Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xXtamasXx
énmeg néha pont fordítva éreztem mintha a "god mode" be lett vlna nyomva, csak mentem és haltak az emberek <#eplus2>

de viszont azt énis tapasztaltam, h néha fröcsög belõlem a vér vagy futok koppan a fejemen a lövedék és semmi bajom...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Beers
Proci kicsit vékony, de elmegy rajta nyugi!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Sziasztok, ma szeretnék elmenni megvenni a játékot (már több hónapja kisért, csak most jutottam el odáig, hogy elbirtam menni nyári munkára és összeszedni rá... tudom csóró vagyok...) csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ilyen configgal mennyire élvezhetõ a játék, ha van valakinek valami hasonló, hány fps körül mozog és így érdemes-e egyáltalán... A válaszokat elõre is köszönöm!
Mezõ Érték
Alaplap: Intel Alton Bay D946GZAB
Processzor: DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200)
Memória: 4GB DDR2 (3 van kihasználva)
VGA: Nvidia GeForce 8800gt (512)

Na, en tegnap felcsatoltam a szopoallarcot. Olyan volt, mintha nekem HC-s eleterom lett volna, mindenki masnak meg normal. Akarki arrajart felrugott, mint a szaraz tehenszart. A sniperek ugy lovoldoztek le, ahogy akartak(erzesre tobbszor olt meg tegnap sniper, mint eddig oszesen). A vegen mar mondtam is Tamasnak, hogy en megyek, mert szerintem valahogy rajtam ragadt a spotolas. A legerdekesebb az, hogy a forditottjaval is talalkoztam az ugynek: lapultam egy doboz mogott, es csak hallgattam a kondulasokat, meg neztem, ahogy froccsen a ver. Nem gyorsan esett le, hogy ez az en fejem, es valaki eppen nagyon csiterezhet valahol, amiert tiszta fejesekbol haromtol sem halok meg.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mNzJean

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Most az este történt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nah kellett neked nyáron BF-ezni <#vigyor>KOCKA 😄

(én sem gépezek csak ha este van, és nincs anyira meleg)
Na behalt a vga-m lõttek a játéknak egy darabig.<#szomoru1>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Jah,hogy directe nem akartad,hogy érthetõ legyen.<#worship>Akkor minden rendben..<#hehe><#eljen>

[IRAM] leader

<#vigyor> este van nincs kedvem javítgatni vidéken elmegy xD
Akkor ha fizetõs lesz tuti nem játszom vele ez van... vagy majd elkérem valakitõl...
Fizetõs...jah és egy tanács...amit a program pirossal aláhúz...na az nem díszítés.Addig javítgasd,míg megszûnik az aláhúzás...s akkor talán érthetõ is lesz,amit írsz.
Nem fikázás,ne hari 😊...tanács.

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
menjél tört mw2 õzni ott bannolnak méghozzá XUID bannal, szal ott már nem babra megy a játék 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hát én codoztam (2,3,4,5,6) hát a 4-gyel 1000h játékom volt <#vigyor> A cod 6-ot aki megvette szerintem bánja nekem is megvan egyszerûen 30percet kellett várnom amire tudtam játszani. Amikor sikerült csalókba akattam hát ez BFBC2-be sosem történt meg velem<#bee1> Max csak anyi idegesít ,hogy sok a csipás ami néha idegesít. A BFBC2 JOBB MINT A COD6. Ém is szidtam a CS-seket de már nem kinõttem belõle<#love12>
Ez a játékmõd amivel gépek ellen nyomod az fizetõs lesz vagy nem (VIP vagyok) Mikor lesz elérhetõ?
Hát azért ne baszogassunk senkit mert CS-zik vagy COD-ozik.

A cod 6-nak nagyobb a népszerûsége és az eladottsága is.Ez tény.
A cs pedig a legtöbbett játszott multiplayer játék.Ez is tény.

Bevallom a cod nekem jobban bejön mint a BC2.A legjobb battlefield a 2 volt a többi nem nagyon jött be.

Do you feel alive?

