51658
  • RoboGoD
    Kár. RIP PTD. Jókat aláztuk egymást 2142-ben.
  • RoboGoD
    Te sem szeretsz minden zenét, más lehet, hogy pont ezt a stílust rühelli.
  • RoboGoD
    Remélem fog, mert az lenne a szép tüzijáték. Itt jegyezném meg, hogy előbb mögé kellene jutni.
  • RoboGoD
    A vetemedés és a vetődés teljesen mást jelent
  • Beers
    ban
  • nandorb
    Ha barmi gondod van azt ide ird.
  • xXtamasXx
    Cars1da-ban azt utalom h rendszeresen elaknázza közvetlenül a főbase-t....
  • Doomista
    Méterekről beszélhetünk!
  • zebrock
    Most lett csak igazán jó, pl.: Legyél te is nyomorék cikk :D statthokisok előre !
  • adam46
    Egy-két Cordha tagot is ki lehetne bannolni kicsit battlefield.hu szerverről, mert elég aktívan a bázisunkon serénykedik. Persze én vagyok a hülye, hogy szólni próbálok, miután már másodjára öl meg. Nevezetesen Cars1DA, ha jól írom a nevét. Külföldi játékos csinálja ezt egyszer is akár már repül a szerverről...
  • Ulvar
    Értem, és azt valaki tudja hogy meddig tud elérni a láng? Tanknál és mint kézifegyver.
  • Doomista
    Nem fog, mert akkor én is mint mindenki más, rájuk vetemedne mint egy prédára!
  • xXtamasXx
    arra énis kiváncsi vagyok robban-e de szerintem nem fog....
  • TDC Geronimo
    Zene mint zavaró tényező?
  • Ulvar
    Nem azért mert nagy problémám lenne a dologgal, de azért remélem nem "Fight fire with fire" lesz a játék. Értem azt hogy azért szabályozva lehetnek a szerveren a lángszórós emberkék, vagy nem? A szervereket belehet lőni hogy bizonyos fegyver egy csapatnál korlátozva legyen? Tehát lehet engineerrel de ne legyen az összesnél lángszóró. És vajon ha a lángszóró tartályát célzom felrobban?
  • JohnConnor
    Pofás, azt viszont nem tudom ,hogy a zene mennyire fogja zavarni a játékot. Gondolom ki lehet kapcsolni...
  • TDC Geronimo
    3 vietnam videó, PCs.
  • Beers
    Ez az új dizájn!
  • Gascan #40811
    multkor engem is állandóan fejbelődözött valami hülye .... sniperoltam az egyik mapon, erre rámspawnol 4x egymás után lelőtt
  • Dark Archon
    BTW az INFINITY szervert le lehet venni a listáról nyugodtan, megszűntünk :(
  • Dark Archon
    Tudja valaki, hogy mi lett a BF Clanwar-ral? Csupa baromság van az oldalon, szerverinfók meg semmi. Fel lett törve?
  • determinator
    Hát én is kaptam 50% kedvezményt a specact-os balhé miatt.
    Veszek majd egy 50-60 euro-s játékot, így nyerek 20-25 euro-t.
    Ha gyakorlatiasan nézem akkor a specact -25 euroba került.
  • Föcsök
    Na jó megnéztem a bankszámlámat, ilyen nincs!!!!!!:D

10 FORINT a Specact és a Vietnam!:D
  • Föcsök
    Lehet nem egyértelmű hirtelen, tehát 10€ utalványomat szerintem beszámították valós pénznek meg levontak még valamivel több, mint 3-at mert 13-ba kerül a Vietnam. Ez a 3 euró az 1036 forint szerintem. A Specact-ot meg elfelejtették.:D Muhahaha 18 euró helyett 1036 forint!:D
  • Föcsök
    Hű nem is mondtam a jó hírt! Képzeljétek el kaptam egy 50%-os árengedmény kódot az EA Store-tól mert problémák voltak a Specact-tal. Ami annyiból állt hogy aki november 30.-án rendelte meg annak nem működött alapból és kérni kellett egy kódot, azt meg beírni a játék menüjében. Szóval december 1.-jén már én is nyomtam vele.:D

A másik meg az hogy megvettem még mellé a Vietnamot, meg 2800 BF:Heroes pontot szerettem volna mert így több mint 30€ vásároltam és el tudtam használni a 10€ kedvezményemet. Csak nem tudták feldolgozni a 2800BF:H pontot és visszaküldték az összes pénzt, mind a három játék árát, és levontak 1036 forintot utána való nap.:D
    Megkérdeztem és mondták hogy aktív még a Vietnam-om, de ha a 2800 pont kell azt rendeljem meg megint. Kell a francnak, ugyanis benyelték a 10€ kódomat meg levontak még kb 3€-t. Viszont a Specact-t szerintem elfelejtették azóta sem történt semmi.:D Tehát nekem a Specact és a Vietnam megvolt 1036 forintból.:D Ezt tetézzétek!:D
  • Drang
    Téli Játékok 2010/2011.
  • Borg
    A fegyvereket lehet korlátozni, ahogy eddig is.
  • SzinesGeza

Még csak az kéne. 64 ember Heavy Metalon. Akkor lenne csak sniper-paradicsom. Főleg HC-n.

A múltkor EZT a gyökeret hajkurásztam és egy órába telt mire lelépett a szerverről.
    (a végén átszviccseltem az ő csapatába és elkezdtem fejbe lődözni)

• Gascan #40801
    ha nincs cheated akkor próbáld manuális updatelni a PB-t ...
  • MR ME
    ott talán el, de ha többit nézzük és mondjuk rush-ban gondolkozunk akkor nagy butaság lenne ennyi ember :) de nem is lesz szvsz szal...
  • FullCo
    Sziasztok.
    Szeretnek segitseget kerni a kovetkezo problemamhoz:
    A punkbuster miatt mindig kidob a BFBC2 ezzel a hibauzenettel
    Corrupted File/Memory[85000].

Valaki tudja erre a megoldast?
    Elore is kosz!!
  • Borg
    Heavy Metalon azért elférne :)
  • nenad
    azt láttam a keresőt rosszul használtam, ezer köszi.
  • item
    A keresőben beütöd,hogy HUN és erre keresel rá, kidobja a magyar szervereket. nameg itt a fejed felett fent vannak a bannerban is...
  • kigyi
    És a kódot majd 18án elküldik? Mert erről sehol sem találok infót. Az ok, hogy kifizettem, de nem írják utána sem, hogy mikor kapom meg.
  • nenad
    a hülye kérdés : hogyan tudok egy magyar szervert a játék favotite listájába beadni anélkül hogy hogy végig kellene bogarásznom 200 oldalt?

• item
    Má rájöttem, házigazda jogot kell kapjon az az illető aki létrehozta a topikot és ezután tudja a fejlécet is szerkeszteni,meg a topicot moderálni meg stb.
  • MR ME
    ekkora pályákra hova akarszt te elrakni 64 embert? némelyik pályán még a 32 is sok, ha agybeteg hentet akarsz akkor menj vissza codozni :D
  • nenad
    bf2 nél is így volt, 1 év és tuti.
  • zzeN
    Na arra várhatsz!