51658
  • tonyr #40202
    igaz, köszi, google a barátom :D
  • iceshark
    próbáld meg leszedni egyben aztán telepíteni, nem updeterrel
  • tonyr #40200
    megoldást valaki arra ha a patch a felénél hibával megszakad ? a netkapcsolat nemhiszem h elment bár lehet, ill szabad hely az van böven minden meghajton
    kösz
  • Borg
    evenbalance.com

Wednesday 12.01.2010 [11:30AM]

We have confirmed that some of the kicks for violation numbers 132110, 132352, and 132322 made during the past few hours were caused by something other than the presence of a cheat. We encourage server admins to give players the benefit of the doubt and not ban players for these violations.
  • iceshark
    na akkor vissza a hadszintérre! :)
  • cocacola111
    szupik ezek az új mapok.....
  • Ulvar
    Azon a pályán ha a csapaté B és értelmes emberek vannak a csapatba akkor simán lelehet hozni egy kört. A B nagyon fontos hiszen 2 oldalról jöhetnek a helik kikapdosom őket egy szempillantás alatt. + Ott a hegygerinc csipások imádni fogják legalább is az egy nagyon jó hely számomra igaz tudni kell lőni nagy távolságba csipával. Valamint Tank AT állás sorolhatnám és geci jó búvóhelyek vannak ott...:)).
  • iceshark
    abból is kaptam arcba :) épp gondoltam odafutkorászok meglepem ezt a fiút erre nem arconküldött a légvédelemmel...neked mindenhol van szemed? :))
  • Landor
    jaja :D
  • TDC Geronimo
    Most nézem, hogy így majdnem 1 év után berakták végre azt, hogy kör végén látni már a megmaradt ticketeket meg a squad management résznél látni a kit ikonokat. Igaz ez bugos ahogy nézem, mert sokszor eltűnik.
  • Ulvar
    xDDD. Örülj hogy nem helivel mész VADSal 8at öltem egy körben. Sorba hullott a sok fíreg xDDD.
  • SötétBarom
    Igen komoly dilemma prezentálta magát itt.. Most menjek este inni, vagy menjek haza BFezni??? :|
  • nandorb
    Itt a cikkben van 4db. birsz valogatni
  • Pex156
    pls. Help

Le lehet tölteni valahonnan a patcheket, az updater kikerülésével?

90%-nál megszakadt aztán persze kezdi az elejéről, nekem meg rohadt lassú netem van.
  • iceshark
    nekem különösen bejön

a szélerőműves is jó lenne ha nem durrantanál telibe állandóan egy tankkal :(
  • cocacola111
    Segítek. Battlefield Bad Company 2 Specact kitet az EA.com-on tudsz venni, 4.99 Euroé...
  • pacclacc
    Hol lehet venni? kérlek ird meg gyorsan megveszem még azt is

• Smithwarden
    A "regi" szep BC1es emlekek elojottek (nalad is)?
  • MR ME
    had húljon a férgese
  • Borg
    Lenyomták a pbbans adatbáziást :) Lehet hogy most vonják vissza az összeset...
  • Ulvar
    Ja eddig kedvenc a Heavy Metál...hát az egy állat pálya!!!
  • Ulvar
    Amúgy kiprószáltam én is a mapokat. Hát olyan sütik is vannak mint állat de az Oasis nem tetszik. Túl infantry map, egyedül meg nem jó.
  • zotya10002
    Harvest Day a No1:-)!!
  • nandorb
    Jaja,majd jonnek a szoveggek a FOV igy meg ugy... Nem a FOV hanem a csit... Nincs itt tevedes...
  • Borg
    A mai 743 bannolt között már gyűlnek a magyarok is :)
  • Ulvar
    A picsába...mindig így járok :@
  • TDC Geronimo
    Megnéztem oasist meg harvest dayt....BASZOTT JÓ MAPOK. Végre egy kis bfes fíling :y
  • determinator
    Aki most veszi a specact-ot annak már megy.
    Aki tegnap vette, annak még nem.
    Remélhetőleg megoldják.
  • determinator
    Volt egy kis probléma az ea store-n.

- Fix is now in place for all new purchases.

It was an EA Store DB error. There is an update script running now on accounts that have purchased it and have the error, you should have them available in the next few hours. I will keep an eye on the thread, if they dont appear please let us know.

link
  • MR ME
    ahhoz is patchelni kell a szerókat h engedélyezve legyen, majd ha felpatchelik az összes szerót akkor menni fog mindenhol, meg az újpályák is :)
  • Ulvar
    A listában benne vannak naranccsal. Tehát választhatók szerveren mégsem engedte nekem, másnál meg ugyanazon a szerón láttam...szal nem vágom.
  • nandorb
    Mien admin programmal lehet futatni?
  • mackosajt
    Egyre több szerveren futnak az új mapok. Már vagy 80 szeró biztos azt adja. De még így is nagy a sor.
  • MR ME
    10 perce léptem ki, akkor még nem láttam :D
  • TDC Geronimo
    "VIP Map Pack 7 Maps are now playable on all 3 platforms "
  • MR ME
    sztem téged átbasztak
  • Ulvar
    gyerekek. megvettem a kicseszett specactot de nincs sehol...nem látom bakker hogy hol lehetne választani pedig másoknál már látom. Hol találom?
  • Gyuszopapa
    Gabesz mi van a Iram szerverrel akkora fps laggom van rajta.Leszalad 5 fps-re is idönkét.Felmentem a BFHu-ra ott 27-30 alá nem esett egyszer se.Kb. azonos player szám volt mindkettőn.
  • tobias88
    benne van
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Nagy nehezen sikerült az előbb bejutni a cold war nevű pályára!!

Fasza!!Csak még nagyon zsúfoltak az új pályák!!Érdekes hogy 1-es szinten volt mindenki:-)