51658
-
RoboGoD #38451 Csak a láma Green-t töröld, ő szólt be a konzolosoknak, hogy lámák. -
RoboGoD #38450 Mert az az egy nem nyerte el a tetszésemet, így meg sem vettem. A többi eredeti. -
De8Vent #38449 oks akkor töröld :P thx -
Landor #38448 na ezt a pc vs konzolt témát hanyagoljuk itt
-
chevyfan #38447 Üdv!
Az mitől van, hogy a BFBCS.com-on még egyszer sem tudtam megnézni a statomat?
A veterán téma még mindig nem sikerült, pedig már a battlefield heroes-ra is regisztráltam... -
#38446 na. a bfv-t kihagytad! es azzal be is fejezodott a normalisan megirt dice jatekok sora! -
Gyuszopapa #38445 Amúgy a 2142 sem néz ki olyan rosszul full graffon 82cm-es tv-n HD-ba. -
De8Vent #38444 Aham , lámáknak való a konzol -
RoboGoD #38443 Tény, hogy megszépül az emlék, emléxem is, hogy vártuk a patch-eket akkoriban is, de itt most nem csak erről van szó. Ezt a játékot lebutították. Sokkal fejlettebb volt a 2142. Persze most nem a grafikai motorról beszélek. -
#38442 Csakhogy az igazi játék PC-vel kezdődik és azzal is ér véget! -
Borg #38441 Ja, vagy csak az idő megszépíti az emlékeket...
Szerintem a BF2 elején is ugyanez a nyavajgás ment... később is csak azért csendesedett, amiért ez is... páran megunják, a többiek meg megszokják... -
RoboGoD #38440 Mert mi láttunk már rendesen (nagyjából, ettől jobban...) megírt BF játékot is. 1942, (DC), BF2, 2142. -
De8Vent #38439 csak a PC-s tábor nyavajog, hogy egy fos port lett -
Landor #38438 többnyire igen..
de ha te konzolos vagy, akkor szívesen csinálok neked konzolos logót :D -
nagyizsak #38437 itt csak PC-s BC2-os van? -
#38434 Nem vadaszok csak atlinkeltem mashonnet:) Kul. ha megnezzed a stat oldalt akkor azoknal vannak amire szora sem erdemesek.
Masik nem kockulok annyit mint pl. te:) az utobbi idoben nem is erdekel annyira a jatek.Az a par map ami van az keves hogy elvezzem. Ha ugyanolyan mapok lesznek a vietnamban mint ebben csak mas skinekben akkor elmegyek DICE-hoz es beverem a szajat. -
#38433 nem magyar honba lakozik
am meg asszem h a kockasággal te se vagy lemaradva sokkal mögötte... -
#38432 Hatalmas nagy kocka a gyerek, a legnagyobb e országban :) no life, second life. -
eugabesz #38431 De most teljesen őszintén Nándi,te a szabadidőd ezzel töltöd,hogy vadászol az ilyen statokra,vagy néha eszel is,meg játszol is és szakítasz időt az alvásra is??Komolyan érdekel... -
#38430 ugyan má' -
False #38429 ugyan -
#38428 nah ez biztos csal -
#38427 ez nagyon hiheto:) 109jatszott korbol 93 ace pin. -
#38426 klántársam Atamaca Deserten helivel 52-2-t csinált (ha jól emlékszem) a pilótánál füst volt én meg gyalogossal lőttem kifele az anti air gunt :D -
#38425 Elég noobok voltak ez tény. De pár tracert azért le kellett dobnom :> -
False #38424 arra kénytelen vagyok elismerő nyilatkozatot tenni
vagy egyik ellenfeled se ismerte a tracert :D -
#38423 Helivel is csináltam már 20/0 felettit, úgy hogy pilóta voltam :PPPP -
False #38422 igen úgy nekem is,de az kimeríti a tűzgombra térdelsz fogalmát,max néha kicsit hátrébb kell guruni javitani,de attól még lő az ember -
#38421 Nekem sokszor volt már 20/0, vagy afeletti, ha sikerült kifogni tankozáshoz egy megfelelő partnert.. -
False #38420 mivel már a múltba vész igy az,de legközelebb pontosan fogom ezt megtenni -
#38419 Ha lényegtelen, akkor nem kell említeni se...
Akkor szólj, ha lényeges. -
False #38418 valami K betűs német neve volt 45ös rangal,de lényegtelen...
eugabesz : ilyen statot 2 féleképp lehet összehozni ad1 : csalással,haxxal ; ad2: baserape,es egyéb olyan módszerrekel amik ugyan "legalisak" ,de játéktudást nem igényelnek,gyakorlatilag áll a csóka egy helyben és minden végtagját a tűzgombra helyezi nagy erővel -
eugabesz #38417 Látod,látod...lett egy vidám perced,már nem éltem hiába :) -
#38416 "ha valaki esetleg nem tudná,elárulom,,ujraszületik!"
ezen jót röhögtem :DD -
#38415 Én vótam. -
#38414 Mi 2? Ugyanazt a képet nézed te is?
@False: 25/1? Mi benne a különleges? Ha esetleg megjegyezted volna a nevét, még segítenél is vele. De így kire kellene figyelni?
Játék közben is az ilyen, és ehhez hasonló jellegű megjegyzések a legjobb segítségek... -
#38413 :o) -
eugabesz #38412 Valparaiso-n már én is elmentem 17-0 ra,pedig én aztán nem vagyok pro.. -
#38411 Biztos hogy nem en voltam. -
eugabesz #38410 És mondd mi van benne??Mert én még nem láttam.Amúgy sz@r lehet,mert sosem néztem,miért kell a játékosom feláldozni..valahogy nem tud érdekelni..ha valaki esetleg nem tudná,elárulom,,ujraszületik!
(Na meg az asszony előtt sem kell villognom a statommal,ugye
Ohh,miért lenne gáz,ki a fenét érdekel,mennyi idős vagyok...ez egy fórum.