Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Elõzõ patchnek? Hát nem tudom legalább el lehet végre találni az embert. Elõzõ patchel semmi gond nincs szerintem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

XenHai
Ez annyira nem lesz szar ... De attól még a game 1 szar marad hála az elõzõ patchnek!
TDC Geronimo
mode pack 4 kint van konzolokra. PCre 4 körül lesz.

Legalább 2 normális pálya, 2 értelmes módban. Nem úgy, mint az elõzõ.

Ui: a vLr tagjai leginkább esténként játszanak , napközbe nagyon ne keressetek minket rajta.

http://www.vivalaresistance.blog.hu

KáTéCé
Update

Így van, és az ilyen apróságok hiánya elég bosszantó , nem utolsó sorban ha cq-n is így lenne akkor nem az adminokat szidnák ha baserape miatt kirugják egy idõ után az illetõt 😊.

havercsotány
meek oszt leölöm mindenki fejit<#gun>

bosco05
Mondjuk nem tudom mibe fáj nekik úgy megcsinálni mint a rushba. Bázis elõtt húznának egy vonalat, amit ha átlép az ellenfél kiírja hogy térjen vissza a pályára. Ha rushba meg lehetett csinálni akkor itt is...
A mai naptól a vLr HC szerveren , nincs semmilyen tiltás.. amíg rendes program nem érekezik a szabályozásra. Úgy hogy nyugodtan lehet jönni sniperkedni úgy is mindenki arra van ráizgulva , de fogadjunk ha minden más tiltva lenne és csak a sniper nem akkor mindenki mással lenne 😊.

A baserape-ért továbbra is kick jár felszólítás után de ez nem a mi szabályunk ez EA szabály 😊.

Üdv!
Megvettem, beregeltem, csináltam egy új katonát, de amikor a szerverek keresésére megyek, akkor nem mutat egy szervert sem! NOD-om van, lehete, hogy közbeszól? Vagy mi lehet a gond? <#rolleyes>
Elõre is köszi a segítséget! 😊

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Hát aki a Hardcore módot kedveli inkább, azt szívesen látjuk a vLr szerveren! Sok magyar szokott azért megfordulni rajta.

Black Ghost
Egyszerûen nem értem mi bajotok a HC-s sniperekkel, miért olyan nehéz õket kiszedni? Egy uzi, de akár egy kapszlis pisztoly is elég hozzá, ha van rajta 4× zoom (NEOSTEAD,Saiga-ról már nem is beszélve). A legtöbb recon, egy helyben kempel, annyi eszük sincs hogy két lövés között pozíciót váltson, aztán csodálkoznak hogy ugyan az szedi le õket akit elõtte lekaptak.

A szerver szabályokkal megszerintem az a legnagyobb probléma hogy sokan egy általuk kedvelt játékstílus, kaszt, fegyver használatára kényszeríti a játékost. Engem soha nem zavart a CG, gl, m60, recon, mindenek megvan az ellenszere csak tudni kéne váltani. Olvastam itt CG-t szidó "õs assaultosról", kinek esze ágában sincs kasztot váltani, mert hát õ azt nem szereti ....lol.

DAQ001:
Ha tényleg olyan jó vagy, kérlek vegyél fel frends-be, mert mi pont az ilyen ellent keressük, HC-ben "pro"-kal még jobb a játék.
nandorb
Limited Verzional automatikusan megkapod.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Jah jó... látom rank 10nél adja... azt hittem erre is van valami trükk, mint a Garandnál😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

A single az ilyen.

Multiban jobb ellenfelek vannak, játszd azt.
xXtamasXx
ölsz

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Thompsont hogy lehet megszerezni?

