Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
wtf, ja az a köcsög ps... 😉
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
anti hero
(érdekes a BC2 singleben ha jól láttam van Type 5, ami egy teszt fegyver volt a valóságban Japánoknál, ugyanaz mint a Garand csak 2x5 táras volt, és tele volt hibával így csak 100 vagy 200 készült belõle, kár hogy nincs multiban.)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ez ilyen belsõ érzés, nem lehet leírni, aki érti érti, aki nem, nem, én sem értem, ezért nem tudom.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sajnos ezért nem tudnak sokan aludni 😄
<#vigyor1>#vigyor1>
anti hero
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egyébként a bf1942 kemény 999.-HUF a dobozos az 576-ban.
De majd csinálok hereos-accot is és akkor veteran rank 2. <#schmoll2>#schmoll2>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://vivalaresistance.blog.hu/2010/07/06/erdekes_felfogasok
http://www.vivalaresistance.blog.hu
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
[IRAM] leader
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
BETA havas pályája (továbbra sem vok hajlandó megtanulni a pályaneveket).
Támadó oldalon állok belépek nézem valami visszaszámlálás 3..2..1.. Puff meghalok...Mivaaan? Nagy irogatás megy németül. Elindulok a dombjuk felé csipákat írtani 2-t lepucolok visszaszámlálás valami DEFENDER SIDE NUKE IN 10...9...8... Na megint meghalok,akkor látom velem együtt mindenki.
Rohanok megint a dombhoz oda sem érek ledarálok 2 lefutót...Megint NUKE...Olvasgatom a szöveget... Az volt a gondja a német szervertulajdonos klángyereknek és kis klántársainak,hogy ne menjenek a defenderek a spawn pontjukra a bázisukra...Mindenki írogatta nekik,hogy a hegy nem a tiétek,de nem,oda nem szabad fölmenni azt õk tiltják. Oké. Domb aljába befészkeltük magunkat 3 klántársammal,aki csak jött le tank,ember az szépen elborult..😊
Ismét NUKE...Õk megmonták hogy ne menjünk oda...HOVA? Már a domb aljába sem szabad? Beindult az egész defender oldalról az anyázás,valamelyik nagytudású támadó klánosgyerek beközölte hogy neki egyedül több skillje van mint a defender oldalnak együtt véve és szépen beírták hogy a dombjuk aljára sem szabad kifutni,maximum a B elötti falig...Így persze a sok nukeolással meg azzal hogy senki nem mehetett a saját térfelén sem már szinte sehova kb fél perc alatt le tudtak jönni végre a dombról és foglalni a pontokat...Szánalmas. Tök értelmes szerónak indult mert rakétavetõvel emberre lövöldözésért kapásból 1 felszólítás után kivágtak bárkit...Erre elrontják ezzel a kis "önszabályzással" hogy játszani tudjanak,mert enélkül még az elsõ 2 pontból egyet sem tudtak elfoglalni // Annyi eszük sem volt hogy a dombról simán szét lehet lõni a házat amiben az MCOM van...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Esetleg a defibri (de biztos, hogy nem) <#nemtudom>#nemtudom>
Bár én úgy vettem ki a korábbi hozzászólásokból, hogy a supporttal való levelezés elkerülhetetlen.
Ha sikerül, ill. biztos sikerül mert én nem hagyom õket békén addig amíg...majd beszámolok mit kell tenni.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
esetleg írj a supportnak, h kezdjenek vele valamit
Veterán 1-est írja itt!
De a játékban miért nem??
+a fegyót sem kapom meg??
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu