51658
  • Doomista
    Akkor miért nincs kihúzva, he? :D
  • w77d
    ne reméld mert lesz bumm a fejbe XXXD
  • SötétBarom
    Az első assault fegyver azért kurva jó, mert a sightja nem takar szinte semmit, majdnem olyan mintha red dot lenne. Az m14-et például azért nem használom, mert középtávol-távol szinte követhetetlenek vele a mozgó célpontok.
  • CB SNIPER #38818
    majd talizunk Iram szerveren :d remélhetöleg egymás ellen :d
  • w77d
    ettől féltem :D
  • eugabesz
    A hibáira biztos fogsz
  • eugabesz
    Pont tőled nem vártam ezt...de mind1.
    Minden játék,amit sorozatként adtak ki,próbálja felülmúlni az előző részeket.(vagy javítsatok ki ha tévednék)
    Azért tekintem a bf3 ősének a bf2-őt mert az az előző "része",ha nem tévedek? ugye (de javítsatok ki ha tévedek)
    A bf2-ben is volt az előző részekből olyan ami vissza köszönt,rámutatott valamiben az előző részekre.Hogy Ti azt Istenítitek,attól még a bf3 elődje mégis a bf2 lesz,s ezen az sem változtat,ha egyesek akkora fan-ok voltak az előző játékban,hogy nem tudják elfelejteni.
    A mai játékosok java része magasról tesz rá,hogy milyen volt az előző két-akár három része a játéknak.A legtöbb azt sem tudja milyen volt...de azért azt nem vártam volna,hogy rólam is azt feltételezd, -nem csak te,bárki más is- hogy én nem ismertem az elődöket.Jah,hogy nekem inkább a bf2 jött be mint a bfv??Arról nem te tehetsz...
  • w77d
    nna én egy 4 hónapos szünet után most telepítem fel ujra a gamet. meglátjuk mire emlékszem még :D
  • Doomista
    Egyik fegyver se gyenge...:D Mikor kezdtem a játékot, és a kaszt első fegyvereit kaptam akkor tök szarul játszottam így a fegyverekre fogtam, hogy ez az első fegyver, gyenge és szar...:D Nemrég húztam ki az assault és az engineer első fegyverét, semmi gond nem volt velük, faszák mint a többi. Majd belejössz :D
  • xXtamasXx
    atacama desert az egy pálya és mért akarod te megnyitni? nem értelek
  • nandorb
    Mien hely bazz? Semmi kiegeszito nem kell...
  • Cubex
    Sziasztok(újra)!
    NA megvettem a játékot és jó ,tetszik nem akadozik nem rángatódzik semmi lagg nincs bajom vele!
    Ha csak annyi nem hogy a fegyverek sebzése elsőre tényleg gyenge egy kicsit de gondolom ez majd ahogy fejlesztem jobb lesz!
    És kabutokának(és mindenki másnak)üzenem már megvolt az első sikerélményem is:
    egy tankra reconként rádobtam egy c4-et és mikor felrobbant nem csak 100-at kaptam de a sok defense kill mellé még pontokat is így összesen 340 pontot ...
    Köszönöm hogy elolvastátok!
    ja és még annyit hogy van pl. egy olyan hely hogy atacama desert és azt nem tudom megnyitni az gondolom valami kiegészítő lenne azt most akkor egyáltalán nem is tudom megnyitni?
  • False
    Az a baj hogy szerintük télleg igy van....
  • Bala10

az már fizikának számít, ha lezuhanhatsz vele
  • zebrock
    lol, leelőztél
  • zebrock
    " szinte semmi köze nem lesz a bf2-höz mint őshöz," lol, a bf2 sose "ős" egy fos utánzata csak a bf-nek :) sose volt benne heli,aminek fizikája volt...
  • Bala10
    miért a bf2 az ős? mert te azt ismered? ne is legyen köze hozzá:D bf42-höz hasonlítson. :)
  • Purga
    Snowy Mountains (Purga D&B Remix)
  • SötétBarom
    Negative troll is negative.

• eugabesz
    Nyugi,majd kapunk nemsokára (kb.nov. közepe) egy pach-et amibe lesz két még rejtett pálya feloldása,továbbá javított netkapcsolat,amivel megint elb@sznak valami mást amiért megint könyöröghetünk 1-2 hónapig hogy javítsák ki,akkor már a Vietnám-al foglalkozik mindenki,a bc2 pályafutása pedig 2011 nyarán véget is ért.Aztán majd 2012 március környékén a pofánkba vágnak valami ujabb konzol-klónt,amit nagy csinnadrattával bf3-nak neveznek és szinte semmi köze nem lesz a bf2-höz mint őshöz,de lehet majd kínlódani a hitbox-nak elnevezett furcsasággal,az elcseszett fizikájú helivel,aminek szinte semmi köze a repüléshez mint tulajdonsághoz és fellelhető lesz a pályákon mint dekoráció néhány repülő is,mint rombolható tereptárgy.
    de majd a sok -alapjában véve sokoldalú kocka- ezt is megveszi,szidja mint a bokrot,.s játszik vele,mert visszaélnek galád módon a bizalmukkal,mindent a pénz és a még több pénz mögé rejtve....
    Na ...elmúlt az ihlet,jövőbelátás off.
  • False
    jaja,vasemberpáncélt mindenkinek :D

