Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de tényleg nem trükközni kéne hogy hogyan lehetne felrakni hanem fellehetne ingyér baszni normális szerverekre, nem azért vette meg a jó nép 10.000 HUF ár környékén a játékot... És csodálkoznak hogy Warezol a nép...hát ha "Judenburgból" jöttek akkor ne is csodálkozzanak....
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
akkor nem szóltam😊
<#idiota>#idiota>
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;
"its not the overclock, i stopped playing BC2 cause of this, my system is not overlcocked at all and i still get that screen, sometimes i have to reboot and sometimes it goes back in to windows and it says the driver stopped working. i even sent the a motherboard back to newegg cause i thought it was bad. i have tested my ram with memtest for 5hrs and no errors, also tested thr gpu with occct for 30min no errors, so its either the game or ati drivers. funny things is it doesnt happen when i play cod4, i can play it for hours with out problems. "
"i have the same problem, apparently its linked to integrated sound cards. Its getting frustrating, i've tried everything i can bar a reformat " stb...
általában azoknak nem baszakszik akiknek nem integrált hangkártyájuk van
És mi van azokkal, akinél gond nélkül fut?😄 Õk szerdai példányt vettek?😄
Csak mert ugye ez a logikus következtetés, ha mások nem küzdenek ilyen gondokkal.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
single player játékok az más tészta, azokat fél évente, ha nem gyakrabban kéne kidobálni...
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Bocs ha már volt (én még csak most vettem észre), de figyeltétek, hogy ha félautomata pisztolyt használsz és nem üres tárat cserélsz, akkor miután beraktad a telit, csõre tölt?
Sõt, ilyenkor nem esik ki az a lõszer ami elvileg a csõben van! 😊
Arról nem is beszélve, hogy ha kilõsz egy tárat, akkor
a szán nem marad hátul?!
Egyébként m1a1-es abrams tank is vanik (hogy a játékban melyik van,na ezt is leszarom)...<#idiota>#idiota>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
M1A2 Abrams az amcsi tank neve
WWII M1A1 Thompson ez meg a gép fegyver neve
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;
am a 3 AT közül az sebez a legkevesebbet jármû ellen (viszont az a leggyorsabb), mért pont azzal lõtted? 😄
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Mert stat oldalon látom hogy "nem használtam",de játékban semmitse találok errõl....
Itt azokról az emberekrõl van szó, akiknek abban merül ki a tudás hogy:
1. Rohangálnak a rakétavetõvel és emberre lõnek,ha kifogy elõveszik a géppityut ugyan de nem az nekik az elsõdleges fegyver,a statjukon meg is látszik..
2. Lekempelnek egy lõszeres doboz mellés és folyamatosan rakétavetõzik a gyalogságot...
Az ilyeneket az összes szerveren tiltani kéne a francba,húzzanak quake-ezni...
Sötétbarom: Pedig a glhez és a rakétavetõkhöz képest gyalogság ellen rendesen gyenge a tanklöveg,számtalanszor telibe lövöd az ellent és csak sebzi,ami alapból is nevetséges...Persze lehet vele írtani is,de mégis számtalanszor elõfordul hogy az M3 2-3 telitalálattal sem öl...Az m1A1 lövegérõl nem beszélve...
Én is inkább másodlagos fegyót rakok az m1a1 ágyúja mellé,hatásosabb ember ellen...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Bocs , hogy beleszólok , de az M1 garand 30-06-os lõszert tüzel.
( Az M14, M24 ,M21, M60, M40A1...stb tüzel 308-as- 7.62x51 lõszert...)
Szevasztok.
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
~3-4000 J (már ami nem 0.50-es persze). 😊
nekem csak a jomagyar AKhoz és dragunov pajtasaikhoz volt szerencsem, es azokba külon loszer kell... : )
anti hero
A <HUN4CE> klán játékra invitál a szerverére.Elõször Squad Rush-ban indul a szerver, következõnek SDM-ben, majd utána kérésre, vagy Rush-ban, vagy Conquest-ben.Egy szabályal: Nincs basecamp! Mellékes megjegyzés: ha lehet a CG-t ne nagy mértékben használjátok.Köszönöm
<HUN4CE>
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
anti hero
a geppuskaloszer mereteiben is nagyobb es annyival tobb puskapor van benne, hogy tonkretenne a puskat. egy-ket kiveteltol eltekintve (csipapuskak, rombolopuskak) nem kompatibilisek ezek a loszerek.
CG vs tankloveg viszont nevetsegess
anti hero