51658
-
#39376 A repülőkkel együtt akár ki is adhatnának egy új pályát ami egy repülőtér kifutója lenne. Felszállni sajnos nem tudna a repülő mert véget érne a pálya, de biztos jól nézne ki és az engine-t sem terhelnék túl! -
#39375 Arra még 1 évet várhatsz a bf3ig -
#39374 Rakhatnának bele repülőt is, és tökéletes lenne a játék. :) -
#39373 Nagyon valószínű, hogy BC2höz is jönnek új map/mapok végre. Bár ismerős ez a map valahonnan.
-
bgreg #39372 Jó ez a játék? -
Paranoia #39371 hm bf2 facelift :D széép -
bgreg #39370 Hi.Meg akarom majd venni a játékot de kell mellé a mostani helyett egy proci.Melyiket ajánljátok inkább e8400, q8300 -
De8Vent #39369 am Győr :D de jöhetsz ide de le van jelszavazva az enyém de városban a sulinknál nincs :D 100/100-as sulinet van :P -
#39368 az igaz :D -
#39356 Kotródhatsz is a vissza ahonnan jöttél csórikám. -.- -
#39351 így van nálam is.de sztem mindenkinél csak stílustól függően nem biztos hogy észreveszik.nálam konkrétan ugyanolyan az egész mint mikor gyárilag kijött a játék.ha gonosz lennék azt mondanám visszakaptuk a jó patchek előtti backupot hogy mindenkinek elmenjen a kedve tőle és vegye majd a Bf3-at.De mivel nem vagyok gonosz így azt mondom szimplán csak hülyék:)nekem a patch előtt nemsok bajom volt a játékkal.amit javítana a mostani patch abból nálam semmi se változott,ugynúgy lelőnek fedezékben,ugyanúgy van egy csomó hogy egyszerre halunk akivel egymást lőjük stb.persze lehet én rossz patchet kaptam meg.de hogy egy jót is mondjak ,az minimum egy zseni volt aki kitalálta hogy a sotikkal akár 100méterről is leszedhessenek úgy hogy max az életem.azt hiszem ez érdemel dicséretet mert ehhez tuti hogy csak erre a feladatra kitenyésztett hülye kellett.(az utolsó mondatom hc-re vonatkozott) -
False #39350 de nem a koncentrációmmal van a baj,mert 1 kör jól megy ahogy kell,a köv szarul,azt megint jól,és folyton változik,pedig én nem lövök szarabbul,meg nem is helyezkedem rosszabbul,ráaduásul szinte csak az iramon nyomom,szal legalább a squadomban használható társak vannak,ezé nem értem -
False #39349 elég idős ahoz hogy mindig kéznél legyen ez-az -
#39348 Ennek örömére kiadhatnának pár új pályát is hozzá.Mondjuk egy kis európai levegő nem ártana. -
#39347 hány éves vagy? úgy 17 után már nehéz sokáig koncentrálni drogok nélkül -
False #39346 patch óta az van,hogy egyik körben bealázom a népet,2-3-as KD,azt köv körben nem ad be semmit,az egyes kd ért is küzdeni kell,pedig semmi nem változik a szerveren.....valaki ilyesmit tapasztalt? -
NHLFAN #39345 http://www.pc365.hu/hir/Battlefield_1943_PC_dolgozunk_rajta#mainBlock -
RoboGoD #39344 Hát azt tudod, hogy benneteket mindig szívesen látunk. Mondjuk az új tagjaink néha anyáznak, de mi tudjuk, hogy nincs nálatok csíter. A génmanipulált 6 kezű emberek még nem csíterek, ugye? -
#39343 Pedig nagyon jó, hogy be van állítva ez az opció nálatok! Pl. a BF.HU szerveren már több játékosunkat bannoltak BC-el. Pedig nem bunkóságból csinálták, egyszerűen csak belőttek a bázisra, vagy a bázis közelében lötték le az ellent... (a bázisra sosem mentek be!) -
#39342 Új infók és gameplay a Battlefield.play4free játékról! -
RoboGoD #39341 Péntek esténként mindig van élet a HUN4CE szerveren, aki nem fér be a felkapott szerókra, várjuk szeretettel. Pl. most is. -
RoboGoD #39340 Szerintem nincs fixen beállítva, csak nálam, mert én beállítottam az admin progiban, ami akkor fut ha játszok. -
eugabesz #39338 Köröszanyád a vén... -
eugabesz #39337 Nincs kedvem határokat húzgálni :) -
#39336 #39334
A vén veterán kocka megelőzött :-) -
#39335 Ezt a base camp-es dolgot nem értem HUN4ce szerveren be van állítva, hogy ha belősz a bázisra, akkor meghalsz (csak nem számolja)..oszt jónapot... nem tudom, hogy nálatok be van-e állítva, de nem rossz. -
eugabesz #39334 Az,hogy lövitek egymást mint állat,te meghalsz,őt meg mutatja a killkam,hogy 0% az életereje és szalad vígan tovább. -
eugabesz #39333 Mé,te mit írnál arra,ha valakinek azért nem jó az egyik népszerű Magyar szerver,mert néha lelövik oldalról,meg hátulról??
A Base Camp kiszűrése és büntetése meg amúgy sem az adminok dolga lenne,hanem a játékosok gerincén kéne hogy múljon a dolog,nevezetesen,van bennem annyi gerinc,hogy ha egy pár ember nem sajnálja rá a saját! pénzét és biztosít nekem egy viszonylag laggmentes,néhanapján jól játszható szerveren helyet,akkor annyit megteszek én is,hogy betartom azt az egy nyamvadt szabályt,hogy nem lövöldözök a bázison az ellenségre. -
#39332 Milyen hiba is ez pontosan? -
#39331 mi a bánatos f** van? Elgurult a gyógyszered? -
eugabesz #39330 Mai naptól kötelező!! lesz az IRAM-on figyelmeztető lövés leadása,ha min. oldalról támadsz az ellenre,aki nem így tesz bannolva lesz!
Ez a szabály nem vonatkozik a "havi egy alkalom" rendszerességgel betévedő különlegesen nagy szájú,mondhatni szájkaratés, A betűvel kezdődő nevű játékosokra.
Javaslom csatlakozz a tetris mozgalomhoz,kevesebb idegleléssel jár. -
#39329 Jó, mert én azt tapasztalom, hogy nem. -
#39328 én azt tapasztaltam, hogy nem... -
#39327 Ez a 0% hp és élek te meg nem hiba javítva van? -
FickDeineStory #39326 Most 26-os szintű vagyok minden kaszt minden felszerelése bevanszerezve. -
#39325 nagyon helyes ! :D
és a második kérdésre válaszolva: ha egy fegyverrel ölsz csillagokat kapsz ami pontot ér, sebzés növelő pontosság javító és hasonló cuccokat szintlépéssel érsz el valamint ha játszol az adott kaszttal -
#39324 Ja, hogy erre gondolsz, nos ez nálam marha bugos ^^ csávó simán rám rakja a C4-et úgy hogy nem is találja meg a motion. -
False #39323 a második variáció,nagyon sokan csinálják hogy bebujnak az ellen bázisára és onnan lövik őket hátba,mert közük nincs hozzá,csak orvlövészkedni tudnak -
Héeder #39322 Szerintem csak pontot kapsz -
FickDeineStory #39321 igen, igen! Semmilyen csalás nem érdekel, csak tisztán szeretek játszani, úgy a legjobb!