51658
-
eugabesz #40747 Talán ha feljönnél ts-re? -
#40746 azt h nagyszerű ember eddig nem sikerűlt észrevennem a sok "faszomat csinál már a csapatom bazmeg, hát átjövök másik csapatba ezek is gyökerek bazmeg" sírás között...:) -
#40745 Szeretném megvenni a Specact-ot, de a "Verify Email Address"-nél nem fogad el semmit, mit kell oda írni? -
eugabesz #40744 Te neszójjábeközelről,rendezkedj te is a saját udvarodon... -
eugabesz #40743 Az lehet...de jó játékos és ami még ennél is fontosabb nagyszerű ember.Csak kicsit érzékenyebb az átlagnál a k/d-jére. -
#40742 Jah,pedig talan a sajat haza tajan kene korulnezni eloszor:) -
#40741 neki mindenki az... -
pacclacc #40740 Igen hisz én is ott leszek -
#40739 azok mindenhol vannak és lesznek. De neked én is az vagyok mert nem tudok úgy helikoptert elvezetni ahogy te ;). -
#40738 azért vannak és lesznek is mindenütt, mert erre találták fel őket(minket?)
menj warozni ott nem lesznek... -
Gascan #40737 milyen n00b-ok teszik tönkre a játékodat? -
False #40736 a vietnamba is jön majd a sok tetves noob,aki elbassza a játékélményt?mert akkor nem veszem meg,és talán a az alap nem lesz tele annyi gyökérrel -
#40735 Kártyán keresztül vedd meg. Egyszerűbb jóval 2 perc az egész. -
#40734 Vedd meg inkább EA Store-ból. -
Gascan #40733 amikor nyomon neki, hogy "Place the order" akkor jön ez elő - paypallal fiezetek - hogy irjam be a tel számom, felhivnak.. mondanak egy kódot.. én beirom és kész a megrendelés.. de feltöltős tellel nem műxik, nekem meg az van -
csak legyen már 18.-a -
#40731 EA downloader nem kell semmihez. Megjelenés napján kapsz egy kódot mailbe amit aktiválsz és kész. A Vietnam már ott van a gépeden a legutóbbi patch óta. EA storeba 2 kattintás és meg is vetted. -
#40730 Én már megvettem, már nem fogok variálni. Kapok kódot beírom és kész. -
Gyuszopapa #40729 Valszeg onnan veszem én is mert az EA downloaderem beszart és a steames nem jó a dvd kiadáshoz. -
Gyuszopapa #40728 D2D-hez nem kell más csak regisztráció és internetes vásárlásra alkalmas bankkártya. -
#40727 miköze a telefonodnak a d2d vásárláshoz? -
Gascan #40726 ki hol veszi meg a Vietnámot? Mivel nekem DVDs van ezért a Steam kiesik... D2D-on meg nem tudom megvenni, mivel pre-paid cell phone-om van -
eugabesz #40725 Úgy hogy szerver admin vagy és szponzor..összesen 8 van belőle.
Nagyon szépen köszönjük a segítséged,am javaslom a ts-ünk használatát,biztos azonnal vissza tudsz jönni,ha megkérsz egy admint. -
#40724 ki sajna :( -
#40723 az enyém meg az hogy pl aki egy teljes napig nemnéz fel, és a vietnámrol akar olvasni valami hsz-t, annak nekelljenmár végigolvasnia azt a sok hozzászólást....
Ott van egy sárga csillag a jobbfelső sarokban, szerintem egyel több vagy kevesebb lesz a könyvjelződbe az nemmindegy?
A másik meg az, hogy oda is fognak írni, és minek kéne 2 helyre írkállni, mért nem lehet a sajátjában? Majd mind a 2-őt elolvasod, és csak ide írsz? Vagy azok a hozzászólások kimaradnak az életedből amik abba a topikba kerülnek majd? :D -
#40722 Azok is értelmetlenek. Legyen egy főtopik és kész, teljesen felesleges több részre bontogatni a communityt. Ez az én véleményem. -
#40721 akkor menj és nézd meg hogy az összes battlefield kiegészitésnek van külön topikja... -
#40720 Nem mert feleslegesnek találok egy külön topikot neki. -
#40719 ezt nézted már? -
#40718 Hastings gameplay
Cao Son temple gameplay
vehicle and blowtorch gameplay
Montage gameplay -
determinator #40717 Az IRAM szerveren hogy lehet VIP tag lenni?
Már párszor volt olyan hogy délután felmentem amikor üres volt, hogy felpörögjön a szerver. Amikor meg megtelik akkor kik mert kell a VIP-knek hely. Ezt szeretném elkerülni ha lehet. -
#40716 Nem merem meg venni a vietnámot nehogy a sima bc 2 ő sorsára jusson! -
Landor #40715 Az 1942 kiegje után, szerintem nem véletlenül maradt ki a Battlefiled Vietnamból a flamethrower.. -
Landor #40714 frissítve -
#40713 -
Landor #40712 ilyen KDR-es csicsa nem játszik, megkaptad a simát :D -
#40711 El költöztünk. Ide:http://www.gametracker.com/server_info/188.138.40.106:21967/
Landor légyszi módosítsd. -
Gyuszopapa #40707 Persze konzolon jónak néz ki a hitbox.Én meg beledarálok a csávóba LMG-vel 50-et és még találatjelzés sincs.De a legidegesítőbb az hogy már közben körbelövöldözöm és vagy 3-4 méterre a testétől találok valami hitboxfélét. -
#40706 Olyan nincs hogy csíter mentes szerver
-
#40705 csíter... az ölések 70-90%-a headshot... enyhe vicc