Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Utána meg jól lebannolják az összes usert is, akinek megvan a bronze all star úgy, hogy nem fizetett a specactért 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
GRESCHNIK
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
am meg fölösleges vitázni, h HC vagy SC a jobb mindenki ott játszik ahol szeret azt kész...mindkettõnek megvannak az elõnyei és a hátrányai is
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mindig jól éreztem magam és jót játszottam, akár SC volt akár HC.
Volt olyan, hogy akkor döbbentem rá, hogy nem HC a sebzés mikor a SNIPER nem ölt egy lövésbõl. Addig vígan játszottam másik kasztal.
Várom a válaszokat<#ravasz1>#ravasz1>
most éppen Isla Innocentesen ( de más pályán is lehetne ) védõ voltam (recon) kiszúrtam egy csubit a vízben az egyik domb mögött, az egész felsõ teste kilátszott gondoltam könnyû préda, lövöm nemhal, lövöm nemhal akkor veszem észre, h a töltények kb elõtte 1 méterrel egy láthatatlan falba csapódnak bele és más is lõtte nemcsak én és senkise tudta megsebezni se
ráadásként mikor vége volt és az elsõ bázison se voltak túl beírta, h gg és lelépett a 30-0 ás statjával...
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
A tegnapi nem volt az en napom.
Borg, te azért mondod hogy a Normal mód szar, mert kurvára nem tudsz rajta játszani!
SotetBarom, te azért mondod hogy a HC mód szar, mert kurvára nem tudsz rajta játszani!
Az egyik itt, a másik ott egy nagy noob, de persze mást kell hibáztatni az embernek, nem önmagát, ennyi!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Vagy hogy 1 meg 2 tár kell egy emberbe? Vicc...
C4 persze más.
De nem hinném, hogy rendszeresen életben maradsz a tár kifogyásáig. Már persze ha nem lövöldözöl a levegõbe.
Még1x, hogy lenne jó:
-nincs találatjelzés
-nincs 3d spot
-50 health
-fegyvereknél nincs célkereszt
-nincs gránát indikátor
-recon korlátozás
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem töltötte vissza? Vagy mi volt a probléma?
A GL-nél amúgy kifejezetten jó, hogy nincs célkereszt, mert így nemnagyon használja senki 😊 A telepítetteknél viszont tényleg lehetne.
Ami még jó lenne szerintem, ha HC-ben kikapcsolnák a találatjelzést. Nem lenne többet annyi vaktában ágyúzás se...
Nem látszik mennyi ammom van. Ennek mi értelme? Konkrétan akkor szúrt szemet, amikor ráültem egy ammo dobozra, hogy visszatöltsem a c4 készletemet.. :/
Nekem marad a normal. Ez a HC így szar. Elég lenne egy 3d spot off, health 50, minden más marad ahogy van. Úgy nyomnám.
Bezzeg a shotgunnak van célkeresztje alapjáraton is 😄
A procin biztosan tudsz még húzni, ennek lehetõségét ne szalaszd el, mert nagyon jelentõs (a hûtést ne felejtsd el, vagy pwm-el vagy fesz-el automatán emelje az alaplap)!
Nekem is 8800 GT-m van (igaz golden sample) ezen is érdemes még tornászni:
core clock: 770
mem: 1010
shader: 1900
a hûtés ilyen kor manuál 66% (igaz a 30 fokos tetõrben vagyok...)
A kártya húzásához töltsd le az nvidia oldaláról az NVIDIA SYSTEM TOOLS-t. Nekem úgy van beállítva, hogy a húzott profil csak a játék alatt megy!
Ezzel kb 40 fps környékén lesz (fraps)
(ha kérdésed van keres privátban segítek...
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!