Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Havernak a játékot csak ablakba nyitja meg, kivéve ha max képméretre állítja (1280×1024), lehet ezen változtatni?
Elõre is köszönjük.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
eugabesz: az a baj, h õ nem hal bele legalább sebzõdjön egy kicsit többet ne pedig 90 hp-val fusson tovább, amúgy igazad van nemtudhatom, h éppen ki volt fogyva, de hamár harmadszor lõ így pofán akkor nemhiszem el <#buck>#buck>
és az, h "odaküldöm" az nem 1-2 métert hanem kicsit többet jelent <#hehe>#hehe>
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Már rég meg akartam kérdezni, hogy az aki a házban bujkálók ellen használja a CG-t az "CG noob"??
Egyébiránt kicsit szánalmasnak tartom a játékban (és ezért megyek legtöbbször olyan szerverre ahol kapásból banolják aki rakétavetõvel emberre lõ), hogy szaros 1-2 rakétával ki lehet csinálni egy M1A1-est, 1 rakétával simán megölhetõ egyszerre 2-3 ember is,de a rohadt M1A1 (és az összes többi tank) lövege úgy porrá van butítva hogy még ha a 3 méterre futó embert fejbe is lövöm az egyébként házatat elpusztító löveggel,az ellen akkor is fut tovább....
A kedvencem amikor az M3-as tankkal 3 löveget nyomok bele egy futó emberbe de azontúl hogy sebzem szarik belehalni..Majd jön 1-2 rakéta és hulla a tank...Reális.😊
[IRAM] leader
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(ezt most NEM a PH! szerverre írtam, nagyon sok helyen elõ szokott fordulni)
Magyar játékos meg még nem lett szándékosan kirúgva a szerverünkrõl helycsinálás miatt.
Illetve volt olyan, de az az admin már a multé.
Logitech Hardware Tester
Még én is sorba állok...<#eplus2>#eplus2>Tudom,hogy két-három perc alatt bejutok,mire megkérsz egy admint,hogy csináljon helyet,akkorra bent is vagy.Ráadásul nem kell ilyen kick-ekre számítani,mivel te miattad sem dobtak ki senkit,joggal várhatod,hogy nyugisan játszol,míg meg nem únod.
[IRAM] leader
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
ha két ember között választanom kellene, hogy melyiket rakjam ki, hogy a klántársam be tudjon lépni, akkor inkább az ismeretlen klántalan ebmert fogom kirakni, mint az ismert klántaggal rendelkezõ embert.
nem tudom mit nem lehet ezen felfogni.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Szerinted hány olyan ember van, akinek PH! az elõtagja, és azt se tudjuk ki õ.
Saját háza táján, jézusom...
Beírom prefixbe, hogy jcsr, szerinted teljes jogú jcsr-es leszek?
Szerintem nem.
Logitech Hardware Tester
nekem az rpg is rendesen beadja, bar most hogy meglett a csillag johet a cg :d
anti hero
Jut eszembe, sikerult kiokumulalni, hogy lehet beallitani a joystickot. Mostmar nem mukodik forditva a yaw.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ha a havi dijas CODnal lesz olyan normalis support aminel eleg gyorsan figyelembe veszik a PCsek kereseit, akkor lehet meg van remeny hogy fogunk PCn normalisan FPS multizni (war, normalis balance, komoly fejlesztesek, modok, extrak, stbstb).
Bar a CODot nem csipem annyira, ki fogom biztos probalni es ha bevalik/mukodik a dolog, akkor remelem BC/BF-nel lesz egy akar havidijas, de NORMALIS support sok extraval.
En is inkabb fizetek havonta ugyanugy mint Gero, csak lenne mar valami igazan jol supportalt (haborus/modern katonai) multi FPS game, ami a PCsek igenyeit komolyan figyelembe veszi.
Nekem BC2 lenne best multi game, nem kellene jobb grafika/fizika/stb, ha par dolog ki lenne javitva/kicsit meg lenne modolva. Csak hat ugy nez ki ez a mostani PCs supporttal elegge halott ugy (vagy evek kerdese mire normalissa patchelik). <#gonosz3>#gonosz3>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Hogy tudnék magyar szerverekhez csatlakozni? Sehol sem találok olyat, hogy IP cím alapján keressen/csatlakozzon egy szerverhez.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"