51658
  • Kovvalsky
    Lehet az is, hogy a szerón fut régebbi verziójú PB. mint a gépeden, azért is kivághat.
  • eugabesz
    Akkor te úgy csinálod...zavard össze az amúgy sem kvára tájékozott user-t,majd lesz valahogy.Évek óta így van nekem,a pb még sehonnan nem dobott ki,hacsak nem akkor mikor másokat is valami hiba folytán.
  • Doomista
    Ez még nem biztos, hogy megoldja.
    Van egy server a BFBC2, onnan engem mindig kidob a pb, pedig check for updatest naponta nyomom ám.
  • MR ME
    nem kell bemásolni sehova, tökmind1 honnan indítod úgyis ki kell választani a játék helyét
  • eugabesz
    Akkor mégegyszer és utoljára:Letöltöd innen, aztán a sajátgépen az electronic arts-ban bemásolod a pb mappádba és elindítod.
    Hozzáadod a megfelelő game-t,majd check for update és lőn.
    Aztán a kidobálás és be nem engedés elmúlik.
  • MR ME
    frissítetted manuálisan a PB-t? engem nem dobál ki pedig a héten raktam újra a rendszert és telepítettem mindent frissen
  • iceshark
    onnan engem is kidobál bár nem emlékszem mivel de nem járok oda többszöri próbálkozás után :(
  • w77d
    engem az IRAM szerverről automatikusan egy perc után kibasz a PB... máshonnan nem, és az a géz, hogy nem tudom mi nem tetszik neki...
  • eugabesz
    Menézem már nem vagy-e a ban-listán
    (Szerk. Hát nincs benne a neved,akkor már tényleg nem tudom mi van)
  • item
    Máshova simán betudtam menni csak hozzátok nem, pedig oda akartam én külföldi szerón nem is igazán játszom. Na majd próbálkozom...
  • Rotyoka
    Üdv

Ha érdekel valakit van egy eladó Bad Company 2-m, amit a megjelenés után vettem úgy 1 hónappal
  • zebrock
    remélem hogy sem a bf2-re és sem a bfbc2-re nem fog hasonlítani :D Ha olyan lesz mint a 42,és lehet móddolni,akkor király lesz. De sajnos jót nem csinálnak már...
  • zebrock
    szériaszám a lényeg,lemezre egyátalán nincs szükség
  • gernya
    Az egyik barátom szeretné megvenni a játékot kinn a Britteknél kb. felébe kerül a játék mint itthon. Van kinn ismerőse.

A kérdés az hogyha a warez verziót teszi fel, vagy mondjuk az én eredetimet akkor tudja- e azt használni az erdeti saját, megvett (de nem hazarendelt CD) kódjával?
  • eugabesz
    Logout,login megoldja...talán.
  • item
    Mikor rákerestem 27/32 volt és írta,hogy connection lost. Remélem megjavul..
  • eugabesz
    Mert tele van? mert amúgy is sz@r az EA server kapcsolat,mert connection lost van
    Engem speciel simán felenged,sőt azt a 31 embert aki éppen játszik rajta is felengedte??
  • JohnConnor
    Hát inkábba Bf2 re hasonlítson mint BC2 re, talán addigra javul a helyzet PC-re, de konzolport lesz tehát túl sok jót az elején nem lehet várni...
  • item
    Mi van az IRAM szerverrel ? NEm tudok fellépni rá, más szerverek simán mennek...
  • eugabesz
    Azért odáig nem mennék el,hogy haragszom...
    am az nagyobb baj,hogy amit Te kívánsz nem fog teljesülni...sajnos.
  • Borg
    9.12-vel játszok... mióta is? Számold ki. Semmi baja.
  • Bala10
    na látod. elődje lehet, de minden battlefield játék őse a bf42.sajnos, ahogy írtad, sokan nem ismerik és azok mondják ősnek a bf2-t, és hasonlítanak minden későbbi játékot ahhoz. én nagyon örülnék, ha a bf3 nem hasonlítana se a bf2-höz, se a később megjelentekhez.:)

ám ne hari, ha megbántottalak, nem volt szándékos. :(
  • Jaffa 2843
    vótmá :) igaz régen. még le is töltöttem akkor :D
  • nandorb
    10.6
  • SötétBarom
    Nekem ha minden igaz a legfrissebb van fent. A betöltés gyors, és a teljesítménnnyel sincs gondom.
  • xXtamasXx
    Ati-sok : szerintetek melyik a legjobb driver és mi a vélemény a legújabbról?
  • SötétBarom
    Nem rég óta használom csak, meguntam a noobakant, mert túl jól adja a többihez képest.
  • SötétBarom
    Ma meló éjjelig, holnap vendetta. :>>
  • Cubex
    jól van én nem akarok vitatkozni azért köszi hogy rám szántál egy kis időt
  • nandorb
    Jah jokor jut eszembe BUG-os lett de nagyon hetfo ota a ez a resze. LogOut meg LogIn megoldja.Ha 1sore nem akkor 2.-ra igen.
  • nandorb
    Te se tudod elmagyarazni mirol fecsegsz,talan csinalj kepet arrol amirol beszelsz.
  • Cubex
    én már játszok a játékkal tudom hogy mi hogy van csak aztmondtam hogy az atacama desert pályát vagy azzal a serverrel ami az atacama desert pályával "játszik azt nekem nem engedi "join"-olni...
  • Cubex
    ember te nem értettél meg én nem erről beszélek nagyon is jól tudom hogy miről beszélsz...
  • nandorb
    Te se vagy 100-as:)

Beloginolsz az accountoddal megkeresed a Battlefield.hu szervert es ott jatszol. Ez nem olyan mint a BF2 hogy kivalasztod a Single Playert es 1mapot beraksz amit akarsz a bootok ellen:)
  • Cubex
    akkor nem gyenge a fegyver mind1 majd fejlesztem
    xXTamásXx
    rosszul írtam akkor nem a pályát akarom megnyitni hanem a pályán akarok játszani de nem engedi mert csak az alap 8 pályát engedi ez miért van?
    az atacama desertet nem engedi megnyitni meg még egy párat
  • nandorb
    1ora alatt bannoltak vagy mi?:D

PB_GUID-ot adj legyel szives lecsekkolnam hogy nem-e vagy BANNOLVA.
  • nandorb
    Jo volt az esti mecs... Mondtam hogy jobban adja ellened mikor iszok:)
  • MR ME
    tetszett?
  • eugabesz
    CD?5k...
  • Majestic01
    Eladó BFBC2. Kb 1 órát játszott. Eredeti doboz stb., karcmentes CD. 5k HUF. PM