Beers
De szeretem mikor 6 tank és 2 heli kempel......!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

MR ME
jó kis meccs <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rakhattak volna látóhatárt a játékba és akkor nem lett volna ennyi csipás.Másrészrõl jó húzás volt tõled.<#eljen>

Na ma gyakorlatilag megszüntettem az IRAM-on a sniper lámulást...tegnap nagyon felcseszték az agyam,szinte mindenki kempelni akart,élesíteni senki..na ma levettem 4-re a max csipát,mindjárt jobb a játék...

[IRAM] leader

Beers
Látom, a jót is kipróbáltad 😊!

bosco05
jah hogy Jean 😊 , kiváncsi voltam kire pályázol ilyen magas szinten 😛
bosco05
ez kinek szól? 😊
Szaisztok
hTw Vs Xct Elödöntõ mecs 8:45 kor kezdõdik!
http://www.battlefield.hu/content/2010/07/13/Battlefield.hu_TV_adas_16._-_Magyar_BFBC2_Kupa_xct_vs_HTW#comments

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

lipovics
Jean, egyébként az elején nem voltál nekem szimpi, mert elsõ három találkozásunk alkalmával elhelyeztél három fejlövést rajtam. Szidtalak is rendesen 😄D

De azóta voltunk egy squad-ba, jól tolod. Meg foglak bökni, kell a skalpod 😊
lipovics
Hat évet toltam CS-t klánszinten, kb 300 wart nyomtam. Mi annak idején a quake (3)-es játékosokat néztük le.
Egy ideig szleng is volt ez a kifejezés, hogy "ez nem quake... Ezt azokra mondták, akik nem értették meg, hogy a CS csapatjáték.

Szerintem egy bizonyos kor után kinövi ezt az ember. Minden játékban van valami, ami megfog egy X mennyiségû embert és minden játék játszható magas szinten.

Azóta sok FPS-t nyomtam (Cod, BF1942, Desert Combat), kis rpg (nwn, wow) és minden játékot élveztem.

Szerintem ne basztassatok senkit, fõleg azért ne, hogy mivel játszik...
uHs Gerzson
Meg még csak tesztelik hogy van-e rá lehetõség PC-n ami egy kicsit vicces. na mind1...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Nem lesz ingyenes. Megmondták már régen a BC2 fórumon. Ez nem VIP cucc.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Na ne kacagtass,ki lesz az lökött a szerveresek közül,aki átáll erre a módra,azért fizeti a szervert??...na ne...(talán a nagyok közül egy-kettõ)

[IRAM] leader

xXtamasXx
"Árról és megjelenési dátumról még nem esett szó", valamint kommentbe írta valaki, h "azok a tartalmak ingyenesek csak a PC-n, amik a VIP-eseknek is ingyenesek. Vagyis a map packok. Márpedig ez a VIP-eseknek is fizetõs, tehát nagy valószínûséggel PC-n is kell érte"
szal nagy valószínûséggel fizetõs lesz

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

A GameStar.hu írt róla cikket. Ott több az infó.

BF:BC2 - Server: Battlefield.hu [HUN][RANKED] -BHP-deathevil^

xXtamasXx
ha fizetõs lesz akkor le van szarva, esetleg ha ingynes akkor elfogadható...

bosco05
pedig cod1-ben 5x úgy ránt a fegyver, mint bármelyik bf-ben 😊 , nem beszélve arról, hogy egy waron minimum ugyanannyira kell koncentrálni és együttmûködni a csapattársaiddal, mint bármelyik FPS-ben... BF sem igényel több tudást semminél.
Tono34
De van, de van, de van! = 0 (nulla) 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

SötétBarom
Csak poén volt. Végigmentem a gondolatmeneten. A BF-esek azért nézik le a codosokat, mert primkónak tartják a játékot.. Erre eszembe jutott, hogy akkor mit gondol, aki ARMA-t nyom kizárólag? 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

+s

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ne rikas meg gyermek! Ennek nincsen elfogadhato ara.

Hát igen, sajnos (szerintem)fizetõs lesz. De azért én még lehet, hogy megveszem ha elfogadható ára lesz :-)

TDC Geronimo
húhúúú dejóóóóóó. Játszhatunk agyhalott csíter botok ellen, pénzért ráadásul \o/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Van egy jó hírem: Bejelentették az Onslaught-ot PC-re is!

bosco05
Na onnan is pont van ismerõsöm és nem azzal vannak elfoglalva, hogy kit nézzenek le, hanem csak játszanak egymás között 😊
xXtamasXx
még soha nem játszottam azzal, mért néznének le mindenkit??

SötétBarom
Na most azt képzeljétek el, hogy az ARMA community mennyire lenéz MINDeNKIT 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bosco05
Egy kicsit off lesz ez is, ezért bocsi, de pls no delete. Szóval sokféle közösséget megjártam már és a BF scene semmivel sem különbözik se a CS-tõl se a COD-tól, max arcban. Az egyetlen réteg ami egyértelmûen komolyabb a többinél és tényleg közösséget alkot a neten, az autószimulátorosok. Ott megvan a tisztelet és a kis követelõzõ tizenéveseknek hamar elveszi a kedvét, hogy mindenütt rend veszi körül, ezért el is tûnnek hamar, ha esetleg felbukkan 1-1. Persze ebbe belejátszik az is , hogy ahhoz tényleg fel kell nõni, itt meg csak nyomni kell a gombot jóformán. Persze tudom BF2 nem ilyen volt, játszottam már azzal is, de azok az idõk már elmúltak...
mNzJean
nah belekavarodtam , azt akartam írni ,hogy aki nem próbálta az magára vessen ...)

bosco05
Nem, ez csak az egyik szidja a másikat... BF betegség, mert pár ember azt hiszi, ha BF-ezik okosabb, mert hogy ehhez hú de nagy dolgok kellenek és hogy õ milyen ügyes... 7 éve codozok (igaz 95%ban cod1-el 😊 ), de soha nem ütköztem BF szidalmazásba. BF közben viszont nap mint nap szembesülök a codosok szidalmazásával. Persze ez ugye felületes, mert a kis 12 éves véristvánokat veszik alapul, pedig codban is voltak érett jó csapatok, sõt... Sajnos Cod1 kihalt, azóta megy a lejtõn a széria ezerrel, de ez most lényegtelen is, csak nem értem ezt az állandó szidalmazást...
mNzJean
Egyetértek én is Cod-oztam , aki meg próbálta az magára vessen ,hogy egy jó játék kimaradt az életébõl . <#hehe>

Aha...ez amolyan Fradi vs Újpest szindróma.Igaz,én még pl. sosem fikáztam,ugyanis egy percet sem CoD-oztam.<#hehe><#email>

[IRAM] leader

bosco05
Jajj fejezzük már be ezt a codosozást, annyira szánalmas... Én is codos voltam 2003 óta, de sose hurrogtam, hogy te biztos gyökér bf-es vagy... Ez amúgy valami bevett BF szokás, hogy fikázzuk a codosokat. Itt sincs kevesebb takony mind codban...
Sziasztok!!

Egy war klánt keresek a reng nem számít... Elég jól játszom (már) Régebben codoztam már nem most csak BC2-zök a nevem a játékbaÿHZS
az msn-em:[email protected] <#bee1>
Belton
Vicc az egész már komolyan tegnap este meló után fel megyek mondom játszom kicsit 10 serverbol 3-4 serveren ment a TK emiatt játszhatatlan volt az összes többin meg unbalancolt az egész 1.oldalt ûber prok másik oldalt lámerek gyülekezete 😮
Nem igaz hogy mindig ezzel megy el az ember ideje hogy keresi a servert.
Persze HC rol van szó mert a normal servereket nem szeretem ott anyi megy hogy esznelkul rohannak elore aim nelkul bulletspamm meg gumimaci jumping:/
Totál el kurvult az egész játék , pedig kezdéstõl tolom.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Amugy tényleg van olyan szerver ahol az új fegyók benne vannak.Az este én is fent voltam egy ilyen szerveren.