51658
  • Drang
    Üdv!

Nem tudok elmenni amellett, hogy itt páran irogatnak mindefélét a coRDHA-ról. Úgy hogy finoman szólva fogalmuk nincs a csapatról. Egy dolgot tisztáznék: a magyar közösségben korábban nem volt divat bármelyik klánt/egységet/csapatot sértegetni. Főleg nem úgy, hogy az a klán aktív és igyekszik mindenben a közösségért is kiállni. Nem tudom mióta lett divat bárkit is megbélyegezni vagy az alakulatot magát elítélni.
    Másik dolog:
    Nándor és még sokan mások, megpróbálnak ezért a közösségért munkálkodni, úgy hogy ők ezt saját szabadidejükben teszik, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Nem kell szeretnie senkinek se őket/minket, de a jóérzésű embereknek illik ezt respektálni. Ne értse félre senki: a kritikát szívesen vesszük, de azt kulturáltan meg lehet fogalmazni, úgy hogy ne sértsen meg másokat. (ez megjegyzem a Nándorra is ugyanúgy érvényes) Amúgy a közösségi munkából bárki ki veheti a részét, szívesen várunk mindenkit aki közösséget szeretne építeni (mind klán szinten (coRDHA), mind a battlefield.hu oldalon) és nem szétverni...
    Köszönöm, hogy elolvastátok!
  • Tono34
    CD-Galaxistól jött értesítés a Vietnámról, hogy rendelhető.
  • Hamed
    Ez csak a settings-ben ir at par dolgot amit manualisan is megcsinalhat barki, ha mar a dice lusta megcsinalni release ota, hogy kulon lehessen allitani az erzekenyseget a menuben. Valoszinu hagynak official forumon hirdetni ha vmi hax lenne...
    PB meg nem nezegeti a user settingset, akkor mar repult volna mindenki aki kikapcsolta a bloom-ot vagy belotte rendes ertekre a fov-ot. Ha megfelel az iranyitas igy ahogy van akkor ne rakd fel, mert ezen kivul szinte minden allithato menubol is.
  • ciry2
    És téged hová vettek fel?
    Gondolom valami szupersztár klán lehet, ha ilyen kis lekezelő vagy.
    Itttudjátok a csapatunkat kihívni, ha gond van.
    Természetesen más fikázók jelentkezését is szívesen fogadjuk, akiknek problémája van a coRDHA-val.

• eugabesz
    És ami még érdekesebb,a miénk is ott van...mármint a Hosters.at-nál.

Más...a tököm ki van már az EA master szerverrel,már kezdtem örülni,hogy egy pár napja rendesen fut,meg minden,erre most az előbb ledobott mindenkit ...köszi ea..
  • nandorb
    PunkserverTask: 26 55b9d216d5e945ab9f617c27b89cc446(-) 85.186.138.241:17508 OK 1 2.8 0 (W) "Cokaine1"
    Erdekes a csavo elkezdett aimozni,a mostani 0.84-es statjaval SIMA fejeseket tolt barmivel.
  • determinator
    Nem tudom hogy hogy lehet ez. Összességében a szum(kill)=szum(death)-nek kellene lennie. Mondjuk ebben nincs benne a saját magunk legyilkolása esetek.
  • Landor

• De8Vent
  • Borg
    lol

1:07
    [Comment From ARJ ARJ: ]
    Have you heard about the bird??
    Wednesday December 15, 2010 1:07 ARJ
    1:07
    DICE_zh1nt0:
    Yea, Peter Griffin told me about it
  • nandorb
    Hosters.at a szolgaltato ez van... Nem sokaig,hamarossan 4Netplayers.net lesz. Ott nemlesz ilyen gond.
  • RoboGoD
    Gyerekek a BF.hu szerón katasztrofálisan adja a killeket. Mindkét oldalon az emberek 50%-a 0,5-ös K/D-vel van, a többi meg jó esetben eléri az 1-et. Az 1-et a vérprók, akik máskor 2 felett vannak. Bocs 2 ember volt 3-as K/D-vel, de lehet, hogy azok a szerón ültek, mert név alapján nem is tűntek magyarnak. Mijaszarvan? Kínában van a szerver?
  • zebrock
    nalátod :) én nem tudom,mert 6 éve nekem van meg, de kb 10 éves széria, és nincs ilyen dpi faszság. A Bf-ekben mindig lehetett külön állítani, ez a bc2 a legfosabb összeokádott foshalmaz az összes közül. Ezzel legalább tudom külön állítani elvileg, bár ez sem teljesen oké.
  • eugabesz
    Ettől lejjebb...nem hiszem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bocsi,de ezt nem lehetett kihagyni :)
  • cars1dA
    Nem tudom miért reagáltok a hsz-eire, teljesen felesleges nem tudom mi baja velem.
    Kitalálta hogy én vagyok a mumus de sok ember is rajta kívül még, figyelj rossz hírnév is hírnév. :D
    Az hogy miket találnak ki már meg se lepődők nem is válaszolok, lesüllyednék...
  • Borg
    Vietnam Live chat van, de elég nehéz bejutni kérdéssel :)

Annyi már kiderült mint újdonság, hogy fegyver unlockok nem lesznek, minden egyből elérhető lesz mindenkinek... szal csak achievmentek lesznek, amiért fejlődni kell.