Diezel
Sziasztok!
Lehet hogy csak én vagyok béna, de az normális hogy (single player) 1. a társaimra nem lõnek 2. társaim sokszor semmit sem csinálnak csak állnak bambán, nem mozognak velem együtt, aztán hirtelen ugrásszerûen ott teremnek 3. nem lõnek le senkit, pl: megyünk a faluban, egy lépcsõ alatt áll egy ellenséges katona, felettük 3 társam, én meg egy ablakból nézek kifelé, az enemy faszi csak engem szúr ki és lõ rám, miközben derék társaim nyugodtan sétálgatnak felette / megpróbálnak átjutni a falon : D
szóval ezt nem értem... számomra kicsit bugos az MI

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Ja, bocs néha elfelejtem, hogy ez nem az a fórum...<#hehe>
Ulvar
Csavarkulccsal headshot = Achivment dentist! xDDD.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Biztos szukseges ez a szemforgatas?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Micsoda dolgok vannak ebben a játékban... defibbel headshot😄

LSC
tedd hozzá: és minden olyan assault (vagy hogy is hívják) aki nem smoke launcherrel megy, minden olyan engineer aki nem at4-el vagy landmine-al, minden olyan sniper aki nem c4-el és spotterrel!

LSC
tetszik a nick-ed....

<#eljen>

Akinél az autista szitokszó...

SötétBarom
Minden olyan medic fasszopó, akinek nem a két medic perk van betéve alapba..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

TDC Geronimo
"map pack 4" jön ma. Atacama rush meg port valdez CQ. Remélem a hónapba ledarálják a maradék 3at még és nemsokára jön normális új map...

LSC
minden classnak megvan az elõnye és mindegyikre hajlamosak rinyálni az emberek. Volt a 40mm aztán CG aztán most a medic aztán meg a sniper miatt. Kicsit unalmas már. Az autista szót nagy elõszeretettel használod remélem nem lesz sosem a családodban vagy környezetedben 1 sem, mert akkor nem fogod ilyen "viccesnek" találni.

a második hozzá szolásodhóz igen igazad van! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

LSC
olyankor jön jobb helyeken a : Banzaiiiii!

Na azt én szinte mindig elfelejtem.<#falbav>Oszt nyögök ugrálok,vagy meghalok,mert nincs mivel lõjek,ugye,<#zavart1>
Már nagyon soxor elõfordult,hogy mindenem ki volt fogyva...se pisztoly,se géppityu,se CG...oszt haltam...ennyi.

[IRAM] leader

Tono34
Azért nem vagyok kezdõ, én is tárazni szoktam minden harc után. Ha az ellen assault volt akkor dobok magamnak v a társaknak lõszert.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Általában lövések után mindig tárazok, amikor már nem táraz, mert ugye nincs több töltény csak ami a puskában lévõ tárban, akkor tudom, hogy ideje elõvenni a CG-t.

Meg hát HC-n az alap AMMO mennyiséggel el lehet menni kb. 11 killig(eng). Aztán ha lelõnek mert kifogy az ammo...hát így jártam.

De az emberek K/D-je általában nem 11/1 tehát úgyis hamarabb halsz meg mint hogy elfogy az ammo.
De azt észreveszed nem?
Üresen csattog a fegyver....<#hehe>

[IRAM] leader

Tono34
HC modban lehet spottolni, csak nem a minimapon fogod látni az ellent, hanem a térképen (M gomb), mi így szoktuk használni. Kimondottan jó, hogy nincsen célkereszt. Egyedül a lõszer kijelzés zavar, legalább azt lehetne tudni, hogy hány tárad van még.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

"Tegnap HC-ztunk egy kicsit. Jocskan javitotta a K/D-met." Ha jó játékos vagy SC-n akkor valószínûleg a HC-n még jobban fog menni, ugyanis nincsenek meg azok a bosszantó dolgok amik miatt az SC-játékosok állandóan szidják a fegyvereket. (visszafordul és lelõ, stb.)

