51658
  • nandorb
    Szerintem meg nemfogsz hianyozni a szerveren mert latni hogy csak baj van veled...
  • Murder3
    nincs is olyan benne:D
  • w77d
    nyád sniper XXXD
  • CB SNIPER #38981
    kik övültenek TÉGED cheaternek ? :D és ráadásul többször is? :D vakok ellen játszottál? :D ugyanmár... Xd ;d
  • tobias88
    "és én láttam hogy befut az egyik házba. de magyarázhattam neki, csak irogatta hogy WALLHACK!!!!"

Igen, ez a gyér killcamnak köszönhető sokszor!
  • w77d
    legjobb cheat ha jól játszol... engem nem egyszer üvöltöttek már cheater hackernek, mert jól elkaptam a ritmust és jó statom lett... meg volt aki azért akart bannoltatni, mert tudtam hova bújt el. a szépséghiba, hogy előtte megölt és ugyebár olyankor kis ideig látod hogy ki szedett le, és én láttam hogy befut az egyik házba. de magyarázhattam neki, csak irogatta hogy WALLHACK!!!!
  • jgrg
    véletlenül se fogok cheatelni az fel se merül (de azért ha tudsz egy jót, amit nem kap el a PB szólj:-)))
  • TomDog
    Lehet nem is fog hiányozni ha nem vesszük le a bant
  • False
    nyilván,de valós nem infokkal akartam tömni,csak picit húzni az agyát :)

jgrg : azzal tudsz a leggyorsabban fejlődni talán,ha céltudatosan mész az extra csillagokra,kiválasztasz egy fegyvert,ami bejön, és azt nyomod platináig,és igy szépen végig, illetve mindig figyelni mihez kell pár kill a következő csillaghoz,és amig meg nincs, azzal nyomulni.de a cheat eszedbe se jusson!
  • nandorb
    Nemtudod szerintem mirol beszelsz. A plugin ugy mukodik hogy 5perc alatt 20kill. szerintem tobbet kene beirni. Pl. 30-at.
  • errrtu
    lol
  • jgrg
    Sziasztok

Kéne egy kis tanács. Most 35ös szinten vagyok és nagyon lassan jutok feljebb. Azt látom, hogy kb 10e pont/óra a fejlődési sebességem. Azon túl, hogy hirtelen upgradelek valami rendes kapcsolatre/cheatre és megtanulók játszani, mit tehetek, hogy gyorsabban jussak feljebb?
    G
    Ps: az egyik gond persze, hogy medic/assaulttal jobban jön a pont, de rosszabb vele a K/D pedig azt is feljebb akarnám nyomni.
  • False
    sztem ha jót akarsz,10-15 killenként rányomsz a suicide-ra és nem fordul többet elő :D
  • CB SNIPER #38971
    jah :D
  • TomDog
    Megtörtént ismét :D
  • nandorb
    Miert mi tortent mar megint kapott bant?:D
  • Rotyoka
    Még mindig megvan az eladó Bc2-őm. Esetleg Moh 2010 ért adnám cserébe (bocs az offért)
  • trident
    Jaja, én is így gondolom, érzem, ráadásul számomra ez a szórakoztató.:)
    A hibákkal kapcsolatban igazad van... Nem tudom ez slendriánság vagy szándékosan nem áldoznak időt a javításra...
  • eugabesz
    Javasolnám a ts használatát én is,mint az előttem szóló,sőt...javaslom az IRAM mint csapat használatát is,az ilyen és ehhez hasonló problémák elkerülése miatt.
  • Murder3
    ezért jó az aranyközépút.
    megpróbál igen reális fizikával és fegyó tulajokkal rendelekzni, de még mindig árkád szórakoztató játék marad.

pl arma2 biztos jó,, én játszottam vle kb 1 órát, bár nem nagyon ismertem ki h h a fenébe tudom a csapatot irányítani meg miegymsát:S
    ezért elég hamar delete lett.
    de pl a harcok az elején úgy néztek ki hogy rohadt messze látok egy pontto ami mozog amit kb km-ekről kell kilőni.
    amikor meghalt is csak annyit láttam hogy elcsúszik a halmaz fekete textúragömb, ebből szürtem le h meghalt.
    Én pl nem egy codmw féle lámulásra vágyok, de nem is egy vérszimulátor féle játékra.
    ezért lenne jó ez, ha nem lenne full bugos mint a szar.

• chevyfan
    Üdv!

A Squad Defend Orders medált hogy lehet megszerezni? 18 már megvan a 20-ból de több hete nem szereztem hozzá egyet sem...
  • CB SNIPER #38963
    nevermind...
  • CB SNIPER #38962
    kérnémszépen levenni a bannt megint Iram-on köszi :/
  • trident
    Az az elegy jó (számomra), ami már túl ér az "arcade"-on, de még belül van a játszhatóságon, nyakon öntve nagy adag kreatív tartalommal.

Nekem nagyjából ilyen a bc2, ha túlzottan realisztikus, "szimulátoros" lenne, az már nehézkes lenne, nem szórakoztató, ha pedig tovább butítanák, akkor meg gagyinak érezném.

Nálam még a Red Orchestra az ami ilyen szinten mozgott, ahol eltalálták a jó vegyületet.
  • MarkBlade
    realitás? Americas Army.. Mondjuk mostanság nem olyan jó mint rég de az egy halál per játék megvan pl.
  • JohnConnor
    pontosan ezért írtam, hogy nagyobb realitást a fegyverektől se várj, mint amit a játék egyéb elemei nyújtanak. Hozzáteszem nyilván mit értünk realisztikusnak hiszen a korábbi BF-ekhez, és talán mondhatom a picon ma jelen lévő FPS játékokhoz képest (nem akarok vitát nyitni arról ,hogy melyik a jobb melyik nem..stb.) pozitív irányba mozdult el a battlefield, az más kérdés hogy gyerekes és nevetséges hibákat tartalmaz.
  • Metalmilitiakid
    Persze ezeket én egyszer visszább már felsoroltam, de most csak a fegyverekről volt szó.
  • nandorb
    Hat,igen ha annyira realisnak akarnal lenni 1karakter 1halal utan csinalhatnal ujat:D 10karakter utan meg uj jatek:D. Ujraelesztes is mien realisztikus meg a se perc alatti gyogyulas.
  • JohnConnor
    Én 1km-es környezetébe nem akarnék kerülni ilyen gépnek élőben, nem még c4-et dobálni rá...
    gyakorlat a war szerveren
  • JohnConnor
    Azt is hozzá kell tenni, hogy ez egy mezei játék, nem szimulátor..stb. Tehát az, hogy mit tekintünk reálisnak igencsak változó. A rombolható környezetnél, láttál esetleg már olyat, hogy egy tanklövéstől egyben marad egy ház, kétlem, vagy a rakéta lepattan a fák tetejéről. Ugyan ez van a fegyvereknél, kb annyira hasonlítanak a valódira, mint a többi dolog.
  • nandorb
    Egyelore ott allunk hogy nemtudsz az EA-hoz csatlakozni...:D
  • Metalmilitiakid
    Igen pontosan vmi ilyet várnék annyi megtoldással, hogy kicsit nézzék már meg melyik fegyvert milyen lőszert lő, aminek milyen a megállító ereje, nem kell full reálisnak lennie, de azért ne legyen már olyan mint MoH ban hogy az M16 jóval erősebb az M4 nél és közben ugyanaz a 2 fegyver... Ez csak azért kell mert pl mint mondtam az XM8 LMG, M249, MG36 nak semmivel sincs nagyobb sebzése mint pl az M16 nak vagy a többi 5.56 os assunak.

Igen ez amúgy a baj, hogy ha már valaki elolvasott pár könyvet meg utána nézegetett a fegyvereknek, csak saját szórakozásból, az utána a játékokat nagyon valótlannak látja ami rontja a játékélményt :D
  • Metalmilitiakid
    Igen használatban más helyzetre valóak, mert hosszabba a csöve és nehezebb így közelharcra nem az igazi de ezen felül teljesen megegyezik a G36C val pl az alap fegyver, csak bipod,tár, csőhossz, ezért annál épp egy picit pontosabb. Am lesd meg ennyi variációja van és mégis mind ugyanaz.
  • False
    hát nem sokáig huszárkodott,és még a statja is szar,ahhoz képest meg pláne hogy csalt :D
  • nandorb
    Ujabb szegyen+ a Statja meg csunyabb...
  • False
    nagy vonalakban igy van,de mondjuk én a mozgási sebességben érzek különbséget a kasztok között,sztem pl a medic érezhetően lassabban reagál mint az assault
  • nandorb
    Nincs a Transformersben hasznalt dolgok mint pl. a lezer iranyzek az jobb. Pl. ratartod a tankra a lezert majd bombazok elrendezik. Bf3-ban meg ugyanez elosegithetne azt hogy a bombazo radobja a bombat.
  • SötétBarom
    gtfo

Mondd h nincs igazam!!!4
  • nandorb
    Bebasztal,mar megint gondolom:D
  • SötétBarom
    Plusz a kasztok a következőképp lennének jók (szerintem):

Assault: noobtube helyett vihesse minden fegyver mellé a C4-et, ammo nincs
    Engineer: mehetne assault fegyókkal is, de akkor nincs rocket/mine, csak noobtube/smoke
    Medic: SMG/shotgun only
    Sniper: jó ahogy van -mortar

+support kéne: LMG only, tud ammot dobálni, meg mortart hívni