Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am énis gondolkoztam ezen a videókészítés dolgon és a frapssal felvett videót milyen formátumba kéne konvertálni?(alapból AVI)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
[IRAM] leader
"We are rolling out an update that will add the new new BC2 maps that were added in the R16 update. R16 is an optional update, which you may add in the mods section of your control panel. If you already have R16 installed, you will need to restart your server from the control panel for the new maps to activate. This update should be complete by 1pm EST."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
az egyik hogy ha fölveszem játék közben frapsel a filmet ugye bár de csak (30mp secig) utána automatikusan leáll! <#wow3>#wow3> a másik hogy a kapott fáljt milyen programal lehet átkonvertálni? hogy ne 10mp legyen 800MB 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Nem egy email-en múlik, és nem is 5 perc az átfutási idõ.
Kicsit utánanéztem, és a supportal is beszéltem (multiplay).
Az a helyzet, hogy nem rughatsz ki azzal senkit, mert felcseszett a sok CG-vel.
De a szerveren tilthatod, de akkor ki kell lennie írva a kezdõképernyõre.
Pillanatnyilag ennyi.
Ja, és hogy a szerver nevében nem lehet semmi sértõ, vulgáris, megbotránkoztató, stb.
Logitech Hardware Tester
Tudtommal nincs.
[IRAM] leader
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
És ha valaki megorrol rád xy okkal,vagy annélkül,csak egy db. e-mailbe kerül és ugrott a szervered ranked joga.
Mondom,én szóltam,lehet hõbörögni,lehet vitatni jogosságát,sõt engem is el lehet küldeni bárhová,a tény még tény marad.<#nemtudom>#nemtudom><#nezze>#nezze>
[IRAM] leader
Patch utan en annyit vettem eszre, hogy elotte eddig sokszor 2 meterrol elkezdem hatba loni az allo embert (tehat elvileg nem ment melle egy golyo sem) es nem akart megdogleni 20-25 skulotol sem, ez patch utan megszunt es akit eltalalok normalisan az eleg gyorsan meg is hal.
Amit a talalatjelzo jelez, azt a sebzest meg is adja tehat jobb a hitbox - es ezt nem azzal ertek el, hogy erosebbek a fegyverek vagy kevesebb a hp vagy nagyobbra vettek a hitboxot. Egyszeruen nromalisan kijavitottak (tobb honap alatt).
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Ezt honnan vetted/gondolod?
az engineer fegyók jól el lettek kúrva!
viszont nem egyszer találkoztam azzal a buggal, hogy egy fullos light tankot at4-el improved demolitions perkkel egy rakétával fel lehetett robbantani xD
Viszont a lagg jelentõs része eltûnt nekem <#eljen>#eljen>
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Ja akkor meg aza baj, hogy hátbakéselnek! A francba ! Dont Cry barátaim!
sõt a patch óta ticketet, ticketbleed sebességet is lehet állítani. Most a tRs szerveren úgy van, hogy egy 3 zászlós pályán 2 foglalt zászlónál kb 3 másodpercenként, 3 foglalt zászlónál meg kb egy másodpercenként pörög a ticket. ez kicsit visszahozza a régi bf érzést, hogy nem hent egy cq map, hanem jobban vigyázni kell a zászlókra.
Ahogy igertek engedelyezhetnek lassan az infantry modot is a mapokra, illetve jo lenne kiteket kulon tiltani es akkor egesz korrekt szervereket ossze lehetne rakni.
(Most nehogy elkezdjenek nekem a "mindennel akarok pukkantani" partiak, mert nekik marad rengeteg szerver alap beallitasokkal.)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
anti hero
8-10 ember sniper leûl a kõ mellé és várja a galambokat! egyszerûen vicc komolyan mondom! én is szeretek sniperkedni de akkor én inkább megyek vele mint egy assault! De nem leüllök és várok mint egy balek fasz!
amúgy nagyon sok ember tiszta debil az ilyen fajta játékokhóz...
pisztolyal lövi a tankot, a tank lõ minket kb 5 percre de senki nem lõ rá egy tracert! és még sorolhatnám komolyan mondom néha tiszta vicc...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
"reconból csak 1 lehessen oldanként"
Az elég gagyi lenne.
Squad-onként egy, úgy oké.
ami nagyon jo lenne, az a kit limiter, csak az sajnos nem mûködik, az imént próbáltuk meg Geróval.
Igy is a legerosebb a medic kaszt a folyamatos elesztessel es 100/200as tarral.
Snipereket is nyugodtan lehetne tiltani, ugy sokkal porgosebb/normalisabb lesz a jatekmenet.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub