Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beers
noname klantalan..... 😞!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Zs0lt1
epp ezert irtam a masodik mondatom h a kirugdosast meg lehetne oldani normalis modon is. pl a legutolsot kirakni vagy valaki noname klantalan embert.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

nandorb
Legjobb szabalt nincs CG emberre erre 4x pofan lonnek az admin oldalrol persze az nem lesz kivagva de lattom en ha admint meg kocsikazik es cg szet szedi akkor megy ilyen uzi,making room for members.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

w77d
persze övék a szerver, de mivel public szervert hoztak létre nem jelszavasat, így bizony az mindenki játéktere... képzeld el, ha mondjuk a MÁV menet közben kezdené el a jól viselkedõ utasokat lerugdosni a vonatról, mert a kocsi az övék...

Zs0lt1
nem akarom vedeni a ph-sokat, de mivel az ovék a szerver, azt csinalnak amit akarnak. mas dolog, hogy ezeket a kirogdosasokat meg lehet oldani normalisan is.

adam46
Igen ez elég idegesítõ fõleg, mikor nem is vagy utolsó a listán.
w77d
õszintén szólva ezt a making space for members kibaszást én olyan bannal jutalmaznám mint a ház... az önjelölt kisistenek szétkurják a játékélményt, amit én is emgfizettem ugyan úgy mint õk.. nagyban nyomulok már kurva jó statom van, ráérzek erre kirugnak mert jön valami haver??? a rendszer helyében az ilyen kicket is pb bannal jutalmaznám, oszt majd akkor rugdossanak ki elcseszve a kedvem a további játékhoz.. szépen emgkérni az más, vagy a következõ kör leges legelején az ok, várjon csak a sorára az a bizonyos "member" nem hinném hogy neki több joga van ott játszani mint másnak.....

nandorb
Azt megmagyaraznad hogy miert pont engem basztatok ki tegnap a szerorol? Making Space for members felirattal mikor volt meg 1 rakas kulfoldi...

mackosajt
Nem is tudom, most figyelgettem az arányokat.

Egyesen jelenleg is 2 engi, 3 medic, 6 assault, 2 recon van 4 engi, 2 medic, 7 assault és 1 recon ellenében.

Kettesen kb. hasonló a szitu. Ez majdnem este 10 óta kb. ilyen leosztásilag.

Szerintem nincs medic dömping.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Doomista
Kicsit megtévesztõ volt, de meg is lett, ennyi!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nandorb
Igen a 40mm shootibol is kell.

Doomista
Miért nem kaptam még mindig meg az all bronze star jelvényt, mikor minden fegyverem bronze...spectatok is...40mm shotgunbol van 3 killem, nyilván azt is beleszámolja ezek szerint? Lehúzom azzal is a bronzot...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nandorb
johogy nem -+2cm pontossag.

SötétBarom
Medic overload van azóta a szerveren 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Huh, zavarba hoz a vallomásod... 😊

Azt még megjegyezném, hogy a program 10méteres pontossággal dolgozik, így egyáltalán nem biztos, hogy ugyanattól a sziklától legközelebb is lehet lõni.

Logitech Hardware Tester

az hagyján...én tegnap este kb 3 m-rõl lõtem fejbe N95 el egy embert,vér fröccs,halál semmi,lõtt tovább,nemhittem el,töltök ujra lövöm,semmi,a harmadik elött lelõt...
zotya10002
Ebbe a rohadt melegben csak a havas pályák nem unalmasak:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Szeretlek, Paci!
Bar a bazisok vedelme legalabb annyi problemat felvet, mint maennyit megold.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kis off:
A PH! szervereken bevezetésre került, hogy oldalanként maximum 4 sniper fegyver a megengedett. Az 5. adminkill társaságában meghal. Ez stat romlással nem jár, és a tickettekbe sem számít bele. Ha valaki sniperkedik, és lelövik, felveszed a kit-jét, és akkor onnantól ta vagy a sniper. Ha õ leszület újra, már õ lesz az ötödik.
Reconok lehetnek, egyedül a Sniper fegyverek száma a korlátozott.
A kettesen (Conquest) a bázis támadása ugyszintén adminkillel jár.
A bázisokról kifelé lõni sem lehet, nem kell kempelni. El kell foglani a zászlót. Azt meg a bázisról nem lehet. A védett zónák határai: itt.
Ha hozzáfûzni való van, lehetõleg ne itt offoljatok, gyertek a prohardverre, keressetek meg privátban, vagy az emailemen.
[email protected]

Köszi.

Logitech Hardware Tester

Skynet
A hitbox továbbra is egy raklapnyi szar, csak ez javulásnak tekinthetõ a patch elötti konténernyi szarhoz képest...😊
Már sokkal jobban adja a találatokat a játék,de még mindig elõfordul egy egy heves akció közben hogy az 1 méterre ugrabugráló ellent telibemakkolom, vagy 10 találatot kap,erre meghalok,és nézem: XY% még az életereje kb 10 találat után is (AN+Magnum skuló)....
Vagy amikor vonulok a Garandal rálövök valakire látszik hogy fröccsen a vér de mégsem adja találatnak...
De mostanra ez ritka lett,patch elõtt 10-bõl 9 ilyen eset volt,most 10bõl olyan 3-4...
Viszont amit a játék eleje óta nem képesek javítani, az az,ha fedezékbe ugrok miközben lõnek rám,a fedezék mögött (ami pl egy bõ 2 méter széles szikla) ne boruljak már el mint egy húgyosvödör még 1-2 beérkezõ találatkor...És ez a játék megjelenése óta a mai napig rendszeres,számtalanszor elõfordult hogy hiába vetõdtem fedezékbe,tök felesleges mert még a fedezék mögött is beadja a találatot sokszor a játék...

Aprpó hitbox....A multkór cheater címen ki lettem vágva egy játékból mert: Csipultam. Közvetlen mellõlem lövéshang meg a szokásos sisaktalálatos DING, a képernyõbe befröccsent a vérem,ráfordultam reflexbõl és lõttem,gyerek meghalt...1 méterrõl lõtt fejbe stukkerral de mégcsak meg se érezte az életerõm...
Zs0lt1
sztem nem, de ha hazaérek majd megmondom.

bosco05
JohnConnor
Valami csak lehet a hitboxal, ugyanis csapattársam a fagerendarakás mögött ált, a textúra úgy rajzolta ki, hogy benne van a farakásban, vagyis amikor lõttem, a farakást lõttem a golyókkal, míg õ teljesen tisztán látott és le tudott lõni. (Én szembõl voltam neki az épület tetején) ez csak az lehet, hogy a kamera amin keresztüllátod a "világot" rosszul van pozícionálva. (elbújsz valami mögött és a fél fejed még kilóg)

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Én Razer Goliathus Standard Speed használok, nekem nagyon bejött..

xXtamasXx
angolul lehet?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Ulvar
Ne káromkodj, ennyi 😄. Ne szidd a k...a anyját másnak magyarul.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nandorb
Mire vonatkozik a PH! szervereken az, hogy NO SWEARING!

A tRs szerveren be van allitva az autobalance? Tegnap jatszottam ott egy fel orat, de az volt a program, hogy ha valamelyik csapatnak jobban ment, akkor az osszes utodott elkezdett atallni oda. En meg nem gyoztem atallni a gyengebb oldalra. 3 vs 8, 2 vs 6 felallasokban nyomtuk. Mikor meguntam 1 vs 4-ben mentunk, es jobban alltam, mint a tobbi negy osszesen, es nem en voltam nagyon jo.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Zs0lt1
sztem sokesélyt ne adj neki, hogy azokból lesz is bármi.

Ulvar
Ja, ki kéne valamit találni erre.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Bezony össze,mégpedig nagyon nagy részt vállal belõle...nem voltam rest és megfigyeltem,(gondolom más is),ha magasabb kicsit a pingem,nem halnak az ellenek<#nemtudom>

[IRAM] leader

benőmenő
Nekem is ez a gondom a multy-val.
De ez szvsz összefügg az irdatlan pingekkel.<#szomoru1>
Smithwarden
Na ez jo dolog a DICEtol - ezt a forumtopikot valoszinu figyelembe veszik, legalabbis osszeszamljak, hogy legtobben milyen bugfixeket/ujitasokat akarnak/szavaznak es arra allitjak ra a fejlesztoket (azt az egyet aki irja a PCs patchet).
Akinek valami baja van a jatekkal, az ebbe a forumba adja le a szavazatat, itt a lehetoseg.

"hitboxes - when i run around the corner for cover i shouldn't be able to get hit and die a second or 2 after i turned the corned."

Nekem is most kb ez a legnagyobb bajom a jatekkal.
Itta csavo hitboxot ir, de sztem a hitbox most mar eleg jo, ez valami mas.
Olyasmi erzes, mintha direkt kb fel/egy masodperc laggal el lenne tolva a jatek, vagy mintha 1-2 secenkent szamolna csak ossze loves-talalatokat. Peldaul mar bemegyek egy fedezek moge 2-3 meterrel, de megis ott esek ossze a lovesektol. Ez szemtol szembeni harcokra is igaz, sokszor ezert halunk meg egyszerre az ellenfellel.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

utána mi lesz lábtörlõ?<#hehe><#idiota>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Nekem Roccat van ami kb. 1 éve van meg és nagyon jó <#beka2>
datango
szerintem ez még kevés lesz ahoz hogy jobb kill / dead arányod legyen... szerintem e mellé még kell venned egy/két doboz sört is , pláne ilyen melegben, de kérdezd meg ezügyben az illetékes kezelõsörvost, sörszerészünket is...

IGAZ BEER ? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#rinya><#taps><#worship>

Doomista
Razer eXactMat immár 4+ éve van meg, és kutya baja, még olyan 2-4 évig fogom egérpadnak használni.

Beers
Mindig az a k/d 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

lipovics
Használ valaki "drága" egérpadot? Ma vettem egy ilyet. Tíz évet végignyomtam kétszáz forintos kínaival, most nézegetem a hatást, hátha jobb leszek 😄D
SötétBarom
Ez nem igaz. HC-n sokkal jobb a K/D-m. Egyszerûen felbasz a sok logikátlanság.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nem :-)

BF:BC2 - Server: Battlefield.hu [HUN][RANKED] -BHP-deathevil^

ki én?
nandorb

Gyere jatszani! Tobbiek is!

próbálok ötleteket mondani <#vigyor>
xXtamasXx
omg ha nem regelt, logolt volna bárhova kattint a login felület jön ennyire hülyének ne nézd szegényt 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

xXtamasXx
valaki írta kommentben, h "please stop making AA guns make your chopper do back flips, it is pointless to fly on Atacama Desert now"
nah ezzel totálisan egyetértek (nem mintha mással nem) tegnapis repültem atamacán és a VASD vagy mi neve úgy lött, h reagálni se tudtam mert 2 másodperc alatt nem szétlõtt hanem felborult a heli <#wilting>
amúgy hiába sorolt föl Bazajaytee annyi mindent, úgye fogják megcsinálni <#shakehead>

Probald eldugni oket! Rakd bombatolcserbe, arnyekba! Esetleg olyan helyekre, ahol dombon kell felmasznia a jarmunek, es utana sik terep van, mert ott nem latja felkapaszkodas kozben, mikor meg ater a peremen, mar keso.

Szia!

Esetleg a szerver beállításokból vedd ki ,hogy EA szerver és akk talán találni fog.. Vagy beregeltél beleogoltál?
Van pár szerver,ahol alig használnak aknát.Hiába Arica vagy hasonló jármûves pályák.Na,ott szeretek garázdálkodni.<#vigyor1>Van,hogy eszükben sem jut pl. Arica-n a második M-Comokhoz bevezetõ úton aknával foglalkozni.Viszont az is igaz,mostanában egyre többszõr látom a szervereken,más is dobálja le õket.És ami rosszabb,az ellen is számít rá.Aztán megy a mortar vagy a gránát.