51658
  • Borg
    De nem HC az se... pedig ahelyett hogy üresen áll a magyar szerverek fele, lehetne legalább 1-2 ilyen szerver is. (Nem mintha baszna egy öltést hogy ki ellen játszok...)
  • nandorb
    Battlefield.hu szerveren csak cq megy. 1uncsi map kilett szedve mert 3vs3-ast szt. senki se akar. A tobbi meg okes nagyjabol mindig van admin fent ha vki. cirkuszt csinal...
  • eugabesz
    Ezen azért vitatkoznék,de majd máskor...
  • tobias88
    "Nem hiába kell sorbaállni esténként."

Azért kell sorbaálni, mert alig van magyar szerver
  • mj111 hun
    Mert a legjobb server. Mellesleg 1 rush után,1 conquest pálya jön oda-vissza .Nem hiába kell sorbaállni esténként.HIDD EL MEGÉRI!
  • Doomista
    Mert 32 fős RamBoRusH mod-os!
  • item
  • tobias88
    se nem hardcore, se nem conquest, miért mennénk?
  • TDC Geronimo
    6 millánál jár a BC2
  • Doomista
    Igen.
  • De8Vent
    a max ideális player szám a 24 annál, ha több csak hent van...
  • eugabesz
    Igen,már elég régóta...azelőtt 26-os volt,de belehúztunk :)
  • Doomista
    32 fős a server?
  • eugabesz
    Jelentem az IRAM szerver meggyógyult.
    A laggok eltüntek,már tényleg nagyon idegesítő volt.
    Jöhettek nyugodtan,megszűnt az időnkénti laggolás,ma este végig érdeklődtem,de a szokásos enyhe laggoktól eltekintve (ami szerintem azért van,mert egy-egy magasabb pingű játékost idő kell az admin-proginak míg kidobja),nem volt senkinek se baja vele,simán fut a szeró.
  • De8Vent
    jajj ez mekkora oltás volt xDrespect
  • RoboGoD
    Akkor ezért volt ma ilyen nagy forgalom nálunk? 818, hTw ...
  • JohnConnor
    érdekes ez a Patch, néha elszáll a pingem az egekbe még egy normális szerveren is . Megint elbasztak valamit, ettől féltem, nem attól, hogy mit javítanak...
  • TDC Geronimo
    "Flying to London later today to show a new, unannounced #Battlefield game to the press. News goes public on Friday. (NOT #BF3)"

Valószínű egy újabb ingyenes heroes féle BF
  • Borg
    Pedig egyszerű a képlet, a szerverpark külföldi sávszélje még csak-csak elég volt az eddigiekhez, viszont emelt raten már nem. Jobb hely kell.
  • eugabesz
    váltottam pár üzenetet a szolgáltatónkkal,annyit elértem,hogy a délelőtt folyamán letesztelték ők is és arra jutottak,hogy nincs a szervernek az ég világon semmi baja.. annyit elértem kis könyörgés árán,hogy a net-kapcsolatot máshonnan kapja majd a szerver.Mégis csak az egyik népszerű szerverükről van szó...
  • De8Vent
    Battlefield 3
  • SzinesGeza

Azt figyeltétek már, hogy a tankok légvédelmi géppuskájában már nincs nyomjelző lövedék?! Vagy csak nálam? :)

• De8Vent
    egyik szarabb mint a másik :D
  • Doomista
    Webfordítással, csak hogy törekedjünk a tökéletességre:

Eurogamer: Battlefield 1943 PC-verziója nem történt. Mi ott levő esemény?
    Patrick Soderlund: Nyilvánvalóan a PC-platformon dolgozunk és készen fogunk állni arra, hogy hamarosan arról beszéljünk. Neked a nem túl távoli jövőben információt kellene látnod a PC-platform körül.
    Eurogamer: Úgyhogy az üzenet a játék nem halott?
    Patrick Soderlund: Megjegyzést fogunk tenni ezzel kapcsolatban, amikor nekünk információnk van.
    Eurogamer: Howfejlesztés Battlefield 3 megy?
    Patrick Soderlund: Ez jól megy. Én nagyon boldog vagyok azzal, hogy nekünk mi van, és bemutatóról vagyok igazán izgatott ez a világba mert nekünk vagyis van valamink miközben elmegyünk nagyon-nagyon hűvösek lenni.
    Eurogamer: Mikor fogod mutatni azt?
    Patrick Soderlund: Látni fogsz. Valószínűleg hamarosan tudni fogod mint én. Képes leszel, hogy a nem túl távoli jövőben lásd azt. A marketingfickók megölnének engem, ha elmondanám neked mikor.
    Eurogamer: A Battlefield kiváltság most hatalmas. Mi következő a Bad Companyért?
    Patrick Soderlund: Csatatér 3-at igaz folytatásként látni fognak Battlefield 2. De a Bad Company sikerére tekintettel nem temettük el azt egyáltalán. Ez valami, aminek tűnünk annál, hogy mit kell.
    De most minket koncentrálnak arra, hogy fogyasztóknak készítjük a legjobb lehetséges játékot, élvezni, és az nyilvánvalóan Battlefield 3.

• Landor
    naná! hisz magyarok vagyunk! :D
  • TDC Geronimo
    google translater ftw
  • Landor
    "Eurogamer: A PC verzió a Battlefield 1943 nem történt meg. Mi történik ott?

Patrick Soderlund: Mi természetesen dolgozunk a PC platform, és mi készen áll beszélni, hogy röviddel. Látnia kell tájékoztatást körül a PC platformon a nem túl távoli jövőben.

Eurogamer: Tehát az üzenet a játék nem halt meg?

Patrick Soderlund: Majd megjegyzést, amikor már információk.

Eurogamer: Hogy fejlesztés Battlefield 3 megy?

Patrick Soderlund: Ez jól megy. Én nagyon boldog vagyok azzal, amit mi, és én nagyon izgatott mutatja, hogy a világ, mert van valami, ami lesz nagyon, nagyon cool.

Eurogamer: Mikor mutassa meg?

Patrick Soderlund: Majd meglátod. Tudni fogja, talán hamarabb, mint én. Fogsz látni, hogy a nem túl távoli jövőben. A marketing srácok megöl, ha azt mondanám, hogy mikor.

Eurogamer: A Battlefield franchise most hatalmas. Mi a következő lépés: Bad Company?

Patrick Soderlund: Battlefield 3 lesz tekinteni, mint egy igazi folytatást Battlefield 2. De figyelembe véve a sikere Bad Company, még nem temették el, hogy egyáltalán. Ez olyasmi, amit keresünk, mi köze.

De most mi összpontosított lehető legjobb játékot a fogyasztók számára, hogy élvezze, és ez nyilvánvalóan a Battlefield 3. "
  • TDC Geronimo
    Egy új interjúban kevés 43 és BF3 részletek.

"Eurogamer: The PC version of Battlefield 1943 didn't happen. What's happening there?

Patrick Soderlund: We are obviously working on the PC platform and we'll be ready to talk about that shortly. You should see information around the PC platform in the not too distant future.

Eurogamer: So the message is the game is not dead?

Patrick Soderlund: We'll comment on it when we have information.

Eurogamer: How's development on Battlefield 3 going?

Patrick Soderlund: It's going well. I'm very happy with what we have and I'm really excited about showing it to the world because we have something that is going to be very, very cool.

Eurogamer: When will you show it?

Patrick Soderlund: You'll see. You'll know probably sooner than I will. You are going to be able to see it in the not too distant future. The marketing guys would kill me if I told you when.

Eurogamer: The Battlefield franchise now is massive. What's next for Bad Company?

Patrick Soderlund: Battlefield 3 will be seen as a true sequel to Battlefield 2. But considering the success of Bad Company, we haven't buried that at all. It's something we're looking at what to do with.

But right now we're focused on making the best possible game for consumers to enjoy, and that's obviously Battlefield 3."

Úgy tűnik hamarosan látjuk majd BF3at...
  • False
    valamit nagyon,marhára nem adja az új bugimplementáció óta
  • Pex156
    Nem tudom erre a Patch-re - direkt nem javítást írok - mi szükség volt. Az ezt megelőző nagyon várt patch valóban javított a játékon, és már azt kell mondjam nagyon sok baj nem volt vele, főleg HC-n nem.

De ez...

Assault fegyóval lövöm az ellenséget egy fél tár belemegy, vérzik, a piros pötty (red dot) végig rajta - se találat jelzés, se semmi, majd vígan lelő, vagy simán elfut. És ez rendszeres, észrevehetően szarabb lett.
    És mindez úgy, hogy a nem játszok olyan szerveren ahol a ping 100 felett van.

Szerintem valamit nagyon elk...
  • nandorb
    Nem...
  • item
    Detto, már pár sorral lejjebb leírtam,még én sem jöttem rá mi okozza,de nagyon idegesítő... Kezdek már hozzászokni,ha épp csinálja akkor megpróbálom kivárni...
  • Nono76
    A patch óta nekem az IRAM-on időnként leesik az fps úgy 3-4 mp-ig. Ezalatt mozdulni sem tudok, és ez elég kellemetlen tud lenni. Régen nem volt ilyen, illetve ezen a szerveren nem. Ha jól tudom a PB-vel van összefüggésben. Lehet ez ellen tenni valamit?
  • Doomista
    De előtte a vietnam kiegészítő jön, ha nem probléma neked.
  • tobias88
    Azért idegesítem magam még vele amíg ki nem jön a 3. rész
  • Doomista
    100 forintért megveszem az accod, és megoldódik minden problémád.
  • tobias88
    ez a patch semmin nem javított:
    - neostaddal így is leszednek 150 méterről
    - bebújok a fal mögé, 1 mp és lelőttek
    - mindenki gustavval gyilkol meg mortarral...
  • Landor
  • Doomista
    Tett pontot a mondat végére, így igaz, jól látod! Ügyes! Nagyon ügyes! És még lehet, hogy ravasz is vagy! A végén még te leszel a topik házigazda!
  • eugabesz
    Ott a pont...