Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.vivalaresistance.blog.hu
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
http://www.vivalaresistance.blog.hu
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Medic kaszt tul tapos ez is igaz amugy.
Kb 10-15 sec CD kellene az ujraelesztesre es talan meg lassabbak legyenek a nagy fegyverek miatt.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Hamár undornál tartunk! Én azt nem szeretem mikor noobokkal játszok!
PL. sebzést kaptam, üvöltök a medicnek és nem jön, nincs löszer és nem jön ammo! Semmi csapatjáték! Na akkor üvölteni tudnék 😄 Vagy lehet üvöltök is<#confused>#confused>
ma összejött 4-5 kill egy sorozatba igy
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Medic-el 1szer mentem annyi elég is volt,medic fegyvert legfeljebb akkor láttam ha elvettem valakitõl,és nem nem fogok olyan kaszttal menni ami nem igényel semmi tudást,nem hoz lázba egy olyan kaszt ami nevetséges módon ezredmásodpercek alatt keltegeti életre a mezõn a halottakat akikkel fejlövés végzett,eü csomagot szórnak amikre rágugolva több találattól halnak, mind e mellé megkapták a hevigánnereket amikben a legtöbb skuló fér és lehet szórni,ráadásul a legtöbbje irreálisan halálpontos. Valami büntetés a kasztra nézve legalább? Nincs mert mialatt cipelik a legdurvább menetfelszerelést mégcsak 1 hajszálpöcsnyivel sem futnak lassabban mint egy mezei uzival szaladgáló kiskatona. Néha az egyik oldalnak piros satyója van,jobban kiszúrható. Ennyi. Nem sírok, amikor medic squados szeróra tévedek ki is lépek,felesleges játszani ilyenekkel. Csak ilyen elöttem ne mutogassa mekkora tudása van mert pofánröhögöm. MEDIC számomra sokkal szánalmasabb kaszt mint a csipa. A csipával legalább tudni is kell lõni. A különbség a két kaszt között erõsen szembetûnõ. A csipával sokan játszanak,de használni nem tudják,nem fedeznek nem mennek sehova állnak a kezdõn és lövöldöznek, 25 skulóból jó ha 1-2t ölnek. A MEDIC-el szintén sokan játszanak,célozni nagyon nem kell tudni vele,elég terepre rotálni,vagy a 2 km-re lévõ csipa felé pöpötyögni és már meg is van a hulla. Kíváncsi lennék hány autista csipából lett medic...állítom hogy jórészük mind csipaként kezdte...😄
Tehát a lényeg: ez nem sírás,undor. Undor mert míg sokan sírnak a csipa miatt meg korlátozzák a használatát addig megfeledkeznek a sokkal undorítóbb kasztról. Ennyi.😊
Kíváncsi lennék hány medic lenne a játékban ha a medic pakkjukon kívül kapnának egy pisztolyt,esetleg egy sátgánt, a hevigánner pedig szépen átvándorolna egy olyan kasztba aminél nem tûnik hülyeségnek és nevetségesnek a fegyver. Tizedére csappanna a medic létszám-> de legalább azok maradnak a medicek akik tényleg arra használják amire való (lenne).
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Elég a sirásból! Ha nem megy a játék akkor lépj ki és folytasd akkor mikor nem unalomból játszasz!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Kérdés: most, hogy megvan a veteran rangom... törölhetem a heroest a gépemrõl?
Vagy amikor lõnek rám egy szaros uzi-ból berohanok házba de még 1 skuló átjön a falon és el is terülök....HC köszönöm NEM.
Fõleg így a patch után,bár néha még mindig vannak fura hitreg dolgok (a minap csipulgattam erre DONG és vér fröccs a képbe meg a pisztolyhang elötte,reflexbõl ráfordultam és lõttem,elterült a gyerek nekem meg azon túl hogy megriadtam más bajom nem lett,holott gyk fél méterrõl lõtt fejbe) de sokkal élvezetesebb a játék.
Egyébként pedig szabályzás ide vagy oda,mindenhol megfeledkeznek a leggusztustalanabb kasztról amivel még mindig a játékosok jelentõs része tolja: MEDIC.
A MEDIC squadok (legalább 2-3 medic a squadban) gyk szinte kiírthatatlanok sokszor. Rendszerint a legtöbbnek ennyi is a tudása. Meglát valakit elkezd rotálni,van ideje,majdnem 1 percig húzhatja a ravaszt,annyi skulóból nem nehéz betalálni 3-4szer olyan fegyverekkel amiknek a játékban a pontossága a sniper fegyókkal vetekszik (nem egy medic géppusek ilyen)....Ha pedig kifogy vagy eltalálják bevonul egy sarokba maga alá baxsza a kis csomagját és betáraz. Ha közben meghal odapattan a kis társa és 1 szemvillantás alatt fel is kelti,lelõni nincs ideje az embernek. Ha mégis sikerülne (na ez 20ból jó ha 1) ott terem a 3. medic és kb 2-3 mp alatt fel is keltette az elõzõ két autistát...Fantasztikus. De a sok autista csipa mellett további fõprobléma a sok autista aki a legtúlerõsítettebb balanszolatlan szar karakterrel (igen ez a MEDIC) elõadja mekkora játékos.
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nah már rakom is fel a heroest... újra... mert már leszedtem régen, mert nagyon fos😄
[IRAM] leader
"engi az assaultok is simán kaphatta volna"?
Ja, persze, automata karabély + gl + RL?!
Kicsit túl tápos, nem gondolod? 😊
És ezekrõl a veterán cumókról mit kell tudni? minden ilyenért jár egy különleges fegyver?
A szerveren az admin a király,császár,a minden6ó,stb.(megfelelõt áláhúzni) azért van ott.Kóstoljatok bele kicsit,majd rádöbbentek,nem is olyan nagy privilégium az. <#smile>#smile>
Az esetek 90%-ában jogtalanul szidják,káromolják,s nem is olyan könnyû azt elviselni....
[IRAM] leader
ADMINAK lenni félisten dolog! Mindig az van amit õk akarnak! Nem kell csodálkozni!
Csakis személyes átvétel jöhet szóba.
Ár: 6000 Ft
Miért? 😊
anti hero
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"miert a medicnel van a LMG"?
Hát mert a support-ot most kihagyták.
Vagy kiknek kellett volna adni?
Az engineer-nek? Az is durva. Vagy second a reconnak? 😊
anti hero
Mondjuk az rohadt idegesítõ mikor medic-ek jönnek fel a spawn-pontra, M-60-assal irtani a támadókat.
Persze a szabályzással sem kellene túlzásba esni.