Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[IRAM] leader
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
[IRAM] leader
@Zs0lt1 : amikor én fentvoltam szerencsére mûködött és csak 1 recon volt nálunk viszont ezzel a kitlimiterrel az a gond, h így a normális assault wukiktól fosztják meg a lehetõséget (najó rajtam kívül max 10-bõl 1 szokott normálisan támadni :S)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
[IRAM] leader
Logitech Hardware Tester
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A multkor egyebkent en is kiprobaltam. Arra jutottam, hogy nekem ez nem megy, raadasul tul sokan probalkoztak velem egyutt, igy nyilvan csak szoptunk.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
100x jobban idegesít,mikor csak páran támadunk, a többi meg várja a potyát.
Olyankor szoktam kilépni,mikor a dombtetõrõl snipol, öl 8-at meghal kb. 1x , egy mcomot nem húzunk be,de a végén beírja,hogy GG. ÉS! Nem egyedûl van...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Stimt. Bar en CG-t nem hasznalok, az AT4-hez meg valahogy hulye vagyok, de az RPG-t en is lelkiismeret nelkul odavagom, ha ugy alakul.
Az új patch óta rendszerint 3-4 ember támad a többi meg várja a gyõzelmet.
Ennek a 10-12 embernek telljesen mindegy nyer,vagy veszít,lényeg meglegyen a 4-5x K/D.
Legyen az bármilyen server,vagy magyar csapat, ha a kõfal mögül kempelõ védõt lehetetlen mással kiszedni,csak CG-vel, használni fogom.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Sajna a patch óta valóban más játékstilust vettek fel az emberek . Most mindenki fedezék mögött kempel mert csak így van esélye életben maradni "
35188
"Amúgy nekem most is tetszene a játék csak a normális fedezékeket hiányolom , hiába vannak fák ha kilógsz mögüle , a sziklák mögül hiába nem látsz ki ellövik a fejed stb..., szóval nekem ez a legnagyobb bajom jelen pillanatban ,hogy nem lehet taktikusan fedezékrõl fedezékre elõre haladni "
Ez tetszik!
<#eplus2>#eplus2>
Aki ezekket akarja használni, amint lespawnolt, egybõl meg is fog halni és egy szép üzenet formájában tájékoztatva lesz, hogy tiltott fegyvert akar használni <#hehe>#hehe>
De szerintem sikerült az ideális létszámot eltalálni.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
A ko mogul kilog a fejemnel meg jobban utalom, mikor az ellenfele log ki, es ehhez kepest siman lelo.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Másnap a szolgáltató hálózatot váltott, és a problémák (ha nem is teljesen) megszûntek, így vissza lehetett állni 32-esre.
Ha már egyszer annyi van kifizetve. 😉
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Nem egészen.
A "submachine guns" azok magyarul a géppisztolyok.
Tehát az XM-8, Krinkov, Scar, 9A-91 nem azok.
Most a patch utan tulajdonkeppen mi is a problema a hitbox-al?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Az UAV-on viszont van közelítés, bár én személy szerint értelmesebbek tartottam volna ha a kamera belekerül a rakétába.
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
nemtudom, h érthetõ lett- e ha nem nézzétek el, nekem még reggel van xD
amúgy általában énis a 24 fõs szervereken tartózkodom...múltkor a PH 2-esen játszottunk éppen amikor villogott a felirat h map után vált a szerver 32 fõsre, kérdem én minek?