51658
-
#38537 Az hasznos dolog...C4 állatok ellen. -
#38536 azért én szeretem nézegetni néha ha megállok egy secre hogy épp nem e szalad rám egy c4 es gyerek, vagy van e előttem akna a dombon felfele, sztem eléggé hasznos -
#38535 Például kibaszom a vehicle change view gombot, mert tök felesleges. -
#38534 Most vettem pár hete egyet (2ms). Brutálisan szép képe van. Mostanában BC2őt is toltam, már csak a színek miatt is :D -
Landor #38533 100cm-esen nekem már szarabbult ment, ott már kapkodni kellett a fejemet :D
Sztem a 24 colos (61 cm) még vállalható (ugyan úgy 1080p), csak kevés az alacsony válaszidejű(>5ms) monitor ebben a kategóriában, ami szerintem még befolyásoló tényező lehet. -
#38532 -
#38531 Ez az... ezért tértem át én is az LCD Tv-re. Tomek(konfigja a BECUPon)inspirálta egyébként a dolgokat. kétség nem fér hozzá: jobban adja nagyobb monitoron!
-
Gyuszopapa #38530 És ez igaz bármelyik játékra,a cod5-be megerőltetés nélkül csinálok 20 killstrike-ot. -
Gyuszopapa #38529 Hát igen,én is 17-esen játszom de mikor késő este fel tudok szabadulni a 82cm-es full hd tv-re mert lefeküdt a család a kevesebb fps ellenére jobban megy. -
Bala10 #38528 -
jgrg #38527 Sziasztok
Én azt látom, hogy amikor 17-esről 22es monitorra váltottam jelentősen megnőttek a túlélési esélyeim. Viszont a 42es tévén (hiába full hd) már nem vettem észre egy csomó mindent - az már túl nagy.
Szerintem ebben a játékban nagyon sok múlik az egéren, én azzal szívok, hogy ha elég gyorsra állítom, akkor kb fél fejnyit megy lejjebb a legkisebb mozgatásra is, ami sniperrel nagyon nehezíti a messzi távolit.
Persze nem kell sniper, elég a kés modjátok, de ott jön be a megszúrom a hátát, de ő már lelőtt tipusú ping probléma...
sajnos nekem 100 alatti pingem sosincs, igaz nagyon főlé se megy.
G -
#38526 Ma esti meccs a Battlefield.hu TV műsorán! -
#38525 Az online játékok is a technikai "sportok" közé tartoznak, tehát elengedhetetlen a minél jobb technikai háttér. Nincs mit tenni vagy beletődik az ember, vagy mélyen belenyúl a pénztárcába! Viszont ez igaz a világ összes techikai sportjára a kerékpártól az autóversenyig...
A véleményem az, hogy a jó gép mellé jó játékos is kell és ha még egy jó csapattámogatás is van a háttérbe az csak hab a tortán -
Gyuszopapa #38524 Hát igen nem mindegy mekkora monitoron játszik valaki. -
#38523 Több hozzászólásra reagálva, és összefoglalva. Igazából valamennyi online FPS game-re, de különösen a itt a BC2 re hatványozottan igaz:
gépteljesítmény, FPS: szaggat é vagy sem...
monitor és felbontás: mit látsz meg és mit nem!
Internet: pingcsökkentő csomag...stb
Tehát van aki nem azért olyan "jó" játékos mert..., hanem egyszerűen jobb feltételekkel indul ellened. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy pár másodperccel elcsúszva történnek (látod) a dolgokat. Rég fedezék mögött voltam a házban és bennt haltam meg (teszteltük, a saját csapattársam azt látta, hogy több méterrel az ajtó előtt lőtt le)
Hitbox, nahát ez érdekes dolog... Közvetlen közeli, gyors mozgásoknál összekeveredik, az ellenfél már rég nem ott van ahol éppen látod. Néha ez szembetűnő...pl futsz valaki után befordul egy sarkon majd eltűnik a szemed elől, később kidrül, hogy rég a házban van.
Miért van az, hogy terminátor emberek az utca közepén szórják a jó népet fedezék nélkül, te meg fedezékről fedezékre sem juszt előre...
Idegesítő, de tenni ellene költséges, minden esetre a k/d nem minden, minden attól függ mennyire kell megküzdened érte...
-
#38522 az aki használja a cheatet mért is kapna pénzt? :D -
SzinesGeza #38521
"és elkezdenek minden cheat-eket használni,mi a jó benne?"
A pénz amit kap érte.
Elmondta egy ilyen fickó egy interview-ban. Már 9-10 évesen csinált cheat-et csak éppen annyi emberség/gerinc még nem fejlődött ki benne, hogy ha már ennyi agya/tehetsége van valamihez, akkor kezdhetne vele valami értelmes dolgot is, nem olyat amivel féreg emberek másoknak okoznak bosszúságot.
-
#38520 -Aim -Left trigger
-Fire -Right Trigger
-Crouch -Toggle Left Bumper
-Knife -Right Bumper
-Move/strafe -Left analog stick
-Sprint -Push down Left analog stick
-Spot enemies/commands -Back button
-Pause/Menu -Start button
-Change view (vehicle) -Y button
-Reload -X button
-Enter vehicles/mount -B button
-Jump/Parachute -A button
-Change weapon up -Up Dpad
-Change weapon down -Down Dpad
-Leaderboard -Left Dpad
-Map -Right Dpad
-Look Around -Right analog stick
-Grenade -Push down right analog stick
Na ha ezek után tudsz gombot nyomni amivel gyorsan meglehet oldani a hasalást akkor király :D Már csak a középső Xbox gomb marad szabadon de az meg ps3 on nincs. Mert szerintem az hogy vmit kétszer nyomj meg nem az igazi mert mire leguggol meg mire abból még megint lehasal nem az igazi. -
JagFater #38519 Nem jött be.
