51658
-
Cubex #38657 Na de most akkor inkább a medal of honort a jobb ?
Mert szerintem a battlefield 2-nek ahogy láttam sokkal jobb a multija és lehet hogy azért megérné megvenni ha nem rángat(kamerát).
-
#38656 5 mbites netet használok, általában 32 fős szerverre megyek játszani, ha van időm kedvem. Általában nincs ilyen problémám, de találkoztam én is ilyen esetekkel, kisebb-nagyobb mértékben. De igazad van, jó lenne, ha a bc2-t nem szarnák le a fejlesztők, több támogatást, javítást kapna.
Esetleg egy dolgot tudok ajánlani. Hogy beválik vagy nem, arra mérget nem veszek, de kockázatmentesen, gyorsan ki tudod próbálni: link (konfig buhera) (igen, tudom, ez elvileg a hitboxot javítására találták ki, de egy próbát megér) -
#38655 igazából csak bánt, hogy ha van 1 ilyen alaklom akkor szeretném a játékot kihasználni meg főleg olyan játékot így választani amit multiba lehet játszani.
ezt szerettem volna mindig is kipróbálni multiba, de pénzt megmondom őszintén soha nem adtam volna érte.
így viszont nem kicsit csalódott vagyok, főleg h mostanra kb 60+ óra után megunom és nem is azért mert fos lenne a rendszere, hanem mert egyszerűen játszhatatlan+20ember felett már óriási lagg van alatta meg van olyan h lehet normálsian de ez se tuti.
cdo2-be azt modnanám ok megyek más szeróra vagy lexarom, mert ott eleve oan a játékmenet, de itt egészen más.
-
#38654 Nem megbántani akarlak, nem flémet, minden hozzászólásban leírod, hogy ingyen szerezted. Rendben van, mindenkiben tudatosult, hogy ingyen szerezted. A kérdezőnek válaszoltam és tudjuk, hogy ingyen szerezted.
A vélemény a tied, azzal nem is vitatkozok, ha nem tetszik, végül is nem kell játszanod vele. Ingyen szerezted.:)[nem ironikus szmájli] -
#38653 aki figyelmes volt az ingyen beszerezhette egy kis ea-s support incidens miatt, mint én is tettem.
ha erre kaidok pénzt akkor úgy anyáznék, mint a far cry 2-esetébe tettem ezt.
-
#38652 Csak a multi miatt éri megvenni, ~4100 forint környékén van, annyit meg is ér hobbijátékosnak. -
#38651 single miatt nem éri megvenni,,ergó csak a multi miatt érdemes.
Multi miatt meg sok ez a 7k.
max 3k-ért éri ez a szar meg.
annó warezos verzióval megalapítottam h megérné a multi miatt, de most h ingyen van meg még így is bánom utólag, mert egy rakás szar a multi.
játszhatatlan így.
-
#38650 Ej-ej aki sokat iszik hamar megöregszik :-) -
#38649 ÁÁ csak rossz tapasztalat! -
mj111 hun #38648 ???? -
cocacola111 #38647 Skacok , van valakinek 5lete arra vonatkozóan, hogy hogyan tudom a játék nyelvét megváltoztatni úgy, hogy a menű stb marad angol , csak a karakterak hangja változzon.. -
De8Vent #38646 jaj már...nem írom le hogy milyen ...-.-" -
#38645 De megy csak fullon van!
Nem kár érte! -
CB SNIPER #38644 nemmegy az IRAM szero? :d -
Landor #38643 pm -
De8Vent #38642 am nem ez kérdezte :D
© Cubex: amúgy nem rángat legalábbis nekem nem, multiról nem nyilatkozok inkább :D -
#38641 Rangatja mert mikor crackelted voltak ott vmi. txt-es documentumok azokat ha bemasolod akkor normalis lesz. -
Cubex #38640 Sziasztok!
