51658
-
#38496 úgy látom, én még időben túladtam rajta :D
de 100 órát játszottam vele, és így került 5000 ft-ba (5k-ért továbbadtam). -
Roró #38495 Látom kb Gyuszuszópapa fogta fel amit írtam, vagy akartam közölni. Sőt tudnék olyan hibákat is írni bfc2-ről amik nem hangoztak el. De akkor leírom szájbarágósan. Nincs jelenleg ekkora háború filinges game, faszán néz ki(úgy is bele köttök), realitások: nem akadnak + a tankok fába, pár dolog kivételével rombolható benne minden, láthatósági viszonyok bele süt a nap a szemedbe (emiatt elveszted a célt) füstök, port viszi a szél, zavarnak a robbanások mert berezonálsz, a füst függöny tényleg füst(persze nem nyomorék wh-soknak+ no smokosoknak) és +fejelve zseniális hangzással. Faszákat lehet taktikázni is. Ezek a realitások faszikáim, ofc hogy nem az amikor fejes + hal medic feltámasztja, ez nem más mint bfc2 velejárója. Hitbox persze hogy szar mikor kb a serverek 80-90% kint van külföldön és amúgy se könnyű 1 szervert be configolni soha nem lesz mindenkinek jó. Akkor mit vártok, hogy 100ping felett vagytok akkor nektek jó lesz? De mondom én találtam 2-3 szerot (1ik holland , nem is értem miért jó) a másik német de ausztriában van a szerver és ezeken ha fejest adok akkor meg is kapják. Ha vki tud magyar szervert ami itthon is van mondja + pls szívesen kipróbálom. -
JagFater #38494 Odaadom a BFBC2-t is, én már nem játszom vele hónapok óta... -
#38493 ja 50%-ba még mozdulni se lehet mert ha megmozdulok vki lepuffant, persze ez még mindig jobb mikor spawn után rögtön.
persze a jó öreg szellemek se maradhantak ki, mert ugye sokszor a belenegedett tár teljes egészébe átmegy rajtuk, párszor még a fejlövést is kimátrixolják.
ami még faxa h a sniperek nem one hitelnek testre, de pl mezei assault fegyóval testre kb 3 lövés és meghal, persze sniper távolságból..
a vintarról nem is ejtek szót....
az kb nem elég hogy majdnem gépfegyver még elég pontos is, de egy sima sniper rilfe nem one hitel...
-
Landor #38492 ok. nicked? -
Landor #38491 nekem a pörgős menet = bfv :D
és azt hiszem uwu te pont tudod, hogy miről beszélek :D -
7th uwu #38490 Jézusom.
Tényleg realitásról folyik a vita egy arcade játék topikjában?
Nem tudom feltűnt-e valakinek mennyre a játszhatóságra és a pörgős menetre gyúrtak rá a fejlesztők. -
#38489 Melyik szemszögből? -
Gyuszopapa #38488 Jó igaz a BF2 se volt valami reális de több tényező volt benne ami reálisabbá tette,igaz ezzel nagyon sok játékost vesztettek is.Gondolok itt több dologra is.
-nem gyógyúltál magadtól,ami azért kicsit visszábbfogta a játékosokat a rambózástól meg azért jobban megkövetelte tőlük az összetartást és a csapatmunkát
-limitált mennyiségű tár volt,azért én is sokszor ez miatt szívtam mert eleinte nem figyeltem és rosszkor jöttem rá hogy nincs lőszerem,ezért feleslegesen nem lődőztem-daráltam hanem odafigyeltem mert tárcserénél veszett a maradék töltény
-nem volt a pályán 8-10 embernél mint itt tüzérség(mortal),hanem a commandertől lehetett kérni illetve mgától is eldönthette hogy használja-e -
#38487 Ez teljesen rendben van, de annak amit írtál kb semmi köze ahhoz amit én írtam. Mert az oké hogy ez így van,de attól még a játék akkor sem reális Roró pedig azt írta és én azt cáfoltam meg. Nem azt írtam hogy jó játék vagy szar(bár sztem azért nem kegyetlenül kurva rossz hanem aránylag szar) hanem azt hogy nem reális kész. -
#38486 Onnantól játszható a játék , hogy nem reális.De szerintem a realitást sokan az előző BF játékokhoz mérik.Mivel ez egy BATTLEFIELD BC2 fórum.Akinek más tetszik nem értem miért van itt.Bármilyen is a játék mindenkinek egyforma.Mindenkinek kinyílik az ejtőernyő 2méteren, mindenkit meggyógyít 3sec alatt a doboz.A fegyverek sebzése is ugyanaz.Ez egy játszható játék.(A PKM 9 kg az M60 10,5 kg) -