Valaki esetleg nem cserélt már e-mailt?
Vagy hogy a fakkba lehet átvinni a bc2-t másik EA fiókra?
Aki megmondja, kedvezményesen kaphatja meg a gémet. :-) -
Roró #38518 Warez multiba, azt még meg lehet érteni. Bár előbb utóbb úgy is megveszik mert rájönnek, hogy kevésbé problémás a legális. Én a csalókat nem értem meg! Megvesznek 1 eredi gamet és elkezdenek minden cheat-eket használni,mi a jó benne??? Bár van elképzelésem ezekről a nyomikról(de most nem nyomom hosszasan a *-ot mert nem szépek :). -
#38517 Senki:D -
Gyuszopapa #38516 Amugy ha már pc akkor ki játszik itt multit warezzal? -
Gyuszopapa #38515 Hát ha ott se lenne varezolt multisoknak hardver bann(ami azért visszatartó erő)boxxon megnézném hogy mennyien vennék az eredeti játékot. -
Gyuszopapa #38514 Ja kiírja a játék hogy melyik billt nyomjon most. -
#38513 Ők legalább eltartják a saját játékiparukat, nem úgy mint a nyomorult pcsek -.- -
Bala10 #38512 námkő köszi:)
add el amíg lehet -
RoboGoD #38511 Na ebből lett volna még káosz. Egy gombon több funkció. Egy konzolosnak... -
#38510 Mert ugye a crouch másodszor történő lenyomásával nem tudták volna megoldani ugye?? Olyan okosakat tudsz mondani, hogy öröm olvasni. -
#38509 A japánok is tolják, most ezt nézem.. LIVE Stream
BFBC2 - Kamori Japán -
#38508 Ja főleg, hogy nincs hasalás, amire azt mondták azért nincs mert lassítaná a játékot, a francokat nem volt több szabad gomb a kontrolleren így a PC sbe se került bele. -
#38507 Hat ha jol emlekszem az EA-nel beloginolsz es ott van olyan opcio change email. -
RoboGoD #38506 Persze, hogy hiba arcade-osítani, de pont ez a helyzet, hogy a konzol már eleve egy arcade hardver (pl.: konzol vezérlése), így a konzolról portolt játék nem lehet más mint arcade. Végig erről van szó és ezért volt jobb a többi BF (kivéve graf), mert nem kellett beleférni a konzol lehetőségeibe és nem a konzol felhasználóknak készült. Konzolt már eleve nem vesz az aki szimulátorra vágyik. -
JagFater #38505 Oszt azt hogy?
Mert akkor lesz egy eladó limited, vagy milyen. :-) -
#38504 nem tudok róla, nekem semmi más nem volt azon az accon, adtam mindent, jelszót, e-mail címet, aztán csinált vele a vevő amit akart. -
#38503 most ezt az egész vitát nem vágom, amint leszűrtem az a baj, h nincs egy reális játék, valamint a bc2 a realitás határait meg sem közelíti?
ha egy játékban MINDEN olyan lenne mint "élőben" akkor nem hívnák játéknak, valamint senkise illetve nagyon kevesen játszanának vele... ennyi lenne a hozzáfűznivalóm -
#38502 Kibirod az emailt cserelni amin van a jatek. -
Roró #38501 Szerintem, hiba 1 FPS játékot arcade-ositani. Vannak a különböző játék kategóriák és ez tény...! De szerintem ha a GTA-t mmo-hoz hasonlítom akkor kb én is keverném a szezont a fazonnal. Ez nem kötözködés és nem haragot akarok szítani! -
JagFater #38499 Hát én elbasztam, mert nem olyan accra regeltem, amit el tudnék adni.
Vagy van valami trükk? -
Gyuszopapa #38498 Ott a pont végre valaki leírta a lényeget a bűnös szavat(ARCADE).A pörgős játékmenettel egyet értek a játszhatósággal nem.Mondjuk lehet játszható minden játék pl. a Super Marió is.
Perpillanat egy nagy gond van,vagy nagyon szimulátorok vannak(ARMA,OF és társaik)amik tipikus rétegjátékok,vagy ezek az arcade lövöldék.A kettő közt hatalmas szakadék tátong és nem hiszem el hogy egyetlen egy játékfejlesztő cég sem veszi ezt észre.Pedig lehet hogy lenne piaca,jó nem annyi mint ezeknek az arcade lövöldéknek de lenne.Nekem a kettő közti játék tetszene de nincs talán még a régi bf-ek de kellene már valami újdonság valami ami ugyan azt az érzést kihozza belőllem mint a bf2 amikor már jól belejöttem.Tegnap pl. 42-őztem igaz szarrálőttek de kurvára nem érdekelt.Ebben a játéban zavar.Tegnap előtt special force az is jó volt. -
eugabesz #38497 A miénk pl. Ausztriában volt,de érdekes módon rosszabbul adta,mint most hogy ugyanannál a cégnél,de Németországban van.Amúgy a pinges dologban tévedsz mert a miénken is pl. 30-35 között van a szerver keresőben nézve,s úgy tudom az számít nem a játékbeli pinged,mert az el lett cseszve,de nagyon...