A HC inkább a fedezék nélküli rohangálást nem tolerálja. Illetve aki elõbb észre veszi a másikat az gyõz, hacsak nem rontja el a célzást.
LSC
a tapasztalatom nekem is az hogy fogalmuk nincs hogy kell sniperkedni. Ha kicsit mozgok már nem találnak el, és sokszor nem is fejbe lõnek amikor csak 1 picit kéne fölé célozni.

Persze. Easy kill. Csak akkor tudnam, gyakran mi a lofuttytol van kor vegen tobb killem, mint az osszes sniperunknek egyuttveve.

Es mindossze azt varom el, hogy legyen eselyem megvedeni magam, vagy ha mar esetleg megse tudom kiszurni, honnan lonek, legalabb ne egy palcikas legyek. Es igen, a granatvetonek is van ironsightja, meg a telepitett geppuskaknak is, sot meg a Minigunnak is. Sot meg azt is lehet tudni, kb hany tar lapul a zsebemben. Ja. Tegnap HC-ztunk egy kicsit. Jocskan javitotta a K/D-met.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Igen ,be

LSC
Helo, ti be tudtok most logolni?

Ezzel már sajnos nem tudunk mit kezdeni.. úgy érzem leírtuk azt ami tükrözi az igazságot , és ez sokaknak gondolom fáj. A "HC-t fikázó bejegyzések amik 99%-a mind marhaság" pedig valóban így van hiszen érthetõen többször is leírtuk mi a lényege a HC-nak még is olyan válaszokat adnak rá amikre már választ kapott elötte.

Az a baj azzal amit a bloggon írtatok, ill. amit itt írsz, hogy generálja a HC fikázó bejegyzéseket, amik 99%-a mind marhaság.
Hogy ne lenne , szerintem mindenki érezte már ezt 😊 de bele kell törõdni , csak egy számít hogy te vagy a squadod megpróbált mindent ami tõle tellik. Mi is van hogy elveszítünk sok csatát és nem feltétlenül a teljesítményünk miatt , hanem mert a többiek szanaszét vannak, de nyilván õk nincsenek ts-en együtt , nem ismerik egymást , nem biztos hogy van bennük hajlam a csapatmunkára , ezeket mind figyelembe kell venni és akkor már nem is olyan idegesítõ a dolog 😊. Attól hogy elbukunk a végén még lehet jó a játék ha a squadod egységként próbált játszani hisz ez a lényeg hogy együtt játszunk , segítsük egymást.

Nektek nincs olyan érzésetek néha,hogy csak a te squad-od van a pályán??
Mert nekem elég gyakran,sajnos..na ilyenkor már lõttek a jó játéknak,pláne egy olyan játékosnál mint én is,hogy szeretek a dolgok "sûrûjében" lenni.Nem nagyon izgat ha esek-kelek,mert tudom,a csapatom ezáltal is nyerhet.De mikor mindez feleslegessé válik,mert a többi a kisujját sem mozdítja a gyõzelemért..

[IRAM] leader

Na DAQ001 pontosan ez az amirõl a cikkben írtunk a blogon, hogy ellustultatok és azt várjátok hogy minden alátok legyen rakva 😊 , most mond meg õszintén a valóságban ha harcolsz számolja neked valaki a lõszert ? vagy megmondja hol az ellenséges sniper ? vagy van célkereszted az ironsight és a red-dot-on kívül + a távcsövek ? vagy hogy gyorsan látod mi merre van egy kis térképen ?😊 ezeknek a hiánya nehezebbé teszi a játékot, de hát ezért HC a HC , én nem tudom mit vártok 😊 A sniperekrõl pedig már leírtam a véleményem 😊

