Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azert legalabb itt is konfigolhatobb lett a jatek. Lehet allitani a ticketek szamat, sot asszem a pontozast is, mert a multkor zaszlo foglalasert 150 pontot kaptam, es ugy remlik normalis esetben csak 100-at szokott adni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ha agyon moddolod a szervert,ne számíts játék élményre...

[IRAM] leader

Tono34
GL akkor lenne az igazi, ha nem az assault lenne a lõszeres. Átvehették volna a kit kiosztást a 2142-bõl.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Csak a bannert kellett volna Nándi megnézni,tudtommal majd minden Magyar szerver benne van.Sajnos vagy hál' Istennek,hogy csak ennyi,(a megfelelõ szöveg aláhúzandó!),de kicsiny hazánkban szerintem még ez is nagy szó.

[IRAM] leader

xXtamasXx
igazad van, h megfogytak de azért még mindíg akad nem is kevés, a legidegesítõbb amikor a sarkon kifordulva egy srác kapásból arcbalõ cg-vel fejlesztett robbanással kb másfél méterrõl, én fekszek õ fut tovább mintha mi sem történt volna...

@Zs0lt1 : amikor én fentvoltam szerencsére mûködött és csak 1 recon volt nálunk viszont ezzel a kitlimiterrel az a gond, h így a normális assault wukiktól fosztják meg a lehetõséget (najó rajtam kívül max 10-bõl 1 szokott normálisan támadni :S)

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Ugyan minek bszki...abban nincs lóvé.

[IRAM] leader

2

Logitech Hardware Tester

TDC Geronimo
sniper és CG/GL feszt az egész játék. Köszönhetõen ez a kis és lineáris mapoknak meg a sok balfasznak akiket idevonzott a marketing. Egyikkel se volt gondom a régi BFekben, mert egyik se volt jellemzõ. BF3tól nem tudom mit várjak. Ennél hangoztatták, hogy a BC folytatása és nem BF3, de hát ezek után nem hiszem, hogy visszatérnek valaha is a vanilla BF koncepcióhoz (nagy nyitott mapok, tele jármûvekkel, repülõk, normális CQ mód stb)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zs0lt1
elmeletileg a kitlimiter is be van állítva nálunk, hogy reconból csak 1 lehessen oldanként, de az sajnos bugos és nem mindig mûködik.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Barcsak olyan csapattarsakat adna az eg, akik a dombteton kempelve 8-at olnek! En altalaban olyan snipereket latok, akik ennel sokkal gyengebbek.

A multkor egyebkent en is kiprobaltam. Arra jutottam, hogy nekem ez nem megy, raadasul tul sokan probalkoztak velem egyutt, igy nyilvan csak szoptunk.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Crem
Nem vagy egyedül, vagy sniper vagy cg. Én már fel se veszem.
100x jobban idegesít,mikor csak páran támadunk, a többi meg várja a potyát.
Olyankor szoktam kilépni,mikor a dombtetõrõl snipol, öl 8-at meghal kb. 1x , egy mcomot nem húzunk be,de a végén beírja,hogy GG. ÉS! Nem egyedûl van...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Azt teljesen normalisnak tartom, ha az epuletben kuksolva egyszer csak bejon a fal az arcomba, vagy kirobbantanak egy ko mogul, mert valakinel GL, vagy CG van. Quake-es gyereket mar alig latok mostanaban, onmagat tuzersegi utegnek kepzelo granatvetost meg talan egyaltalan nem.

Zs0lt1
Jó, az m60-at lehet h kiszedem, de engem továbbra is kurvasokszor ölnek meg cg-vel meg gránátvetõvel is.

"Legyen az bármilyen server,vagy magyar csapat, ha a kõfal mögül kempelõ védõt lehetetlen mással kiszedni,csak CG-vel, használni fogom."

Stimt. Bar en CG-t nem hasznalok, az AT4-hez meg valahogy hulye vagyok, de az RPG-t en is lelkiismeret nelkul odavagom, ha ugy alakul.

Zs0lt1
igen, csak az emberek kb 2 százaláka használja helik ellen a cg-t, ezt te is tudhatnád.

Szerintem folosleges. Megkoptak az M60 Rambok, a CG-sek sincsenek mar talan annyian, es GL-bol is kevesebb hullik.

