-felszálok én is és szarrálővöm
    -ha leszed egy sníper-megtalálom vagy kérem a commander segítségét
    Ja menjek vissza,vissza is szoktam.
  • lolSL
    mit akarsz aktiválni ott? battlefield 2-höz gamespy account kellett ahogy elindítottad.
  • chevyfan
    Üdv!

Veterán rangot hogy lehet aktiválni? Sehogy sem akar összejönni... Kéri a gamespy felhasználónevemet, de sosem használtam...
  • Black Ghost
    Most nézem hogy veterán rang nélkül is számolja az M1 garand-ot. Ez már régóta így van, vagy csak én vagyok lemaradva?
  • Black Ghost
    Nincs azzal a stattal sem gond, csak gondolom ő nem pluszos K/D-re hanem győzelemre hajt, méghozzá nem is rosszul!
  • Black Ghost
    Egyet értek RoboGoD-al, itt szinte mindenki a saját játékstílusának megfelelő szabályokat alkot. Ne lőjünk ezzel, ne lőjünk azzal, ne használj CG-t emberre. Kérdezem, mikor engi-el vagy és 500 méterről, vagy épületből lövik a fejedet mi a fasszal vágjak vissza, tartsam magam elé a kezem?
    "Nincs Tracer se de meg Irányitós rakéta vagyis M136AT4 sem." -Na ezen hangosan felröhögtem, már a tracer is veszélyes fegyvernek minősül, hova jártok ti oviba?

eugabesz-"Az volt az ökörtóni,aki egyáltalán kitalálta azt a módot"- Miért is(?), mert esetleg a sok szabály ellenérte itt még mindig kéne egy kis "agyat" használni ahhoz hogy elérj valamit. Ennek a játéknak pontosan ez az egyik legnagyobb pozitívuma.

Ha megfigyelitek a nyavalygás mindig a Normál szerókon megy, mert hát szegények nem tudnak végig rohanni a fél pályán és 'single payer-easy' módra ledarálni mindenki.
  • SötétBarom
    Látom nem kenyered a shotgun :DDD
  • False
    nem veszem,mert össze hasonlítottam a statunkat,adja magát
  • De8Vent
    hallod ez már szánalmas, soha nem voltam olyan és nem is leszek. Legtöbbet SDM játszok, de mostanában nem tudok, ott viszont nem létezik Basecamp,Baserape és NINCS fix spawnpoint! szóval, ha betesz valaki elé akkor úgy jártál. kész
    A fő gondja mindenkinek az, hogy kicsik a pályák, ezért nincs akkora hely az embereknek, ne csodálkozz, ha spawn után fél perccel lelőnek.
    Kellett nekem ehhez hozzászólnom jönnek egyből aztán elkezdenek oltogatni.
    Játék tudás így-úgy, magadat nézzed utána járjon a szád, és most ne vedd személyeskedésnek!!!
  • SzinesGeza
    Szövegértelmezés rulez!