51658
-
FickDeineStory #39320 Mikor megvettem a Collector Edition-t akkor azzal együtt adtak egy kódot. Amivel lehetett ilyen extrákat szerezni amit a normál kiadásban nem lehetett megkapni.
Közben megnéztem a youtube-os videót erről a tárgyakról és ott "Vechile Motion Sensor"-nak nevezték ezt itt van a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=Wq2m-dKZmlw
Meg még egy kérdés (több már nem lesz):) Szóval ahogy ölsz egy adott fegyverrel ha megöltél vele bizonyos számú embert kapsz utána egy kitüntetést ennek azon kívül, hogy plusz pontot kapsz van valamilyen sebzés növelő, pontosságot javító szerepe is? illetve mi a max szint amit egy fegyverrel el lehet érni?
-
#39319 nem hinnem arra gondol ami a tank specializalodasnal van. A motion specko. -
#39318 te most azt kérdezed, hogy honnan szerezz wall-hacket? -
#39317 Szar. Destruction 2.0 nélkül engem már nem érdekel semmi. -
FickDeineStory #39316 Lenne egy olyan kérdésem/problémám, hogy tegnap néztem a youtube-on egy videót a BC2-ről egy srác xbox-on vagy ps3-on tolta és mialatt a tankban ült és vadászta az ellenséget, egy ilyen sárga folt vagy kör segítségével látta őket mialatt azok a házak mögött voltak. Na ezt mivel lehet előhozni? Collector Edition-öm van szóval abba tudom, hogy benne volt a kódot is beírtam, de nem tudom, hogy hogy lehetne ezt aktiválni vagy melyik jármű specialitás venné ezt elő -
#39315 én ezt nem értem...szóljon neked, hogy hahó ittvagyok mögötted vagy adjon le figyelmeztető lövést?
ha a bázisról mész ki és úgy lőnek hátba az már más... -
De8Vent #39314 lehet jönni HUN4CE szerverre -
False #39313 én erre már rég felfigyeltem hogy nagy % nyomorék,szemtőlszemben tehetetlen balfaszok,csak a hátba skill megy nekik mint a buziknak..... -
#39312 Tényleg bf2 meg bc2 mix lesz. Fegyverek jobban néznek ki, mint bf2be. HUD egyes részeit is BCből emelték át.
-
#39311 azzal nincs gond ha nem szemtől szembe ől meg, ez bennevan, de a baserape/spawnkill annyira már nincs, meg a cheat se... -
#39310 Most mar tul sok hulye gyerek van aki nemtud lonni szemtol szembe csak hatba vagy oldalba tud tamadni. Azt is ugy hogy baserapelnek... Meghat olcso a jatek meg a csit se draga:) -
#39309 na te inkább takarítanál az iramon, mert ami ott ment ma hát több volt mint szánalmas....régen jó szeró volt, de mostanában.... -
#39308 GTTV új adásába van pár exkluzív vietnam gameplay. Elég faszán néz ki. -
eugabesz #39307 Ugyan már...már a kutya sem veszi,most nagy mellénnyel összekutyulják a jó öreg bf2-őt valami zagyvasággal,oszt kidobják,hogy nesze neked ingyen játék,ha nem vetted meg -
#39306 Az a baj hogy a bf2 motor miatt eleve igényes shooter élményről nem beszélhetünk... :D
Sokkal jobban megéri ez a mikrotranzakciós cucc manapság. Lehet, hogy a játék ingyenes, de szerintem mindenki szereti, ha a karaktere amivel játszik jól néz ki, vagy jó fegyvere van stb. Pár dollár nem sok 1-1 ilyen cuccért, de mivel ingyenes így akár milliók is játszhatnak vele és milliószor pár dollár az meg ugye... Heroes résszel is kaszálnak pont emiatt, erre behoznak egy "reálisabb" shootert ami nem meseszerű, ezzel még több embert vonzva. Mondjuk ez a rész legalább bfnek néz ki. Ez csak PCre lesz ugye meg az a bf theme... :d -
#39305 Ahogy elnézem BF2 koppintás, még lehet, hogy a motor is a régi. Nagy szégyen lesz, ha stabilabb lesz mint a bc2 -
#39304 csába, nem tudok egy hsz-ben mindent leírni :D
szóval, azért ebből is látszik, hogy valamennyire már felfigyeltek arra, hogy egy szerintem komoly játékosrétegnek kurvára elege van már a konzolról portolt szarokkal. még akkor is, ha a bf3 is már konzolos is lesz. -
