51658
-
#38741 csak nekem nincs online bankszámlám v miazisten és nem is akarok csinálni -
#38740 Lehet persze, meg lehet azt is, hogy kettőt kattintok és már csorog is lefele. Kinek mi :p -
#38739 de legalább lehet azt, hogy elsétálok és megveszem -
#38738 Attól, mert egy dvd tokba kiküldenek neked egy kódot, amivel letöltheted digitálisan még nem dobozos :D -
#38737 cdgalaxis - BC2: Vietnam
"Fontos tudni: A doboz kizárólag letöltő kódot tartalmaz majd, dvd lemezt nem."
Ezek szerint lesz doboz. -
#38736 ill e4lvileg kulcsot vehetsz majd nem kell neten vásárolni, ami jó dolog
énis megveszem, BC2-t már kicsit unom... -
#38732 Akár mennyi lesz megveszem. -
#38731 :-)Értem köszi! -
#38730 Aha, köszi. -
#38729 Nem különálló, mint a 43, ehhez kell a BC2 és igen, csak digitálisan lesz megvásárolható. -
#38728 Ja, jó volt. Lehet én is megveszem majd. -
#38727 Nincs, 2010 tél. Valószínű black ops után fog jönni nem sokkal. November vége/december. -
#38725 Pontos dátum van már? -
#38724 Jót koptereztünk reggel
Amúgy, egyetlen egy téligumi árának a negyede (se). Pont leszarom. 3-4 ezer forint nem pénz. Az alapjátékban is benne van már isten se tudja hány órám (210). Ha ebben lesz 40, már bőven megérte. -
#38723 Nekem ez így mind+ a Vietnam kiegészítő!:-) -
#38722 Te, akkor csak 3 téli gumit veszel most? :D
Amúgy, ez külön álló kiegészítés lesz, és csak letölthető formába lehet majd megvenni? -
#38721 Mindenki eldöntheti mi "nevetségesen sok" miért.
6 doboz marlboro light, 1 üveg johhny, 10 korsó sör, egy negyed téligumi, 4 mozijegy, 3kg kutyakaja, 1 kiló bélszín, stb..
Ha valakinek nem ér meg pár tíz óra kikapcsolódás négy darab ezrest, azt tudom sajnálni. -
#38720 4k nevetségesen sok egy gyér kiegért... -
#38719 BUY -
De8Vent #38718 hogy bele ne szakadj... :D -
#38717 zenékkel nem lesz gond vietnamba <3 -
#38716 Új vietnam trailer és be is árazták, annyira amennyire tippeltem meg számítani lehetett. Azaz 1200ms pont/15 dollár
-
#38715 Hetfon kezdodott mindenheten kedden vannak szerver karbantartasok.Csak azt vettem eszre hogy kedd ota vicces hogy szarabb lett minden.Majd a jovo kedden megjavitjak remeljuk:) Ha meg nem akkor nagy valoszinusegben ez a jel hogy kezdjetek megvenni a MOH. -
eugabesz #38714 A miénk szinte folyamatosan,de a kva EA szerverek miatt.Már nem hogy valamit újítanának ezen a f..shalmazon,még a szerverek karbantartására sem fordítanak szinte semennyit.Ez van,köszönjük Emese. -
#38713 Csak nekem szarakodnak most a szerverek? -
Gyuszopapa #38712 Hát igen csak te ezt nem látod játék közben,csak a killcam-ot meg ha ilyen hülye akkor megnézed a youtube-ot hogy ő mit lát játék közben.
És még mennyi ilyen pro van csak nem tudod róla.
Aki lan partyn voltak azok előtt le a kalappal mert ott tényleg megmutathatták hogy úgy játszanak mint az interneten.
