51658
-
#38697 miről is?
baromságokról vagy a tapasztalatokról?
vagy a játékról a saját topicjába?
vagy erről a tipikusan szánalmas viselkedésről?
-
De8Vent #38696 pontosan :D -
#38695 és csak az off végét fogja törölni, az elejét meghagyja mint mindig :D -
De8Vent #38694 ajj érzem hogy Landor bácsi (tejhatalmú -direkt írom kisbetűvel- isten) moderálni fog xD :D -
De8Vent #38693 ezt lájkolom :P -
eugabesz #38692 erről inkább ne nyissunk vitát.... -
#38691 mien kedvenc játék?
érdekes fogalmazás,kicsit kusza,lehet félre értem, amúgy meg én se kérdeztem az idióta fanboyok védelmi reakció féle véleményét.
ha 16-on felülieknek van te mért játszol vele?
ilyen komment után te se lehetsz több értelmi szinten.
-
NagyDavid17 #38690 Csak még valamit,de ezt már úgy is mondtam!
A COD-nak még csak a gondolatát se hozd fel mert rettenetesen lesűlyedt a 6-12 évesek színvonalára,a COD MW2 már eleve felidegesített,ezeket már neked kiveséztem jobban,viszont ott kezdtem már bele a heves uninstall-ba amikor sok 7-8-9-10 éves pöcs ordibált a játékba meg folyamatosan be nem állt a szájuk.De nézd csak meg a Black Ops-t ami ugye most jön majd hamarosan.Pirosra vagy akár rózsaszínre is kiszinezhetjük a fegyverünket meg még ki is matricázhatjuk???!!!Pfföööhh na nemár!!! -
NagyDavid17 #38689 Szia!
Nos én konkrétan kipróbáltam a második MOH bétát.Tetszett végülis de leginkább csak a Combat Mission játékmód miatt,ment is rendesen a csapatmunka.Viszont azért nem ajánlom azt mert kevés fegyver van benne meg kevés lehetőség van benne,ezt arra értem konkrétan hogy van három kaszt,noha BC2-ben 4 kaszt van de ott viszont variálhatod is őket,legalábbis ahogy néztem az infók alapján,de majd meglátom holnap ugyanis csütörtökön hozzák.
Másik meg sokan lehúzzák mert túlságosan hasonlít a BC2-höz,annyira ezt én még nem éreztem mert a BC2-t még csak videókon láttam nem játszottam vele,de lehet holnaptól megváltozik a véleményem ezzel kapcsolatban.
Végülis itt azok az emberek akiknek már megvan egy ideje ez a játék azok úgyis megmondják/megmondták hogy érdemes e megvenni!Majd talán egy de inkább két hét múlva lehet én is tudok már véleményt mondani neked! -
#38688 Nem a te kedvenc jatekodrol kit erdekel hogy mit gondolsz te? 16even felulieknek van a jatek nem 10. -
Terrorcigano #38687 Anyu már csinálja a kakaót, javallom menjél gyorsan lefeküdni mert holnap isi.
Ja igen és senkinek sem fogsz hiányozni. -
Cubex #38686 köszönöm szépen mindenkitől a válaszokat!
akkor tehát egyik barátunk kivesézte miért ne vegyen meg a cod 6-ot akkor az kilőve valószínűleg a bad companyt 2-őt fogom megvenni
de egyébként mi a helyzet a medal of honorral ha a galaxisnetről rendelem még battlefield 3 bétára is kapok meghívást de ez csak mellékes szerintetek a medal nem jobb bad companinál igaz? -
#38685 Ha felkeltenél az álmomból az éjszaka közepén, akkor is azt mondanám, hogy BFBC2. -
#38684 tehát a cod topikba beszéljek a bad company 2-ről? -
#38683 Battlefield bad company 2 -
#38682 TE BAZZ huzzal mar at a COD topikba oszt ott okoskodj jo? Ha nem tetszik a jatek ne gyere ide fikazzni. Foleg hogy megse vetted hanem vhogy ingyen megszerezted. A sok hulyesegeidet nem akarom vegig olvasni tenyleg ez meg az a baja. Ennyi errovel atmehetek a COD topikba es ossze flamelek vmi. hulyesegeket hogy nem tetszik,eze aze. -
Kovvalsky #38681 Akkor menj el focizni a haverjaiddal v. csajozni... -
#38680 nekem elég volt 7 óra h azt mondjam full szar, bár én a cod4-ből is csak 2 óráig bírtam.
szarlámaság már a cod semmi élvezet nicns benne.
-
#38679 single?ezzel?ne nevetess már:D
ezek a játékok nekem csak multi miatt vannak fenn, singlet az ilyenekbe le se tojom.
-
NagyDavid17 #38678 szia!
Call of duty-t meg ne vedd!Nagyon sajnálatos módon én a COD MW2-t vettem,nagyon megbántam,tele van csalóval,nincs dedikált szerver hanem besorsolásos alapon megy,és gyakori volt amikor hekkelt szerverre tett be,kis hangyafasznyi pályák,meg 1 percig se tudsz életben maradni,mert tele van a játék nagyon izléstelen,életszerűtlen perkekkel amik nagyon elkúrják a játékot,és ezt sajnos sokan ki is használják.
Medal of Honor-t meg sokan lehúzzák,sokan úgy mondják hogy egy kiherélt BC2.
Viszont a Battlefieldel sose volt problémám,most én is meg rendeltem a BC2-t,noha ezt is kritizálják egy páran,de azt mondják megéri,meg ahogy én is néztem a videókat -
Kovvalsky #38677 B+ akkor mi a f.szért multizol- menjél oszt toljad a singl- t ott nincs lagg, meg szar hitbox. Arról, hogy milyen szar a játék, meg kevés a map- írd meg az EA- nak, és ne ide írogasd. -
Cubex #38676 hát a cod2-ről inkább ne beszéljünk de akkor eugabesz meg kabutoka akkor szerintetek sokkal jobban megéri a bfbc2 mint a moh?
mert én nekem most lesz pénzem és valamelyiket meg fogom venni
csak ezért kérdezlek titeket meg mindenkit hogy mit mond mert nem tudom melyiket
köszi a választ -
#38675 de itt alig van pálya is.
már msot meguntma az ö9sszeset kb.
ahol helik meg tankok vannak meg méginkább szarok, mert teljesen uralni tudják a pályát, ha meg nem recon vagy enginnerrel vagyok hiába megyek a tankhoz 2cm-re akkor se tudok vele mit csinálni.
amikor meg 8km-ről lövöldözük egymsát, persze a legtöbb esetbe semmi mást nem lehet csinálni mint beállok egy házba 10 percig és várom h mi jön elém(ergó kempelek)
erre jön a nagy lagg.
squad dm amit lehet normálisan játszani viszonylag lagg nélkül, de oda meg túl nagyok a pályák.
egyébként cod2-t régen meguntam már a csíterek miatt.
-
#38674 De az az egyik bajod, hogy túl sokat törődsz a hibákkal...már szinte betegesen. Ez a baja, az a baja, ezért nem jó azért nem jó, nem adsz ki pénzt ezért azért.
Ha nem tudod élvezni valamely multiplayer játékot, maradj olyannál, ami megadja számodra a játékélményt. :) Te esetben ha jól olvastam, akkor a CoD. Nálam meg pont ellenkezőleg van ez.
Na meg én is leszarom hogy mi gondja van a bfbc2-nek, már 400+ órám benne van és még mindig nem untam meg, nem hisztizek hanem megpróbálom élvezni, ha valami nem tetszik egy szerveren lelépek, van ezer más szerver, éssatöbbi, ha meg néha megunom, pár napig nem játszok vele. De ez végül is én vagyok...ember oldja meg maga a problémáit. ^^ -
#38673 csak ezek a dolgok épp a játékélményt veszik el.
-
eugabesz #38672 Akkor te csak szimplán nem egy játékos tipus vagy,oszt ennyi.
Egy igazi játékos a játék élményéért játszik,s nem igazán azt mérlegeli,hogy mennyi is az annyi.
Nekem a kezdetektől megvan,nem igen láttak még itt sem,máshol sem panaszkodni sem a ping miatt,sem a sok csipa miatt és tudod miért?
