51658
  • SötétBarom
    Én azt nem értem, miért nem lehetett egy határozott irányvonal mentén belőni a fegyvereket:

Light MG - legnagyobb sebzés, viszont lassan lehet csak futni vele (mondjuk), és nem túl pontos
    Assault - kevesebb sebzés, de pontosabb, közepes spuri
    SMG - pontos, gyorsan lehet vele futni, viszont középtávra és attól messzebb foscsi
    Shotgun - 10m-en belül 1shot1kill
    Sniper - magától értetődik

Pisztolyok: smg tulajdonságok, még kisebb lőtávval

Ennyi. Ha ez így lenne, egy kibaszott szava nem lenne senkinek. Nem szimulátort várunk, mint az ARMA, hanem egy minimális logikát..
  • Murder3
    nem vagyok fegyver szakértő, de azt olvastam h a g36 pontosabb az m tipusú fegyverektől, az hogy mg36 a nevébe is benne van hogy az más típus.
    az géppuska.
    meg a g36-nak is ott van egy csomó más tipusa, amit egy betűvel jelölnek, mg36 nak is vannak ilyenjei, tehát 2 különböző típus akkor nem?használhatóságba mindenképp más helyzetekre valók.
    a tűzgyorsaságról még ennyi elképzelésem sincs, de nem a fegyver mechanikája határozza meg leginkább?
  • nandorb
    Jo ez a biznis a EA/DICE-nak Failed to connect to EA, MOH-n meg faszan muxik gondolom. Jo csabitas talan megveszik a hulyek a megnagyobb mocskot.
  • Metalmilitiakid
    Elkezdtem tolni de amikor kipróbáltam 10 FPS el ment a gépemen azóta nem próbáltam, lehet kipróbálom :D
  • Metalmilitiakid
    Igazából m4/m16 megegyezik f2000 meg a g36 meg az xm8 megint megegyezik tűzgyorsaságban, végülis nagyátlagban mind 750 round/min el lő csak ez az m4/m16 nál változik hogy 700-950 mivel a sok év során több fajta lőportartalmú lőszert is használtak hozzá, mert leginkább az határozza meg a tűzgyorsaságot (tudtommal! ha valaki másképp tudja javítson ki). Ezért mivel egyforma szabványlőszer így a tűzgyorsaság is megegyezik. G36 viszont nincs benne, ehh hülyeség a G36 és az MG36 között a bipod(lábas állvány) valamint a dobtár a különbség és ennyi, amúgy teljes mértékben ugyanaz a fegyver. Igazából csak a szórási képen kellene a fegyvereknek különbséget adnia, meg abban hogy pl. AUG és az F2000 rövidebb így közelharcban kényelmesebb, illetve az hogy kinek melyik iron sight esek jobban szemre, ennyi. Az, hogy most az MG36 nak pontosabbnak kellene lennie ebben nem lennél biztos, mert ott van az XM8 is ami szintén 5.56 os mint a többi és vele együtt az m249 is. Szóval a fél játékban ugyanaz a lőszer van csak más fegyverből lövöd.
  • Murder3
    de az megint más.
  • tobias88
    Arma2... Ennyi
  • Murder3
    G36 viszont nincs benne:(
    tűzgyorsaság illetve pontosságba kéne látszódnia a különbségenk, de nem csodálkozok mert random lőne mellé.
    mg36-nak meg eleve pontosabbank kellene lennie a többi géppuskától.

g3-ra meg egy nyomi scopot nem lehet rárakni...
    nehogy még engineer classba is tudjak lőni vmivel.

• Metalmilitiakid
    igen ezen akadok ki még mindig hogy van különbség sebzésben a teljesen ugyanazt a lőszert tüzelő m4 m16 xm8 G36 f2000 valamint scar-l között(főleg a scar-l akaszt ki mert még hangtompi is van rajta és utsó általam figyelemmel követett update nél erősebb volt mint némelyik tompi nélküli ..), mikor direkt egy szabványra készültek, bár az m416 elviekben más lőszert is lőhet de most ez lényegtelen
  • Murder3
    mert?
    m4 meg m16 is benne van
    a xaros xm8 is benne van, és sokkal erősebb a többinél.
  • De8Vent
    akkor már M60-at 80x scope-al...
  • Murder3
    nem lehetne egy g36-ot bekönyörögni az assaultokank????
  • Murder3
    patch az mikorra várható, vagy még nincs konkrét dátum?
  • CB SNIPER #38931
    téged akkor dicsértelek meg amikor kivágtál a szerorol :D ;d
  • False
    én meg már azt hittem engem dicsértél meg az mg36-al,mert én is valami 50 killt nyomtam vele map végére,dehát nem körülöttem forog a világ :)
  • liquivent
    Az INFINITY szerver mától Conquest Infantry Only módban fut....jöjjön, akinek van kedve... :)
  • TomDog
    Gyere játszani :xD
  • CB SNIPER #38927
    meg is beszéltük nem vagy most mi a gond? :p iram ts-en meg még sosem voltam gondoltam nem most kezdem el...nah mindegy...
  • TomDog
    Legközelebb a Ts-en kezdj panaszkodni, mindent meglehet beszélni
  • CB SNIPER #38925
    kössz...már vágom magas Kpd-nél kirak? :o csak mert valami ruszki gyerek bekiabált hogy "bann the fuckin cheater" aztán jött is...gondoltam admin...thx -.-
  • TomDog
    akkor levesszük :D admin progi tett ki
  • CB SNIPER #38923
    Naico23 -.- ismerös lehet gondolom... -.-
  • TomDog
    milyen névvel nyomtad?
  • CB SNIPER #38921
    nemtudom kb 2 perce ki bannolt az iram szerorol azzal hogy "cheater" de elmehet a ***** **** **** **** mar nemazert...nem az en bajom ha a tetöröl lövöldözöm mg36al és van olyan vak a másik csakapat hogy 50 kill után se vesznek észre...l2p...
  • ZiLi
    Ja igen Gyuszopapa megválaszolta.
  • ZiLi
    Ha jól olvasom(!?) akkor akinek nem tölti le otomatice az updat a peccset akkor innen letöltheti.
  • Carloska
    köszi
  • Doomista
    Ittas állapotban elnézhető az ilyen :D
  • SötétBarom
    Oh. Annyi volt csak, hogy odagurítottam a tank mellé egy c4 quadot kilépés előtt. ^^ Szal lehet, hogy kicsit túlzott.
  • nandorb
    Ejjel volt vki. panaszkodott hogy le c4-eztel mindent a fobazen+baserapeltel...
  • SötétBarom
    Be voltam baszva, szal ki vele

Valamelyik nap kötekedtem a cbc-s arcokkal, nem tudom arra gondolsz-e. De az szerintem nem tegnap volt.
  • nandorb
    Amugy jokat hallottam rolad az ejjel...
  • SötétBarom
    Azt remélem én is.
  • nandorb
    Minden kedden szerver karbantartas a DICE szerereken amire szoktal beloginolni. Rem. megoldjak azt hogy ne szarakodjon.
  • SötétBarom
    Kapdgyák be.
  • TDC Geronimo
    Heti szerverkarbantartás van
  • SötétBarom
    Faszom tele van, napok óta többször be kell loginolnom, mire be tudok menni egy kibaszott serverre, most meg már cannot connect to ea online.

Faszom ezekbe.
  • Drang
    Az ICL-en a BFBC2 LAN elmarad. :(
  • Gyuszopapa
    Az eddig megjelent összes patch egyben,azért hogy ha valakinek nem müködik a updater-je fel tudja patch-elni a játékot.
  • Carloska
    Battlefield:-Bad-Company-2-Patch-v515195-to-v553292

EzMi?