51658
-
SzinesGeza #39114
Megoldódott (egyszer csak jó lett) de most meg az a problem, hogy a havas pályákon, az összes optika - még az MG36-osé is - iszonyat világos, alig látni valamit.
-
#39113 Egy körben szedd le azt/azokat, akik húzzák át a pontot. Mindezt négyszer. -
#39112 Pontosan, és biztos nem kaptam közben aranycsillagot. -
#39111 Ehhez konkrétan mit kell tenni hogy megkapjam?
Azt látom hogy egy körön belül négyszer kell megvédeni a zászlót, de melyik módban cq-n zászlót kell felhúzni vagy mit?
-
eugabesz #39110 Ujra indítottam az admin-oldalt ha esetleg valakit érdekelne a dolog,gyertek regisztráljatok,segítsetek. -
#39109 Gyertek INFINITY szerverre....Infantry Only -
eugabesz #39108 Nem rendszergazdaként fut a PnkBstrA.exe-d...A folyamatok között megtalálod,jobb klikk és futtatás XP sp3 módban... -
SzinesGeza #39106
Azt mi okozhatja, hogy 1,5 óra játék után kivág PB-hibával, majd miután frissítettem a PB-t, már be sem enged egyetlen szerverre sem illetve beenged de betöltés után egyből kivág és jön a PB-hibaüzenet?!
-
#39105 én sem értek semmit, mondjuk nálam ez tartós állapot :) -
#39104 Jah a csavoba en is bele eresztettem 30-at AUG-bol amitol elfekud 2ellenfel siman erre a csavo 15%. -
#39102 ja, tegnap énmár a fejemet vertem a falba h vagy 10x volt olyan h ilyen 2-5% élete maradt miután lőttük egymást énmeg megpurcantam :/ -
#39100 erre gondolsz?
-
#39099 Azok valtoztak tenylegesen amit le is irnak...
Hitreg, szerver-kliens adatforgalom javitas utan is mar leirtak paran itt amit en is tapasztaltam: ha fedezek moge rohanok akkor nem halok meg a "kanyarban koveto golyotol", tehat korrektebb lett az egesz.
Ritka mostmar az is, hogy egyszerre halunk meg az ellenfellel.
Ilyennek kellett volna lenni az elejetol a jateknak, haromnegyed ev kellett hogy rendbe tegyek faxom... -
#39098 Jut eszembe, patch után kétszer volt olyan köröm, hogy potyára kaptam 5000 pontot, a "díjak" résznél a kör végén. Se aranycsillag, se acsi, semmi kiemelkedő támadás, a csapatom is vesztett, de kétszer megadta. -
#39097 Értem köszi:-) -
#39096 Csak arról írnak ezen az oldalon... AT4, G3, hitreg, stb.. -
#39095 Igen. Sokkal kevesebb az "awkward" szituáció. Most már (legalábbis nálam) többnyire az történik, ami a szituációban elvárható. -
#39094 Bakker ezt már olvastam!!
De érezhetőő, vagy lehet látni változááást?? -
#39093 Nehez is visszaolvasni kicsit: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233851863&no=39013]#39013[/URL] -
#39092 A hiba az ön rendszerében van. :D -
#39091 az hogy többször halok meg :) -
#39090 Most akkor mi is a változás a javítás után? -
#39089 engem még mindig az zavar h az esetek 90%ban nem mutatja az UMP-45 újratárazási animációját, így nem egyszer szopok h lőném lőném, lófaszt nem csinál, ja h még táraz....ilyen buta bugot azért ki lehetettt volna már javítani lassan 1 év alatt... -
Pex156 #39088 A scope-hibát még mindig nem javították.
Amikor nézel a távcsőbe, red-dot-ba, vagy akkár az ironsight-ot használod mindenképpen zoomol. Ez a nagyítás egyetlen mozdulatra vagy néha csak magától eltűnik, persze az irányzék fent marad. De elég zavaró főleg ha távcső van fent.
Ez volt a 10.5 driverrel is meg most a 10.10 driverrel. Ezért gondolom nem driver hiba.
(Zoomnál nem csak nagyobbak az objektumok, hanem esetleg kirajzol olyan objektumokat is amiket egyébként eldobál a megjelenítő algoritmus.) -
cenzor #39087 Nah, teljesen pozitív a peccs. Imho sokat javult a hitreg. Volt, hogy egy tár smgből 3 ember halt, normálon, ami eddig nem volt jellemző :)
Az AT4 kb. olyan buffot kapott, mint anno a tracer. Mostmár minden hüje (tehát végre én is) simán ki tudja vele lőni a helit. Nagyon gyorsan repül a rakéta. Ezt szerintem lehet, hogy gyengítik majd a jövőben, bár a falábú konzol játékosoknak talán szüksége lehet rá...
Ha valaki most gondolkodik a játék megvásárlásán, akkor szerintem ez a legjobb idő. Használtan megveszed 5 ezerért, és mostmár egy egészen jó játékot kapsz cserébe.
-
#39086 Ah szokasos teljesitmenyedet hoztad mit kell ezen csodalkozni?:D -
eugabesz #39084 Csak most volt alkalmam kipróbálni ezt a játénak nevezett bug-halmazt...mit mondjak.Nekem amúgy sem volt valami nagy egetverő k/d-m sosem,de most...ha eddig a táramban minden második vaktöltény volt,akkor most kb. a 3/4-e az.Nagyon rosszul adja...lehet mások is írták már,de lusta voltam visszaolvasni. -
#39083 Megmaradnak. Csak akkor veszik el ha connection to ea failed hibat nyom... -
chevyfan #39082 meló után (1 körül) én is megyek ... -
chevyfan #39081 "Az normális, ha guggolok egy fal mögött, és kilőnek? Vagy valami wallheck?" -
De8Vent #39080 a keresőbe írd be hogy HUN és akkor kidobja elvileg :) -
FickDeineStory #39079 sziasztok lenne egy kérdésem! Ha egy meccs közben kirugnak a szerverről mert mondjuk magas a pingem vagy dc-t kapok a meccsen megszerzett pontjaim illetve K/D arány elmentődik a statisztikámban vagy nem?
Ja meg még egy kérdés. Hol tudom a magyar szerókat megtalálni? Kerestem volna a szerver keresővel őket de nem találtam vagy ha az IP-t kell hozzá beírni azt hol tudom megtenni? -
Landor #39078 mi az hogy mostantól?! :D
folyamatosan moderálom, amit ti ugyebár nem láttok ;> -
#39076 Landor, mostantól tudnád moderálni ezt a murder gyereket? Szerintem kollektíven irritál mindenkit. -
#39075 ja, téged szíd mindenki -
eugabesz #39074 78 üzenet...vissza-olvassam? -
#39071 Nem hangzik túl jól.. -
#39070 Miaz? Régi vietnamba is lehetett :p -
#39069 "hooting down helicopters obviously is very hard now -- that's why we have made the helicopters in this expansion take damage from ordinary weapons. And before you shout "imba!", rest assured we have spent a good deal of time balancing both sides on each map."
Na bazmeg. :< -
#39068 Ha nem szopom be a faszt ma melóban, akkor 11 éjfél környékén rátok eresztem a kutyákat valamelyik magyar szerón