Crem
Ezt hülyeségnek tartom. Nem a fegyverekkel van baj,hanem az emberekkel.
Az új patch óta rendszerint 3-4 ember támad a többi meg várja a gyõzelmet.
Ennek a 10-12 embernek telljesen mindegy nyer,vagy veszít,lényeg meglegyen a 4-5x K/D.
Legyen az bármilyen server,vagy magyar csapat, ha a kõfal mögül kempelõ védõt lehetetlen mással kiszedni,csak CG-vel, használni fogom.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

TDC Geronimo
Nem vettek le semmiféle HPt. Egyszerûen csak sokkal több a találat, mint régebben, mert nem megy mellé a golyók fele. Pötyögtetõs fegyverekkel is sokkal jobban lehet lõni, mert végre találnak is.

Hol lehet átállítani online authenticationre? véletlen Disk Authenticationnel telepítettem és így nem vicces hogy mindig be kell raknom a DVD-t...

Hát igen van változás patch óta,beléptem a szerverre mindjárt 1 tárral lelõttem 4 játékost aztán a kõr végéig estem keltem mert a legkisebb lövéstõl is haltam.Talán levették az életerõt.<#nemtudom>Normál mód nem hc

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo
CG tiltással csak az a baj, hogy pl helik ellen stb sokkal jobb, mint az rpg mert gyorsabb. M60 meg még mindig olyan jó? Összes medic rambo fegyver még mindig ahogy elnéztem, úgyhogy mind1 melyikkel jönnek.

Zs0lt1
jármûre minden további nélkül! 😄

bosco05
rpg-zni lehet? 😄
35167
"Sajna a patch óta valóban más játékstilust vettek fel az emberek . Most mindenki fedezék mögött kempel mert csak így van esélye életben maradni "
35188
"Amúgy nekem most is tetszene a játék csak a normális fedezékeket hiányolom , hiába vannak fák ha kilógsz mögüle , a sziklák mögül hiába nem látsz ki ellövik a fejed stb..., szóval nekem ez a legnagyobb bajom jelen pillanatban ,hogy nem lehet taktikusan fedezékrõl fedezékre elõre haladni "

Ez tetszik!

<#eplus2>
<#taps>

Zs0lt1
Srácok, gondoltam egy nagyot és a tRs szerveren letiltottam az M60 és a CG használatát. A GL-t azt sajnos nem lehetett :S
Aki ezekket akarja használni, amint lespawnolt, egybõl meg is fog halni és egy szép üzenet formájában tájékoztatva lesz, hogy tiltott fegyvert akar használni <#hehe>

na ismét felrakom a játékot, hátha csoda történt a patch óta

Hát nem tom,az IRAM-on ki szoktak tartani az embörkék...akkor van fogyás,ha már nagyon késõn este van és fárad a csapat,vagy cseszegetem az adminprogi beállításit,s ledob mindenkit.<#hehe><#nemtudom>
De szerintem sikerült az ideális létszámot eltalálni.

[IRAM] leader

UFO-k...már itt is,nem csak az 54-es körzetben.<#hehe>

[IRAM] leader

bosco05
Nekem is néha csak úgy átlátszik a fal, de csak white pass-en és különösen A-nál figyelhetõ meg a jelenség 😊
Ma' megint osszeturkaltad a konfigot?! <#ravasz1> Nekem nem latszanak at a hazakon a figurak. Bar ilyen LOD-os novenyzet eltuntetest egy pillanatra nekem is produkalt a multkor.

A ko mogul kilog a fejemnel meg jobban utalom, mikor az ellenfele log ki, es ehhez kepest siman lelo.

nandorb
Hibadzik a jatek mert van 1olyan nagy bug hogy a haz mogott levot meglehet latni,nem csalas nem grafikai bug.Ez szerintem csak megfigyeles white passon.A tobbin nemhinnem.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

mNzJean
A 24 es szervereknek egy nagy baja van ,hogy map végén 8 ember lelép akkor megy a többi is utánnuk , nem várják meg míg újra megtelik , szal a 24 es szerverek sokkal hamarabb kiürülnek mint a 32 esek . Amúgy nekem most is tetszene a játék csak a normális fedezékeket hiányolom , hiába vannak fák ha kilógsz mögüle , a sziklák mögül hiába nem látsz ki ellövik a fejed stb..., szóval nekem ez a legnagyobb bajom jelen pillanatban ,hogy nem lehet taktikusan fedezékrõl fedezékre elõre haladni , mert két m60-as pistike 200 skulóbol tuti bemákol hat kilométerrõl .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

nandorb
Hany PH! szero is van most 3-4?

