Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván nem azt hogy most ettõl megváltozik minden 😞 , csak hát ha néhány ember magára ismer és észreveszi hogy hoppá igazuk van, vagy hogy aki még is szereti a HC-t az kipróbálja nálunk és meggyõzõdjön róla hogy van még normális magyar HC szerver.

http://www.vivalaresistance.blog.hu

Speciel nekem meg semmilyen magyar szerveren gondom nem volt adminnal. Olyan esetleg, hogy nem vagtak ki valakit, akire szerintem rafert volna, de a forditottjaval meg szerencsere nem talalkoztam.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Így van ,egyszer már leírta ezt valaki és én szépen válaszoltam is rá. Szomorú dolog hogy attól hogy a tizenéves de legyen akár felnõtt admin anyázik és csinálja a dolgokat amit írtál, de attól még talán nem kell általánosítani , fõleg amíg ki nem próbáltad... Multiplayeres pályafutásom során én is sok szerveren jártam különbözõ játékokban és sok adminnal találkoztam , többségük hasonló volt ahogy te is írtad, de attól még ha van egy "Új" vagy egy másik magyar szerver én nem mondom hogy fúj ez is olyan mint a többi amíg ki nem próbáltam és így nem van..

http://www.vivalaresistance.blog.hu

En mar elmondtam sokszor, hogy lehet megoldani a dolgot: a felelesztes nem instant, hanem mondjuk 1 masodpercig tart. Es akkor nincs az, hogy lelosz valakit, odarohan a medic, es maris ket ellenfeled van, raadasul az egyik epp halhatatlan.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Pusztító_78
ha már a medikeket szidod én azt rühellem amikor van medik orba szájba gyógyítgat, de körbe nem nézne hogy honnan lõtték szét azt a szerencsétlent akit gyógyít.felgyógyít és imátkozhatok hogy ne lõjenek szét ugyanabban a pillanatban.😊
Carloska
Quadal

bosco05
Amúgy ha összevetem amit itt fórumon olvastam és amiben egyetértés volt, akkor minden kit szar. Aki assaultozik az láma negyven miliméterezõs köcsög, aki medic az egy tunker noob, aki engineer az cg-s buzi, aki meg recon az meg camper gyökér. Akkor most mivel mennyen az ember? 😄
Smithwarden
Mondjuk publikon inkabb 10 medic mint 10 csipa, mert sok sniperrel valik unalmassa a jatek.
Medic kaszt tul tapos ez is igaz amugy.
Kb 10-15 sec CD kellene az ujraelesztesre es talan meg lassabbak legyenek a nagy fegyverek miatt.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

bosco05
Nekem az a halálom mikor ott áll a M-COM mellett a gyerek, charged réges rég, ellenféltõl senki sehol, mert mindet írtjuk, de õ nem szedi le mert hátha közben ellövik...
Én pl van mikor kevésnek érzem a medicket! Nemjön semmi medic mikor csipával kempelek és kapok 1 fejest 😄

Hamár undornál tartunk! Én azt nem szeretem mikor noobokkal játszok!
PL. sebzést kaptam, üvöltök a medicnek és nem jön, nincs löszer és nem jön ammo! Semmi csapatjáték! Na akkor üvölteni tudnék 😄 Vagy lehet üvöltök is<#confused>

Rage47
tanúsíthatom xD ott álltam mellette
medickel legjobb taktika: ellenséggel tömött útra ráállni, feléjük célozva lenyomva tartani a tûzgombot izomból és amíg van a tárban golyó addig lõõõõõõsz 😄

ma összejött 4-5 kill egy sorozatba igy

byzhouse
ez rinyálás 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Skynet
Ha neked az sírásnak tûnt...Az egy reakció volt a HC-re vonatkozó "cikkre" és arra hogy állandóan jajgat mindenki a csipák miatt.
Medic-el 1szer mentem annyi elég is volt,medic fegyvert legfeljebb akkor láttam ha elvettem valakitõl,és nem nem fogok olyan kaszttal menni ami nem igényel semmi tudást,nem hoz lázba egy olyan kaszt ami nevetséges módon ezredmásodpercek alatt keltegeti életre a mezõn a halottakat akikkel fejlövés végzett,eü csomagot szórnak amikre rágugolva több találattól halnak, mind e mellé megkapták a hevigánnereket amikben a legtöbb skuló fér és lehet szórni,ráadásul a legtöbbje irreálisan halálpontos. Valami büntetés a kasztra nézve legalább? Nincs mert mialatt cipelik a legdurvább menetfelszerelést mégcsak 1 hajszálpöcsnyivel sem futnak lassabban mint egy mezei uzival szaladgáló kiskatona. Néha az egyik oldalnak piros satyója van,jobban kiszúrható. Ennyi. Nem sírok, amikor medic squados szeróra tévedek ki is lépek,felesleges játszani ilyenekkel. Csak ilyen elöttem ne mutogassa mekkora tudása van mert pofánröhögöm. MEDIC számomra sokkal szánalmasabb kaszt mint a csipa. A csipával legalább tudni is kell lõni. A különbség a két kaszt között erõsen szembetûnõ. A csipával sokan játszanak,de használni nem tudják,nem fedeznek nem mennek sehova állnak a kezdõn és lövöldöznek, 25 skulóból jó ha 1-2t ölnek. A MEDIC-el szintén sokan játszanak,célozni nagyon nem kell tudni vele,elég terepre rotálni,vagy a 2 km-re lévõ csipa felé pöpötyögni és már meg is van a hulla. Kíváncsi lennék hány autista csipából lett medic...állítom hogy jórészük mind csipaként kezdte...😄

