51658
  • False
    audigy-t pl egyik se kezeli normálisan /mind a hangerő,mind a hangminőség szar,gyenge,mert nincs hozza driver,csak ilyen buher/,az UAC-t oké hogy ki lehet kapcsolni,de az az egyik legidegesítőbb funkció amit valaha windowsba tettek,a masik kedvencem mikor irásvédetté tesz fájlokat,és nem lehet vele mit tenni,hiába veszed le,vissza is kapcsolja egyből /pl az AVP2-vel jártam igy,crackelni se lehetett/ plusz van még pár kisebb hiba,de mondjuk nálam a hangdriver hiánya ami leginkább zavaró
  • xXtamasXx
    hát azt énis szeretném tudni mert használtam vistát , most win7-et de nem látok egetrengető hibákat
  • MR ME
    és mik azok?
  • False
    pl én,mert mind1 a win7 mind a vista bugos,mind2ben van 3 olyan hiba,ami miatt én sose fogom feltenni őket
  • Doomista
    Megtanulsz hozzá alkalmazkodni és a végén még lefognak csíterezni, hekkerezni!
  • Gyuszopapa
    Én.
  • TDC Geronimo
    Random szar a hitreg, de ezt tudtuk eddig is :)
  • Murder3
    lol ebbe a játékba a kemp meg a hátbaskill amivel ér az ember vmit.
    szemtől-szembe egyszerűen lutri az egész.
    szarlagg ez az egész játék
  • TDC Geronimo
    Teljesen más a konzol felépítése. Amúgy meg ki az aki még mindig xpt használ? Lassan 10 éves OS, el kéne már felejteni. Win7el meg semmi baj nincs.
  • Gyuszopapa
    És a konzolok azok dx9-esek.Azokra lesz de xp-re nem érdekes.
  • TDC Geronimo
    Lesz visszafele kompatibilitása dx10re. XPn nem fog csak futni.
  • nandorb
    Nincs,3.5-t tud felhasznalni az mar mese hogy feloldod neki hogy felismerje akkor se fogja kihasznalni.
  • SötétBarom
    Az ugye megvan, hogy a sima 32bites os-ekkel nem kifejezetten van értelme a 4gb+ ramnak?
  • Beers
    Ki nem szarja le, ha jó lesz!
    Attól félek, megint csak a szájuk jár!
    Ne nekem legyen igazam!
  • nandorb
    Jah es gondolom mien gep igenye lesz ennek. Min. 2GB a win7-nek kell biztositani+2GB a jateknak.+grafikus 1GB DX11-el Arrol nem beszelve Dual 2 Quad 2.5Ghz min. Max. i7-es 6core/Amd x6
  • Gyuszopapa
    Ami azt jelenti hogy csak win7-en fog futni?
  • TDC Geronimo
    Az egész FB2es motor alapja DX11es API. Köztudott, hogy konzolokon az nincsen, így az egészet PCre írják alapból. Attól nem kell tartani, hogy a motort most konzolra írják elsősorban.
  • trident
    Abszolút, nézz körbe, ha 4-5 ezer környékén meg tudod venni, akkor nagyon megéri. (A moh-t meg talán hanyagold, a bc2-höz képest semmirevaló, esetleg még nézd meg a red orchestra: heroes of stalingrad-ot, de az nem most fog jönni)
  • NagyDavid17
    Sziasztok!
    Azt akarom megkérdezni tőletek hogy érdemes e még megvenni a BFBC2-t?Sokan játszanak még vele?Ezt az új MOH-t sokan lehúzzák multiplayer szempontjából,viszont nekem mindig is tetszett a battlefield,a BF2 meg is van eredetibe az nekem nagyon tetszett,és tetszene ez a BC2 is csak úgy a látszik hogy ezt is éri kritika elég rendesen,már ahogy például ezt a fórumot is olvasom
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Gyuszopapa
    Csak fele teljesülne,de ha konzolra is kiadják akkor megint port lesz.Azért érdekes azt írja hogy egyre csökken a különbség a konzolok és a pc között szerintem pont fordítva mióta kijött az xbox360 azóta akkorát fejlődtek a pc hardwerek hogy egyre jobban lehagyják a konzolokat,az megint más hogy nem optimalizálják eléggé pc-re és ezért nem használják ki a játékok a pc-ben rejlő lehetőségeket.
    Mondjuk az jó hogy elismeri hogy a DICE és az EA nem vitatja hogy a pc él és virul a BC2-nél be is bizonyult.
  • Jaffa 2843
    pc-n már évek óta ilyen szövegekkel tömik be a szánkat.. nem újdonság sajnos az ilyen és ehhez hasonló "majdmeglátjátokmilyenfaxalesz" fényezés.. ezekből nem szokott sok jó kisülni. soha.
  • TDC Geronimo
    Itt a teljes post amúgy, amiben kitér a PC/konzoljátékosok igénybeli különbségeire stb.
  • TDC Geronimo
    ratyik vagytok megmondta!4
  • TDC Geronimo
    Kis infó Demizetől a Bf2142/BC2/BF3 fő dizájnerétől : "It's too early to talk BF3 specifics. But it's never too early for me to acknowledge that PC players have a fear that BF3 will be "consolized." PC gaming is alive and well, BFBC2 has proven that and no one at DICE or EA can argue with the numbers. Battlefield 3 needs an extra bit of special attention on the PC. I intend to give it that attention, tradition and our community demand it. "
  • nandorb
    Hat nemhinnem hogy Bf.hu-n volt ez. De ha megis akkor teszek rola hogy ne jojjon.
  • Nietche
    http://screenshot.xfire.com/s/105577269-4.jpg
    és ez még csak a szolidabb hsz-e
  • Gyuszopapa
    Nem csalt szerintem hanem csúnyán beszélt vagy írt.Arra gondolt ezzel a"ki kéne mosni a száját"szöveggel.
  • Doomista
    A rohadt csíterje, és még lámán is csinálja :D
  • nandorb
    Talalkoztam ma olyannal felmentem a Battlefield.hu-ra osszes pont elveszitve duma,C-nel leszpawnoltam Orosz oldalon voltam.Tengerparton voltam mikor a csavo 2sorozatbol leszedett A felso resz gugolt. Onnet nem lathatott.2.xra jott effect falon keresztul C-nel.Ugyanott volt. Megneztem a Statjat 5.47volt mondom ban.

Ez volt az.
  • Doomista
    Ja. Rohadt csíter.
  • nandorb
    Mie? 0.75-os KD?
  • Nietche
    Valaki ismeri a Sly68 nevű tagot?
    http://bfbcs.com/stats_pc/Sly68

ki kéne mosni a száját keserű szappannal....
  • SzinesGeza

És akkor most mi is a problémád?
    Inkább szerettél volna egy HK-t nyílt irányzékkal és a kisebb kapacitású tárral?
    Vagy mindjárt egy SL-8-ast, 10-es tárral? :)

• priluki
    hi,kilehet valahogy kapcsolni single-be a célkeresztet és a sebzésjelzöt? valami moddal esetleg?
  • Murder3
    csak ugye az egy assault fegyver lenne nem géppuska.
    merőbe más a kettő.
  • SzinesGeza
    Miért, mit vártál, hogy beleteszik még a E,K,C-t is? :)
  • Murder3
    érdekes a g36 miért nincs benne ha már a modifikált verziója benne van?
  • V Domino #38580
    :))
  • Nohab
    Pedig szobapilótánál az alap. :)
  • V Domino #38578
    Valószínűleg a telepítésnél cseszhettem el valamit,letöröltem majd újratelepítettem,most tökéletes.

Azért köszönöm a segítséget.