Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sör. Ami belül van, az számít igazán.
nagyszerû hírek! 😄
-tRs-Landor
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spawnoltam reconként, majd a szerver egybõl legyilkolt, és kiírta, hogy "Recon class limit of 2 already reached" vagy valami ilyesmi. Még próbálkoztam egyszer kétszer, és ugyanez volt 😊
Nem egy elegáns megoldás, de legalább valami...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Figyu: start - minden program - kellékek - hangrögzítõ.
Itt mûködik a mikrofon? Tudsz valamit felvenni?
Vegye át valaki...
off
Bocs de most .... Kurva nagy meccs!!!
nezd mar meg mikor csinaltak az xp-t es milyen evet irunk.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
am pont azért vagyok fent ha épp nem is játszok akkor is, mert ha az ember felmegy és azt látja, hogy nincs fönt senki akkor egybõl le is megy, így néha fentmarad valaki...
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
anti hero
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
(csak az a baj, hgoyha sokig bamul az ember akkor konnyen lehet hogy megdugnak idokozben:G)
anti hero
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem még a 4xes scope sincs annál kiunlockolva. Gyomrom forog a sok nub snipertõl :/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
és nagyon gonosz volt
<#mf2>#mf2>
anti hero
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
anti hero

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI