Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Egyesen jelenleg is 2 engi, 3 medic, 6 assault, 2 recon van 4 engi, 2 medic, 7 assault és 1 recon ellenében.
Kettesen kb. hasonló a szitu. Ez majdnem este 10 óta kb. ilyen leosztásilag.
Szerintem nincs medic dömping.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Azt még megjegyezném, hogy a program 10méteres pontossággal dolgozik, így egyáltalán nem biztos, hogy ugyanattól a sziklától legközelebb is lehet lõni.
Logitech Hardware Tester

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Bar a bazisok vedelme legalabb annyi problemat felvet, mint maennyit megold.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A PH! szervereken bevezetésre került, hogy oldalanként maximum 4 sniper fegyver a megengedett. Az 5. adminkill társaságában meghal. Ez stat romlással nem jár, és a tickettekbe sem számít bele. Ha valaki sniperkedik, és lelövik, felveszed a kit-jét, és akkor onnantól ta vagy a sniper. Ha õ leszület újra, már õ lesz az ötödik.
Reconok lehetnek, egyedül a Sniper fegyverek száma a korlátozott.
A kettesen (Conquest) a bázis támadása ugyszintén adminkillel jár.
A bázisokról kifelé lõni sem lehet, nem kell kempelni. El kell foglani a zászlót. Azt meg a bázisról nem lehet. A védett zónák határai: itt.
Ha hozzáfûzni való van, lehetõleg ne itt offoljatok, gyertek a prohardverre, keressetek meg privátban, vagy az emailemen.
[email protected]
Köszi.
Logitech Hardware Tester
Már sokkal jobban adja a találatokat a játék,de még mindig elõfordul egy egy heves akció közben hogy az 1 méterre ugrabugráló ellent telibemakkolom, vagy 10 találatot kap,erre meghalok,és nézem: XY% még az életereje kb 10 találat után is (AN+Magnum skuló)....
Vagy amikor vonulok a Garandal rálövök valakire látszik hogy fröccsen a vér de mégsem adja találatnak...
De mostanra ez ritka lett,patch elõtt 10-bõl 9 ilyen eset volt,most 10bõl olyan 3-4...
Viszont amit a játék eleje óta nem képesek javítani, az az,ha fedezékbe ugrok miközben lõnek rám,a fedezék mögött (ami pl egy bõ 2 méter széles szikla) ne boruljak már el mint egy húgyosvödör még 1-2 beérkezõ találatkor...És ez a játék megjelenése óta a mai napig rendszeres,számtalanszor elõfordult hogy hiába vetõdtem fedezékbe,tök felesleges mert még a fedezék mögött is beadja a találatot sokszor a játék...
Aprpó hitbox....A multkór cheater címen ki lettem vágva egy játékból mert: Csipultam. Közvetlen mellõlem lövéshang meg a szokásos sisaktalálatos DING, a képernyõbe befröccsent a vérem,ráfordultam reflexbõl és lõttem,gyerek meghalt...1 méterrõl lõtt fejbe stukkerral de mégcsak meg se érezte az életerõm...
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[IRAM] leader
De ez szvsz összefügg az irdatlan pingekkel.<#szomoru1>#szomoru1>
Akinek valami baja van a jatekkal, az ebbe a forumba adja le a szavazatat, itt a lehetoseg.
"hitboxes - when i run around the corner for cover i shouldn't be able to get hit and die a second or 2 after i turned the corned."
Nekem is most kb ez a legnagyobb bajom a jatekkal.
Itta csavo hitboxot ir, de sztem a hitbox most mar eleg jo, ez valami mas.
Olyasmi erzes, mintha direkt kb fel/egy masodperc laggal el lenne tolva a jatek, vagy mintha 1-2 secenkent szamolna csak ossze loves-talalatokat. Peldaul mar bemegyek egy fedezek moge 2-3 meterrel, de megis ott esek ossze a lovesektol. Ez szemtol szembeni harcokra is igaz, sokszor ezert halunk meg egyszerre az ellenfellel.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
IGAZ BEER ? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#rinya>#rinya><#taps>#taps><#worship>#worship>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
BF:BC2 - Server: Battlefield.hu [HUN][RANKED] -BHP-deathevil^
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
nah ezzel totálisan egyetértek (nem mintha mással nem) tegnapis repültem atamacán és a VASD vagy mi neve úgy lött, h reagálni se tudtam mert 2 másodperc alatt nem szétlõtt hanem felborult a heli <#wilting>#wilting>
amúgy hiába sorolt föl Bazajaytee annyi mindent, úgye fogják megcsinálni <#shakehead>#shakehead>
Esetleg a szerver beállításokból vedd ki ,hogy EA szerver és akk talán találni fog.. Vagy beregeltél beleogoltál?