#39303 főleg ha ez meg is valósul:
"Battlefield Play4Free azon komoly FPS rajongóknak készül, akik a rivális konzoljátékok mellett, egy igényes - és nem utolsó sorban ingyenes- shooter élményre vágynak" -
#39302 azért szerintem elég szép dolog manapság ilyen ingyenes játékot kiadni. én tuti játszok majd vele. -
De8Vent #39301 na b+ fasza lesz minden kis keretén ezzel megy majd, éljen a DICE... -
#39300 am ma éreztem igazán h tényleg sikerűlt áthozni moh-ból a hitreget, ugyanúgy nem adja be a találatot mint ott, nekem legalábbis patch elött sokkal jobban beadta, meg nemtudom hány golyó kell egy emberbe, de van h vagy 10 találatot jelez azt nem döglik meg, énmeg 3 golyótól fekszem... -
#39299 na csak kellett bele tenni vmit amivel elbasszák az egészet, itt meg mindenki lángszóróval fog rohangálni, csodás... -
#39298 -
#39297 oO BF2 engine miatt gondolom marad az assi ott olyan hulladék ,mint az eredetibe. Amúgy meg az egész tiszta bf2. Nem értem ezeket :D -
#39296 Csak a bf theme miatt volt érdemes végignézni. Ha BF2zni szeretnék most is megtehetném. -
#39295 hangulatos! ingyenesen hangulatos! ha fizetős lenne, akkor meg se venném! de így ingyenes játékként hangulatos. -
Landor #39294 hanugaltos? inkább már unalmas.. -
#39293 Hangulatos bár 1 bf 3 nak jobban örültem volna! -
#39292 Az új Battlefield játék! -
#39291 Megvan a kedvenc fegyverem. -
#39290 Vicces lesz, amikor mindenki lángszóróval fog rohangálni. :) -
#39289 Új videó
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=x2u8mVR4wtQ]"HILL 137" Trailer[/URL] -
RoboGoD #39288 Tudom reklámnak tűnik, de nem az. Nálunk nincsenek olyan laggok mint máshol. Ma játszottam egy halál laggos magyar szerón, csak ezért szólok. -
#39287 Csak ennél a játéknál, és csak stat frissítéskor/loginkor. -
#39286 Csak ennél a játéknál jön elő ?? Mert ha nem akkor bizony terhelés alatt fagy ki a géped,azaz a húzott procid nem bírja ekkor a terhelést,túlmelegszik,kifagy. Vagy a ramjaid akadnak be mikor komolyabb rendszerteljesítményt kell produkálni. És lehet még a tápod is,mivel terheléskor több áramot kell biztosítani az alkatrészeknek,lehet már dagad a kondi teteje,ergó megkéne nézned nincsenek-e pupos kondik a tápodban.
Na én is hosszá(d) szóltam...
Uff.. -
#39285 bf.hu szerver miért dob ki h 250nél magasabb a pingem mikor 128-at ír a játék? -
#39284 Persze ennek következménye az is, hogy két hónap alatt nem bírtam hármasnál magasabb szintűre tornáznom magam, mert ha játék közben szintet lépek, és menet végén kifagy a stat frissítése közben, akkor kegyetlenül megszívom. -
#39283 Proci természetesen húzva van, amúgy (még így is) elég kalap :S
Gépemen winxp van. A poén az, hogy ma sikerült is játszanom rendesen, meg általában működik is, de ha rájön, pályabetöltéskor szimplán kifagy, és akkor a játékot sem tudom elindítani egy ideig. -
eugabesz #39282 "csak" válaszoltam... -
eugabesz #39281 Nos...sajnos mivel ez pc,mindenkinek más-más miatt sz@r..
1.pb frissítés..az első az legyen,
2.nincs kiengedve a játék exe-je a tűzfalon
3.nincs kiengedve a PnBstrA. a tűzfalon
4.nincs hozzáadva a megfelelő port a routerben
5.ha nincs húzva kicsit a procid,ez a játék azzal a procival felejtős
6.ha winfos7-et használsz,csakis mindent rendszergazda módban,másra nem reagál az a f..s
Ennyi jutott eszembe,de majd tanult kollégáim kiegészítik mindenféle encsem-bencsem,csili-vili cuccokkal még neked,ha nem javulna meg a lépéseim után.