51658
-
Kovvalsky #38862 Lehet az is, hogy a szerón fut régebbi verziójú PB. mint a gépeden, azért is kivághat. -
eugabesz #38861 Akkor te úgy csinálod...zavard össze az amúgy sem kvára tájékozott user-t,majd lesz valahogy.Évek óta így van nekem,a pb még sehonnan nem dobott ki,hacsak nem akkor mikor másokat is valami hiba folytán. -
#38860 Ez még nem biztos, hogy megoldja.
Van egy server a BFBC2, onnan engem mindig kidob a pb, pedig check for updatest naponta nyomom ám. -
#38859 nem kell bemásolni sehova, tökmind1 honnan indítod úgyis ki kell választani a játék helyét -
eugabesz #38858 Akkor mégegyszer és utoljára:Letöltöd innen, aztán a sajátgépen az electronic arts-ban bemásolod a pb mappádba és elindítod.
Hozzáadod a megfelelő game-t,majd check for update és lőn.
Aztán a kidobálás és be nem engedés elmúlik. -
#38857 frissítetted manuálisan a PB-t? engem nem dobál ki pedig a héten raktam újra a rendszert és telepítettem mindent frissen -
#38856 onnan engem is kidobál bár nem emlékszem mivel de nem járok oda többszöri próbálkozás után :( -
#38855 engem az IRAM szerverről automatikusan egy perc után kibasz a PB... máshonnan nem, és az a géz, hogy nem tudom mi nem tetszik neki... -
eugabesz #38854 Menézem már nem vagy-e a ban-listán
(Szerk. Hát nincs benne a neved,akkor már tényleg nem tudom mi van) -
#38853 Máshova simán betudtam menni csak hozzátok nem, pedig oda akartam én külföldi szerón nem is igazán játszom. Na majd próbálkozom... -
Rotyoka #38852 Üdv
Ha érdekel valakit van egy eladó Bad Company 2-m, amit a megjelenés után vettem úgy 1 hónappal -
zebrock #38851 remélem hogy sem a bf2-re és sem a bfbc2-re nem fog hasonlítani :D Ha olyan lesz mint a 42,és lehet móddolni,akkor király lesz. De sajnos jót nem csinálnak már... -
zebrock #38850 szériaszám a lényeg,lemezre egyátalán nincs szükség -
gernya #38849 Az egyik barátom szeretné megvenni a játékot kinn a Britteknél kb. felébe kerül a játék mint itthon. Van kinn ismerőse.
A kérdés az hogyha a warez verziót teszi fel, vagy mondjuk az én eredetimet akkor tudja- e azt használni az erdeti saját, megvett (de nem hazarendelt CD) kódjával? -
eugabesz #38848 Logout,login megoldja...talán. -
#38847 Mikor rákerestem 27/32 volt és írta,hogy connection lost. Remélem megjavul.. -
eugabesz #38846 Mert tele van? mert amúgy is sz@r az EA server kapcsolat,mert connection lost van
Engem speciel simán felenged,sőt azt a 31 embert aki éppen játszik rajta is felengedte?? -
#38845 Hát inkábba Bf2 re hasonlítson mint BC2 re, talán addigra javul a helyzet PC-re, de konzolport lesz tehát túl sok jót az elején nem lehet várni... -
#38844 Mi van az IRAM szerverrel ? NEm tudok fellépni rá, más szerverek simán mennek... -
eugabesz #38842 Azért odáig nem mennék el,hogy haragszom...
am az nagyobb baj,hogy amit Te kívánsz nem fog teljesülni...sajnos. -
Borg #38841 9.12-vel játszok... mióta is? Számold ki. Semmi baja. -
Bala10 #38840 na látod. elődje lehet, de minden battlefield játék őse a bf42.sajnos, ahogy írtad, sokan nem ismerik és azok mondják ősnek a bf2-t, és hasonlítanak minden későbbi játékot ahhoz. én nagyon örülnék, ha a bf3 nem hasonlítana se a bf2-höz, se a később megjelentekhez.:)
ám ne hari, ha megbántottalak, nem volt szándékos. :( -
#38839 vótmá :) igaz régen. még le is töltöttem akkor :D -
#38838 10.6 -
#38837 Nekem ha minden igaz a legfrissebb van fent. A betöltés gyors, és a teljesítménnnyel sincs gondom. -
#38836 Ati-sok : szerintetek melyik a legjobb driver és mi a vélemény a legújabbról? -
#38835 Nem rég óta használom csak, meguntam a noobakant, mert túl jól adja a többihez képest. -
#38834 Ma meló éjjelig, holnap vendetta. :>> -
Cubex #38833 jól van én nem akarok vitatkozni azért köszi hogy rám szántál egy kis időt -
#38832 Jah jokor jut eszembe BUG-os lett de nagyon hetfo ota a ez a resze. LogOut meg LogIn megoldja.Ha 1sore nem akkor 2.-ra igen. -
#38831 Te se tudod elmagyarazni mirol fecsegsz,talan csinalj kepet arrol amirol beszelsz. -
Cubex #38830 én már játszok a játékkal tudom hogy mi hogy van csak aztmondtam hogy az atacama desert pályát vagy azzal a serverrel ami az atacama desert pályával "játszik azt nekem nem engedi "join"-olni... -
Cubex #38829 ember te nem értettél meg én nem erről beszélek nagyon is jól tudom hogy miről beszélsz... -
#38828 Te se vagy 100-as:)
Beloginolsz az accountoddal megkeresed a Battlefield.hu szervert es ott jatszol. Ez nem olyan mint a BF2 hogy kivalasztod a Single Playert es 1mapot beraksz amit akarsz a bootok ellen:) -
Cubex #38827 akkor nem gyenge a fegyver mind1 majd fejlesztem
xXTamásXx
rosszul írtam akkor nem a pályát akarom megnyitni hanem a pályán akarok játszani de nem engedi mert csak az alap 8 pályát engedi ez miért van?
az atacama desertet nem engedi megnyitni meg még egy párat
-
#38826 1ora alatt bannoltak vagy mi?:D
PB_GUID-ot adj legyel szives lecsekkolnam hogy nem-e vagy BANNOLVA. -
#38825 Jo volt az esti mecs... Mondtam hogy jobban adja ellened mikor iszok:) -
#38824 tetszett? -
eugabesz #38823 CD?5k... -
Majestic01 #38822 Eladó BFBC2. Kb 1 órát játszott. Eredeti doboz stb., karcmentes CD. 5k HUF. PM