Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Szóval semmiféle recon-fegyver vagy mortar nincs.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Szóval lehetsz wookie, csak nem sniper puskával.
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
Végre, találtam nekem való szervert:
HC No Sniper!
Az UAV itt egy vezethetõ kis jármû, és lehet vele rakétát lõdözni 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Megoldódott az hogy két gép be tudjon lépni 1 routeren..egyszerre kell
belépni mindkettõ gépnek a játékba és szerver-re...azért köszönöm a válaszokat.
Igen ott irtam át, de visszaírja mikor bejön a fõmenü. Éjszaka majd kipróbálom ezt a launchert, remélem megoldja a problémám. A MW2 után ez egy kicsit nehezebb játék, de majd belejövök, most még csak golyófogó vagyok😊)
Itt is vannak a MW2-höz hasonlóan killstreak vagy deathstreak? Ha megölök pár embert nem lehet valamit kapni? Mint a MW2-ben(UAV,Predator missile.....) Bár még csak 2-es szinten vagyok, de volt egy rész, amikor tankból és Sniperkedve egymás után leszedtem vagy 4-5 embert.
Amúgy köszi a segítséget, lassan majd rá jövök, itt mi-mire való😄
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
Heigh:
Tegnap Vettem meg a játékot, és lenne 1 kérdésem: Saját felbontást hogy lehet megadni a játéknak? Nincs monitorom, plazmán játszok, és az 1280*720-as felbontást nekem át kell méreteznem hogy ne lógjon ki a kép. Eddig minden játékban megjelent az átméretezett 1218*688-as felbontás, de itt nincs a választhatók között. A COD6 Modern Warfare 2-ben is ez volt a problémám, de ott egy ini file-ban át tudtam irni és ment tökéletesen. Itt is megtaláltam az ini file-t, de átirom, elindítom és amikor bejön a menü visszavált 1024*768-ra, de az elején még jó. Esetleg valaki tudna valami megoldást javasoli?
Elõre is köszönöm.
Sziasztok, (HUN) xXx146 a nevem a játékban😊
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Ez tájékoztató jellegû bejegyzés, nem várok válaszokat.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Amúgy jah...két darab van belõle,ahol csakis a hent megy,de ez a játék máshogy nem elviselhetõ.<#nemtudom>#nemtudom><#hehe>#hehe>
[IRAM] leader
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Legújabb Cheater-ünk!
Basz.rás miket mûvelt. Bárhonnan, bármivel, bárkit kilõtt, sõt(!) olyat csinált, hogy kb láthatatlanul ment elõre (legalábbis miután átálltam az õ oldalára, úgy nézett ki, hogy az õt jelzõ zöld ikon halványabb volt mint a többi szakasztársé és nem is lehetett ráspawnolni!)
Végül azzal szórakoztam, hogy telelõttem a faszit tracerrel és azon röhögtem, hogy úgy futkos mint egy karácsonyfa. 😊
Persze gondolom õ ezt nem látta (hacsak fel nem ült egy quadra).
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Van-e valakinek tapasztalata 1 routeren keresztül 2 gép csatlakozása 1 játékba ,mert mi nem tudunk ,"kidobjuk" egymást.Magyarul hálózatban vagyunk ,de nem játszhatunk együtt.
[IRAM] leader