Mert ha előveszem,akkor játszok!Nem pontokért,nem a faroknövelő skill-ért,hanem a játék élményéért.És pont. -
#38671 még így is a bc2 ami a leginkább megéri sztem.
a mohot kipróbálnám, ha megint lenne egy kis baxarintás az ea-nál az is jó lenne ide ingyen:D
bár ha a bc2-ért se adtam volna pénzt a mohért még úgyse adnék:D
-
#38670 cod6-ba nem volt ez, ok ott is ez a közeli fasság benne volt h lesoroztam az meg lekséelt és neki nem lett baja, de ott legalább a fegyók nem baxakdotak, bár a no recoil miatt élvezhetetlen.
-
Cubex #38669 akkor hogyha most az lenne hogy melyiket vegy(ük) meg A MULTI MIATT:
-Call of duty modern warfare 2
-Battlefield bad company 2
-Medal of honor
akkor mit mondanátok?
melyiket vennétek meg ? -
False #38668 azért azt tegyük hozzá,hogy kevés olyan fps van a piacon,ami nem küzd ilyen problémákkal,sőt inkább nincs is -
#38667 én pl arra h nem lehet normálsian játszani a pocsék fegyver/sebzés tulajdonságok miatt és egyebek miatt se.(közeli harcba pl szimpla lutri h te vagy ő öl meg téged, néha a fegyók ugyanúgy célozva és lőve nem találják el néha meg igen,aztán amikor 2cm-ről is mellé mennek a golyók akkor az már érdekes,hátba vagy távolról lehet kilőni inkább msát ha nem vesz észre, és hát mivel az esetek 90%-ba fogalmad nem lesz arról honnan öl meg vagy hol van, ha van is akkor se veszed sok esetbe észre és akkor a eggetrengető laggról ne is beszéljünk.)
-
Cubex #38666 jah köszi de mire gondoltál az összképet rontó dolgokon(bc2-ben)? -
#38665 én úgy vettem észre a moh az ien codos mészlősz ezerrel null recoilos fegxverek és semmi új.
egy bc2-meg modnjuk rombolható környezet taktikusabb rendszer, nem nullrecoilos és élvezetesebb csapatmunkát igérhet.
de nyílván az eddig említett problémák itt is felmerülnek, ami ront soakt az összképen.
az igaz h így még mindig talán a bc2 éri meg jobban, olcsóbb is és ha jobban tetszik akkor igen, de sztem még így se ér annyit amennyit, de ez magánvélemény.
-
Cubex #38664 De most azt mondjátok hogy a battlefield bad company 2 multija se jó meg a medal of honor multija se.
de most komolyan ez azért elég furcsa...
bc2-ben azért sokkal több lehetsőgé van mint a medalban
azért csak a bc2 éri meg nem?
-
#38663 zavvi és g2play.net-nél ~4100 ft. -
#38662 Sziasztok.Nagyon nagyon szeretnék a játékkal multizni de sokallom rá a 8ezer ft-ot.Sok eredeti játékom van de mindet olcsóbban vettem.Talán a cod1 volt ami 5rongy volt anno.
A kérdésem annyi lenne h mikor megy le a game elfogadható árra?Vagy nem éri meg várni mert addigra kutya sem fog vele multizni.Mert ilyen cod6 szarok nem érdekelnek. -
#38661 MOH-nál azért sokkal nagyobb játékélményt nyújt ez, de ez csak magánvélemény -
#38660 Fogalmazzunk úgy hogy a Moh az kegyetlenül kurva rossz a BC2 pedig csak aránylag szar. -
#38659 Hát nálam semelyik polcon nem volt hely (most sincs), ezért az összeset egy számomra is ismeretlen helyre raktam el a házban még régebben...ezt úgy értem, hogy én se tudom már hogy hova raktam őket. Pedig köztük van a BFBC2 is.
-
#38658 Hát a BF2-nek tényleg lehet jobb, meg az olcsóbb is de ez (BC2) látványosabb :)
Amúgy vedd meg, max. megpróbálod eladni. Most már nagyot nem lehet rajta bukni.
Mondjuk sose értettem ezt a nagy eladogatósdit, nem elfér a polcon?