Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ezutan a kedves DICE kitalalta hogy PCre atirjak a szamot 32-re, de ezek a palyak igy tul zsufoltak lettek, sajnos kisse agyatlan tomeghentte valik az egesz.
Sima fegyverekkel meg felig rendben lenne talan, de Gustav baratunkkal es egyeb csodakkal mar durva.
Szerverkeresonel a 24/26-os szervereket szoktam keresni mindig, kb ezek adjak a legtobb/legjobb jatekelmenyt.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Uff.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ezt nézd meg
Nemrég én is megvettem a BC2-õt. Pont azután, hogy kijött a patch 😄 szóval nem tudom, hogy milyen volt elõtte de most nagyon tetszik. Még most kezdek hozzá szokni ehhez a játékhoz. A gusztis (M2 Carl Gustav) emberkék elég idegesítõek tudnak lenni néha 😊 Annyit szeretnék kérdezni, hogyha ilyen logót szeretnék mint a tietek akkor kit kell megkérnem ?
PS3 ID: SDani456
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Az egy Hind.
mert az elsõ képen nem éáttam idáig hozzá hasonlót!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kérdésem mikor következik be ez a nagy változás??
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
passzolom a hibát!
Help plíííz, mert megöl az ideg!
De sajna minden uj mapon vagy kor elejen ujra kel lalitani de amugy mukodik csak enyit kell tenni.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
NE JÁTÉKBAN LÉVÕ BEÉPÍTETT SZART.
ITT LESZETHETED ÉS MAJD ADNAK EGY TS3 HELYET AHOVA FELMEHETSZ DUMÁLNI
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
(a szar is ízetlen szindróma)
Semmi normális fegyver csak 98% sniper, Sajna ez még csíttel sem képes bevinni 3 találatnál többet.
És errõl videót is csinál, igazi szánalom.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB