51658
-
#39156 Normalisabb hc szerveren sniper limit van ugyis:P En tok vegyesen jarok mindenfele, egyedul a ruszkikat kerulom ott sok a gyanus forma. Jameg van egyket kerulendo klanszerver is ahol folyton fent rohadnak vagy oten egy oldalon es kirugdosnak mindenkit ha sokszor kinyirod oket.
Multkor is vmi HAZE akarmi szerveren vki betracelte az egyik embert, en csak azt lattam hogy van cel, azt nem hogy ember. Fellovom az rpg-t, sima kill, erre kirugnak hogy raketaval lovok embert. Akkor spawnoltam eloszor engivel a korben, veletlen se azert kaphattam mert mar nemezis pinem volt a medic only squadjukbol:D -
foxxi #39155 Haha! Szimulátor, mi?
Fizika xD -
Landor #39154 ??
kibeszéltük.. NEM lehet.. tollashátú.. ;> -
eugabesz #39153 Nézd már meg tollas-e a hátam... -
#39152 Csinálni kell winben egy olyan felhasználói fiókot, amelyiknek a nevében nincs ékezet. -
spitfire0106 #39151 ha a játék nem ment azzal mit lehet csinálni? -
Pex156 #39150 Nem fogsz irritálni senkit, mert mindenki más is azzal lesz... -
#39149 Gyere csak, engem sosem zavart, addig is fenem a késem. :)
amúgy: PKA(osztrák), PoD(német), ők egész jól nyomják. -
#39148 Ti akik a HC-t szercsizitek hol szoktatok játszani? Csak mert egyszer felmegyek kicsit irritálni mindenkit sznájperral :D -
#39146 Én a "Meg kéne tanulni lőni"-re írtam. -
#39145 ti be tudtok lepni az eacustomer oldalon? -
False #39143 engi fegyverrekel jellemző a 2 ember / 1 tár,nem értem mért hihetetlen -
#39142 Gyárilag integrált WH-al, ill. fixen lebegő szál-keresztel, marha nehéz lehet!!! :) -
#39141 Hm. Általában pont német/angol szerveren karistolok, de majd megnézem, ha lesz időm, tudok-e bármit javítani (kétlem - ahogy te is írod, nem a játékos oldallal van baj). -
Landor #39140 olvass vissza, kb fél éve kibeszéltük ezt -
eugabesz #39139 én szívesen megcsinálnám,segíts kicsit elindulni. -
eugabesz #39138 Az OGC-sek elindítottak egy kérelmet úgy tudom,azt nem tudom hol tart,de hátha sikerül nekik...droukkoljunk. -
Borg #39137 Soha többet. -
#39136 Várjuk, hogy kreálj egy hazai szervert.
-
Borg #39135 Én is lagoltam tegnap, nem is kicsit. Viszont nem minden szerveren.
Ugyebár a hitreget azáltal javították, hogy a ratet növelték. Ez már az özönvíz előtti multi játékokban is azt eredményezte, hogyha kicsit is szar a sávszél, vagy a ping az adott szerverre, akkor az hatványozottan jön ki.
Magyarán a patchel velünk basztak ki, hiszen nincs hazai szerverünk. Komoly minőséget kell keresni ahhoz, hogy ne lagoljunk egy német vagy angol szerveren... -
#39134 De akkor is embertelen a 32 player egy pályán. Rambózni szeretsz? -
eugabesz #39133 Ne tessék félrebeszélni.. a pach előtt -kivéve a szokásos EA master server leállásokat- szinte tökéletesen ment a szerver. -
#39132 32 player után amúgy se csodálkozom ezen :D -
eugabesz #39131 A mi szerverünk arról is híres volt,hogy szinte egyáltalán nem laggolt rajta a [email protected] ez most megszűnt. De legalább valami megszűnt ami eddig létezett. Majd jön a javítás javítása,úgy kb. egy hónap múlva,oszt ki lesz ez is javítva,amivel kb. -ahogy ezeket ismerem- megint elcsesznek majd valamit...és a kör bezárult. -
#39130 Anno nekem úgy tűnt, hogy kevesebb lagom volt. Ha rászánom magam, lehet simán csak alappal kellene, mert (gondolom neked is) a külső szerverkeresőbe <28-as pingek vannak, viszont az utolsó patch óta laghegyek vannak nálam. -
zebrock #39129 Ez az ini módosítás ér vmit? Anno én kipróbáltam,de ugyanolyan béna voltam utána is mint előtte,semmivel sem lettem jobb. Azóta többször volt újratéve a gép és el is felejtettem ezt. (meglátásom akkor legalább is az volt,hogy semmit sem ér)Van olyan egyátalán aki szerint ez működik? -
#39128 Én meg lennék elégedve a patch-el, viszont laggolok mióta kijött.
Marhára zavaró.:/
A gamesettings.ini-be piszkálás elvileg megvan, antivírus kivételekbe még nem tettem be a bc2 mappát, meg egy általános rendszerkarbantartást végzek... Van egy olyan gyanúm, nem ez oldja meg. Hm. -
#39127 Volt a notes-ban, hogy növelték a damage-ét, gondolom mindenki azt teszteli. Én is mentem vele egy fél órát, semmi extra. Egy hangyafasznyit jobb, mint volt, de nem OP. -
#39126 Jo hat tudjuk hogy neked soha semmi nem jo, Gyuszopapi. -
Gyuszopapa #39125 Hát a patch óta még a sníperek is g3-assal rohangálnak volt olyan kör hogy csak attól haltam.Röhej. -
#39124 nem tudom pontosan milyen a moh-nál(csak multi alfa béta szarral játszottam...) de szerintem sokkal jobb lett.mondjuk menjenek a fenébe, hogy 1 év alatt SE voltak képesek kijavítani új fícsöröket beletenni ill meghallgatni a communityt hisz van topic neki külön de szarnak rá.specact,onslaughtal sincs semmi... -
#39123 Licitáljunk. Eddigi rekordom 3 kill egyetlen sluggal. O_o De ami az ultimate, az a teli APC felrobbantása aknával vagy C4-el. :> -
#39122 Valaki szereti a kihívást...:D -
Borg #39121 Nálam ez 3 golyóból szokott :D -
#39120 Meg kéne tanulni lőni xPP
Nálam normalon van, hogy 3 ember is megvan egy tárból x> -
Borg #39119 Jaja, itt nem tudom számolni, hogy most fél tár, vagy egy tár kell egy fegyverből valakibe :DD
Eddig se volt gond, most sincs. -
#39118 HC-n nyilván nincs :P -
pedig eljátszottam a gondolattal, hogy megint megveszem, használtan. -
Borg #39116 Semmi csodára nem kell számítani... észrevehető változás nem igazán van. -
#39115 na hogy muzsikál az új peccs? csak érdekelne, hogy valóban sikerült-e áttenni a moh egyébként egész jó hitregjét a bc2-be? mert ha jól olvastam, ez is a peccs része.