Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nem tudjátok megmondani, hogy miért van ez a hiba nálam?
Tegnap elõtt még bírtam játszani multiplayer részen a play nowal, meg a server brow is, és jó volt.
Az nap frissítettem a játékot 553292 verzióra, és azóta nem jó a play now, ha rá kattintok mindig ez írja ki: We couldn't find any games, Please any again.
Server brow, meg nem talál semmi szervert se, ha teljes keresést futtatok akkor meg lefagy a keresõ.
Tegnap este meg a barátlistára mentem, és ott egyik barátra katintottam, és úgy meg rá tudtam menni a játékra.
Nem tudom mi lehet a probléma, mert azelõtt szépen ment míg nem frissítettem a játékot.
Köszi a segítséget.
oppenheimer:A heli csalija akkor muxik ha bevan rakva a spec3.-nak a füst. És mikor bevagy tracelve akkor jobb gomb és eltünik a trace.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ugyan ugy a enginel a javito eszkoz is mindig nalad van
van én érzem ezt rosszul?!??
: )
anti hero
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem tudom feltûnt-e, a sárga(sárgás) ill. szürke halálfej közti különbség.
Tudja valaki, hogy a PATCH óta, a HC szerverek neve mellett megjelenõ szürke halálfej, pontosan mit jelent?
Más:
Mióta felpecseltem a gamet a szerverkeresõben az összes szervernél 999 ping jeleni meg. Mi a fene lehet a megoldás erre?
-tRs-Landor
mert ha a bc2-rõl, akkor akkor a nagy map az nálam valahol a bf2 dagging oilfield-je vagy a többi hasonló méretnél kezdõdik...sajnos bármilyen módban is csak ezek töredéke a bc2 legnagyobb mapja is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mi a vélemény a patch-rõl?
If you have lag problems with BFBC2 on PC, try disabling Remote Admin tools such as Wolfcom and ProCon. 12:37 AM Jul 1st via TweetDeck
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
csak hogy legyen értelme 😊))
egy single playerre jó lesz (letölteni).
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
egyetlen gond van a cod4-ben, hogy boldog-boldogtalan csal, mint állat.
ráadásul elismert klánok is pofátlanul csalnak, és ha meg mersz szólalni le vagy hurrogva, mert õk a prók.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
OFF:cod2-t felraktam pár napja,el is felejtettem,hogy legutóbb azért szedtem le mert teli volt cheaterrel.Nem értem meg soha,hogy mi a jó benne....
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Ezt most ugye te sem gondoltad komolyan..
Ma egyik szerón este fenn voltunk haverral ExcCerise vagy mi volt az ember neve. Berohan elém pár méterre véletlenül mellélövök rámpördül tikk 1 lövés stukkerral, fekszek..Oké,van ilyen. Amikor kb 5.jére adta elõ a kapáslövés 1 lövésbõl fejre csipával és pisztollyal fejre kicsit anyáztam,haverom is kapott jópárat. Köv mapon szépen átálltam és néztem mit mûködik. Úgy ugrált a célpontokon mint a kisangyal csipával végig 1 lövés 1 ember semmi célzás csak lõ táraz lõ táraz..Mint talált 1 lövés 1 ember, ha bárki ráfutott az kapta fejbe pisztollyal 1 lövéssel....Szánalmas. 1 mappal elötte pedig még én voltam a noob amiért ráfutva nem tudtam leírtani,meg én tanuljak célozni.😊
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun