Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
Nem mondom, hogy ki van zárva, hogy a játékban is hiba van, de a panaszok kb 10-15 százaléka szólhat errõl, a többiek a saját gépüket nem tudják normálisan összeállítani illetve karbantartani és ezt nem tudja szegény dice megoldani 😊
Klánok figyelem...akinek esetleg kellene egy stabil ts3 (külön)szoba,nálunk van hely.Csak szóljatok bátran.A ts3 itt van,az elérhetõségem tudjátok,ha akarjátok.

[IRAM] leader

w77d
videokártya játék közben is max 50 fokos hála az Accelero Xtreme csomagjának 😊
amúgy egy játék sem fagy, de tényleg egy sem pedig rengeteg mostani játékkal játszok, csak ez..

BC2 közben is megmértem: alaplap 44°C, proci 57°C, GPU 65-74°C (több mérési pont is van, 30%-on megy a ventije - ezek szerint ez sima üzemi hõmérséklet), HDD-k 30-35°C (a BC2 SSD-rõl fut).

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

bosco05
Akkora tévedés, hogy kinek ez jön be kinek az. Gépházfüggõ is, környezetfüggõ is, ami tény, hogy sokaknak megoldást nyújt és nyújtott. Ha én felteszem a gépház oldalát megsül minden, ha leveszem akkor jó, hiába cáfolod meg 😊
Sokáig én sem gondoltam volna, hogy egy pár száz forintos ház hûtõ ventillátor is csodákat tehet! A HDD hûtõ ventillátor csak a HDD-ket hûti, a ház hûtõ kell mellé, a táp alá. Lakás 27°C, Alaplap 42°C, Proci 45°C, GPU 45°C, HDD-k 27-35°C (a 27°C-os valszeg éppen pihen).

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

?

Amíg rajta volt a ház oldala, addig ki akart gyulladni a videókártya, mióta levettem, semmi baja.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ha megnezed, nem lo gyanusan pontosan egyik fegyverrel sem. A shotgun meg ilyen. Ha lenne hozza tavcso, a franc se hasznalna a mesterlovesz puskakat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Beers
Badewiese 85.10.240.98:14567
ide gyere, én ide járok Lecso néven 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

ezért jó a fiókban tartani a gépet(ház nélkül) nem nagyon porosodik meg egyéb... 😊

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Nálam tuti nem melegszik a vid. kártya. +1ventillátor fújja a levegõt a házba, még a winchesterek is hûvösek. Egyértelmûen valami akad az alaplapi hangkártyával. Ha biosban letiltom jó a játék. Külföldi fórumokon írták, ha nem pb-s szerverre mennek szintén nincs fagyás. Nem próbáltam, mert csalók így is vannak, jobban nem szopatom magam, de ha a pb. és a hangkártya valami miatt akad akkor, ott bizony a fejlesztõknek kellene szétnézni a kódban, mert valami nagyon el van cseszve. 1hangkártya nem nagy pénz, valószínûleg veszek majd egy külsõt, de ezek után a dice/ea páros bekaphatja, a supportot meg úgy ahogy van elzavarnám a francba, mert csak dísznek vannak ott.
nandorb
Tévedés, a ventilátorok arra szolgálnak, hogy a hõmérsékletet csökentsék,de ez nem bir megtörténni ha az oldala nyiva van.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

bosco05
Nekem és még sok más embernek bevált, mert amúgy meg csak a meleg levegõt keveri a házban a sok ventilátor, ami ugye annyit ér, hogy semennyit...

@nandor90: természetesen portalanítani is kell, de úgy gondoltam ez alap, bár lehet, hogy csak nekem, úgyhogy jó tipp 😛
nandorb
Hat a portalanitas szerintem jobb megoldas.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SötétBarom
Elbassza a légáramlást, ha nem tudod szó szerint huzatba rakni a házat, akkor nem érdemes leszedni az oldalát.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bosco05
*gépház oldalának
bosco05
Két dolog nagyon valószínû. Egyik, felmelegszik a videókártya és kikapcsol (ilyenkor érdemes bekukkantani a gépházba, mert általában egy piros smd led világít ilyenkor a kártyán), másik, hogy az integrált hangkártya egy szar a lapon és bizonyos idõközönként lehal (tapasztalat, ez is gyakori). A legalapabb megoldás az elõbbire a gépház levétele és viszonylag légmozgásos helyen való elhelyezése, ha lehetséges, utóbbira nem integrált hangkártyát kell venni a gépbe. Sajnos a készítõk sem tudnak szarból várat építeni, ugyanezzel a gonddal milliók postoltak Cod fórumba Mohaa fórumba és minden akkoriban és most is izmosabb gépet igénylõ játék fórumába. Ezért van az, ha egy igazi programozót megkérdezel, hogy mire fejleszt a legszívesebben, az összes konzol megelõzi nála a pc-t, mert ott legalább tudja mivel áll szemben. A világ kismillió pc konfigjára senki nem fogja egyesével végigtesztelni a játékot... Ami tény, az alaplapi hangkártyák szart sem érnek és egy standard (tehát nem tuningos) videókártyán általában ugyanennyire jók a hûtések...
w77d
eddig azt hittem hogy nálam van csak gebasz a fagyogatásokkal de ezek szerint nem... van hogy én is tudok játszani 2 órát de van hogy csak 10-12 percet.. meg olyan is volt, hogy már a töltõképernyõnél kiakadt...

Fejlesztésrõl annyit, hogy az egy dolog, hogy 1játéknak magasabb a hw követelménye, a user fejleszt ha akar, vagy játszik alacsony fps-el. Viszont amit az ea válaszolt a problémámra kiverte a biztosítékot. Amikor kijött a játék sokan szívtak vele, dc/fagyás minden volt, szerencsére nekem gond nélkül futott. Jött egy patch, azóta random idõközönként lefagy a játék, olyan szinten, hogy csak a power off segít rajta. Kép megáll, hang beragad (sound loop crash sok post van róla). Írtam a supportnak, elmondtam a gondom, leírtam mivel próbálkoztam, erre a válasz vegyek másik hangkártyát mert az okozza a gondot. Az egy dolog, hogy nálam az alaplapi hangkártya miatt fagy a játék, ha egyedi esetrõl van szó, akkor talán azt mondom, hogy ok, lehet veszek egy hangkártyát is de nagyon sokan ugyan ezzel szívnak, és basznak rá. Így meg egy fos, hogy játszok 5percet aztán fagy, ha mákom van megy 2-3órán keresztül a játék de random. És qrvára nem foglalkoznak vele, pedig más nem fagy, mással nincs gondom, így nyugodtan lehet mondani, valami náluk nem jó, de ez úgy néz ki, hogy így is marad. Grat nekik, így kell ezt csinálni....
havercsotány
ja teljesen megöli a játékot ez a csend😊

TDC Geronimo
Jean, Running Hun TSel mi a gáz? Visszajön hamarosan? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

datango
nekem amit írtál, azon belül ennyi ami megfogott és igazat adok neked:

"A több pálya, még nagyobb pályák, több jármû és esetleg új mód is szimpatikus lenne,"

"Esetleg mert korlátozva van a recon kaszt 1 recon / csapatra? "

és talán még ez.

datango
én megyek, illetve mentem de mindig üres volt a szerver, ott lövöldözgettem magamba a pályán 😄 meg az üres járgányokkal szórakáztam <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya> miért tud kihalni egy ilyen jó játék????

bosco05
A megoldás az armed assault meg a operation flashpoint. Az nem árkád, vannak jármûvek és pc-re fejlesztik 😊
Hali, SG fórumozóknak egy kicsi cikk. Lehet ellenérvelni, támogatni 😊

SG, de csak mert....

Ui: ne szégyeljetek kommentelni 😊

http://www.vivalaresistance.blog.hu

Maxtreme
Na ez a gyerek még k****rva érdekesen játszik.. Bazze a laguna Presan a dombok legtetejérõl lövöldözik shotgunnal (!!!) és a pálya másik végén levõ embert simán leszedi ált 1 lövésbõl...
Gratz.

Miután ezt vagy 3x megcsinálta, le is léptem a f*szba a szerverrõl..

bosco05
xFire-el könnyedén lehet screenshotot csinálni, de még videót is, sõt az FPS-t és az idõt is kiírja igény szerint.
xXtamasXx
ki lehet kapcsolni, h nem mutassa a fpst...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

SötétBarom
Ha nem muszáj nem futtatok a háttérben mindenféle programot (csak baszná az agyam, hogy látom folyton a 30 alatti FPS értéket 😄DD)

Na mindegy, így el kell hinnetek amit leírtam 😛P

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

xXtamasXx
énis azt használom szal csak ajánlani tudom 😛

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

pl a fraps 3.12-vel lehet, a pb sem rug ki ha használod, nem úgy mint a régebbi verzióknál (2.93) ott pl ha használtad bf2 alatt akkor kikcet kaptál pb-tõl, de emiatt az újabb miatt már nem,de pl nem indul el a splinter cell3 multi (csak ugy szólotam)
szal a képet akarsz csinálni bc2ben ez a prog jó, sõtt még videót is csinálhatsz (ha birj a géped akkor nem fog akadni játék közben)

&#1067;&#329;ð&#924;&#920;&#956;§&#931; ; Blindmouse_HUN ;

SötétBarom
Fakkit. Hogy a példóba lehet ebbõl screenshotot csinálni?? Paintbe csak egy nagy fehérséget illeszt be. :/ Pedig el akartam dicsekedni az eddigi legatomabb statommal 😄D 48/18 lett, M1-el. Kaptam vagy 4 mcom defend pint, volt egy halom streak, tank warefare, anti vehicle pin, meg nemesis pin 3. 😄D

Tetszett nagyon. :o)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Beers
Van egy olyan érzésem, hogy ezt elfelejtheted örökre!
Illetve jöhetsz még DC-zni 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

bosco05
lassan frissül 😊
ozimak
Ez a logó mikor frissül? Mert azóta már 4-es vagyok... <#vigyor5>
ozimak
Hát igen én ezért is hanyagoltam el sokáig sajnos,mert hiába vették volna meg a haverok is,akkor még pluszba kell egy új videokari egy kétmagos proci meg még egy giga ram... alaphangon! És hát nekik ott a család... Nem volt ismerõs akivel menjek ezért hiába volt meg a game már a megjelenés napján,azóta is csak 2-3 órát játszottam vele. Na de most újra belekezdtem! 😊
zotya10002
Dettó:-)Az asszony nekem is megtudta hogy fejlesztgettem a vasat!:-)ij

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

datango
igen igen, ezzel a fejlesztéses dologba én is belestem, namár nekem azért kellet fejlesztenem mert a régi vasam nagyon elavult volt már ... tehát ez nem a dice hibájának irom elõ, viszont lehet hogy én vagyok maximalista de a régi jó filing amikor tele van a pálya egységekkel amit egyszerre használhat a csapat , nekem eltünt.. igazából már a bf2 ben is elég kevés volt inkább csak a katona sqvadok rohangálásáról szólt nemúgy mint a bf dc -ben ... na azok a szép emlékek 😊

havercsotány
sztem ha a fejlesztõk a bf2 és módozatait aix poe stb dx10-be hasonló grafikával össze buherálták volna hasonló hitboxal mint ez , az tutkó, hogy az összes volt bf-es megvette volna és kitartott volna 5 évig mindenkinél, de hát most az a cél ahogy elõttem írták már sokan ,hogy vegyél félévente játékot.kapják be!

Az egészben azt tartom pofátlanságnak,hogy nem elég megvenni a játékot-hacsak nem most vettél gépet-hanem fejleszteni is kell.
Én szerencsésnek mondhatom magam,mert szinte ajándékba kaptam a játékot,de a gépemet a lehetõségeimhez mérten fejlesztenem kellett.Ráköltöttem 30 rupó körül,borzalmas nagy titkolózással (amit az Zasszony késõbb úgy is megtudott!<#hehe>)és még nem számít hiperszupernak a gépem...sõt!
Na ez a pofátlanság!

[IRAM] leader

Az m60 sztem is fos...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Doomista
Hiányzik a...Megvettem

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

És?
Kérem húzza alá a megfelelõ választ!
Megveszem....nem veszem meg.
Az összes többi csak rizsa....<#nemtudom>

[IRAM] leader

havercsotány
Nézegettem a statokat és aszt kell mondjam ,hogy az mg36 a favorit fegyó. Mire ez az m60 utálat meg tiltás? mg36 lámázás jobban helytállna <#nezze> A másik rendszeresen írogatják cseten ,hogy csak shotival tudsz jönni meg gusztival stb én meg aszt mondom mindenki azzal a fegyverrel jöjjön amivel jól bánik .

Lehet hogy nagy volt a légierõ uralma de rendes csapatmunkával õket is meg lehetett szívatni,csak sajna nem sokan gondolkoztak.
Hogy miért ilyenek a mai játékok hát van több oka de szerintem:
-pistike nem szereti ha 2 percig kutyagolnia kell a sivatagba mert kipumpálták a segge alól a helit/repcsit/tankot,õ azt szereti hogy halál és egyéb esemény után azonnal akcióba kerüljön
-pistike szereti ha a játék megjelöli számára az ellenséget és neki csak a piros háromszög alá kell célozni és máris ott a headshot
-pistike nem szereti ha azzal kell foglalkoznia hogy mennyi lõszer van a tárba mivel ha van 100 golyója akár 100-szor is tárazhat mert nem veszik el tárazáskor egy se(cod betegség)mennyivel megfontoltabb volt a dolog a bf2-be ott azért meggondoltam hogy tárazok vagy sem
-pistike nem szereti ha az életerõvel is folalkoznia kell kicsit elbújik és máris mehet darálni(cod betegség)azért a bf2-be ha bekaptam egy párat mindjárt figyelmesebben folytattam a játékot
-pistike szereti ha a rakétákkal nem kell célozni és magától megy a célra igy kényelmesebb
-azt is szereti ha mobil tüzérségi támogatás van nála mert nem kell kérni a commandertõl
Na ezért ilyenek a mai játékok mert pistike igényeit ki kell elégíteni és nem veszi meg a tetves játékúkat és megy codozni véletlen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

bosco05
Hiba volt hinni 😊 Amit elsõre látsz, nagyjából azt kapod úgyis, csodák nincsenek.
Metalmilitiakid
sokáig bétáztam, csak még hittem a dice nak,hogy patch elés meg ... de úgy is szar

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

bosco05
Nem értem az itt fórumozók nagy részét. Amíg nem jött a patch addig azért kellett szidni mindenkit agyba fõbe, most megvan, normálisan mûködik a játék egy két apróbb hibát eltekintve, most az egészet szidni kell mert csak. Tulajdonképpen ti minek vettétek ezt meg? Megnézte valaki is miez mielõtt megvette, vagy csak a név miatt vettétek le a polcról?
Metalmilitiakid
hát ha ezzel a fizikával megcsinálnák strike at karkand ot, akkor mennek hozzájuk szopni XD egy fogmosást megér 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Tény és való, hogy a BF2 sokkal jobb volt, de a BC2 után kicsit megmosojgom azt a játékot. Szánalmasan nagy volt a helik és jetek/bombázók uralma.
Elég jó helisnek számítottam, egyedül tv-ztem, forogtam ahogy kellett nagy nevek sem vették félvállról ha ellenük voltam (Fonák, KisFonák).
De az a fizika szánalmas volt ehhez képest.
Ha ezzel a grafikával, rombolható környzettel, és jármûfizikával megyinálnák a BF2-t újra, akkor már rendelném is elõ...

Logitech Hardware Tester