Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
caRry.
KaToNa325
HUNHirosHi
SkyWalkerLajos
Mateusz14
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
My Questions-ba írjátok a panaszt.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ea support?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
köszönöm!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
The form has been submitted- ezt meg akkor a bf2 nick és pass beírása után!a heroesben 3 embert készítettem játszottam 3 napot és azt sem látja!
szánalmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ezt írja a veterán oldalon!!Pedig most próbálom elõször:-(
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[IRAM] leader
Havernál toltam ma is és így nézzük: mitõl van befelezve a kép..
Nála 22 colon 1920*1080ban olyan mint amikor a monitoron bekapcsolsz ilyen demo kép módot és totál felezi a képet amikor chat van..😊
Az lenne a szép ha sok beírásnál a szövegek a kép aljáig futnának...
// a német Silv3s szerót (Rush, nem éjjel nappal megy, 24 fõs) pedig ajánlom mindenkinek a figyelmébe akinek elege van a rengeteg gl-bõl de fõleg a CG és RPG quakerekbõl. 2-3 emberre rakétázás után úgy vágnak ki mint macskát szarni.😊
EA forum - chat-windows-joke
Erosebb kontrasztnal veheto jobban eszre es persze mindig elojon kb a fel kepernyon ha valami chat/szerveruzenet jon, tehat nagyon sokszor jatek kozben.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
1. oldalról pakoltam a bradleyre a c4-et elkezd tolatni, roadkill
2. hátulról pakoltam a T-90-esre a c4-et elindult ELÕRE és roadkill
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Itt van ne la'
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
[IRAM] leader
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ennyi minden jóság lenne benne?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[IRAM] leader
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[IRAM] leader
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Battlelog: Purga5