51658
-
#40202 igaz, köszi, google a barátom :D
-
#40201 próbáld meg leszedni egyben aztán telepíteni, nem updeterrel -
#40200 megoldást valaki arra ha a patch a felénél hibával megszakad ? a netkapcsolat nemhiszem h elment bár lehet, ill szabad hely az van böven minden meghajton
kösz -
Borg #40199 evenbalance.com
Wednesday 12.01.2010 [11:30AM]
We have confirmed that some of the kicks for violation numbers 132110, 132352, and 132322 made during the past few hours were caused by something other than the presence of a cheat. We encourage server admins to give players the benefit of the doubt and not ban players for these violations. -
#40198 na akkor vissza a hadszintérre! :) -
cocacola111 #40197 szupik ezek az új mapok..... -
#40196 Azon a pályán ha a csapaté B és értelmes emberek vannak a csapatba akkor simán lelehet hozni egy kört. A B nagyon fontos hiszen 2 oldalról jöhetnek a helik kikapdosom őket egy szempillantás alatt. + Ott a hegygerinc csipások imádni fogják legalább is az egy nagyon jó hely számomra igaz tudni kell lőni nagy távolságba csipával. Valamint Tank AT állás sorolhatnám és geci jó búvóhelyek vannak ott...:)). -
#40195 abból is kaptam arcba :) épp gondoltam odafutkorászok meglepem ezt a fiút erre nem arconküldött a légvédelemmel...neked mindenhol van szemed? :)) -
Landor #40194 jaja :D -
#40193 Most nézem, hogy így majdnem 1 év után berakták végre azt, hogy kör végén látni már a megmaradt ticketeket meg a squad management résznél látni a kit ikonokat. Igaz ez bugos ahogy nézem, mert sokszor eltűnik. -
#40192 xDDD. Örülj hogy nem helivel mész VADSal 8at öltem egy körben. Sorba hullott a sok fíreg xDDD. -
#40191 Igen komoly dilemma prezentálta magát itt.. Most menjek este inni, vagy menjek haza BFezni??? :| -
#40190 Itt a cikkben van 4db. birsz valogatni -
Pex156 #40189 pls. Help
Le lehet tölteni valahonnan a patcheket, az updater kikerülésével?
90%-nál megszakadt aztán persze kezdi az elejéről, nekem meg rohadt lassú netem van. -
#40188 nekem különösen bejön
a szélerőműves is jó lenne ha nem durrantanál telibe állandóan egy tankkal :( -
cocacola111 #40187 Segítek. Battlefield Bad Company 2 Specact kitet az EA.com-on tudsz venni, 4.99 Euroé... -
pacclacc #40186 Hol lehet venni? kérlek ird meg gyorsan megveszem még azt is
-
#40185 A "regi" szep BC1es emlekek elojottek (nalad is)? -
#40184 had húljon a férgese -
Borg #40183 Lenyomták a pbbans adatbáziást :) Lehet hogy most vonják vissza az összeset... -
#40182 Ja eddig kedvenc a Heavy Metál...hát az egy állat pálya!!! -
#40181 Amúgy kiprószáltam én is a mapokat. Hát olyan sütik is vannak mint állat de az Oasis nem tetszik. Túl infantry map, egyedül meg nem jó. -
#40180 Harvest Day a No1:-)!! -
#40179 Jaja,majd jonnek a szoveggek a FOV igy meg ugy... Nem a FOV hanem a csit... Nincs itt tevedes... -
Borg #40178 A mai 743 bannolt között már gyűlnek a magyarok is :) -
#40177 A picsába...mindig így járok :@ -
#40176 Megnéztem oasist meg harvest dayt....BASZOTT JÓ MAPOK. Végre egy kis bfes fíling :y -
determinator #40175 Aki most veszi a specact-ot annak már megy.
Aki tegnap vette, annak még nem.
Remélhetőleg megoldják. -
determinator #40174 Volt egy kis probléma az ea store-n.
- Fix is now in place for all new purchases.
It was an EA Store DB error. There is an update script running now on accounts that have purchased it and have the error, you should have them available in the next few hours. I will keep an eye on the thread, if they dont appear please let us know.
link -
#40173 ahhoz is patchelni kell a szerókat h engedélyezve legyen, majd ha felpatchelik az összes szerót akkor menni fog mindenhol, meg az újpályák is :) -
#40172 A listában benne vannak naranccsal. Tehát választhatók szerveren mégsem engedte nekem, másnál meg ugyanazon a szerón láttam...szal nem vágom. -
#40171 Mien admin programmal lehet futatni? -
#40170 Egyre több szerveren futnak az új mapok. Már vagy 80 szeró biztos azt adja. De még így is nagy a sor. -
#40169 10 perce léptem ki, akkor még nem láttam :D -
#40168 "VIP Map Pack 7 Maps are now playable on all 3 platforms " -
#40167 sztem téged átbasztak -
#40166 gyerekek. megvettem a kicseszett specactot de nincs sehol...nem látom bakker hogy hol lehetne választani pedig másoknál már látom. Hol találom? -
Gyuszopapa #40165 Gabesz mi van a Iram szerverrel akkora fps laggom van rajta.Leszalad 5 fps-re is idönkét.Felmentem a BFHu-ra ott 27-30 alá nem esett egyszer se.Kb. azonos player szám volt mindkettőn. -
#40164 benne van -
#40163 Sziasztok!!
Nagy nehezen sikerült az előbb bejutni a cold war nevű pályára!!
Fasza!!Csak még nagyon zsúfoltak az új pályák!!Érdekes hogy 1-es szinten volt mindenki:-)