Mennyi pro elvérezne lanon meg beégne. -
#38711 Ennel jol latszik az auto aim. Csak meg mindenki gyanusitgatta ESL-n hogy csal,azt mondogatta hogy ha megtanultok jatszani akkor olyan PRO-k lesztek mint o:) Kozben kijott az ESL Wire Anti Cheat,es jo lebannolta. -
Gyuszopapa #38710 Szerinted 10 aimosból hány csinálja úgy?1 esetleg mert a többi akkora balfasz hogy nem figyel az iyesmire.A wh-t még a codokba is nehezebben szúrod ki pedig ott a killcam kurva sokat segít,az aimot 100%-osan ki lehet szúrni. -
#38709 AutoAIM... Rad fordul de csak akkor fog lonni ha akar... -
Landor #38708 tudod milyen nehéz meló eldönteni valamiről hogy mennyire off vagy sem?! :D -
Gyuszopapa #38707 Nincs semmi új áttértek a wh-ra mert nehezebben szúrod ki mint az aimot.Nincs akkora k/d-ja vele de még mindig sokkal jobb mint a többieké. -
Pex156 #38706 Üdv mindenkienk!
Valamilyen új cheat-et készíthettek, mert pár napja valami hihetetlen PRO figurákba futok.
SQDM:
Mindenkinek a szokásos: 6-20 frag. Néha egy-két jobb körben, esetleg 20-25 .
Aztán jön valami PRO 30 feletti frag számmal. Persze ilyenkor mindenki más kevesebb frag-et szerez, mert nagyon hamar vége lesz a körnek köszönhetően a PRO barátunknak.
Persze lehet én rozsdásodtam be. -
eugabesz #38705 Aki még nem érte el a 20. évét,szeretne csapathoz tartozni,akár "csak úgy" is,(nem állandó gyakorlás,készülés warra,csak egy jó kis csapat) annak ajánlom ezt az oldalt, (vaci új site,azért kevés a hír csupán.)
Van TGF. -
#38704 hidd el értjük mi, hogy nem tetszik neked a játék, csak éppenséggel nem érdekel senkit.. főleg amikor 4x leírod egymás után -
#38703 "De gondolom ez neked elérhetetlen szellemi magasságokban van, úgyhogy szerintem játssz továbbra is CoD-al, az való neked."
na ezt nevezem én idióta fanboy reakciónak....
másik, játékról írtam véleményt ráadásul még így is jobbnak tartom az amúgy általam eggyetlen kedvelt cod játékától a 2.résztől, mivel taktikusabb és létezik benne csapatmunka+járművek,rombolható környezet és nagy pályák.
ha meg a kontra cod reakcióval próbáltok oltani először értelmezni kellene mit is írok.
és nem felvágok csak igen csalódtam a játékba és nekem attól h ingyen volt még eredeti és nem sok alkalom van h be tudok szerezni egy origi gamet, ez nem olyan mint amikor lexdem torrentről.
amúgy is fc2-vel már bexoptam ha ezt is vettem volna akkor ezzel is.
ettől még mindig nem azt mondom hogy olyan szar h ne játszanék vele, csak főleg h ingyen volt, így hülye lennék nem kihasználni.
-
False #38702 sztem inkább bazd el a pénzed csajokra,mindenki jobban jár,te sokkal nyugodtabb leszel egy saxi után,nekünk meg nem kell irkálnunk hogy javitsuk a hibákat amiket megálmodsz :) -
#38701 A "Nem" után tegyél egy vesszőt és máris értelmet nyer a mondat. -
#38700 Ha nem vetted volna észre, ide olyanok írnak, akik valamilyen oknál fogva szeretnek ezzel a "szar"-al játszani és nincs szükségük 40 pályára hogy meglegyen az a bizonyos játékélmény, ezt ők maguk hozzák létre a játékukkal.
De gondolom ez neked elérhetetlen szellemi magasságokban van, úgyhogy szerintem játssz továbbra is CoD-al, az való neked. -
#38699 nyugizzál már picit, ha nem tetszik ne játsz vele bazmeg, de nem kell itt fröcsögni habzó szájjal napokig h ingyen szerezted és szar az egész, add oda másnak, majd annak talán tetszik és lépj tovább, ennyi -
eugabesz #38698 Erről e...