51658
  • De8Vent
    én is kerestem de nekem sem találja ...:S csak azt a verziót ami már fölösleges ...
  • TDC Geronimo
    VIP map pack 7. 4 új mappal. Ebből 2 igaz remake, de ezek a 2 legjobb BC1es mapok. Jön ugye vietnam is 4 új mappal. Most hogy jön a cod, milyen sürgős lett nekik hirtelen ennyi új mapot kiadni -.-
  • Landor
    biztos ez a cím? a gt nem találja
  • RoboGoD
    Sziasztok!

A HUN4CE szervert a szolgáltató "odébbrakta" a nagy örömünkre. Már működik.

A szerver új adatai:

Cím: 213.133.100.229
    port: 7681

Landor, megtennéd, hogy átírod fent? Köszi.
  • zebrock
    igaz :) a szemem már romlik... grat, frankó lett
  • nandorb
    Most per pill. 158 oldal olvashato...
  • nandorb
    nem 1oldalt lehet... Attol az idopontol kezdte loggolni amiota bevan inditva olyan szerda csuturtok fele indult ez.
  • zebrock
    Bár jobb lenne ha több sort lehetne visszaolvasni. Ha egy "jó akció" összejön akkor fél perc alatt beírunk 1 A4-es oldalt :D
  • TDC Geronimo
    Ja és jönni fog nemsokára a BC1 map pack gondolom 2 pályával az első részből. Az a múltkori kép mégse volt fake hiába mondták azt.
  • TDC Geronimo
    Hát lol és ezt pont egy BC2 dev retweetelte a BCs csőmapokkal az élen :D

Micsoda irónia

• RoboGoD
    Sziasztok!

A HUN4CE szervert a szolgáltató "odébbrakta" a nagy örömünkre. Már működik.

A szerver új adatai:

Cím: 213.133.100.229
    port: 7681
  • Zs0lt1
    "A több témakörös, megahírezős, asztakúrvadejóoldal címkét átruházzuk szociálisan érzékeny társoldalunk, a battlefield.hu számára"
    Leestem a szélről a röhögéstől bazzeg :D
  • Running
    Decemberben nagy házátalakítás....
  • mcwolf
    Tipikus magyar mentalitás (tisztelet a kivételnek). Látod, hogy 1000 Ft-ot sajnál rá. Pedig a pelenkája árából összespórolhatná. Legfeljebb anyucikája lapulevelet rakna a segge alá
  • nandorb
    Nem,de visszont a Battlefield.hu-n vissza olvashatod is:)
  • Ulvar
    Tényleg borzasztó a játék megvétele...Az ára valami hihetetlen magas..Angliából rendelve szállítással 5000 Ft...hmmm. De mindig van kifogás, nálam is volt, mert Magyarországon akartam venni :))).
  • tobias88
    az a durva, hogy cheattel kezdte, az a nem semmi...
  • zebrock
    ezzel a statrendszerrel kúrták legjobban el ezt a fost. mi a fasznak kell azt nézni? 56-os K/D húúúhaaa :) van a chatspamről is stat? :D
  • nandorb
    Jo a statja a kiscsavonak Az mellett meg MOH-aban is lattam osztani. ott 110/9-es statot nyomatott...
  • madtone11
    Udv!
    Az utolso elotti patch elott mukodott egy bizonyos CARBONFIRE'S Mouse Smoothing and Turret Speed Fix for BFBC2, de aztan a patchben valamit megvaltoztattak az egerkezelesnel es elcseszodott az egerbeallitasom. Probaltam ujracsinalni uj konfiggal teljesen nullarol, de nem mukodott ugyhogy sz*rtam ra. A mostani patch ota tortent valtozas, esetleg van valami mas megoldas? Jelenleg csak egy felmegoldast hasznalok, a GameSettings.ini-ben 1-2 parametert atszerkesztve, de igy nem olyan jo az mint azzal a carbonfire fix-szel. Elore is koszi segitseget.
  • SZEG007
    te minden héten berakod hogy valami külföldi kezdöknek fentartott szerverröl kirugnak de szerintem ez senkit nem érdekel.
    Amugy ha azt akarod hogy ne rugjanak ki akkor gyere Battlefield.hu szerverre, de ott garantálom hogy nem lesz meg a 2 fölötti kd-d.
  • Paranoia
    rá kell Q betűznöd a zászlóra,h te most bevéded a helyet.
  • Jim Morrison
    olyan mapen, amin 4 zaszlo van, mindegyiket legalabb 1 szer megveded 1 kor alatt.
  • tobias88
    Komoly a játék a patch után!

Nem jelentkezett be sehova, mondom belépek egy 30 pingesre... Emberek ide-oda repkedtek, aztán hirtelen leált a játék minden hiba nélkül.
  • mackosajt
    4 alkalom is megvan 1 kör alatt?
    AMúgy passz, nekem asszem megvan, bár franc se nézi a statot, csak játszom.
  • Black Ghost
    Megörülök már!!!
    Mondjátok meg légyszíves pontosan mit kell ehhez csinálni.
    Értem én hogy miközben húzzák le a mi zászlónkat kell kilőnöm az ellent, a játék írja is hogy "Flag Defender Pin +30", de lőhetek bármennyit akkor sem adja meg a jelvényt.

Vissza is kell húznom azt a zászlót, vagy esetleg valami mást?
  • nandorb
    jo de vicces vagy meglehet lamak ellen konnyu jatszani de gyere PRO szerverre ahol prok is jatszanak.(ertsd: GIGABYTE,Hungary es egyebb csapatok) Pl. a battlefield.hu szerveren 1x se lattalak szt. nem is jatszanal sokaig... mert a sok verpistike rajtad csinalna meg a jo KD-t :D
  • Gyuszopapa
    Nem nevetséges mivel nem szuperhős mindenki mint ti.A gyengébb játékosoknak is kell valahol játszani mert különben elmenne a kedvük.
  • tobias88
    nevetséges...
  • foxxi
    Nem kéne ennyire pro-nak lenni! ( )
  • nandorb
    nem jon be az egesz kep rakd fel mashova... pl. abload.de
  • BEAST #39385
    Mit ki nem találnak. :DDD
  • Doomista

Bazd+
  • Zs0lt1
    Nemazért, de ha ez az ingyenes cucc a bf2-es pályán bc2-es kasztok szerint lesz, akkor azt is elbasszák ami a bf2-ben jó volt.
    Ugyanolyan medik faszlámáskodás lesz párosítva a bf2-es ugrabugra nyomoréksággal.
  • SzinesGeza

Jalalabad, vagy Mashtuur? :)

• nandorb
    Van vietnam beta server is Sweedorszagban...
  • SötétBarom
    BC1 map jöhetne az összes, úgysem jelent meg pcre...
  • TDC Geronimo
    Nem valószínű, mivel ez a kép BC2 playtestről van :)

Láttak DICE BC2 test servert, ahol egy BC1es map ment. A kettőt összetéve ki lehet találni, hogy mi is ez :p
  • nandorb
    Ez ha jol tudom Road Jalalabad,es az uj BF jatekban lesz megcsinalva...
  • adam46
    Ja, oldják meg ők a profik. :D