51658
-
#40874 Nyugalom srácok... Nem kell a hangulatkeltés!
Nándi: A blog egy szubjektív dolog, ha Running így látja dolgokat, szíve joga leírni.
Kaboca: Kicsit több respektet, ha lehet... Nem olvastam, h. a Nándi sértegetett volna.
-
#40873 Landort majd befenyegetjük, hogy elvesszük a gitárhírós cókmókját.:))) -
#40871 Már csak pár kill kellett neki az aranyhoz, nézd el. -
#40870 Nemtom,mi alapjan szolsz be,1ik masik te kezded mire fel? Az erdekelne hogy ha massal vitatkozzom akkor te minek szalsz be a harcba? -
IRAM kaboca #40866 Hahh.Tudom nooborka aki mindig mindenkinél mindenbe jobb.Én kérek elnézést egy ekkora ásztól. -
#40865 nemvettem komolyan,de egy bf3-tol normalis jatekot varunk nem bf2 grafika alatt ami dx11-es lesz... -
#40863 te joisten,te sem valtoztal szerintem meg mindig nub vagy szamomra,skillben nem fejlodtel...A tobbi meg magat hozza... -
IRAM kaboca #40862 Én érzem,de nandor haverunk komolyan vette.
Ezért neki írtam. -
#40861 Nem érzed az iróniát? Eddig is romlott a bf színvonala, ha így haladunk tovább, akkor valóban ilyen unlockolható szarok lesznek, amit megvesz a millionergyerek, az Obivan skinnel, és kap majd rá egy +10% dmg. jedipowerbonust... Megnézném, az annó hatalmas bf2 communityt, mitszólt volna ahhoz, ha berakják ezt a sok fizetős szart. Inkább fizetnék havi 2-3000 Ft.-ot, hogy egy bc2 kinézetű bf2 alapú játékkal warozhassak orrba-szájba... -
IRAM kaboca #40860 ????
Neked küldtem volna?
Szerintem nándinak. -
#40859 Te meg egyél szart, vagy ne, mind1 végülis. Ha kívánod told csak be szácskádba a székletszeletet. -
#40858 squad deathmatcheteket elkerültem eddig nagy ívbe :p -
IRAM kaboca #40857 Te jó isten.Nooborka olvastad a cikket?
"Időutazás,lézerkard,sportcipő"??
Te semmit nem változtál(semmi eszed).
Etess inkább tamagocsit. -
#40856 lol -
#40855 Azt azert elarulhatnad hogy megis hogy tudtok vmirol kepet kirakni amirol semmi info? Azonkep max. januarban mutatnak be rola vmit. -
#40854 Nem én találtam ki, hogy az, a kűfődiek állították. Én csak kitettem. Sokan ugranak már minden apróságra. Az első Bf3-as képet is kitettem ma, szerintem fasza. :) -
Thaddeus #40853 Úristen, feltörték a bfclanwart?! És még alattomosan híreket, meg vicces dolgokat is raktak? vatafak?! -
#40852 Azert jovolt a bemutatos video amirol azt allitottatok hogy BF3 kozben meg snowboardos video:) -
#40851 Én azt szeretem hogy rámentek :D -
#40850 2010. 12. 28. az időpont és jelentkezni a Battlefield.hu oldalán lehet... -
#40849 A BFBC2 GameNight játékosai között BFBC2 Vietnamot sorsolunk ki! Részvétel feltételei a hírben... Jelentkezés a Battlefield.hu oldalán!!!!!!!!!! -
#40848 A kérdésedben benne van a válasz: kiegészítő. -
Pokerface86 #40847 Sziasztok! A Vietnám kiegészítőhöz kell majd a Battlefield bad company 2?
Vagy önmagában is futni fog? -
#40846 Igen, vagy netán te nem támaszkodsz a hallásodra is a pályán.. Öreg hiba, főleg olyan helyzetekben amikor squad deathmatch -et játszik az ember! -
#40845 Igen feltörték az oldalt, telepítettek új oldal motort, meg dizájnt is csináltak, mert épp kúrvára ráértek, sőt cikkeket is fordítottak, játékot teszteltek.
Nincs szerverinfó, botrány! A Battlefield 3-ból még egy kép sem jelent meg, de te már szervert keresel...gz!
-
Nono76 #40844 28-az még mindíg! -
#40843 Jah, bakker 18? Az még jobb xDDD. Mert a képen 28at olvastam xDDDD.
BF2vel meg lesz majd segítség kérésem, lehet újra kellesz raknom. De majd a topicjába leírom. -
#40842 +1
Nagy a valószínűsége hogy gyüszök, még nem fix mert hol van még 28.-a meg mit fogok én akkor csinálni, de van rá esély. Köszi a linket! Tetszik az ötlet. -
zebrock #40841 pedig sírni rinyálni tud :) egy kis gamechat flém és már rinyál is hogy ne írjak ilyen csúnyákat :D -
eugabesz #40840 Mert maradi vagyol.....én nem is akartam. -
#40839 sry elkúrtam, de itt a link -
#40838 ] -
gabipaci #40837 Bizony, legelőször én banoltam :) yesyesyesyes :)
Amúgy nem tudtam Neki elmagyarázni, hogy miért etikátlan a főbázis közvetlen kijáratát aláaknázni... -
#40836 Nem a PTD klán szűnt meg, csak a szerverünk négy évnyi üzem után.. :)
Mi élünk és virulunk, köszönjük szépen. :D -
#40835 BC2 for iPhone.
-
eugabesz #40834 Ő máshol is azt csinálja,repült is már érte...állítom az 50-es rangocskájánal 3/4-e kempelésből van.... -
De8Vent #40833 gyökér :)^^ -
SzinesGeza #40832
Lehet, de 64-nél ha squad-onként van egy, az akkor is 8 sniper csapatonként ami megint csak durván nézne ki Heavy Metal-on tekintve az odalenn szaladgáló, lehetséges "prédáik" számát. :)
-
#40831 Spammer! -
RoboGoD #40830 Jut eszembe, a HUN4CE nem szűnik meg, aki marad a BF társadalomban, azt szívesen látjuk. Asszem ezt a többi tag is megerősíti, ha szükséges.