mackosajt
Azért, mert 32-es van fizetve, és csupán azért volt levéve 24-esre, mert a peccs utáni lag bajokra akkor csak az az egy gyógymód létezett hirtelen.
Másnap a szolgáltató hálózatot váltott, és a problémák (ha nem is teljesen) megszûntek, így vissza lehetett állni 32-esre.
Ha már egyszer annyi van kifizetve. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

nandorb
Hat ugylatszik.

A mortart most már mindig nyomni kell folyamatosan, vagy valami beállítás?

nandorb
Dx9-ben nyomasd a gamet win7 alatt,+ a virtualis memoriat kapcsold ki.A grak karin meg a vertikalis frissitest kapcsold ki. Es probald ki.

Nem egészen.
A "submachine guns" azok magyarul a géppisztolyok.
Tehát az XM-8, Krinkov, Scar, 9A-91 nem azok.

Smithwarden
"ennek köze nincs a hitbox-hoz, az el van baszva annak rendje és módja szerint"
Most a patch utan tulajdonkeppen mi is a problema a hitbox-al?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Rakj fel XP-t (is).

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

JohnConnor
Nem tudom miért vagytok kiakadva, nekem eddig is így ment fedezékrõl fedezékre(és még nagyon sokan másnak is) a találatot most valóban beadja, viszont abban igazatok van, hogy ennek köze nincs a hitbox-hoz, az el van baszva annak rendje és módja szerint. Viszont én még mindig nem tudom kilõni a pilótán kívül a heli utasait...
Az UAV-on viszont van közelítés, bár én személy szerint értelmesebbek tartottam volna ha a kamera belekerül a rakétába.

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

xXtamasXx
hiába van jó procim ettõl független 30 fps fölé nem nagyon megy

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

xXtamasXx
hát akk nemtom mi a baj <#nemtudom>

nandorb
Quad-core ugyanmar,a neted nagy valoszinusegben mer itt ugylatom akinek optikai netje van annak vhol. meg 70-es ping is megvan 100-fole meg ritkan megy.

xXtamasXx
erre gondoltam amikor azt írtam h 32-bõl max 16 élvezni 😊 meg igaz, h nem a szeró hibája de pl az én gépem már nem bírja olyan jól a 32 fõt...

nandorb
Nem az a gond a 32-essel hanem eppen az hogy a szerver nembir annyi adatot megosztani minden jatekosnak hogy rendessen adja a talalatot,nekem mostanaban a holland szerokon 300-as a pingem igaz gondolom a szolgaltatotol fugg ez.De az szerintem hogy a multiplayes szerverek szarok mert nincs rendes internet szolgaltatoja a szerver uzemeltetonek az mar pocsek.

xXtamasXx
de nekem attól lesz kedvelt egy szerver ha jókat lehet ott játszani, és (szerintem) attól, h többen játszanak rajta nem feltétlen fogják többen kedvelni az adott szervert,másképp fogalmazva sztem inkább megéri ilyen szempontból 24-bõl mondjuk 20 "boldog" játlkos aki majd úgy megy le a szerverrõl, h ez jó volt mint 32-bõl 16
nemtudom, h érthetõ lett- e ha nem nézzétek el, nekem még reggel van xD

nandorb
Minnel tobben jatszanak rajta annal jobban novekszik a popularitasa.Valakinek az a jo ha minnel kedveltebb szerver.

xXtamasXx
hát igen ez a másik rohadt idegesítõ dolog amikor kidugom a fejem elkezdenek lõni, visszahúzódok gondoltam huh épphogy megúsztam és akkor halok meg...
amúgy általában énis a 24 fõs szervereken tartózkodom...múltkor a PH 2-esen játszottunk éppen amikor villogott a felirat h map után vált a szerver 32 fõsre, kérdem én minek?