A flamethrower pedig minden kasztnak elérhető lesz.
  • Landor
  • SzinesGeza
    A VADS javítva lett az uccsó patch-csel, nekem legalábbis most már gyorsan mozog.
  • MR ME

bár nem mindenkinek képes ilyenre az egere...
  • RoboGoD
    Melyik szerón vagy?
  • Borg
    Tök felesleges... aztán egyszercsak ezért is bannolni fog a pb hack címen, és mindenki les mint csecsemő a toplessbárban.

Ha tankba vagy VADS-be szállok be, akkor egyszerűen feltolom a DPI-t az egéren, és ennyi volt.
  • RoboGoD
    Na ez jó hír. "Akinek halálhírét költik, az sokáig fog élni." Akkor látogassatok minket gyakrabban. Előtte nézzetek be a TSünkre, hogy vagyunk-e, meg, hogy menjünk a saját szeróra.
  • MR ME
    ja és coRDHA-snak még nándit is felvették, szal....
  • nandorb
    Aze prefixet tanulj le olvasni:coRDHA meg a Horda nem 1klan... semmi kozuk nincs hozza.
  • zebrock
    Kössz. Ez nem valami hackes átverés? Igazából az elődjeit lehetett konfigurálni hogy az egér milyen érzékeny legyen tankba, helibe stb, de ebbe az új fos bc2-ben nem lehet, és szar is a gyökkettős tank torony. Igazából lassan 7 éve Bf-elek tisztán, nekem gyanús ez a külső progi, de jó lenne ha alapból beletennék ezt a játékba, mert még annak a primitív bf2-nek is lehetett állítani külön. Köszi mégegyszer azért :)
  • Running
    Hordásnak nem vették fel.
  • SötétBarom
    Ezért osztanám is a bannt.
  • Hamed
    Van egy fasza konfigurator, tokjol be lehet loni vele mindent. Video, audio, controls. Igy nem gyok kettovel forog a tank tornya, a helik is jobban iranyithatok, stb.

itt van info rola
  • False
    cars1da mindig is gerinctelen volt, köze nincs a játékhoz, a statját pedig folyamatos baserapel,basecampel tudja csak javítani,én csodálom hogy felvették hordásnak
  • zebrock
    Hülye kérdés bocs, de fingom nincs mi az a render. Vki tudja és megosztaná? FoV állogatása baromság, dx kinek így kinek úgy de a render az mijarák?
  • nandorb
    Csak a dx,fov es render-t birod allitani az utana iro sort nem fogadja el.
  • eLiXir
    Nah úgy döntöttem vietnam jövetelével újra felrakom ezt a remekművet ~ fél év után. Volna egy olyan kérdésem, hogy a jelenlegi verzióval szükségem van bármilyen tweakre, vagy ezeket mind megoldották? (példuál hit reg tweak, ami anno abból állt, hogy két sort beírtál a settings.ini-be, és egyéb hasonló)
  • nandorb
    Csak ma,fejlesztoi chat!
  • Gascan #40881
    aha... azt hittem a 18-a a release date.. és mivel a pre-order 3 nappal előbbre szól ezért ma...
  • nandorb
    18.-an... EA Store+ Steam 20.-21.korul a tobbi helyen is.
  • Gascan #40879
    tudja valaki mikor válik elérhetővé a Vietnam mod?
  • Running
    Mind1 az, csak este legyen pizza, különben összeomlok...
  • SZEG007
    lehet hogy skizofrén vagy ;-)
  • eugabesz
    Ne kacagtass jó??Ebben keménykedni??Mivel?Ez a játék mindenre való csak war-ra nem.Lehet majd mostantól mindenféle csili-vili cuccokat kapni hozzá,(megvallom őszintén én a "nuke" kieget várom),de másra nem nagyon való.
    Még elhúz a vietnam és a pach-ek pár hónapot,oszt jól van.
    A nyáron már a kutya sem játszik vele.
    Most van kb.5200 szerver,nézd vissza a nyár eléején ezt a hsz-t,lesz talán vagy 500...ha nem mondtam sokat..
  • Drang
    Itt keménykedjetek majd!