51658
-
nenad #40787 Szia, Nem, webfejlesztő és 3ds vizualizátorként keresem a betevőt.
Egyébként megvettem a játékot és ismerkedem vele. Kicsit lassú a játékmenet de egyébként tetszik. A Moder Warfare őrölethez képest majdnem elalvós. Ennek ellenére tetszik, a nagy pályák és a járművek miatt is illetve a csapatjáték, medic miatt is. Egyébként kb 3 évet játszottam a battlefield 2 vel, ami nagy kedvencem. Remélem a szervereket majd kitolják 32vs32, 64 férőhelyesre és akkor majd mehet az igazi hent. -
JagFater #40786 Attól még a kódba be kell rakni... -
eugabesz #40785 Sehogy,ugyanis nem ő csinálta... -
#40784 Landor: Ezt a bannert hogyan raktad be ide a fejlécbe ? -
Borg #40783 Én most vettem meg a Vietnamot EAStore-ból, 3586Ft-ot vontak le érte. -
Gyuszopapa #40782 Kipróbáltam mindennel explorer,mozilla,crhome,safari.Minddel ugyanaz de az előbb vettem meg a spectat kit-et a EA store-on,ott semmi problémám nem volt.Érdekes. -
#40781 Srácok, ezzel a hihetettlen nagy pingel lehet valamit kezdeni? -
Gascan #40780 firefox 3.6-al próbálod? :) -
Gyuszopapa #40779 Ja az UK oldalon.Kiírja ezt aztán már be se tölti az oldalt. -
Gascan #40778 én is visa electronnal vettem... minden gond nélkül ... az UK oldalon teszed a kosárba? -
eugabesz #40777 Hát nem tom,nekem csapattársam vette ott,neki accountja sem volt,még is simán meg tudta venni.
Én nem tom ugye,mert nem fogadja el a bankkártyámat. -
Gyuszopapa #40776 Én is próbáltam a D2D-t.Az a röhej hogy nekem már van számlám náluk mert már vásároltam ott,még az amerikai oldalon is vásároltam.
Berakom a kosárba a Vietnamot chekout erre ezt írja ki:Bad Request - Invalid Verb
HTTP Error 400. The request verb is invalid.
Ez mit jelent?Pedig azt írják hogy Hungary-ba is elérhető. -
#40775 Mindig kell jönnie ez már alap kérdés :D énis nagyon sokszor elfelejtem beírni :D -
#40774 Gondoltam hogy jonni fog ez a kerdes.
Persze, mindent normalisan es pontosan megadtam, amugy is alapbol kerdezte az orszagot a telefonnal es magatol beirta a szam ele a +36 -ot.
Trident: Ez a telefonos megerosites irjak is hogy nem regi dolog. -
#40773 hogy írtad be telefonszámot +36 kezdéssel? -
#40772 Korábbról volt ott regisztrációm, amire nem is emlékeztem. Visa electront használtam, semmi hibát nem írt ki, minden gond nélkül ment, telefonszámot nem is kért. Visszaigazoló emailt azonnal megkaptam.
re jgrg: azt merném gondolni, hogy minden további nélkül. Ha jól tudom csak egy kódot vásárolsz, amit majd be kell írnod.:)
Másodikra: a külső változik meg pár achievementet tudsz megcsinálni. -
#40771 Valakinek osszejott a direct2drive-os vasarlas?
En hiaba akarok fizetni paypallal vagy siman mastercarddal, a legvegen van egy telefonos engedelyeztetes es kapasbol visszadob.
"One-Time Phone Authorization:
Unable to validate
We could not validate your transaction. Please contact Customer Service to complete your purchase.
We are unable to process your call. Please contact Customer Service for further assistance." -
jgrg #40770 Sziasztok
1 nagyon gyors és egy ráérős kérdés.
Steamen van a BC2-m, ha a direct 2 drive-n veszem meg a Vietnamot, akkor azt fel tudom rakni rá és tudom normálisan használni? Valaki csinált már ilyet?