én azért tartom,hogy az alapjátékhoz kellenének még patchek és tartalom,nem egy ilyen rókabőrrel kijönni,aminek semmi köze a bc2höz,akkor inkább adják ki külön,de úgy hirdették hogy nesze b+ itt a kieg az alaphoz....
  • Landor
    Ugye ugye! Pl. POE2! :) Mondjuk nekem A Battlefield Vietnammal sem volt assault téren semmi bajom, hullott mindenki mint a szar :D
    Remélem az új Vietnamban a beigért hich-tech perk elvétlbe beleértik azt is, hogy senki sem kevlárban szaladgált a 60as években...
  • De8Vent
    de meglehet N2O :D
  • tonyo9
    ez a legjobb multi!
  • eugabesz
    Erős tévedés!
    Ez még csak igéret :)Semmi biztosíték rá,hogy jobb lesz.
  • Gyuszopapa
    Mellesleg némely bf2-es módban nagyon jó a hitbox pedig ugrál a kezembe a fegyver.A modderek tudhatnak valamit.
  • SzinesGeza

Mindenkinek ajánlom (ha még nem ismeritek) a:

Midnight Micers (Pistol, Knife, Handgrenade, C4) szervert!

Nagggyon jó!!! :)

• Bala10

ők képesek többször ugyan abba a szarba belelépni. :D
  • TDC Geronimo
    Amúgy hihetetlen, hogy mit össze szenvednek a hitboxal DICEnál már évek óta és nagyon úgy tűnik, hogy sose tanulnak az előző játékaikból. 100%, hogy BF3nál is ugyanez lesz és kell majd fél év mire normális hitbox lesz PCn, mert újra eljátsszák ugyanezt.
  • Axl Rose
    Köszi, eszembe nem jutott volna a legegyszerűbb megoldás.
    Már odaereszkedtem az UAV konzolhoz, hátha
  • xXtamasXx
    huh akkor jó :D

Axl Rose: lehet javítani ugyanúgy mint bármelyik másik járművet, szépen leereszkedsz és valaki meg megjavítja
  • Axl Rose
    Az uavot nem lehet vhogy javítani ?

Mert rádobnak 2 kavicsot és lepottyant ...
  • TDC Geronimo
    kliens-szerver közti kommunikáció gyorsabb lesz és néhány hitbox is változni fog, ez azzal jár majd, hogy pontosabbak lesznek a fegyverek. Nem a recoil csökken, hanem a hitbox lesz jobb, így változik a találati arány is.
  • xXtamasXx
    jólértem, hogy olyanra csinálják a hitboxot mint a MoH-ban? a fegyverek pontossága nő...magyarül csökkentik a recoilt?
  • TDC Geronimo
    Ki lett kicsit bővítve :

- Hit registration changes brought over from MOH to BC2; several bugfixes, the client<->server send rates have been increased, some of the hitboxes themselves have been changed. This will increase the accuracy of guns, but will not make much of a difference to the knife.
    Removed the blue box behind the chat window.

- The 2-second immunity when spawning/being revived can will now be immediately remove either by firing, zooming, or any movement (move, crouch, jump). Merely looking around will not remove the invulnerability. In essence: If a person moves, he is never invulnerable.
  • MR ME
    nem, az max crack hiba, ha jó a géped akkor el fog futni rajta, nemtom honnan vetted ezeket a hülyeségeket, de már napok óta ezt kérdezgeted, és sztem már sokszor leírták h HA MEGVESZED AKKOR MINDEN OK CSAK BÍRJA A GÉPED!

am meg érdekes lenne olyan játékot árulni ahol szakadozik a kép és rángatja a kameranézetet a játék :)
  • MR ME
    tökmind1 mi, nekem kéne belőle
  • xXtamasXx
    lol
  • nandorb
    LoL az elobb linkelt vki. linket a BC2 ingame jatek zenerol. van ott tobb azokat halgasd meg.
  • nandorb
    Szerintem vedd le a rezoluciot 1020x768-ra es alatalnosban LOW-ra allisd be,nagy valoszinusegben a grafikusod nembirja.A gepedet jovolna ha leirnad milyened van. Dual Core 2Ghz a minimum amit biztositani kell neki.