51658
  • Borg
    Hol érdekli az a DICE-ot, hogy hány hónap alatt megy kukába a játék... nekik csak az a lényeg, hogy kezdetben jó sokan megvegyék. És mivel a remény hal meg utoljára, úgyis jó sokan megveszik a BF3-at is.
  • nandorb
    Hat nemtom de en szemelyesen elemennek DICE-hoz es fejszevel szetvernem a fejuket a kocsogoknek. Aki nem hajlando azert a penzert 1 jatszhato gamet ki adni az megerdemli hogy felakaszak.
  • TDC Geronimo
    1 ember csinálja patchet ha ráér épp. Mit vártál tőle? :D Vietnamtól se kell csodát várni. Leköti embereket 1-2 hónapra és ennyi. BF3al DICEnak PCn minimum elő kell állnia battlerecorderrel, spectator móddal, normális mod támogatással és egy normális szerver browserrel, ha nem akarja, hogy pár hónap alatt az is a süllyesztőbe menjen. Sose rajongtam a codokért, sőt...de meg lehet nézni, hogy az új részt ott milyen funkciókkal dobják ki PCre. Azon amit Demize írt 1-2 hete bf3 fórumra meg csak mosolyogtam egy jót. Mintha ugyanezt mondták volna BC2 előtt is...aztán látjuk mi az eredménye. MoHot már fel se hozom, mert arra kár szót fecsérelni :D
  • nandorb
    Minnel tobbet jatszok ezzel a jatekkal annal jobban felhuzzom az agyam rajta. A ping setal le-fol mint BF2-ben a win7 beta alatt. FPS drop izombol leesik mintha a magas ping miatt nem kapna eleg FPS-t. A fegyverekbe meg mintha csaknem 90% a VAKtolteny. 4magnum ammos shootit kozelrol bele eresztek a csavoba. Erre a patchre hogy 3honapot gyurt DICE hat komolyan. Egy kezdo programozo jobbat adott volna ki 1het munka mulva.
  • cocacola111
    "" vagy tényleg ennyi a hülye aki eredetivel csal "" Igen.. amúgy meg a warez változattal nem lehet multizni...
  • Batistuta007
    kihagytam egy kis időt és játszottam ma egy kicsit hosszabb ideig.és teljesen fel van fordulva minden.nem cg barmok vannak meg sniperek hanem at-sek meg sotisok.igazából azért írok hogy az normális-e hogy a sotisok leszednek 70méterről ,meg hogy az hogy lehet hogy engem szinte mindig lelőnek 1 lövéből vagy egy pötyögésből(hc-n játszok tehát ezzel nem lenne baj)viszont nekem 2-3 pötyögés kell bármilyen fegyverből.van valami ami a lőszert erősíti vagy valamilyen golyóálló mellényt viselnek?és amit még új hogy annyi a cheater hogy gyakorlatilag percenként dobálja ki őket a server multihack néven.azt nem értem hogy őket nem bannolja a rendszer ?vagy tényleg ennyi a hülye aki eredetivel csal?nem igazán értem
  • Bala10
    :D
  • item
    Nekem mostanában nagyon beakad a game, nemtudom hogy minden szerveren-e vagy csak az IRAM-on általában oda szoktam feljárni. Kb 10-15 percenként, látom,hogy a Frapsban is lezuhan 7 frame/s re a sebesség,ez tart kb 2 másodpercig,olyan mintha swappolna,aztán megint felugrik gyorsan 50-60-ra. Nem tudom miért van ez,de nagyon idegesít.
  • foxxi
    látom, volt pár unalmas perced
  • cocacola111
    nem tom hogy csak nekem van -e ez a parám , de nagyon lassú ez a patch letöltése,már vagy egy félnapja tölti le és még csak a felénél tart. . . .
  • oppenheimer
    Ez kurva nagy! :DDD
  • SötétBarom
    MEgnyugodtam. Le kellett vezetnem a feszkót. Így sikerült:

• eugabesz
    Az admin proram magasról tesz rá milyen előtagod van,csakis kizárólag a támogató (igen cash,mani,egyéb)adminoknak van VIP,ami össz-vissz 7 ember.
    Szerinted ki játszon a szerveren,egy támogató,aki pénzzel járul hozzá a szerver üzemeltetéséhez,vagy egy sima mezei user.
    Sajnálatos,hogy egy törzstagtól kell megválnunk,de ha így döntesz nem tehetek ellen sajnos semmit.Csak annyit kérek,azért a közösség kedvéért,-ami kezd az IRAM-on,mint szerveren kialakulni,-gondold át a döntésed még egyszer.
    Mi szívesen látunk,nincs semmi kivetni való a játékodban.
  • eugabesz
    Nem mind1 meelyik szerveren vagy,(hol van a szerver elhelyezve),az IRAM (tetves) szerveren nagy általánosságban jók a pingek,(míg a mindenható EA Support el nem b@ssza.)
    Nálunk meg amúgy sem szidja senki a másikat,mert úgy repül,hogy a lába sem éri a földet.
    A base camp után,-vagy vele egyenrangúan- a csúnya beszédet tolerálják az adminjaink a legkevésbé.
  • SötétBarom
    Az, hogy a hónap legjobb körének a vége felé, úgy, hogy vezetem a boardot, és kibaszott jó statom van a server kibasz, mert jön valami vip, az szerintem kibaszott gusztustalan. Ennyi. Majd jár hozzátok aki akar.

Ráadásul még hun előtaggal is nyomom.
  • eugabesz
    Az IRAM mint szerver,nem tett ellened semmit,nekem elhiheted.
    Azt pedig hogy tetves,kikérem magamnak,nem rég volt fertőtlenítve,sötét barmok ellen is...
  • NagyDavid17
    Sziasztok!
    Csak felteszem a kérdést hogy ezek az oltári nagy pingek(általában 150-200-250)most a patch miatt van? Mert előtte ilyet nem tapasztaltam.Meg egy érdekesség(más kérdés hogy kinek érdekes)hogy itt a Call of duty-hoz hasonlóan sokkal jobban szidják egymást játékosok(noob,cheater,anyázás),holott a battlefield 2-ben ilyet egyáltalán nem tapasztaltam.
  • eugabesz
    Jah,így érthető az aggodalmad,
  • Nohab
    Akkor azt csinálnám, hogy bemennék a bázisukra dokiként, de nem lőnék. Eredmény: az egész másik csapatot kirúgatom :D
  • SötétBarom
    Na jólvan, ez volt az utolsó bazmeg, hogy arra a tetves iram szerverre feltettem a lábam.
  • Borg
    Nem admin dobált ki. Megvan a fix terület, amin belül ha lelősz valakit, permban egyből. Csak azt felejtették el beállítani hozzá, hogy aki ezen területről kifelé lő, azt is kibassza. Mint jobb helyeken.
  • eugabesz
    Olvastam amit írtál és nem ma kezdtem én sem,te sem...pontosan tudom mi történik az ilyen esetekben.Admin legyen a talpán aki ki tud annyi embert dobni...Ha nem mentél be a bázisukra,elnézést kérek a gyanúsításért.
  • eugabesz
    Se anyázni ,se bannolni nem láttál még.Nem tudom ezt honnan veszed.
  • mj111 hun
    Akkor megy a BAN ha bemész a főbázisra CQ mappon gylkolászni.
  • Drang
    Üdv!

Mi a kedvenc fegyvered a BFBC2-ben?
    Írj róla és mi közkinccsé tesszük!
  • JohnConnor
    Persze, ám amikor te kerülsz ebbe a helyzetbe, egyből megy az anyázás és a bann.
  • Borg
    Ha esetleg el is olvasod amit írtam: Nem a spawnolókra lőtt senki, hanem a bázis szélére bekempeltek, és onnan lőttek kifelé az A pontra.
  • eugabesz
    Az nem jó,mert nem lesz megfelelő a k/d,lőni kell,akár még a bázison éppen leszületőket is...az a játék ám!
  • zebrock
    ilyenkor gyújts rá :) én is utálom a bc-t,márpedig ez az. Hagyd kijönni öket,ígyis úgyis megnyeritek a kört lazán.
  • SzinesGeza

Nem kell belőni a bázisra. Ennyi.
    Sőt, ha sokáig bénázik a másik csapat, én még ilyenkor hagyom is, hogy valaki kijöjjön és elfoglaljon egy pontot, csak hogy ne legyen tök unalmas a végéig. :)

• Borg
    Tipikusan olyan szerveren, ahol tiltott a sniper.
    Bár ma bannoltak az egyikről, ami törzshely volt... aszondja baserapeltem ... befoglaltuk mind a 3 pontot CQ-ban, az utolsón volt az egész csapat, ezek meg a saját bázisukról lődöztek minket, és nem jöttek. Ilyenkor mégis miafasztkéne csinálni? Visszalőttünk. Még láttam ahogy előttem 4-5 ember került permbanra, aztán én is.
  • eugabesz
    Na és,az biztonságos?Nekem azóta van ragasztva..pedig én aztán türelmes ember vagyok.?
  • MR ME
    :DDDD
    én már nyugisabb vagyok ilyen téren, csak a lambériát ütöm, nem is fáj annyira mintha falba csapnék, és még a környezet is megmarad :D bár egyszer egeremet majdnem hozzábasztam a falhoz, de végűl csak az asztalra csaptam le :D
  • Doomista
    De most azonnal vagy rád hívatok 4 óriás pizzát hozó pizzafutárt, amit a saját zsebedből kell kifizetned!!!
  • SötétBarom
    Az lesz. Amúgy is stresszes vagyok mostanában, ez csak rádobott egy lapáttal.
  • Doomista
    relax and beer.
  • foxxi
    Végre egy ösztönző játék ami arra inspirál hogy a környezeted felfrissitsd új ezközökkel. Van hogy jó ez a játék...
  • SötétBarom
    Én most csináltam egy 0/10-et iramon.
    -1 asztal
    -1 bill.

Billnek csak a lába törött le, a köcsög asztalnak viszont leszakadt ez a kihúzható része (mondjuk mindig is utáltam. -.-)
  • Pex156
    Nektek megy most a játék? Eddig eljutott az "Updating Data"-ig most már be sem jelentkezik az EA-hoz. pfff.
  • CalebJoe
    nincs valami megoldás arra hogy állandóan kidobál a játék kb egy 10-20 perc után