Tehát a lényeg: ez nem sírás,undor. Undor mert míg sokan sírnak a csipa miatt meg korlátozzák a használatát addig megfeledkeznek a sokkal undorítóbb kasztról. Ennyi.😊
Kíváncsi lennék hány medic lenne a játékban ha a medic pakkjukon kívül kapnának egy pisztolyt,esetleg egy sátgánt, a hevigánner pedig szépen átvándorolna egy olyan kasztba aminél nem tûnik hülyeségnek és nevetségesnek a fegyver. Tizedére csappanna a medic létszám-> de legalább azok maradnak a medicek akik tényleg arra használják amire való (lenne).
Örömmel hallom köszi😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ztech
szépjoestét
patch óta szerverkeresõ laggol leáll lefagy miegyéb erre valami megoldás van?
Nekedis rendelkezésedre állnak ezek a fegyverek! És hamár leirod hogy nem kell nagy skill hozzá, miért nem medic-el nyomod végig? Ehejett itt sirsz mint 1 kisgyerek! <#nevetes1>

Elég a sirásból! Ha nem megy a játék akkor lépj ki és folytasd akkor mikor nem unalomból játszasz!

Doomista
Yes, sir, yes.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ez az EA live support tök jópofa... egy emberke pikk-pakk megoldotta nekem ezt a Garand dolgot😊
Kérdés: most, hogy megvan a veteran rangom... törölhetem a heroest a gépemrõl?

Skynet
Szép szép jójó leírás. Térkép meg hc meg 3d spot...Ezek nem is érdekelnek mind nélkül el vagyok. De HC szeróra többé be nem teszem a lábam,még hogy reálisabb játékmenet szakadok...Nincs is annál reálisabb mint amikor a béna csipa nem talál el egyszer sem mert cikkcakkban futok felé,erre elõveszi a pisztolyt lõ 3-at és 1etlen találattal leterít vele (nem fejlövés) vagy 100 méterrõl..😊
Vagy amikor lõnek rám egy szaros uzi-ból berohanok házba de még 1 skuló átjön a falon és el is terülök....HC köszönöm NEM.
Fõleg így a patch után,bár néha még mindig vannak fura hitreg dolgok (a minap csipulgattam erre DONG és vér fröccs a képbe meg a pisztolyhang elötte,reflexbõl ráfordultam és lõttem,elterült a gyerek nekem meg azon túl hogy megriadtam más bajom nem lett,holott gyk fél méterrõl lõtt fejbe) de sokkal élvezetesebb a játék.

Egyébként pedig szabályzás ide vagy oda,mindenhol megfeledkeznek a leggusztustalanabb kasztról amivel még mindig a játékosok jelentõs része tolja: MEDIC.
A MEDIC squadok (legalább 2-3 medic a squadban) gyk szinte kiírthatatlanok sokszor. Rendszerint a legtöbbnek ennyi is a tudása. Meglát valakit elkezd rotálni,van ideje,majdnem 1 percig húzhatja a ravaszt,annyi skulóból nem nehéz betalálni 3-4szer olyan fegyverekkel amiknek a játékban a pontossága a sniper fegyókkal vetekszik (nem egy medic géppusek ilyen)....Ha pedig kifogy vagy eltalálják bevonul egy sarokba maga alá baxsza a kis csomagját és betáraz. Ha közben meghal odapattan a kis társa és 1 szemvillantás alatt fel is kelti,lelõni nincs ideje az embernek. Ha mégis sikerülne (na ez 20ból jó ha 1) ott terem a 3. medic és kb 2-3 mp alatt fel is keltette az elõzõ két autistát...Fantasztikus. De a sok autista csipa mellett további fõprobléma a sok autista aki a legtúlerõsítettebb balanszolatlan szar karakterrel (igen ez a MEDIC) elõadja mekkora játékos.
Nekem is ez a parám, pedig ilyen jól még életemben nem játszottam mint most...