#38485 Onnantól kezdve nem reális egy játék, hogy magadtól gyógyulsz vagy vki egy lőtt sebet minden maradandó nyom nélkül tüntet el egy doboz tartásával(pl ha HC ban vagy és nem gyógyulsz). Lásd Americas Army 3, ha eltaláltak simán elvéreztél a helyszínen, ha senki nem látta el a sebedet a megfelelő eljárást választva(tehát meg is ölhetett ha elszúrta) de még akkor is lesántultál, nem tudtál járni vagy felegyenesedni, nem tudtál pontosan lőni... De nem az hogy egy 3 sec es dobozon állás után mintha mise történne szaladtál tovább. Illetve a fegyverek egymáshoz viszonyított sebzése gyakorlatilag egy L'Art pur L'Art kabaré fellépésével egyenrangúan nevetséges, mivel a sebzések kiosztása semmi realitási alapot nem tükröz. Valamint ott van a BF szériákból megszokott 2 méteren nyíló ejtőernyő is...Akkor a járművekben ezredmásodperc alatt történő helycsere( a far cry 2 egy kalap szar volt, de legalább mászott benne nem teleportált). Akkor ott van az elektronikát soha nem látott RPG-7 illetve CG ami nyomkövetőssé vált. Valamint a PKM, M60 és MG3 amivel egy nem gyenge embernek is nehéz a mozgás(valami 12-14 kiló), itt meg futás közben is darálsz vele. Valamint a kb 30x20x10 es dobozból élet/lőszer töltődés. Meg persze a shotikhoz még mindig nem tudtak egy célzást(iron sight) kitalálni mint a más játékokban de mégis lehet vele tehát csípőből sniperkedni... A hitbox úgy átlagban nevetséges de ezt már meg se említem. Tuti még elfelejtettem nem kevés dolgot de már késő van nem fog az agyam.
Na szóval ezektől eltekintve tényleg rohadtul reális ez a játék. Belegondolva ha nem találják ki ezt a fal rombolást és anélkül adják ki ....
Na ezzel megvolt a szokásos havi HSZ adagom.
Landor légyszi ne töröld ki, most nagyon kulturált voltam:D -
eugabesz #38484 Az a baj,hogy még mindig nagyon kevés a Homo Ludens...sokan sok mindenért játszanak,de magáért a játék élményért...na azért sajna kevesen. -
#38483 Számomra unalmas volt. Nem akarok 2 órát 4 killért ülni, bocsánat. :S -
eugabesz #38482 ez igaz...jó játék...csak kár ,hogy meg sem közelíti a bc2-őt.:) -
#38481 Azt akarod mondani, hogy ez a legreálisabb perpill a piacon? Ajánlom az Armát, jó játék. -
Roró #38478 Mint mondottam a véleményem subjektív, nem csesztem le senkit. Csak közöltem nem értem a rinyálást. Sőt, hogy tovább menjek tökéletes játék nem létezik, mert mindenkinek más a tökéletes és mindig lesz fikázódás. De perpill. ebbe van a legtöbb lehetőség a realitásoknál, már amennyire a játékról lehet realitásokról beszélni. -
#38475 "mondjatok jobbat" - Battlefield Desert Combat
"Bf-ekkel is próbálkoztam de a szar fizikája kiborított"
- A Bf amikor megjelent volt fizikája,mára eltűnt és így már mindenkinek tetszik. 2142 meg nem is BF,csak egy űrbéli utánzat. :) viccelek ám kicsit,mindenki azzal tolja ami neki tetszik. -
De8Vent #38473 te meg kussba legyél köszi -
nagyizsak #38472 landor! azt a logos dolgot megkoszonnem :P -
#38471 hát nekem konkrétan 1 van (amit itt fölül is láttok :D) de nem egy ember van aki újat kezd ha kimaxolta... -
Roró #38470 Ja de van még 1. unoka öcsémnek hoztam létre mert csinált vagy 200-300 - death-et nekem. :P -
Roró #38469 Lol, először nem értettem a kérdésedet :DDD. De aztán sikerült felfognom. A helyzet az hogy ez nem MMO :DDD. Minek több néven játszani és az össze küzdött fegyókat nélkülözni. Ezzel megint csak hátrányt érsz el. De ez csak az én privát véleményem. -
chevyfan #38468 Az itteni magas szintű játékosoknak 1 katonájuk van indulás óta? -
7th uwu #38467 Kell valakinek a játék eredetibe szép dobozba?