A másik, hogy a Speckit az mire jó, csak annyi hogy kicsit más lesz a ruha/fegyo vagy van valami extra is?
G -
Gascan #40769 nekem se engedi feltöltős telefonnal nem műxik... rendes bankkártyás fizetéssel vettem meg -
eugabesz #40768 Serábasssz...nekem a bankkártyám nem olyan,úgy hogy hiába lenne,nem tudom megvenni. -
#40767 ja amiatt nekem se engedi a rendelést. -
#40766 Bakker 400ft hiján meglenne az összeg,de most nem tudok átmozgatni pénzt arra a számlára...
Holnap gondolom meg már nem él ez az akció... -
#40765 És ez a telefonos ellenőrzés dolog ez mi? (a vásárlásnál)
Nekem nem engedi a dolgot. -
Smokk #40764 Ohh remek,koszi az infot! -
eugabesz #40763 Igen,rendelés közben lesz egy kis ablak,beírod a "rudolph" kódot és már változik is az ára. -
Smokk #40762 Ez tuti?
Ugyanis ennyiert En is onnan rendelnem meg! :) -
Gascan #40761 Direct 2 Drive-on 20% akció van minden játékra HÉTFŐIG! Ez azt elhenti, hogy a Vietnam mod csak 7,96 font = 2650 Ft. -
#40760 Ha már 308 órát letoltam, nekem is így fog menni! -
#40759 itt is 70-90%-os headshot arány :D, ha valóban chuck norris nyomába szeretne lépni akkor legalább 98% kell hogy legyen :D -
Gyuszopapa #40758 Nemrég találkoztam ezzel a csodagyerekkel.Saját bevallása szerint azért játszik ilyen jól mert Chuck Norris a példaképe. -
#40757 muhaha tegnap én is ezzel küzdöttem :) azért nem engedi, mert regisztrálva van az e-mail címed(modjuk akármilyen ea-hez kapcsolódva pl: battlefield heroes) szóval ő ezt azonnal ellenőrzi és verify-nál már nem enged kukacot írni(viszont nem közli a kocsog, hogy te már regisztrálva vagy csak csapkodod a bill.-t mint én tegnap #40694 hsz.) Mondjuk van rá megoldás ascii táblából műkszik de fölösleges(alt+64 a @) thx for Jagfater
-a fő bukta még ekkor jött hogy hát én bejelentkeznék, de azt mondta nem jó a jelszavam(kizárt hogy nem volt jó, mert 1. tudom mit használok 2. firefox is mentette anno szóval kapja be)...na mindegy küld új jelszó e-mail címre, ekkor már beengedett és tudtam rendelni :))
kicsit bonyolultnak hangzik...EA meg bekaphatja -
#40756 Szerintem is ezt kellene csinálni, csakhogy nem engedi az "@"-t beírni, ill. az infó is figyelmeztet hogy csak A-Z & 0-9 karaktereket használjak.
-szal nem értem mit akar! -
#40755 vannak itt többen is olyanok
Cerdobaise: amit megadtál e-mail címnek előtte lévő sorban: magyarul email megerősítése írd be ugyan azt még 1x! -
eugabesz #40754 Aha,te már csak tudod...jártál is ott úgy kb. fél éve.
Télleg nem tom mit képzelsz magadról,hogy kéretlenül mindenbe beleütöd az orrod? -
eugabesz #40753 Nálunk külön szoba van nekik kérlek,Gabi vagyok,nem hülye... -
#40752 Akkor csalodni fogsz... Mert igen is vannak kis gyerekek:) -
CB SNIPER #40751 -
#40750 Eskü veszek egy kibaszott headsetet má' :D De ugye nincsenek kisgyerekek? Eddig akár mikor akár milyen TS-en voltam, mindig volt valami 12 éves, aki kiakasztott.. Már csak a hangszínével is :Dd -
#40749 te is -
#40748 ott még több anyázást hallhatnék? :)