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

kivágott az EA nem lehet bejelentkezni 😄 pedig netem van!

hogy hogy üres a ph??

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Metalmilitiakid
ehh...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Mennyit kell kb játszanom a heroessal, hogy megadja a veteran rangot?

és a Nuke-ot ki kapja???
Metalmilitiakid
nem azt mondtam hogy gl el, hanem azt hogy az assault fegyókat, pl gl t simán kihagynám, vagy úgy lehetne rárakni mint pl a reddot acog... ot

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Aham... látom, hogy csak Garand jár
Nah már rakom is fel a heroest... újra... mert már leszedtem régen, mert nagyon fos😄

Én is csak a kirívó eseteket kezelem,játszani megyek be,nem "adminkodni"

[IRAM] leader

"engi az assaultok is simán kaphatta volna"?

Ja, persze, automata karabély + gl + RL?!
Kicsit túl tápos, nem gondolod? 😊

Köszi😊
És ezekrõl a veterán cumókról mit kell tudni? minden ilyenért jár egy különleges fegyver?

Metalmilitiakid
én amikor elõször megkaptam a bf2 szerverünkön a chatadmint elsõ dolgom volt,hogy kickeltem magam próbából, hogy mûködik-e, mûködött 😄 de amúgy kb ennyi volt az adminkodásom, mert a mi szerverünkön nem volt túl sok rendbontás, ha volt akkor voltunk min 3 an akik kirakhatták, szal nekem nyugis volt az életem 😄

És azt is tudod miért??Mert pl. mi lenne,ha minden user admin is lenne?Minden lenne csak játék nem.<#nemtudom>Az az admin,aki pedig félIstent játszik a szerveren,no azt csak sajnálni tudom.
A szerveren az admin a király,császár,a minden6ó,stb.(megfelelõt áláhúzni) azért van ott.Kóstoljatok bele kicsit,majd rádöbbentek,nem is olyan nagy privilégium az. <#smile>
Az esetek 90%-ában jogtalanul szidják,káromolják,s nem is olyan könnyû azt elviselni....

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
assault kapta volna az LMG t, medik az engi fegyóit, engi az assaultok is simán kaphatta volna, a csipa marad csipa és akkor boldogság 😄

bosco05
Nem engem, hanem a csítereket 😄
Sajnos van ilyen! Ezért nem megyek olyan szerverre ahol bármit is szabályoznak! Ha lelönek CG vel ez van ha Sniperrel akkor sincs mit tenni! Nekem is rendelkezésemre állnak ezek a dolgok! Ha õ igy akkor én is!

ADMINAK lenni félisten dolog! Mindig az van amit õk akarnak! Nem kell csodálkozni!

Eladó egy EA account, rajta az eredeti Bad Company 2-vel. Doboz így nyilván nem jár hozzá. Be tudsz lépni az EA Download Manager-be egy felhasználónév/jelszó párossal és le tudod tölteni a játékot. Unlock-olva van minden elérhetõ item a játékban, de bármikor lehet természetesen új Soldier-t csinálni és elõlrõl kezdeni.
Csakis személyes átvétel jöhet szóba.
Ár: 6000 Ft
Félóránként bannolnak?
Miért? 😊

bosco05
Annyira felkúr az ideg. Félóránként banolnak, de így is a szerverek nagy többségén ott rohad egy két f*sszopó csaló csicska. Annyira elegem van, nem ezért vettem meg ezt a szart. Az összes dögöljön meg most jelleggel.
yep

anti hero

byzhouse
5. support kaszt és medicnek valami gyors/könnyû fegyvert

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

bosco05
Szerintem teljesen jó úgy ahogy van 😊
Maxtreme
na 1-2 szerveren már aktiválták az "új" mapokat. (legalábbis a squad DM-ben.. de gondolom akkor a többinél is)

De akkor kinek? Az assault-nak? Az már túlzás lenne.

byzhouse
hát nem a medicnek kell adni a legnehezebb fegyvert(szvsz),mert õ az ápolónõ.

"miert a medicnel van a LMG"?

Hát mert a support-ot most kihagyták.
Vagy kiknek kellett volna adni?
Az engineer-nek? Az is durva. Vagy second a reconnak? 😊

Keresek használt BC2-t Xboxra. Ha tudtok írjatok. Köszi!

en a koncepciot nem ertem, hgoy miert a medicnel van a LMG osztaly, dehat igy talaltak ki... de akkorse tetszik 😄

anti hero

Mondjuk az rohadt idegesítõ mikor medic-ek jönnek fel a spawn-pontra, M-60-assal irtani a támadókat.
Persze a szabályzással sem kellene túlzásba esni.

Beers
egyszar a kettõ 😊

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!