Ócccó nagyon óccó. -
Roró #38466 Persze, de bárki aki először kezdett el vele nyomulni az első 2000 death még az ismerkedés miatt van. Fegyók, pályák, meg míg mindenki ráérez, hogy mit hogyan kell. Engem az éget ki a legjobban mikor noob a csapatom a fele sniper-el és miattuk bukjuk el a mecset. Pl erre is rá kellett jönnöm, hogy ha ez van nem indítok kamikáze próbálkozásokat mert csak a statomat rontom fölöslegesen. Aztán már itt jön a 22 csapda probléma bevezették, hogy csak támadók sniper-elhetnek védők nem. Nos mikor abszolut defensiv leszel mi mást csinálsz mint sniper :) -
chevyfan #38465 gyanítom, hogy a különbség a páncél miatt is van -
chevyfan #38464 Azért arra szoktam figyelni, hogy "darálóból" nem élesztek.
Imádom a játékot, de kezdő játékosoknak nem élvezhető annyira, mint a BF2 volt. Nagyon sok különbség tud lenni a profik előnyére -
Roró #38463 Ello! Kicsit vissza olvasgattam, az irományokat és gyakran ilyen volt ,hogy szar a pc-s portálás. Igazából nem értem a problémát...?! Van 1-2 idegesítő hiba benne tény. Gondolom 1* orvosolva lesz de ha nem így kell elfogadni. Szerintem technikailag a legjobb fps pc-re a bfc2. Miért mondom ezt mondjatok jobbat( de úgy se tudtok) mondjuk ez subjektív vélemény a részemről. De alapvetően 10 évig cs-ztem eléggé kocka módon, összes cod-t +erőszakoltam. Bf-ekkel is próbálkoztam de a szar fizikája kiborított és hanyagoltam 1 kivételével az összeset. Bf2142 volt a nagy kedvencem simán a legnagyobb játék élmény és a legnagyobb tartalom abban van, 1 nagy baja van annak is a fizikája 1 hulladék ( +fog 1 tankot 1 icipici bokor és a lövő skill-t el lehet ott is felejteni mert mákból lehet érvényesülni) viszont a járművek miatt zseniális lett és a 64-es létszám miatt (csak bírd elviselni a lagokat) . Bfc2-ben + szar találatok de léteznek olyan szerverek ahol jól adja a találatokat és a 100-135 ös átlag ping se zavaró. Én találtam 2 ilyen szervert és nem is nyomulok máshol. Lényeg a lényeg jelen pillanatban nincs a piacon jobb FPS és ezt szerintem mindenki tudja...! -
#38462 nem. De nem kell olyankor felrantani mast mikor meg ottvan 2-3 ellen es teged is es ot is leszedik meg1x. -
chevyfan #38461 ez most kicsit szemrehányónak tűnt... most jön az, hogy az ilyen lámák rontják el a profik szórakozását? szóval akinek nincs ideje napi 6-8 órát játszani, az passziánszozzon -
#38460 Talan epp azt hogy olyankor szeded fel a csapat tarsadat mikor azutan meg 2x leolvik pont miattad. -
chevyfan #38459 skill level :40 (amúgy ez mit jelent?)
általában kamikaze akciókat hajtok végre, gyógyítok a saját testi épségemet nem kímélve
köszi a segítséget -
#38458 Ha a skill leveled -56 akkor nemtom te mit csinalsz a jatekban? -
#38457 1-ik.
2.ik
1x nemjo irtad be neved.
ez a rendes: rebel-=hun=- -
chevyfan #38456 Akármilyen türelmes vagyok, nem mutatja. Nem tegnap óta próbálkozom:-) Ha valakinek esetleg sikerülne, megköszönném...: rebel=hun= (nem röhögni a statomon...) -
Nagydög #38455 Turelem tornaterem! Menj be, add meg a neved(Pontosan am! Klan tag nem kell), es varakozz! Egy ido utan osszegyujti az adataidat, es onnan mar te is benne leszel az adatbazisban. A frissites meg utana is idobe tellik majd. -
#38454 Javaslom nézz szét a játékban az irányítás konfogurálásánál.
Settings --- on foot --- Throw grenade (ez lesz a gránát)
Melee attack (ez meg a kés)
Állítsd be arra, ami neked szimpi. Nem kell rang hozzájuk.
-
K kutya #38453 Sziasztok! Miért van az, hogy 9-es rangom van és se gránátom se késem nincsen! A spec 2-es fület le se tudom görgetni! Gondolom ott tudnám választani, de nincs ott semmi! A válaszokat köszönöm! -
RoboGoD #38452 Az engine alatt a destruction 2.0-át értettem, nem vagyok benne biztos, hogy szebb a BC2, csak több a fa. A 2142-ben vagy sivatag, vagy hó van.