Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lelöttem a csávót leeset a feje 😄 istenem de nagy volt....
komolyan mondom azóta nem találok olyan jó játékot mint a sof2!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
egyébként meg a többi nem jött be (cod, cs, stb)
-tRs-Landor
Megmondtam anno,szépen jönnek majd a map packok amik unlockolják pályánként a játékmódokat, a DICE veri majd a mellét micsoda map packok,aztán amikor elfogynak az unlcokolható pálya/mód párosok akkor jön a BFBC2 Vietnam kieg pénzért.
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Beraktam a tRs szerverre a két új mapot, aki akarja kipróbálhatja!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
OMG azok mekkora arcok voltak :SA😄?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
-tRs-Landor
Ha nem szembõl kapod, semmit nem érnek a tippjeid.
Fegyverhang? A lövedék gyorsabb mint a hang! 😊
Én manapság azon szoktam elmosolyodni amikor kiugrik egy ejtõernyõ a helibõl😊
0,78-as K/D-t aimbottal... 3 órányi játékért megérte biztos a csít.
<#banplz>#banplz>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Más tapasztalt ilyent valamikor? Jó volt egy kicsit így ökörködni.<#gun>#gun>
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
juj SOF2 idok mekkora volt atyaeg
😄DD
anti hero
sajnos elveszetette a retegjatek statuszat, evvan, viszont kapsz cserebe egy azonnal barmikor jatszhato kikapcsolo piffpuff jatékot...
en kurva sokat jatszottam a bf1942vel es abban egyetertek, hgoy ott a jarmuvek nagyobb szerepet kaptak (hisz szerintem maguk a palyak is sokkal nagyobbak voltak - ugy erzesre), egyaltalan miert nicns repulo, mert nincs akkora palya ahol ezt hasznalni lehetne.
nem vagyok hater, de akkor is azt mondom, hogy az agyatlan nyalcsorgatos idiota xboxos tomegek miatt lett ez (az iranyvonal), mert nekik MW2 kel, azonnali ekson kell, nem lehet, hgoy 2 percet botorkalj a sivatagban es kozben ne talalkozz ellenfellel vagy nem lojj el egy skulot.
unlockolos classrendszer szinten a konzolgeneracio velejaroja szamomra
tudod mit, mivel a jatekstilusomnak a sniper megfelel amondo vagok, hgoy van par olyan szar palya ahol egyaltalan nem lehet egy jot tolni sniperrel, mert igen is kurva messzire akarok loni
aki competitive gaminget akar az keressen olyan jatekot ami tamogatja azt mert ez pont nem az.
anti hero
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A 2142 demóját nyomtam pl, az sem hatott meg túlságosan. A conquest alapvetõen idegesít (ahogy pl az unreal tournamentben a domination játékmód). Szerintem nem tetszettek volna.
Ez is azért fogott meg, mert elképesztõen hangulatos. Minden esik szét, robban, gecijó video/audio mellett. Kapna még egy L4D2, vagy SOF2 szintû darabolást, akkor lenne teljesen atom :>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Akit meg zavar a piff-puff hent feeling, az játszon ARMA-t. -.-
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Veteran 2-es a státuszom. Érdemes a heroest letölteni? Mit ad a veteran 3?
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
amugy nem kell primadonnaskodni, ez a "mindenben" mar kicsit tulzas, mert se hangulatban, se latvanyban, se audioban lofaszba nincsen pl egy bf1942 (ezt toltam utoljara sokat) ehhez kepest. ez is beletartozik a mindenbe?
persze vannak emberek akiknek 1. semmi nem jo 2. ami reg volt az a jo es az uj dolgok mindig szarok. dontsd el melyik vagy te
+ha nem tetszik, ne jatsz vele
++mivel a jatek celkozonsegenek donto hanyada konzolos, pl te, ezert bizonyos igenybeli elvarasokbol lejjebb kellett adni
<#mf2>#mf2>
anti hero
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
hogyan tudok hozzáadni szervert a játékhoz? mármint csatlakozni akarok a fejlécben lévõ egyik magyar szeróhoz.. Hova írjam a cimet?
Köszi
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Amúgy meg mindenben. Ezek nem BFek már.
anti hero
-tRs-Landor
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
-tRs-Landor
Az, hogy warozni nem lehet vele ilyen-olyan okból, azt én akkor is leszarnám, ha fejlesztõ lennék, mert a játékosok igen pici részét érinti csak. A többieknek meg tetszik így is ( az mondjuk igaz, hogy megjelenéskor egy rakás szar volt ).
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
-tRs-Landor
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
anti hero
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ma este sztem a UMP45-t megnezem de marad az UZI, hacsak nem tud valamit az az UMP : )
anti hero