😊 Ez így van , tulajdonképpen erre való a sniper , sptololás , jármûvek kiiktatása , fedezés , és ellenséges sniper kilövése. Ezzel nem is lenne baj mert ez mondhatni a rendeltetés szerü használat. Bár HC-ben nincs spotolás aminek a rendszere szintén elég rosszul megtervezett, ugyan is nem az embert kéne bejelölni hanem a területet ahol éppen látta valaki , de ez megint más téma. Szóval HC-ben nincs spotolás de a többit ugyan így lehetne csinálni , de a probléma még mindig ugyan az 😊 Túl sokan akarják eljátszani ezt a szerepet és nem értik meg hogy szerver létszámtól függõen mennyi az a sniper mennyiség ami már túl sok és ettõl elveszti az értékét a sniper úgy ahogy van. Lõttek a csapatmunkának, lõttek a játszhatóságnak , lõttek többnyire a feladatok teljesítésének.

lehet spotolni a pajtiknak es pl tuzersegi tamogatast kerni mindenfele ellensegre, pl tankokra akik epp a haverjaidat kurogatjak..
de a legjobb a sznapperben, amikro más kis geci sznappereket losz fejbe 😄 juj az majdnem jobb, mint a szeksz

anti hero

A HC-vel egy baj van(Mar azon kivul, hogy egy ganyolt alibi mod. Az innen onnan hianyzo celkeresztek, ugye. Meg az egyszeruen kikapcsolt HUD, ami miatt fogalmad sincs mennyi a loszered meg, vagy hogy all a tankod.), hogy erositi a "tavolrol lovoldozok, eszemben sincs a veszelyes objective kozeleb menni" jatekstilust. Tegnap Nelson Bayen a sniperek szepen felultek az MCOM feletti dombokra, es a picsa sotet erdobol lovoldoztek lefele. Ha veletlenul meg is latod egyiket, megjelolni nem tudod, ok meg nem fognak lejonni. Jo meccsek is kialakulnak persze HC-n, de az idiotak ebben a modban meg jobban el tudjak k..ni a jatekot.

Akár hogy is nézzük még talán igazad is van a Medic-el kapcsolatban, de egy lényeges és egetverõ különbségrõl elfeledkeztél. A medic kaszt , csapatmunkára sarkalja a használóját és rendszerint ezt is látni. Nyilván nevetséges ahogy éleszt kapásból és nem úgy van megcsinálva mint pl AA3x-ben hogy legalább megnézzük mi a baja és a 4 lehetõség közül kiválasztjuk melyik a gyógyítás helyes eljárása, de ezért a fejlesztõk a hibásak a használója pedig csak próbál segíteni a csapatán és számomra és egy csapatmunkát kedvelõ számára is sokkal többet ér mint hogy valaki ül a bokorba vagy a dombtetõn vigyázva a K/D -jére és olykor olykor lelõ egy embert amivel nem igazán segít a csapatnak..

Az pedig ledöbentett hogy azt írtad a csipával legalább tudni kell lõni 😄 , mert hát valjuk be nyilván nem lenne ennyi csipa szeretõ ha olyan nehéz lenne használni, most az hogy kicsit távolabb van és akkor feljebb kell emelni a fejtõl vagy kicsit elé ha fut az akkora tudást igényel ? mert hát szerintem nagyon nem 😊 Ha legalább lenne egy kis széljárás vagy néha bemozdulni a fegyó akkor azt mondanám huh igen ez tényleg nehéz. Csipa = Easy kill , 90%-ban no teamwork , és arányjavító , hirtelen ez a 3 jutott róla eszembe.

És mivel ez elvileg egy csapatjátáknak készült ezerszer nagyobb elõnyben részesítem a medic kasztot mint a snipert amit az emberek 95%-a nem rendeltetés szerüen használ, hanem az elöbb leírtak miatt.

Sajnos mint minden játékban vannak hibák és lesznek is. A realitásra visszatérve pedig inkább 1 pisztoly terítsen le 1 lövéssel még ha nem is fejbe megy ( bár 100% hop-val szerintem ilyen nincs de majd megnézzük) mint hogy legalább 1 tár keljen egy emberbe nem Hc-n és akkor még örülhetsz ha nem fut tovább utána.. 😊