én nekem megvan a játék de nem eredetibe és folyton single-ben rángatja a kamerát a játék.
megkérdeztem valakit és ő aztmondta hogyha megveszem akkor ez már nincs benne és a multi is jól fog működni.
szerintetek?
és megéri megvenni (a multi miatt? IS)
-
#38639 Szedem/rakom!:-) -
#38638 Nvidiások...új driver verzió. -
További szép napot!! -
#38636 -
#38635 Komoly kis videó! -
#38634 Erre nem akar írni valaki egy petíciót? -
-
Nagydög #38632 A leiras alapjan technikailag is eleg halott ugy. Az FB 2.0 allitolag eleve osszeszedettebb engine lesz, es igy a palyaszerkesztot is konnyebb beilleszteni a koncepcioba. Majd meglatjuk. -
#38631 akkor talán mapokat kellene csinálniuk hozzá..
amúgy még szép h nem fognak, hisz EA.
-
#38630 Nem fognak csinálni hozzá ezt elmondták már nem is egyszer. BF3hoz lesz...elvileg :D -
rchee #38629 A linkelt szöveg ellenére is nyúzni kell őket. Ha nagyon akarnák, megoldható lenne a pályaszerkesztő. Semmi sem lehetetlen. Ha annyi eredménye lesz a petíciónak, hogy a Battlefield 3-hoz vagy a következő játékaikhoz bekalkulálják a mod tools-t, már megéri ezt aláírni. -
#38628 A vége tetszik a legjobban:
"Conclusion
In conclusion, my recommendation to the rest of DICE is not to develop mod tools for BC2 PC. There are too many hurdles to overcome. That energy is better spent elsewhere, be that on BC2 or other titles. "
Vagyis inkább fordítják másra az idejüket (érthető, hogy inkább pénzt akarnak keresni új kiadásokkal), mintsem egy map szerkesztőt csináljanak mezei user-eknek, ingyen (sőt, ahogy pár sorral fentebb írja, valami liszenszt akkor úgy kéne kifizetniük, ami lehet 1-3 millió dodó is). -
bajszatlan #38627 olvasd el ezt: http://www.fpsadmin.com/forum/showthread.php?t=21174
bár aláírtam azért én is :) -
Borg #38626 Kurvára fölösleges petíció n+1.
Már leírták egyszer részletesen, hogy miért nem tudnak, és nem is fognak mod toolst kiadni. -
#38625 írasd be Landorral a petició linket a forum linkhez.
tedd elérhetővé máshol is
-
#38624 én voltam a 10. remélem nem hiába indítottad:) -
rchee #38623 Tisztelt BC2 játékosok, kérlek benneteket, "írjátok alá" az alábbi petíciót, melyben azzal a kéréssel forulunk a DICE-hoz, hogy adjanak ki pályaszerkesztő programot, programcsomagot a BC2-höz: PETÍCIÓ.
Ahogy mondani szokás, a remény hal meg utoljára. Bízzunk benne, hogy kérésünk nem talál süket fülekre, s nem kell csak azért elhagynunk e remek játékot, mert azt az agyon unott mapokon már nem találjuk élvezetesnek. -
#38622 én még így is megbántam h ingyen volt.
legrosszabb ebbe h játszanék vele, de így lehetetlen.
-
#38621 "#BF3 Frostbite FTW! The most physical Battlefield ever!" -
#38620 hát nem szoktam köcsög csíterezni, de néha nálam is elgurul a gyógyszer, ha lólépesben repülő golyóktól halok meg, ilyenkor bezzeg nincs admin a ph szerverén a köcsög holland meg 90/10-es kd-vel irtja a népet, értem hogy ő élvezi de az én játékomat kurv*ra elba***a! :((( -
False #38619 számomra azért az,mert igy nem tudom használni :) -
#38618 UAC tényleg egy idióta dolog, énis mindig azzal kezdem h kikapcsolom a csába... a hangkari driver hiányát megértem mondjuk, de az nem a win hibája :)